Handboll kval EM

www.webbsport.se kan man följa damernas EM-kval live. För man ska inte tro att de sänder matchen på TV. Nä, verkligen inte. Istället ska man sända herrrarnas matcher * 3 . Vem f-n vill se det? Skit dåligt. Men man orkar inte längre bry sig. Är bara tacksam att det finns sådana eldsjälar som fixar Webbsport och gör att vi får se matchen. Att se den LIVE är sedan ännu bättre. Tackar!

Snart bär det av till avslutningen i Skurustugan. Löpningen gick bra. Tack och lov sprang vi mest i skugga.

Nä, nu börjar andra halvlek....ska kolla på det ett tag innan vi drar.

Sola och bada

Tyvärr inte bada. Är lite för mycket badkruka för att bada när det är så här kallt. Brr. Ska helst vara 20 grader innan jag doppar tån i vattnet. *hehe* Feg jag är va?

Nu har vi iallafall varit hos mormor och morfar ettt bra tag. Har hunnit med att måla bordet som de har. Vitt, blir jätte fint. Inne på andra omgången nu. 15 är det löpning. Intervaller 400meters. Blir nog ganska tufft. Men skönt att springa i skogen, på mjukare underlag samt i skugga.

Nu ska jag ut och hjälpa AC och måla.

Baka

Jag bakar och står i. Har blivit chokladsnittar med pärlsocker och sockerkaka.  AC är självklart också med ;)
Så snart drar vi till mormor och morfar och bara tar det kolugnt. Bortsett från löppasset vi ska lägga in förstås :)


FÖRE!

EFTER!
Någon som vill smaka?

FRUKOST


Min lördagsfrukost - perfekt!

Morgon - lördag = ?

Dagen har startat. Är ganska trött men känner ändå att jag måste gå upp. Hungrig som bara den, ska bli gott med frukost. *mm* Solen skiner in genom fönstret och jag avundas verkligen mamma och pappa som kan kliva ut med kaffemuggen i handen och sätta sig ute i solen. :) Men ska bli mysigt att åka till mormor och morfar också. Där kan man ju också sitta ute i gräset och sola lite :)

Lagfest ikväll. Trevligt trevligt. Får se hur många som dyker upp. AC och jag ska vara där tidigare och hjälpa till lite. Tycker det är synd om vi sitter inne nu när det är så här skönt. Men samtidigt ligger Skurustugan precis vid vägen.

Nä, nu måste jag äta innan jag kolapsar :)

Cioa!

Proppmätt

Att man kan bli så proppmätt av en massa frukt. *kväck* Just nu längtar jag lite efter Gonzo, Ebba + Lillen. Ska därför visa er några av mina favoritbilder på älsklingarna ♥


I love you yeah yeah yeah.....

Förresten, en av mina favoriter vann i Talang 2008. Klockarent. Bra att hon vann. Ödmjuk, otroligt duktig och ja vad mer ska man säga? Nu ska jag ta en kopp te i AC´s kinesiska porslin *mmm*

Taco och fruktsallad

Gymmet gick bra. Körde intensivt i ca 60 minuter. Tog sedan bussen raka spåret till AC´s lya där vi är nu. Trevligt. Vi fixade iordning taco. Och nu sitter vi och tittar på Talang 2008 med fruktsallad och vaniljglass. Kan det bli bättre? Det finns så grymt duktiga talanger i detta avlånga land. Mina favoriter hittills är:
- Pianopojken
-Lilltjejen som sjöng ala Celine

Vilka tycker ni är grymma?

Sedan måste jag påpeka att jag gillar Bert skarpt......


Läcker va? *hahaha*

Tävling snart

Vilken dag. Hade fika och aktiviteter ute idag med de äldre och jag kan garantera att det var uppskattat. Solen stekte dock lite väl mycket för endel. Men tänk så underbart.

Lillen äter som han ska. Älsklingen!

Funderar att ha en tävling snart. Får se om jag kan starta upp en ikväll. Tänkte tävla ut ett par armband som jag själv gör. Lite kul att få något som är hemgjort. Vi får se..håll utkik!!

Nu ska jag iväg tills klockan blir 15.30 ca. Så skriv lite kommentarer så blir jag glad ::)


Studenten - överskattat

Jo jag menar det verkligen! Vill inte vara negativ på något sätt. Men jag känner bara så här. "Det är inget speciellt att ta studenten". Varför då tänker ni? Jo, saken är den att många är lyckliga på studenten för att de tänker att "jipi, skolan är slut..inget mer plugg etc" Men det är ju så att det räcker inte att gå gymnasiet. Okej, om du vill sitta på ICA resten av ditt liv kanske. Men för att få andra jobb krävs vidareutbildning. Så är det. Tycker det vore mer passande med glada och skrikande universitetare/högskolestudenter som har klarat sin utbildning.

Är det någon merän jag som delar min åsikt?

Nytt smycke jag gjort

Jag har pärlat två nya smycken idag. Fick något ryck och gjorde två av samma sort, men med olika färger.
Vad tycker ni?

Sötvattens pärlor med inslag av ljusblåa/svarta pärlor

Tycker de var helt okej, simpla men snygga. Har jag sagt att mina favoritpärlor är sötvattenspärlor?
Tyckte det var snyggt att ha båda armbanden tillsammans.

Kommentera gärna smyckena!

nya planer

Har helt och hållet omplanerat den här kvällen. Var tänka att köra ett långt löppass, men idag blir det vila istället. Där för kommer resterande dagar se ut som följande:

Fredag: Gym (löpning också?)
Lördag: Löpning intervall + styrka
Söndag: Löpning långt

Känns skönt att vila idag och sedan köra på som fasen i helgen. Ska besöka mormor och morfar på lördag. Då ska vi springa hos dem, för de har skogen med lidingöspåret precis till handa. Perfekt!

Höres senare..

Ikväll ska vår sharpei flicka Ebba bada...B A D A.



Helt slut

Jag är totalt slutkörd. Har varit igång tidigt i morse. Känner att löpningen kommer bli tung idag. Varmt som bara den, men man ska inte klaga egentligen. Nu är sommaren här ju. :)  Nu skulle man dock vilja sitta på en sandstrand någonstans i världen. Och med en saftdrink i handen bara njuta. Men icke,är ska jobbas!!!!

Stress stress

Dagen går i ett rasande tempo, och desamma gör mina ben. Phu! Springer runt som en stressad höna här omkring. Har redan kommit upp i över 4000 steg. Makalöst. Fortsätter jag såhär kommer jag vara uppe i många steg denna dag.

Ska ut och plocka blommor att sätta i vaserna också. Måste ju se fint ut också! Jag har bakat äppelpaj som blir efterrätt och till det marsansås. Mumma! Ska bli riktigt trevligt det här. Kommer säkert också uppskattas av de äldre :)

Vad hittar ni på idag?


Sill lunch

Ska bli trevligt på lunchen idag. Idag blir det nämligen silllunch för de äldre, trevligt. Så det blir fullt upp hela förmiddagen då alla är engagerade. Trevligt trevligt!

Bra val

Löprundan på 50 minuter börjar gå mig i taket. Så trött på den nu. Därför kläckte jag den kloka idén att springa rundan baklänges. Finemang! Kändes mycket skönare. Imorgon samma löpträning, alltså 50 minuter löpning. Sedan tilkommer styrkan. Hade tänkte köra med B på Djurgården. Byte av miljö är tacksamt. Får se hur det blir dock, Pytten...!


Banken ringde idag angående tid för mig att få nyklar samt fixa det sista med lägenheten. Tiden är bytt från 10.30 till 15.00. Nitlott. Hur ska jag som är ledig kunna vänta så länge?

Min favoritfågel kommer här:


Klok som få fåglar.
Vacker som bara den med sin flerfärgade, glansiga fjäderdräkt.
Söt och "full i faan"

Vem, var....

VEM
Vem är i rummet med dig? plutten
Vem fick du sms av senast? Maria
Vem pratade du senast i telefon med? mormor
Vems hus var du senast i? hemma
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Ebba (vovven)
Vem önskar du att du var med nu? mormor och morfar

VAR
Var är din telefon? bredvid mig
Var är din mamma? på jobbet
Var sover du? I min säng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? köpte på h&m + stadium
Var åkte du senast bil? hemifrån mormor och morfar i söndags
Var i ditt rum/hus är du? är på jobbet

VAD
Vad åt du senast?
ett päron
Vad drack du senast? kaffe
Vad är det för färg på dina byxor? blå
Vad är den närmaste saken som är blå? en pärm
Vad har du på fötterna? birkenstocktofflor
Vad är din favoritfärg? röd
Vad är din favorithemsida? damhandboll.nu
Vad hör du just nu? min datorns surr

NÄR
När var senaste gången du tände ett ljus?
för Engla
När träffade du din pappa senast? igår
När duschade du senast? igår

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än tre minuter?

Sovit i någon annans säng? japp
Hånglat på en bio? nopi
Hånglat i skogen? komer inte ihåg
Kört över hastighetsgränsen? ja gocartbanan *svart/vit flagg* ahha
Målat om ditt rum?
Haft känslor för någon som inte känt det samma? jarå
Sovit i en säng med någon av samma kön? yes
Sett någon dö? nästan
Varit på ett plan? jadå
Sovit till tre? nej, aldrig.
Älskar eller saknar någon just nu? ja absolut ♥

Läsning just nu!

Ska börja läsa boken "Blocket" av Karin Wahlberg.

Fick boken av mormor och mofar ♥

Någon som har läst någon av hennes böcker!?!


Ebba bada

Igår kväll var det dags för Ebba att bada igen, på order från veterinären varannan dag i 3 veckor. Hon är verkligen hur duktig som helst. Kravlar inte upp ur badkaret utan står bara. Visar dock klart och tydligt att hon inte gillar det. Nu vet hon vad "bada" betyder iallafall. Då vi sa det sprang hon iväg och försökte gömma sig, raringen. Egentligen handlar det nog mest om att hon inte har kontrollen. Det är nog det hon ogillar mest.

Efteråt gavs det dock godis - kyckliglever. Och promenad med husse. Så då avslutades ju iallafall kvällen på ett bra sätt. :) När jag gick och la mig kom hon in i rummet och hoppade upp i min säng. Där låg hon sedan hela natten. Älsklingen. Bra att hon vet att det inte är farligt iallafall. Hon har blivit silkeslen i pälsen och jätte fin hud nu. Så badningen gör susen.

Det viktigaste efter badningen är dock att återfukta husen med spray. Det är A och O. Annars mår huden inte bra av badning så ofta. Så det måste hon ha!!!


Besök hos systra

Godkväll.
Efter träningen, som tog rejält på benen, duschade vi fort och sedan brummade vi iväg med bussen till AC. Ebba var med och fick rejält med beröm av en dam, då vi stod vid busshållsplatsen och väntade. Man sträcker verkligen på sig då älskligen får beröm. Ebba är verkligen hur lugn mot främmande människor, men andra hundar funkar oftast inte.

Nu sitter jag hemma och kikar på "Äntligen hemma" Alltid kul. Kanske kan man få lite inspiration?

Jag har ju varit intresserad av en köksassistent länge nu. Kitchen Aid är så fruktansvärt dyrt ca 6000:- Men på FRAPP finns en i princip likadan av märket Kenwood...skillnaden priset (?) då den senare kostar ca 3000:-

  för 3000:- eller för 6000:-



Vad skulle ni välja?



Duktiga jag

Efter jobbet traskade jag promenaden från jobbet till Mörby Centrum. Jag blev konstigt nog inte allt för varm, vilket nog berodde på att jag bara tog t-shirt under jackan. Skönt det. Så nu har jag gått över 8000 steg hittills, sedan ska det adderas resten av kvällen samt träningen. AC och jag ska nämligen ut och springa oss snabba :) 100 meters intervaller står på schemat. Intressant. Man ska springa i lite uppförsbacke, och vi tror vi hittat en bra plats.

Återkommer efter passet.....



Glöm inte att besöka Naomiart´s hemsida!

Veckans webbsida

Nu är det dags att ta ut veckans webbsida!

NAOMIART är sidan för dig som älskar att shoppa till bra priser och som vill ha stor sortiment att välja på.

Här kommer några tips:


Så tveka inte utan besök NaomiArt´s hemsida med en gång!
Besök sidan och få 10% rabatt om du skriver "Emma" som meddelande!


Camilla Läckberg - Sjöjungfrun

ÄNTLIGEN!!!


Camilla Läckberg har kommit ut med en ny bok. Vad jag har längtat. Ska genast springa iväg och inhandla boken. Har läst alla hennes tidigare böcker. Helmysiga deckare om polisen i Fjällbacka.

Storyn i korthet:
En försvunnen man hittas efter fyra månader mördad, fastfrusen i isen. Snart börjar en av hans bekanta, författaren Christian Thydell få anonyma, hotfulla brev. Han visar breven för Erica Falk, som i sin egenskap av författare hjälpt honom med hans skrivarbete. Trots att hon är gravid med tvillingar dras Erica in i utredningen som hennes man Patrik Hedström håller i. När en person till blir mördad inser polisen att det finns ett samband, och att gåtans lösning finns i det förflutna.

Har ni läst hennes 5 tidigare böcker??

Dunväst --> stickad kavaj

Idag kommer det antagligen bli ännu varmare, därför bytte jag ut dunvönsten mot min  stickade kavaj. Har dock inte bytt till guldknappar ännu, får bli ett senare projekt  :) Ska försöka vara duktig idag och gå hela vägen från jobbet till Mörby Centrum. Igår latade jag mig och fick skjuts av M. :)

Veckan har varit bra hittills! Ser fram emot torsdag då jag och AC, G och B ska träffas på Djurgården och köra vårt 50 minuters löppass. *trevligt* Börjar minst sagt tröttna på rundan på Lidingö längst med vattnet. Kan ju var enda grästova vid det här laget. Men ska iof inte klaga. Kunde ha varit värre, med asfalt hela vägen etc. Så jag ska vara glad.

Nä, får se vad dagen har at erbjuda. Ser hur som helst fram emot denna dag!!

Tjingeling!

Tvättmaskin - fynda!

Kom hem 17.30, snabbt ut och träna löpning 50 min + styrka, åter hemma, äta och duscha! Här sitter jag nu. Färdigbadad och mätt som en plätt. Trött efter träningen också. Det tar ändå att löra dubbla pass 6ggr i veckan. Men jag märker ju också att kroppen trivs med det :) Konstigt va?

Fick skjuts av M från jobbet till Mörby Centrum. Kände mig lite lat efteråt. Men det var sådan tryckade värme att det bara hade varit en liten pöl av mig kvar om jag gått hela vägen. Blev inte bättre av att jag hade dunväst och dubbla tröjor heller. Ska tänka på att ta på mig mindre imorgon. Om det nu blir lika varmt då?

Jag har funderat ytterligare på tvättmaskin till min lägenhet. Hittade en jätte fin och praktisk tvättmaskin på Expert för bra pris! Nämligen 3300:-. Det är väl ett bra pris?



Praktiskt storlek! Tar 5kg tvätt. Peeeerfekt!!



Min lya!

Jag är så förväntans full. Kommer komma in i lägenheten på måndag, alltså den 2 juni. Ska bli kul! På något sätt är det svårt att komma ihåg hur allt var, trots att jag var där på visningen. Man kommer ju bara ihåg smågrejer.

Har samlat på mig massa kartonger med grejer ffa. porslin etc. som jag haft på mormor och morfars vind. Tog ner alla kartonger igår. Det är mycket man inte ens kommer ihåg att man hade. *hehe* Kommer bli spännade då jag ska packa upp allt. Suprise!! Nu har jag iallafall beställt soffa och köksstolar. Känns skönt att kunna släppa det iallafall.

Härnäst då?
- Matbord eventuellt!
- Tvättmaskin - vore skönt att ha en från början.
- Matta till vardagsrummet. Vilken typ av matta?
- Reparationsfonden --> nya köksluckor?


Många frågor. Kan inte riktigt bestämma mig.

Veckan har börjat

Godermorgon allesammans! Nu är jag på jobbet. Veckan har börjat. Längtar redan till helg. Men det brukar vara så på måndagen och sedan lättare framåt i veckan. Bara att köra på. Ikväll väntar ännu ettt långt löppass på 50 min + styrkan. Phu. Känner mig dock inte sliten sedan veckans träning. Skönt det. Får se hur det känns efter veckan som kommer.

Vi får se vad dagen har att erbjuda...


Samanfattning av helgen

Jag tänkte dummera helgen. Den har varit helt klart lyckad! Verkligen. Lördagen var så mysig. Mormor och morfar på besök ♥. Grillning med nya gasolgrillen, funkade utmärkt. Tränade intervaller efter maten och körde styrkan med bla. coreövningar. Kändes bra. Såg Charlotte P sjunga bra men inte lyckas ändå. Synd! Förövrigt gillade jag Danmark låt. På minde om den svenska gamla låten "min bror och jag". Någon som håller med?

Söndagen har också bjudit på en massa trevligheter. Utförsäljningen av kinesiskt porslin gjorde ett hål i plånboken, men eftersom jag ska flytta nästa måndag skyller jag på att jag behöver allt porslin jag kan få. haha! Åt hos mormor och morfar ♥ Lika trevligt som vanligt. Sedan körde Ac och jag ett 50 minuters löppass och styrka på det. Lite tyngre idag, vet inte om det var värmen. Skönt nu iallafall.


Bilder på Ebba



Så här mysigt kan man ha det. Sola och kela.

Shoppat billigt

Söndagen har haft mycket att ge. Vi åkte ganska tidigt från landet idag. Var ganska motigt med tanke på vädret. Men och andra sidan skulle vi till en utförsäljning på söder, där de sålde ut kinesiskt porslin, så man får ge och ta. Det blev iallafall endel handlat. Porslinet är dyrt, men billigt med tanke på vad det kostar egentligen.


Här är dagens fångst :)

Dessutom köpte jag en lampfot med skärm till. Har tyvärr inte lampan på bild :( Men underbar var den iallafall. 750:- kostade den och jag kommer inte ångra mig en sekund. Mkt pengar, men otroligt stilig lampa.

Mer uppdatering om dagen kommer senare..

Ryssland (?)

Jag tittade inte klart på hela tävlingen igår. Korkat? Men jag orkade inte. Var genomtrött och då man trodde de skulle börja rabbla poäng skulle man få vänta yttersligare. Så istället gick jag upp och läste inredningstidningar. *hehe* Vilken plats kom Perrelli på?

Nä, jag märker att det där blir mer och mer uttjatat.

Vill inte åka från landet idag. Men vi ska hem lite tidigare idag eftersom vi ska på porslinsutförsljning och äta hos mormor och morfar ♥ Solen steker och det är faktiskt varmare än igår. Igår blåste det så.

Vad ska ni hitta på idag?


Få gratis godis!

Loggade precis in på mitt konto på Gratidgodis. Blev lite förvånad då jag såg att jag hade hela 19 godisar insamlat. Jag kan faktiskt skicka efter godiset nu. Men tänker nog samla på min lite till. Det är verkligen hur lätt som helst att samla godis. Räcker tex med att delta i en tävling så får du en godisbit.

Bli medlem!

Gå in här direkt idag!


Färdig = skönt

Gud så skönt. Träningen är slut. Löpning med 200m intervaller 12 set + styrka med core, armhävningar, upphopp och utfall. Tog långt tid, nämligen 1h 30 minuter. Men det berodde också på att vi var tvugna att ta oss till dit vi sprang. Det gjorde vi med cykel. Känns skönt att ha tränat men känner hur trött jag är.

Snart börjar Schlager med Perelli. Kul! Kommer dock inte orka titta på hela programmet tror jag. Innan vi gick ut och tränade var jag sjukt tött och somnade lätt i soffan. Så risken är stor att jag gör samma sak ikväll *hehe*

Läs mer om Perellis väg till finalen HÄR.

Vilken placering tror ni hon kommer på?

Grillning

Har varit en varm dag idag, har suttit i solen, klippt gräsmattan osv. Nu är grillen igång och vi ska grilla kött, champinjoner, majskolvar. Gott! Märker dock att värmen har avtagit lite, men bara att ta på sig kläder.

Har fotat endel också. Sätter in bilder på söndag. Åker antagligen ganska tidigt från landet, ska nämligen på utförsäljnings av kinesisktporslin samt äta hos mormor och morfar.

See you!

Blondinbella

Läste på bloggportalen att många söker på hennes namn. Fattar inte. Hur kan folk vara så intresserade?


Min soffa

Jag köpte en soffa igår på Mio. En 3-sits soffa av modell Oxford. Perfekt! Hur fin som helst. Fick dock lägga till över tusenlappen för att få den i rött tyg. Men jag vill ha i den färgen, så det var bara att öppna plånboken.

Oxford
RÖTT SOFFTYG SKA JAG HA!

Lite synd att det är så lång leveranstid, nämligen 6-8 veckor. Skulle vilja ha soffa nu!
Fick dessutom välja tyg av trä på "fötterna" och tog mörkbrunt trä. Kommer bli ursnyggt. Sofan gick på 10200:-. Tycker inte det är så mycket för en soffa. När jag har sett hur den ser ut i lägenheten ska jag fundera över att eventuellt köpa en fotölj också i samma tyg och modell. Åhh...nöjd jag är.

Oxford Fåtölj
Här ser ni en fotölj ala Oxford. Vill ha den, får se om jag köper den också :)

Så det var helgens köp iallafall.

Vad tycker ni om modellen?

Landet - jag har dator

Jag har en dator så nu kan jag blogga lite iallafall. Mormor och morfar kom upp idag och då tog mormor med sig datorn. *tackar* Har hunnit med mycket idag. Var så fruktansvärt trött igår att jag somnade vid 23. Sedan vaknade jag 7.30 imorse. Utvilad. AC och jag har klippt hela gräsmattan. Så nu är det så fint här.

Ebba har varit på promenad i skogen. När vi var på väg tillbaka kände hon att mormor och morfar kommit (nosen gick som en propeller) och var helt tossig. Drog som en galning.

Ikväll ska vi grilla!!


Ebba som baby =)


Arbetskläderna!

Måste (innan jag drar) visa arbetskläder vi fått beställa. 2 byxor och 2 överdelar.Jag valde ett par mörkgrå + ett par svarta byxor. Sedan 2 st bussaronger i färg turkos.





Kommer bli så bra. Bra att man fick välja färg på överdel och byxor. Fanns massa färger på bussarongen.

Vad tycker ni??

Lagfest och grejer!

Fattar inte vad förmiddagen har tagit vägen. Men jag ska inte klaga, fredag och jag längtar tills jag är på landet. Ska iväg nu till kl 13. Då ska jag träffa arbetsterapeuten som jag ska ha förflyttningsutbildning med. Får se hur länge det tar. Håller vi på till 14 är det ändå ingen idé att gå tillbaka till Klingsta. Så det kanske blir kort dag idag.

Jag kommer inte kunna skriva på bloggen i helgen. Ska till landet och har ingen datorn med bredband med mig. Men den kommer defenitivt uppdateras på söndag.

Har ännu ej fått reda på om jag får flytta in i lägenheten på fredag. *vill veta*

Sedan kom ett mail idag från L.W angående lagfesten vi ska ha. Datum: nästa lördag. Då ska vi vara i Skurustugan och grilla! Nice nice!!!!

Åter kommer...

Snart smäller det

Helgen är kommen hopp falleralalej!
Är det inte härligt så säg. Efter jobbet far vi upp till landet. Har hört att vädret ska bli hyffsat..hoppas på det. Kan man sola lite också kanske! Få lite färg på nunan. Skadar aldrig.


Innan vi åker upp ska jag titta på en soffa på Mio! Oxfordsoffan! Har någon suttit i en sådan får ni gärna informera mig, jag skulle vilja veta hur man sitter i den. =) Färg då? Nä, jag måste verkligen funder. Röd? Beige? Brun? Grå?
Please help!

Anorexia

Sitter och sittar på "Du är vad du äter". Egentligen är det ganska sjukt. Anna Skipper verkar vilja få deltagare att bli anorektiska. "Spegelövning" var det. Då ska personen i fråga ställa sig med trosor och bh. Och med Anna S´s röst från en cd-skiva ska hon spegla sig och titta på kroppen. Fattar inte! Hon säger att man måste bli medveten sin kropp. Helt sant. Men hon försöker trycka in i deras tankar :"Jag är för fet, jag ska sluta äta".

Vad tycker ni om denna "hälsomänniska"?


Snabba rusher

Jag har tränat klart nu. Skönt att det var så kort pass idag. Jag körde själv eftersom AC har ont i halsen. Sedan kör vi dubbla pass på lördag och söndag! Det kommer nog vara de tuffaste. Imorgon är det träningsledigt.

Jag har iallafall ringt till mäklaren idag angående om att få nyklarna tidigare än den 2 juni. Det verkar som att det finns chans att jag skulle kunna få komma in på fredageftermiddag. *hoppas*Men vi får se. Är inte helavärlden om jag kommer in på måndagen,men roligt att pyssla lite innan veckan drar igång.

Funderar på att köpa en tvättmaskin på en gång då jag flyttar in. Vore såå skönt. Tänk, bara kunnafylla en maskin då man kommer hem från träningen. Kanoners. Har kollat på Expert som har en mindre tvättmaskin, men som ändå tar 5kg. Det skulle vara perfekt.

Men vi får se vad som händer. Jag måste nog koncentrera mig på inredningen i första hand, även om tvättmaskinen ligger i bakhuvudet.

Handbollsbild

/Global/Nyhetsbilder/2008_21/skuru-korea.gif
Jag i matchen mot Korea! Men nej, jag skjuter inte utan passar bollen till den andra kanten. Därav bollens riktning..haha...om ni undrade :)

Fika och musik!

Färdigfikad. Dags att börja göra lite nytta också *ler* Närå, jag har redan gjort nytta. Genomfört ett ADL - Aktivitet i Dagliga Livet. Vet ni inte vad det är så fråga mig :) Det gick hur som helst bra.

Idag då jag gick till jobbet lyssnade jag på min Ipod. Och jag har börjat gilla Leona Lewis mer och mer.
Homeless
A moment like this
bra låtar, verkligen! Rekommenderas varmt!

AC har ont i halsen idag. *stackaren* Hoppas jag slipper bara. Jag hatar att ha ont i halsen. Är hellre genomförkyld måste jag säga. Tycker det är konstigt att ingen kommit fram till ett läkemedel som lindrar halsont helt och hållet.

Slutet gott - allting gott :)

Äntligen har veckan börjat gå mot sitt slut. Känns skönt för jag har verkligen varit trött den här veckan. Igår gick jag och la mig 22.00. Resultatet: Piggare! Så skönt. Lite träningsvärk i magen. Skönt att övningarna ger resultat.

Idag har jag inget ärende efter jobbet så då ska AC och jag ut och springa + köra styrkan direkt då vi kommer hem. Igår var vi klara vid 19.30. Men det berodde ju på att jag var på banken till 17.30.

Idag ska jag ringa mäklaren och höra om jag kan få komma in i lägenheten innan helgen. Vi får se! Egentligen skulle han ringa mig då "det började närma sig" inflyttning. Men jag ringer iallafall idag för banken vill veta när vi ska ses.

Vi höres senare...


Inte bra

Inte många läsare idag, trist. Måste skriva om väldigt tråkiga saker. *hhehe* Men vad kan man skriva om då? Någon som har ett bra svar? Skämt och sido...jag skriver om det jag vill och känner för. Just nu kommer det nog främst bli om träning och inredning. Det är det som det mesta kretsar kring just nu!



Jag älskar helt enkelt "Leila bakar". Jag tittar lika mycket på hennes inredningsgrejer i köket som jag tittar då hon bakar. Roligt. Självklart har hon en sådan där köksassistent från Kitchen Aid som jsg vill ha!

God Natt!

Långt pass

Nu är jag rent ut sagt helt färdig. Har kört ett 50 minuters löppass och det lilla styrkeprogrammet innehållande core,armhävningar, hopp och utfallssteg. Phu! AC och jag hittade ett jätte bra och lugnt ställe att köra styrkan på. Det är verkligen många som är ute och löper nu. Men så är ju vädret det bästa också.

Innan träningen idag var jag på banken och la min lån. Känns skönt att ha det fixat och klart. *yes* Fattar inte att det snart bara är en vecka kvar. Ska bli så kul!! Vet precis hur jag ska ha det, nästan :)

Badkaret väntar..=)



Ebba - vår lilla tiger *grrr*


schnitzellllllll....

Blev snabblunch idag med. Hade schnitzel som jag åt vid lunchen! Gott.

Dagen har tickat på i sin vanliga lunk. Inget speciellt har hänt. Fryser och är trött idag. Brr..hoppas det inte är någon förkylning på gång bara, orkar inte med det. Gurk!

Semestern i sommar kommer nog ändras för min del. Var tänkt v. 29-31 men eftersom vi ska iväg med handbollen hela vecka 32 (Danmark läger+tundering) måste jag nog ta bort v. 29. Känns tungt. 2 veckor är ju för sjuton ingenting. Blä! Men livet är hårt ibland, det är inte alltid räksmörgås..tyvärr :(

Ska unna mig lediga dagar i höst/vinter istället. Då kan man verkligen behöva det!!!


Usch vilka tider. Snö och kallt.

Jag har gjort kap - inredning

Dagens kap: 4 köksstolar från ELLOS! Hade kollat in stolarna tidigare då jag verkligen tycker de är skitsnygga! Verkligen! De säljs i 2-pack och kostar från början 1200:- (2pack). Men så var det 60% på dem och för 4 ursnygga köksstolar + frakt som var på 500:- fick jag bara betala 1500:- Fatta!!! Jag som hade räknat med 1000:- per stol då jag var inne på att köpa stolar från Mio´s serie WILMA. Jipiii!

Ni ser stolarna längre ner i ett inlägg.

Så nu funderar jag på att köpa det där bordet från Englesson. För annars hade jag tänk köpa det senare. Men eftersom det blev lägre kostnad för stolarna kan jag ju köpa bordet direkt! *jipi*

586WW Slagbord Stockholm
5500:- kostar detta fina klaffbord!

Så idag har dagen blivit ännu bättre i och med detta kap!!!!!!!

Piggare

Inte ont i kroppen och ganska pigg än så länge. Skönt! Kan nog bli en bra dag det här. Super super!! Efter jobbet ska jag till banken och fixa lånen på lägenheten. Mamma ska med som eventuell hjälp. Kan alltid vara bra att vara två. Har dock ingen kunskap alls om hur man ska lägga upp lån och så, men hon på banken kan det hoppas jag *haha* Det går nog bra!

På träningschemat står 50 minuters löpning och styrka. Ska bli skönt. Känner dock att eftersom 3 av veckans löppass är 50 minuters löpning behöver jag lite variation på löprunda. Får fundera på en lång jäkel.

Höres åter, kaffe och smörgås väntar...

Resultat mot Korea

Det blev förlust med 5 mål mot Koreas landslag. Skit. Men min egen insats kan jag inte vara mer än nöjd med. 2 mål. Efter att inte ha rört en handboll på 2 veckor kändes det dock ganska bra. iming etc var dock inte på sin spets. Hur som helst, så jäkla kul! När man "inte" har tränat på 2 veckor så fattar man varför man spelar handboll då sådana här tillfällen ges. Härligt. Nu ska jag sova. Trött som bomben...

Höres imorgon!

Tävling igen!

Oj, vad jag tävlar!! Gör det ni med här.


Kvällen - match mot Sydkorea

Ikväll är det match! Sydkorea är i Sverige på träningsläger och ska möta svenska damlandslaget i två kamper. Dessutom ska de möta TEAM STOCKHOLM. Flera i Skuru blev tillfrågade att delta nämligen: jag, AC, Bodil, Lina, Nattis, Ullis. Sedan kommer några ur landslaget vara med. Jag är lite irriterad över att matchen kommer nu..har ju haft total vila i 2 veckor och inte spelat riktig handboll på många veckor. Så egentligen är man väl inte max förberedd..men inget att göra åt. Bara tuta och köra!

Matchen börjar 19.30 i Sjöstadshallen. Ska bli riktigt skoj.

HANDBOLL HANDBOLL HANDBOLL!

Tävlingssugen?



Jag är med och tävlar om dessa vackra smycken hos denna tjejen!
Ericssonstrading 
Tävligen avslutas söndag den 25 maj!!!!

Inredning från Ellos - klockarent!

Piggare idag? Nä, snarare tvärtom. Kom på mig själv med att "Är det så här seg man är på morgonen efter träning". Haha! De två veckorna jag nästan inte tränade var man så pigg på morgonen! Nu var kudden kvar i nunan väldigt länge. Hade lätt kunna somna om inom 3 sekunder. *åhh*

Fårkanske skylla mig själv också eftersom jag låg med datorn på magen till 22.30. Kunde inte låta bli att gå igenom Ellos sortiment. Dem har verkligen snygga och prisvära möbler etc. Här kommer några smakprov.


2 stolar för 1198:-
Det är precis dden här typen av stolar jag är ute efter. Mm...bra pris och riktigt snygga! Jag har räknat med 4000:- för 4 stolar men tänk vad bra med en kostnad på 2400:- istället.


2-pack för 349:- Jätte bra för förvaring ju!


2-pack träpallar för 299:-

Vad säger ni, har de inte snygga grejer? Jag tycker det är skit snyggt! Får fundera över de där stolarna. Förresten, undra om Ellos har en butik där man kan gå in och kolla material etc. Någon som vet?

Återbesök Albano

Återbesöket gick bra. Veterinären tyckte dock vi skulle bada Ebba med hundshampoo (medicinskt) varannan dag i 3 veckor för att se om hon ev. är allergisk mot pollen/kvalster. Hon har lite skorv på båda bakbenen. Så det kommer bli spa för Ebba i tre veckor. Härligt! :) Men det var hur som helst enormt skönt att höra/se att det blivit bra med hennes ben. Veterinären hade inte varit med om någon sharpei med sharpeifeber. Hon sa att det inte var så vanligt. Vår älskling!!!

image398
Pluttinuttan!!!

50 minuter slit

Jag är ganska färdig skulle man kunna säga. Jag och AC har varit ute och sprungit i 50 minuter. Strålande sol med svala vindar..kan det bli bättre? Näpp, det var perfekta förhållanden. Men jag är ganska slut nu känner jag. IStället för att få 5400 steg för 1h träning hade jag stegräknaren på och fick hela 8400 steg drygt! Härligt.

Ska iväg till Albano kl 19, då Ebba ska på återbesök! ♥

Nu ska jag duscha! Ska bli skönt, badkaret väntar...varmt varmt  vatten! Mmmm....

Pandia - jessi!

Snabblunch idag! Ska se om M och jag tar oss en promenad nu på lunchen för att skrapa ihop ytterligare steg. Vädret har ju tagit sig lite. Kyligt imorse men nu när solen tittar fram är det faktiskt riktigt skönt.

TIPS FRÅN EMMA!
Kolla in Jessi´s webbshop med smycken från Pandia!
http://www.jessi.se/webshop 

Klicka för mer information. Klicka för mer information. Klicka för mer information.

Här ovan kan ni se ett litet smakprov.

Jag känner bara att jag vill hem och springa nu! Känner konstigt nog lite nervositet för att ge mig iväg. Kanske beror på att man nästan rullat tummarna i 2 veckor. Nästan, idag träningsvärk som satan i bröst/tricepsmusklerna sedan gårdagens gym! *aj aj aj*







Vardagsrummet växer fram

Oxford

Min blivnade soffa? Gud, jag blir tokig på mig själv. Kollar runt på soffa nu och har hittat en riktigt stilig pjäs på Mio. Soffan heter "Oxford" och liknar modellen Howard. En jätte fin soffa som jag tror skulle passa perfekt i mitt vardagsrum. Kostar 8.800:- sp, 3-sits soffa och eftersom jag räknar med 10.000:- nu när jag ska köpa soffa så är det helt ok. Funderar dock fortfarande på färg. *några tips?*
Problemet är att jag inte vet om soffan håler det måttet jag vill ha, nämligen att dynorna inte säckar ihop. Jag vill ha hårda dynor. Någon som vet hur Oxfordmodellen är i dynväg?
Det finns en "Oxford Delux" också...(se nedan)


3-sits soffa

Vet inte riktigt vad skillnaden är ännu. Det står att Delux har dunplemåer..men det står inte vad den som inte är Delux har för dynor. HJÄLP! Jag behöver råd och tips!!

Dagens skoj!

Busring.se

Dagens ord!

Idag var det en trött Emma som vaknade. Hade svårt att somna igår, vilket jag i vanliga fall aldrig brukar ha. Brukar somna som en stock, men tankar snurrade runt och runt. Tiilslut somnade jag iallafall, men är trött idag! *gäsp* Ska bli skönt att ta ett långt löppass på 50 minuter idag. Vad jag har längtat. :) Jag har efter 2 veckor med "nästan" vila insett hur viktigt träning är för att jag ska må bra. Promenander ok, men inte tillräckligt. Jag behöver svettas...och känna lite blodsmak i mumme ;o)

Ikväll kl 19.30 ska Ebba på återbesök på Albano. Hon tog sin sista medicin mot inflammationen/infektionen i går. Har varit mycket gladare sedan i lördags! Härligt att se. Så jag är inte orolig för kvällens återbesök. Ska dock fråga om lite grejer, och skönt med ett återbesök som visar att nu är det klart/avslutat!

Jag ♥ dig Ebba!!

Kvällen snart slut

Klockan tickar på. Har tittat lite på filmen "The Eye" och jag blir rädd bara av den lilla snutten jag såg. *hjälp* Skulle aldrig i hela mitt liv sitta ensam hemma och titta på en skräckis. Never ever! Vilken skräckis tycker ni är den bästa ni sett? Jag kan erkänna att jag inte är någon som gillar skräckisar speciellt mycket. Men har sett Scream, The Shining och The others. Scaryyy!!!!!

Som ni såg i tidigare inlägg har jag tagit ut vinnarna i Voodollstävlingen! Grattis åter igen!

image397

VINNARE UTTAGNA!!!

Nu har jag tagit ut vinnare i min senaste bloggtävling. Nämligen vinnare av varsin Voodoll.

LOVE GURU VINNARE tryck här

CAPTAIN HOOK VINNARE tryck här

Håll utkik för snart kommer en ny tävling ut på bloggen!!!


Dagen i bilder


Räkmacka hos Syster Yster


Gym + 50 min promenad


Gonzo mumsar kanelbulle

Dagen hittills i bilder alltså. Nu tv med "Vad blir det för mat". Man blir hungrig direkt!

Träning nästa

Nu har jag kommit hem från AC efter att ha varit där på lunch och fika. Jätte trevligt. Det blev räksmörgås. Så gott. Bilder senare kanske =) Både Ebba och Gonzo var med (såklart). Hinner bara hem fort, ska dra iväg till gymmet nu. Pumpa lite!! Ikväll tar jag ut vinnaren i min tävling!!! Passa på att tävla om du inte gjort det ännu! Nä, det blev ett kort inlägg...ska springa till bussen!!

Underbara tjejen

Ebba ligger på mamma och paappas säng och jag var bara tvungen att ta två bilder på henne.

image392

image393
Vad säger man, är hon inte ursöt??

Tidig söndag

Innan 8 vaknade jag. Då hade Ebba varit inne och snurrat i rummet några gånger och Gonzo hade knorvat en aning i sin bur. Gullegrisarna! Den h'r helgen har verkligen varit så lyckad. Har hunnit träffa många vänner. Nu drar 2 veckorns tuff individuellträning igång. Och om 2 veckor kan jag låsa upp lägenhetsdörren till min nya lya. Underbart! Ser fram emot det något fruktansvärt :)

Idag ska AC bjuda hem mormor, morfar, och ala Familia på lunch. Var och inhandlade varorna igår. Jag ska dit innan och vara så behjälplig jag kan. Ska bli riktigt trevligt.

Min min min - bara min!

image391

På söndag - vinnare!

Imorgon vid 20-tiden tar jag ut vinnarna av 1 Voodolls . alltså 2 vinner en varsin Voodoll! Så ni som inte har tävlat, gör det för imorgon gäller det. TÄVLA TÄVLA!

HÄR TÄVLAR DU OM EN VOODOLL!

Fullspäckad dag

11.30 Shopping i Täby Centrum
Inhandlat: Tepress, fin groda, 2 kökshanddukar, rött durkslag, strumpor 2st "ankel".
16.00 Hemmåt till ön
18.00 Till 25-års partaj på Odenplan
21.00 Hemma


BILDER!

  image390

Hann ta en lunch + fika i Täby! Superbt :)
Tycker dagen har varit perfekt! Hunnit med en massa, men känner även hur trött jag är.

Trevligt trevlig - jätte trevligt!

Gårdagen var helt underbart trevlig och rolig. Kan intyga att magmusklerna (skrattmusklerna) fick sig ett rejält pass. Det var precis som att vi träffats för några dagar sedan. 18 var vi där. Eller AC och jag kom till torsvik 17.50. Jag var hundra på att E bodde på 2:an. Så vi snurrade runt och hittade inte den. Det visade sig att mitt minnne inte var på topp. Det var nummer 3 och då blev det genast mycket lättare att hitta. Nr 2 var nämligen en Statoilmack *ehhe*

Tiden snurrade iallafall iväg och helt plötsligt var klockan 23.30. Spelade pictunary (felstavatsäkert) och skrattade såå mycket. *ler* Ja, det måste vi göra om!! Verkligen! Får väl ta någon grillning kanske :)

Idag ska jag och AC till Täby C med L och C! Shopping shopping! Vi får se vad jag kommer hem med :)

Mina favoritbloggare

Blogga kan väl alla...japp stämmer...men att blogga så att folk vill läsa är desto svårare!
Här kommer mina favoritbloggare:


ANNA-CARIN´s BLOGG
Min syster som skriver om inredning, shopping och massa annat läsvänligt. Rekommenderas varmt. Ta en titt!

JESSI´s BLOGG
Tidigare handbollsspelande Doris! Rolig att följa dagligen, med "dagens outfit" och hennes kisse Madonnas liv :) Sedan mycket annat trevligt att läsa!

DRESS LIKE A PRINCESS´s BLOGG
Väldigt fin och inspirerande blogg. Kul med mycket mode!!


Tired Trött


Jag är så trött nu.............skönt med helg!!!!!!

Ny design på Google..KOLLA!

Uppfinnandet av den första lasern

Vad tycker ni om Google´s nya design???


Thaimat och förflyttningar

Åhh, gud var mycket det är på jobbet idag! Har sprungit som en spole fram ock tillbaka. Men det gynnar ju mig i stegtävlingen så jag ska inte klaga :)

Förmiddagen har iallafall gått fort hittills. Jag och en arbetsterapeut som har hand om hemtjänst/LSS här i kommunen ska ha förflyttningsutbildning tillsammans. Så nu på förmiddagen 8-10 har vi suttit och diskuterat samt testat praktiskt hur det ska gå tillväga. Jätte trevligt och bra att arbeta tillsammans med!! Så jag är glad =)

M och jag ska äta thaimat idag. Mums filibabba :) Wokhuset i Solna håller hög klass!!!



Fredag =?

Arbetsvecka, fredag, skönt! Vädret är trist, regn och rusk. Men på med bra kläder så löser det sig nog :) Kan ju inte klaga på vädret. Det är ju fredag!!!! Helgen stundar. Är förväntansfull inför kvällen. Middag med klasskamrater (3tjejer) från högstadiet. Oj, vad länge sedan det var i samma klass tänkte jag på nu då jag läste "högstadiet". Herregud, då gick man ju bara i 9:an! Ja,ja..spelar ingen roll...trevligt ska det bli iallafall!

image387

60 min promenad

Gud vad skönt. Har varit ute med F och AC på en rask 60-minuters promenad. Vi gick längst vattnet, blåste ganska kallt. Men oj vad mycket vi pratade om..hade kunnat prata i 1h till. Nu ska jag kolla på TV och fika!

Min arbetsplats

image386
Mitt skrivbord efter ommöbleringen idag!
Nä, det brukar inte vara så stökigt. Det var nu innan jag fick iordning på min plats. Självklart prioriteras Ebba/Gonzo på min anslagstavla. *vad tycker ni?*

Knivar - DUKA

Nu är jag hemma efter att ha shoppat loss. Knivar var jag ute efter, och knivar köpte jag.
Det blev ett budgetköp, tycker det är roligare att lägga pengar på annan inredning än knivar. Men de är självklart inte dåliga. De kostar 99:-/99:-/79:- Bra köp tycker jag 
image385

Klockan 19 ska jag och AC ut med F på promenad. Vädret är bra, kallt i luften dock. Men det kommer bli så trevligt! Var så länge sedan. Har massa att prata om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Totalt ommöblerat

Synd att jag inte tagit något före och efter-kort. På jobbet sittar jag och M på ett rum, med varsitt skrivbord. Det har varit så stökigt där, inte riktigt möblerat. Så idag tog vi tag i saken. Har totalmöblerat hela rummet. Jätte fint blev det. Så nöjd. Ska se om jag kan ta ett foto som jag kan sätta in senare ikväll!

Känner att den här dagen har gått så fort, men ändå så långsamt. Möbleringen tog så lång tid av eftermiddagen, och nu så är klcokan redan 15 snart. Funderar på om jag ska till KArlaplans DUKA och kolla knivar. Vill inte ha några designade knivar, men tycker ändå de ska hålla måttet.



Har ni förslag på bra och billiga knivar?

Webbsida - dagens

Livet på landet

Gårdsbutik

Här kommer dagens webbsida för er!

Gå in och gör eran egna bedömning!!



Inredning - jag vet hur jag ska ha det!

Piggare idag, så jag känner att den här dagen kommer gå såå bra! Har entrat jobbet precis. Jag blir irriterad på mig själv. Det enda (nästan) som ör sig i skallen på mig är hur jag ska inreda och "bygga om" i min lägenhet. Det bara går runt. Jag vill göra så mycket, för mycket på en gång. Därför tänkte jag höra med er om ni har någon erfarenhet ich några tips för mig.

Jag vill bla:

1. Måla om i hallen
2. Ha pärlspont i hall/kök
3. Byta ut köksluckorna i köket
4. Byta ut bankskivorna till ek
5. Lägga nyt golv i köket
6. Byta ut fönsterbänkarna
7. Fixa snygga elementskydd

Förstår nu hur mycket som snurrar runt däruppe i roten?

Apropå fönsterbänkar! Jag vet precis vilka jag ska ha. Lundbergs har ursnygga ffönsterbänkarsom skulle göra susen hos mig. Ni ser dem här nedanför:



Och dessa härliga elementskydd:



Många bollar i luften! Jag vet precis hur jag vill ha det!!


Morning has broken

Jag är uppe med tuppen som vanligt. Är det inte härligt? Skulle dock vara liiite gladare om solen sken och det var lite ljummet. Men icke. Ikväll blir det promenad med F, igår var det så trist väder så det lockade inte helt enkelt. Lite kyligt gör inget, men regnar det är det ingen idé!

image384
Hoppla hoppla..se upp för här kommer jag!

Vårdat mig själv

"Leila bakar" är bara så trevligt och inspirationsgivande. Hennes bakande gör det bara ännu mer självklart att jag ska ha en sådan där köksmaskin - assistent. 3000:- är mycket så jag får se. Det är mycket annat som ska fixas med lägenheten. Ja,ja....sparar man lite varje månad har jag snart min maskin :)

Jag har målat tånaglarna. Hade inga strumpor i tofflorna på jobbet och det behövdes lite färg kände jag!


Är det inte underligt, se mina fötter här *moaaa*

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, var rätt så trött i morse! Har sedan ett gympass som sitter i kroppen!

Gosefilten

image473

Jag har deltagit i denna tävling!!!! Gå in HÄR!

Friends friends friends

image382

Många steg

Det var så skönt. AC och jag har varit på gymmet och därifrån gått hela vägen hem. Totalt antal steg idag: 21 400 steg. Ni kanske undrar hur detta har gått till. Jo, vi har haft vila från träning i 2 veckor (denna vecka är vecka 2.) och eftersom man inte får träna utan bara promenera missar man massa steg där. Idag gick jag 11.000 steg på jobbet, tränade 1h =5400 steg och så gick jag hem 3000 steg. Det är ganska lätt!

Blir jag inte sjuk imorgon då är det ett under. Jag hade bara packat ner korta shorts och t-shirt till träningen. Med andra ord inga tjocka kläder....trots denna kyla som är ute nu. Men jag får skylla mig själv. Bara att gå och se glad ut! :) Nu ska jag bara ta det lugnt. Har varit utan godis/kakor/annat sött hela veckan. Känns bra!

Nu ska jag titta på "Du är vad du äter" Spypåsen är redo ;) ahhaha

Ljuset i tunneln

Dagen börjar gå mot sitt slut. Efter jobbet väntar ett gympass med SysterYster Tänkte promenera med F klockan 19 så vi får hoppas att vädret blir bättre. Kallt och eländigt. Jag och M promenerade ju idag på lunchen. Precis då vi började gå började det regna. Hann dock runt utan att bli blöta. Efteråt kom däremot en riktig skur.

Nu tror jag att jag har hittat de luckorna jag vill ha i mitt kök!!!
De kommer från Perfect inredning.

Jag vill dock inte ha spröjs men det kan man ju välja bort. Skulle vilja ha beslagen i lite mer guldigt än "svart" färg, men allt går att ordna. Vet dock ej ännu om de säljer enbart luckor, eller om man måste köpa hela kökstommar.


För oss med mobiltelefon



Här
kan du tävla om dessa läckra mobiltelefonväskor!!!


Fynda!



Passa på att fynda hos Syster Lycklig!



Tofflor 499:- istället för 750:-


Sackosäck 1995:- istället för 3995:-


Ljuslykta 60:- istället för 119:-

Kolla in på Syster Lycklig för fler fynd!!!!

Skrämmande

Jag måste bara delge er ett samtal mellan flera tjejer i kanske 15-års åldern. Satt på tunnelbanan och kände bara hur skrämmande det var att höra detta. jejerna sitter och pratar om slagsmål och om att "man måste våga slå tillbaka". Trots detta som hänt med Riccardo och andra ungdomar som dött vid misshandel säger tjejen: - "Ja, men man dör ju inte av ett slag" och "det spelar ingen roll att vi slår så hårt vi kan, ingen dör att ett sådant slag...kolla på boxarna...där är det ju ingen som dör och de slår ju hårdare än vi"

Det är precis sådana här tankesätt som gör att människor dör vid slagsmål.
Ett nätt slag mot tiningen och du kan dö..



Finns det några som vill kommenter!!!!!?????

Helkonstigt

Jag fattar verkligen ingenting! Igår kväll kollade jag på min statistik här på bloggen, på unika besökare. Den visade 93 unika besökare på kvällen. Sedan då jag tittar idag står det att det bara var 10 unika besökare. Vad är fel?Mycket....skulle jag säga!!!

Hur som, idag står en ny dag för dörren. Efter jobbet ska jag och Ac gymma. Och kl 19 ska vi promenera och prata en massa med F. Det var såå länge sedan vi sågs, så jag ser verkligen fram emot det. Får se om vi kan boka in ett datum då vi kan ses lite längre tex. tekväll hos någon! *gud så mysigt*

Regn och moln stod det i tidningen - sol och rätt skönt väder blev det. Om det nu inte lurar en massa gråa moln någonstans...som inte jag har sett. Vi får se....

Jag förstår inte, jag gör verkligen inte det..

Sitter och tittar på "Du blir vad du äter". En 18-årig tjej som spelat handboll. Jag fattar verkligen inte hur man kan gå upp så många kilo, så fort. Men det vet man nog inte förrän det händer. För väl skulle svara ja på frågan: - Tror du att du kommer gå upp 20kg? Nä, träning och bra mat ska det vara.

image381

Förresten har du deltagit i min tävling?
Om, nej, gå in HÄR och delta.
Snart avslutas tävlingen!
Jag har verkligen tänkt att det ska vara lätt att delta, så alla har chansen!!






 


Hemma efter shopping

Nu har jag varit hemma, hunnit äta, efter att ha varit på Åhléns City med AC efter jobbet. Hon skulle vidare till Aloevera-kväll medan jag tuffade hemmåt. Det blev iallafall köpt grejer på Åhléns nämligen 2 krukor och 1 badrumsmatta.Badrumsmattan var rosa och från Himla. Jätte härligt! Det är så roligt att gå på City för där har de inte bara Åhléns produkter utan även andra märken som tex. Sia, Himla Ja, det finns en hel uppsjö.

200:- kostar denna härliga badrumsmatta

Jag är helt klart nöjd med mina inköp idag. Jag längtar verkligen tills jag får plocka upp dessa grejer i nya lyan. Dock irriterande att jag måste vänta tills den 2:a juni!

Blondinbella

Suck suck suck!

Någon som har något nytta att skvallra om angående Blondinbella???

Hon fick väl böter för att hon tagit emot pengar via bloggen?

Detnna vill jag ha NU!

Klockan springer iväg idag. Har dock hunnit med det jag ska. Mycket hela tiden. Hjälpmedel ska beställas och skickas tillbaka. Boende ska tränas. Men kul! :) Har möte 13.30 med andra sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Känner egentligen inte att jag har tid, men det är bra att gå till de mötena och trevligt att träffa kollegor.

AC och jag ska gå till Åhléns efter jobbet. Stora i city. Där på inredningsavdelningen har de massa fina grejer och dyra märken också. *hehe* Får se om det är något jag kan köpa och spara. Fattar inte att jag snart ska flytta. Helt crazy faktiskt. En alldeles egen tvåa att stöka i *ahha* Inflyttningfest here I come :) Måste dock få iordning ordentligt. Massa grejer att ordna innan det blir i min smak.

DAGENS VILL HA:


2795:- kostar denna vackra!!!

Jag skulle så jätte gärna vilja köpa en sådan här fin assistent. Jag älskar att baka bla. och det skulle vara sååå skönt att slippa dega med händerna..

Gott gotti gott gott








Tuggar jag just nu - mums!

Isigt värre

Relativt pigg trots att jag gick och la mig först 22.30. Trotsade vädretskrafter idag och satte på mig mina nyinköpta byxor från H&M. Lite kyligt, men jag överlever. De går till halva vaden ungefär så det går ingen nöd på mig. Har varm överdel. Blev häpen över att jag redan då jag kom till jobbet gått nästan 3000 steg. Här ska knatas. Har dock möte på eftermiddagen och då kommer man ju tyvärr sitta still.

AC och jag ska gymma på onsdag. Skönt! Sedan ta lång promenad hem. Hon har u också börjat sin stegtävling på jobbet nu och det gäller att gå och gå...för ibland känns det som att man går med stegräknaren har somnat :)

Vad gör du idag?


Krupp - krupp - krupp

Jag börjar få sådan abstinens nu.
Att inte få svettas och träna gör mig tokig. Promenader dövar ju inte ens suget...
Det positiva med att inte träna är att tiden efter jobbet helt plötsligt är så lång. Slutar 16 och har sedan hela eftermiddag/kvällen på mig att göra något annat. Just nu är jag mitt uppe i tankarna kring min lägenhet...."var ska jag måla? ska jag byta köksluckor? ska jag göra pärlspont i kök och hall? ska jag köpa soffa först? Åhh..hjärnan jobbar på högvarv. *brruuummm*

Funderar på att byta ut köksluckorna i köket...gillar inte då de är vita och bara planka. Har kollat igenom en uppsjö av köksluckor och fastnade för några:

           

De va de här jag skulle kunna tänka mig att ha, och då speciellt den vänstra luckan!

Vad tycker ni??





Medicin

Snart dags att packa ihop och gå från jobbet snart. Ska till Apoteket och köpa medicin till Ebba. Har fått rapport från mormor och morfar att hon är pigg och glad iallafall. Det märktes även i morse. Skönt, för vi älskar henne så otroligt mycket. Synd att hon ska vila från längre promenader bara. Men så är det, viktigt att man följer det så hon blir bra. Det vill ju alla!

AC ska till H idag efter jobbet, så det blir jag och mamma som får tampas med Gonzo och Ebba *ler* Jag känner verkligen att jag inte gör något vettigt nu när man är "ledig" på kvällarna. Dåligt av mig! Jag längtar tills vi får börja träna igen. Det tar ju kol på en att bara dega. En på jobbet sa "vad smal du har blivit" och enda orsaken till det måste vara att jag tappat muskler :( Ok, har inte ätit sött och så, men det kan ju inte vara hela sanningen.

Nä, ett litet smyg-pass med gym skulle inte skada....eller vad säger du AC?


Promenad

Jag promenerar och springer överallt men ändå känns det inte som att min stegräknare tickar på. M och jag tog en promenad vid lunch, en ganska kort promenad på ca 2000 steg.

Fick precis mail från tränaren angående träningsläger i augusti. Vi kommer åka till Danmark första veckan i augusti. Tisdag till söndag. Så kul! Det blir nog ett träningsläger kombinerat med en tunering. *längtar* Men innan det drar igång ska vi slita som vargar med sommarträningen. Jag kommer slita som ett djur.

Den som tränar blir stark...så är det.
1 + 1 = 2
Svårare än så är det inte...


Eller???

Tips för shopping

Jag ? att shoppa.....och nu när jag har köpt en lägenhet kommer jag verkligen behöva öppna plånboken för att köpa möbler och annat. Jag funderar på vad jag måste köpa direkt och det är bla. soffa, köksstolar. Köksbord och soffbord lånar jag så länge av mamma och pappa (deras gamla). Men som sagt, just nu är jag inne på sofftankar och jag har hittat ett par riktigt snygga:


Soffa Boston





Snälla behöver tips och råd angående soffor!!!

Måndag - måndag

Så var vi på början av veckan igen. Det blåser kallt och när jag kom till jobbet, efter att ha gått en bit, kände jag bara hur iskall kan var om händerna. Försvann sommaren eller? Vädret spelar oss ett spratt. Men jag är glad över att ha tillbringat helgen på landet med sommarvärme. Lördagen var underbar.

Läste i Metro att de hittat två stora boaormar på en badstrand. Läskigt. Den ena ormen var 2 meter lång. Men fatta vad hemska människor det finns. Hur kan man vara så elak och känslokall att man släpper ut en stackars levande varelse, helt makabert. Vad händer till hösten då det börjar bli kallt? Jag förstår inte...

Nu ska jag gå in och fika på avdelningen! Ny dag och en massa nya steg...



Oj nu är det illa

I natt drömde jag en konstig dröm. AC och jag har ju hållt upp från allt sött nu denna vecka, med undantag en dag (lördag). Så inatt drömde jag att AC hade ätit choklad på en godisfri dag. HAhaha...drömmer man om det på det sättet så är det illa. Det kan nog bero på att vi "tävlar" om vem som kan hålla sig längst. Ingen har gett vika ännu! Och jag vet att ingen kommer göra det heller. Ingen vill förlora.

Så nu får jag vänta ändå tills på lördag innan jag får smaska i mig något gott. Igår kväll gjorde jag scones. Inte med vetemjöl (fanns inte) utan med något grövre mjöl. De blev ganska stabbiga, men nyttiga *ler*
Nä, dags att dra till jobbet.....

See you!

Kvällen är gammal

Veterinärsbesöket gjorde dagen lång, men samtidigt var klockan så mycket då vi kom hem. Hann med en sväng till mormor och morfar också för att äta. ♥ Hade inte ätit något sedan frukosten kl 9 och då vi kom dit var klockan över 17. Men jag ska inte klaga. Tanken på att Ebba har fått medicin och inte fått diagnosen sharpeifeber känns lugnande. Jag kunde sitta där till 22 bara hon blev frisk. Älsklingen min!!

Nu är det snart nattidags. Gonzo hoppade precis självmant in i buren och hans gungan som han sover i på natten. Jag hör hur det knorras där inne och gnissel mellan näbben hörs. Välmående med andra ord :)

Han har ännu inte vågat gå in i sin lilla koja. En liten hokl vi gjort och som nu sitter i buren. Men han är inte rädd för att vara i buren, trots att den är där. Jag väntar bara tills han ska ta sista steget och snoka in i holken. Han kommer älska den bara han testat. Det står att Svarthuvade vitbukspapegojor ska ha holk. *varsegod Gonzo*

Nä, nu ska jag dona för kl 22 är det dags att sova. En hel veckas arbete väntar. Hur ska jag orka, Ebbas sjuklighet har tagit på krafterna....men som sagt, hennes tillfrisknande kommer ge kraft också...

Min Älskling - lättad efter veterinären

image380

Inte sharpeifeber

Jag är såå lättad. Ebba har ju mått dåligt, med bla. hälta i vänster bakben sedan i onsdags av och till. Idag var vi hos veterinären och det var en inflammation i vänster bakben. Nu har hon fått både kortison och antibiotika. Antagligen har hon fått en inflammation pga. ett sår på vänster has. Så vi är så glada och lättade.

Hon fick mycket beröm från veterinären om hur duktig hon var. De sa att de hade haft sharpeis där soom hade varit lite aggresiva och så. Men Ebba var hur snäll som helst. Älskligen och vårt hjärta ♥

image379

Gud, vad skönt det känns!!!!

Hemåt

Ska åka hemmåt snart. Känns alltid skönt att komma hem i bra tid på söndagar så att man kan förbereda sig för en arbetsvecka. Ska till mormor och morfar och äta också. Det ska bli såå trevligt. ♥

Adios!!! Sola lugnt där ute - tänka på era hudar.

Är hockey en sport?

Sitter och tittar på hockey-VM och matchen mellan Sverige och Ryssland. Matchen började med ett stort slagsmål där två svenska spelare fick matchstraff. Efter den situationen blir fler spelare utvisade. Jag tänkte verkligen "är det här sport?"  Det hela verkar gå ut på att göra illa varandra och att starta slagsmål.

Vad är det egentligen för skillnad på slagsmål på plan eller på krogen?

Vad skulle någon säga om vi på handbollsplanen började ge varandra käftsmällar?

Någon som har ett bra svar?


Jag har det glasklart för mig nu

20.00 Glasklart
21.00 Singalong
Jag har kvällen planerad. Sitter här och äter godis min godisdag mums mums. Imorgon är det strängligen förbjudet att mumsa. Så jag passar verkligen på.




Idag har jag varit inne på Stockholms Auktionsverk - där man kan gå in och buda på olika möbler etc.
Har hittat en jätte fin byrå som jag ev. ska buda på.
Vad tycker ni om det här?


Gustaviansk byrå - jag älskar den.

Tidig middag

Gud, det känns som att jag fått solsting. Har suttit ute precis hela dagen. Kan ju inte låta bli när det är så härligt väder. Ebba, Gonzo har också fått vara ute och man märker hur de njuter. Solen värmer. Ebba växlar mellan sol och skugga, och Gonzo sitter glatt och kvittrar i sin bur som står högt upp med bra utsikt över landskapet.

Idag blir det tidig middag. Ska ju hinna med godispåsen också :) Ska njuta för imorgon är det slut. *mm*
Efter att ha vilat magarna efter maten ska jag och Ac ut och röra på fläsket. Befriande! Men vi gör det i smyg. :)

Har inte tid att skriva mer för måste hjälpa till med maten. *goosch*


Bloggvertiser

Har ni hört talas om bloggvertiser tidigare? Det hade iallafall inte jag. Men jag gick hur som helst in på sidan och blev medlem. Det är en sida där man som bloggare kan tjäna pengar genom att skriva om ex. deras produkter eller annat just det företaget vill ska visas utåt. Ska bli spännande att se om man får något napp. Har dok inga höga förväntningar.

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Men som vanligt är det väl bara de där tråkiga KENZA och gänget som reklamsnubbarna är intresserade av. (?)

Inredning - Alvas hus



Det är inte klokt var mycket inredningssidor det finns. Hittade precis ALVAS HUS.  Massa fina inredningsprylar med lantlig stil. Tänkte plocka ut lite fina saker de säljer där. Men det är svårt, vill ju ha så mycket.

Våningsfat
589:- om man vill servera kakor etc på fint våningsfat.

Ljusstake i antiksilver
325:- för fina och festliga ljusstaka

Gå in själva och titta. Utbudet är stort och gillar man lantlig stil kommer ni älska den här sidan.

Veckans första sötsak

Eftersom jag och AC har haft regler att inte äta sött på hela veckan, utom en dag har jag njutit av "äta-sött-dagen". Den är nämligen idag, lördag. Har precis fikat med kaffe och kanelbullar. Mmmm....det smakar faktiskt bättre om man inte ätit sött på hela veckan. Köpte plockgodis igår på Willys som jag har sparat till ikväll.

Annars har förmiddagen flytit på. Har klippt gräsmattan. AC tog en gräsklippare och jag en. 5000 steg fick jag ihop på att knata fram och tillbaka på gräsmattan.

Har läst en massa inredningstidningar för att försöka få inspiration till min nya lägenhet. Kollar runt på soffor också. Kan tänka mig att lägga 10 000 :- på soffa. Så har du tips på fin soffa så skriv gärna.


Upp tidigt...

Så är det lördag. Ebba försökte väcka hela familjen kl 6 men misslyckades med det. Stod i sängen vid huvudkudden och slickade mig i ansiktet. Tyvärr lyckades inte den manöövern för att jag skulle gå upp. Var så otroligt trött så jag sov 2h till. Nu har jag ätit frukost ute på bänken. Riktigt skönt. Trots att klockan bara är 8.30 är det på gränsen till för varm då det inte fläktar. Men såå skönt. Nu ska jag njuta mera.

Dags att krypa till kojan!

Kvällen är sen, dags att gå och lägga sig. Känner mig lite sliten trots att jag hade ledigt i onsdags. Zzz.....gäsp. Hoppas vädret blir kanon imorgon. Det skulle vara så härligt att få sola nosen lite.

Annars får vi se vad sagen har att erbjuda. Det blir nog till att klippa gräsmattan samt träna iallafall.
Sedan ska jag börja fundera ut hur min lya ska möbleras. Ska kolla in på olika sidor för möbler. Soffa ska jag iallafall ha. Soff bord och köksbord har mamma och pappa så länge...tills jag hittar "mitt drömbord".

Hörs imorgon, nu ska jag sova!

Landet - pizza

Tjenare!
Äntligen på landet. Det blev pizza till middag ikväll. Snabbt och enkelt. Perfekt då man kommer upp sent.

Jag gick i Mörby Centrum efter jobbet och handlade lite. Det blev ett par svarta byxor - långa ner till halva vaden. Så sköna! H&M har jätte bra kläder. 250:- Funderar på att ha byxorna som jobbarbyxor. Dem var så avslappnande sköna. Eller så köper jag helt enkelt ett par byxor till. *hehe*
Köpte hårnålar också. Alltid bra att ha.

Gick förbi Zooaffären och köpte ett tuggben till älskligen också. Hon fick det då vi kom upp till landet och hon blev jätte glad. :) Att man kan älska någon så är underbart ♥

image376
Gud vad jag längtar till Öland! I sommar bär det av..

Slut i rutan

Dagen på arbetet är slut. Det har varit en bra dag! Skönt! Allt har rullat på och jag har gjort det jag ska. *bra jobbat* Många äldre har fått kommit ut i den härliga sommarvärmen och varma solen. Det är verkligen härligt att se deras glädje då de får sitta i solen. Jiha!

Ska upp till Mörby C och kolla lite. M, P och AC kommer och hämtar mig där med bilen sedan bär det av upp till landet. Skönt! Längtar efter att få träna på lördag. *sköönt* Den här veckan har varit såå lång och jag tror det beror på att man har kommit hem direkt efter jobbet. Annars åker man till träningen och så poff är kvällen slut.
Men jag längtar tills allt drar igång igen. Dock dröjer det 3 veckor. 1 vecka vila till *hur ska jag stå ut?* Sedan 2 veckor egen träning!


*en glass vore inte helt fel*
Men jag kommer inte förlora "inte-äta-sött-tävlingen"

Voodolls till dig?

Nu är jag här och hackar igen! Tävlingen kära vänner tävlingen! Ni glömmer väl inte att delta för chansen att vinna en Voodolls? Dessa underbara figurer som ger oss extra kraft när vi som mest behöver det.

Delta HÄR!

image362

JIHAAAAAAAAAAA!

Lunchen är avslutad med gott resultat, mätt *hehe* Nu är det bara ett par timmars jobb sedan helg. Skönt. Ebba  har varit pigg idag. Var ute med husse och gick idag och det var inget fel på henne. *glad man blir*
Har fått kontakt med två tjejer som sharpeis och det har kännts bra att prata med dem och deras erfarenheter angående sharpeifeber.

Idag har jag betalt in handpenningen till min lägenhet. Måste sätta mig ner i helgen och försöka tänka ut lite hur jag ska ha det i lägenheten. Tyvärr kommer ingen dator med till landet så kan inte gå in och kika på webbsidor :( Men vi får se, man kan ju tänka iallafall :)


Lika som bär!

Visst är det kul med "Lika som bär" liknelser =)
Jag tänkte bjuda på ett par :)







Jag sitter här och skrattar för mig själv!!!!!!!

Vilken tyckte du var klockrenast?

Sommar?

Morgon allesammans!

Fredagmorgon - efter jobbet blir det Norrtälje och landet. Det ska verkligen bli mysigt. Metrologerna har lovat sommarvärme också, och håller dem inte det då j*klar :)
AC och jagg ska smyga in ett löppass + styrka med kroppen på lördag.
Men det är det ingen som hörde *ler*

Vad ska ni göra i helgen?

Natti-time

Klockan är 22 och min sov-klocka ringer. Gonzo satt på mitt huvud då jag skrev på datorn. Då jag sa "nu ska vi gå och sussa" blev han så ynklig och klättrade ner och tryckte sig emot hakan/bröstet. Kunde inte motstå dessa gulliga reaktioner ♥ Så han fick åka till mamma och gosa lite.

image375

Natti Natti

Bio - recension kan man säga

Trevligt att träffa L och C. Vi åt middag på Kungshallarna. Libanesiskt blev det, smakade riktigt bra. Tog fläskfilé med klyftpotatis. Det är så mycket folk där nere, syret håller på att ta slut känns det som, men vi överlevde.
18.10 BIO - "Be kind rewind" Komisk film
Gå in på SF och läs om filmen.

image374

Tips på mode



Jag är själv en sådan som tycker det är kul att läsa om mode. Att få inspiration från andra än Fahrman tycker jag är ännu roligare. Det blir på något sätt mer äkta. Rätta mig om jag har fel. Tänkte därför tipsa er om en jätte rolig sida, för oss som är mode/skönhetsintresserade.
Bara att gå in och bli medlem, så kan du sedan surfa runt helt efter dina egna önskemål!!

2000 steg extra

Idag vid lunch gick jag M och A på promenad längs Edsviken. Varmt men härligt. Vi tog en runda för att öka på antalet steg på våra stegräknare. Det ökades väl med 2000 steg tror jag. Bra för en runda som tog 20 min ungefär. Men oj vilken sommarvärme. Man såg folk i bikini och hela tjottablängen. Det är nu förkylningar kommer, då folk tar av sig kläderna för tidigt. *brr*

14 ska jag ringa till banken angående lägenhetsaffären. *jihaa* Fattar inte riktigt att jag köpt en lägenhet. :)


Dag 3

Dag 3 på "Icke-äta-godis-dag"
Gud så stolt jag är. fatta, att jag som är världens godisråtta inte har ätit sött på 3 dagar. Igår stillade jag mitt sug med keso och frukt. Jätte gott!
Just nu har jag huvudvärk - kan det vara att jag tänker så på min nya lya, att huvudet kokar? Inte vet jag *ahha*


Bio-time!

Nu är jag på jobbet, trött i ögonen med pigg annars. Hoppas dagen blir bra. Längtar tills bio ikväll. Undra vad det blir för film. Vi ska bestämma under dagen vad det blir för film.
Har du några tips?
Varg - är den bra med Peter Stormare?
Min brors flickvän - bra kanske?



Tips tack!!!!

Gyllene morgon

Vaknade i natt av att pappa kom hem. Ebba blev så glad...hon visste inte vart hon skulle ta vägen, älsklingen. Inatt sov hon nog bra när alla var samlade. Flocken (för henne) var samlad. Kan det bli bättre?

Ikväll är det middag och bio som gäller. Ska bli jätte trevligt. Känns som det var länge sedan man träffade C och L, men det var det ju faktiskt inte. Konstigt ibland.

Snart åker jag iväg till jobbet. Gårdagen var jobbig, hoppas dagen följs upp av ett lugnare inslag. Ebba var sååå stolt idag då hon gick till bilen med husse. Hon trippade fram som en häst med huvudet högt. ♥

Återkommer............

Favorit webbsida just nu!

Just nu!
Jag har hittat min favorit webbsida vad gäller inredning och prylar.
Formodesign heter webbsidan och jag kan rekommendera er att gå in där och koll!

Termos SteltonKaffe- och tebryggare - VoltaKudde Tiny ZooKylskåpsmagnet "Kulan"Halsband BillyHundhängare
Börs litenPlåtlådor för plåster och pillerPlåtburkar setKöksklocka retroBakform TågsetRullmöss


Vad säger ni om de där godbitarna?

Jag är med lägenhet!

Är det inte fantastiskt? Jag har köpt lägenhet, en tvåa och jag är så lycklig! Skrev på papprena idag. Ett sista steg är att föreningen ska godkänna mig, och nojig som jag är har jag börjat tänka i senarion som "tyvärr, vi tycker inte du har vad som krävs för att få flytta in". Men vi får se, skulle det av någon konstig anledning bli så får jag helt enkelt ge mig ut på nya lägenhetsspaningar :) Jag har redan börjat fundera över reparation av köket. Med i lägenheten var en reparationsfond på över 10 000:- så den kommer jag absolut ta del av och använda.

Jipiiiii!!!!!!!!!!!!

Jag har en lägenhet!


Ebba bra igen :)

Idag har det verkligen varit en konstig dag. Ebba har varit hängig och fick feber...är dock bättre nu vilket känns som en lättnad. När djur mår daligt mår jag såå fruktansvärt dåligt att det inte går att beskriva. De är så hjälplösa i sin situation :( Men som sagt, Ebba mår bra nu vilket känns skönt. Hon har inte ont i höften längre. Har varit ute och kissat med henne precis och det gick bra.

Tävling hos andra

Jag är med och tävlar om smycken från Pandia. Gör det du med. Gå in på den här sida.

image57
image58

Vem vill inte vinna dessa underbara smycken?

17.00 smäller det

Då blir jag lägenhetsägare!! Känns så bra. Men egentligen ska man inte vara säker förrän pappret är påskrivet så jag väntar med att säga "att jag är lägenhetsägare".

Sola?

Det är så varm och soligt ute, funderar på att sätta mig med Gonzo ute på balkongen.

Först vill jag dock visa er lite av min dröminredning. Tänk er gustavians stil. Jag kan rekommender Geromar Möbler och Inredning. Gå in här på deras hemsida och se vilket underbar stil de har på sin inredning.



Jag tänkte ta ut lite exempel på möbler som jag skulle vilja köpa om jag hade råd.

3305 Gustaviansk skänk 2D
Vad säger ni? Är det inte snyggt? Jag skulle dock inte kunna köpa den då den kostar 11.700:- Liiite för mycket för min plånbok kanske.

















4823 Gustavianskt bord, "pärlkant"
Åhh..vill ha vill ha vill ha!!!!
13 400:- för det här bordet.


















Fint va??

Sharpei sharpei :)

Godmorgon godmorgon!
Ny dag idag, dock inte på arbetet utan hemma med Ebba. Inatt kommer pappa hem från Skottland iallafall och då kommer Ebba bli så glad att hon stutsar som en gummiboll. Hon har varit lite nere nu i tre dagar, speciellt på kvällarna. Då vill hon ju samla in hela flocken...och så har det fattats en :(

Fick en kommentar på gårdagens inlägg s om var från en annan sharpeiägare. Härligt!!! Alltid kul att prata med andra sharpeiägare. Det finns ju faktiskt inte såå många sharpei...jag menar, inte om man jämför med de vanligaste raserna som Goldet etc.

Nu är jag så hungrig så jag dör.
Frukosten väntar lydigt på mig.....*kurr kurr*

See you soon!!!!!!

Nytt rekord

FANFAR FANFAR!
245 läsare hittills idag. Inte illa!!!!
Det går stadigt uppåt kan jag intyga, och det känns extra inspirerande då!
Fler och fler deltar i tävlingen också, kör på, man vet aldrig när det kan vara försent.

Gå in på min systers blogg förresten:
http://annacarinpetersson.blogg.se
Twins =)

Dagen har varit till belåtenhet för min del!
Nu ska jag avsluta kvällen med en promenad för Ebbas skull, hennes sista runda!

Återkommer dock med lite skoj efter det.....

image371
Vad kan vara bättre än en promenad?

Plötsligt händer det

Jag har varit på visning, bara mamma jag och mäklaren. Det är fast pris på lägenheten och först till kvarn. Jag är så sugen på att slå till och jag kan ju faktiskt det med tanke på att jag har ett lånelöfte. En tvåa vore ju så bra.

Promenaden var trevlig. Nästan 1h var vi ute, men ändå gjorde inte Ebba sitt stora behov. Lilla rackaungen ♥
Nu ska jag titta på "Äntligen hemma" Älskar inredningsprogram.



Imorgon ska jag meddela mäklaren om jag vill köpa lägenheten!!

Present :)

Idag då jag kom hem från jobbet låg ett kuvert och väntade på mig. Jiha! Det var ett jätte gulligt och fint armband från Avalon Design! Blev så glad! Jätte fint till sommaren!! Sedan har jag inte något i grönt så det passar perfekt.

image369
Tyvärr är bilden tagen med en dålig mobilkamera men om du vill se mer ingående hur den ser ut är det bara att gå in på Avalon Designs hemsida!


Här är armbandet på min handled :)

Så nu är jag sååå glad!!!

Huvudvärk

Varför fungerar aldrig Färdtjänsten då man beställer en resa?
Skit bolag rent ut sagt! Kan dem något överhuvudtaget? Oförskämda är dem också! Usch!
Huhu..var bara tvungen att avreagera mig lite!

Affiliator Affiliateprogram

Förresten, kan jag glädja er läsare med att det finns Gratiskungen för oss som gillar gratisprylar.
Gratis är gott brukar man ju säga :)
Ta en titt på deras hemsida, alltid hittar man något!

Tjingeling från mig till er...

Köket - vill ha!

I mitt hem ska köket vara centrum!!!!! Då måste man ju ha köksmaskiner som funkar och kan sprida glädje.
Frapps hemsida finns enormt stor utbud.

 
2795:- för en assistent


1599:- för en snygg brödrost


1699:- för mixer

Hahaha..röda grejer är snyggt tycker jag!!

Tävling hos Jessi!

image620

Jag tävlar hos www.jessi.se . Underbara smycken från Pandia kan man vinna.
Gör det du med...

Tillbaka från utbildningen

Sitter på jobbet igen. Phu! Det är jobbigt att åka kommunalt vid lunchtid. Massa folk, trångt och dant. Men som sagt, back to buisness känns skönt. Trött kände jag att jag blev också. Utbildningen var iallafall bra. Vi gick igenom komfortrullstolar som Sodexho (hjälpmedelsföretag) har. Bra att få en bredare blick över olika produkter.

Jag känner spänning inför visningen ikväll!!! Det beror nog på att det är en visning bara för mig eftersom jag var intresserad. Det har varit visningar tidigare men ingen har velat buda. Så vi får se vad som händer...

Lunchen idag blev knaper:


Smörgås och yoghurt!
Men jag ska vara glad, jag har ju mat för dagen...

Utbildning

Dagen har utbildning  att erbjuda idag. På förmiddagen 8.30-12.00 ska jag vara på Sodexho i Hallonbergen. Där kommer jag antagligen bli klokare vad gäller komfortrullstolar :)
Därför kommer jag inte kunna skriva förrän, ja sis sådär 13-tiden! :)

Hur som, vackert väder idag. Hoppas det blir lika fint i morgon då jag ska vara ledig. Jag har inte planerat min lediga dag ännu...inte mer än att jag ska ut med Ebba på långprommis, sitta på balkongen med Gonzo och sola samt laga mat när Ac och M kommer hem från jobbet.

image368

Härligt härligt!!!!!

Egentillverkat armband


image366

image367
Vad tycker ni??

Det här armbandet kommer antagligen bli vinsten i nästa tävling. Något du skulle vilja ha?

Påminnelse

Vill avsluta kvällen med en påminnelse:
Glöm inte att tävla om de två Voodollsen :) OBS! Du kan bara välja mellan dem du ser på bilden, inga andra.
Gå in här och tävla direkt! Enkelt och inget krångligt!

Vad irriterande att jag inte känner mig trött. Promenad på 40 min vs. 2h intensiv handboll+fysträning
Går ju inte att jämföra.
Fösöker dock hela tiden intala mig att kroppen faktiskt måste vila!

FANFAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag har jag inte ätit något godis eller annat onytigt på hela dagen!!!!
På kvällen blev det frukt (grapefrukt +banan) och en slät kopp kaffe.

Jag är så nöjd *klapp på axeln*
image365

Visst är vi coola!!!!

Vill ha Vill ha

Nu har jag fått shoppinglust igen. Imorgon ska jag på lägenhetsvisning och tanken på att jag snart ska få något eget gör att jag funderar över hur det ska se ut där, och där...ja ni vet!


Nu vill jag ha:





4450:- för denna vackra lampa!




Tennskålar för 850:-



255:- för färgglada brickor
Något du fastnade för?

Promenad i Larsberg

image363
På promenad - spökhuset syns i bakgrunden.

image364
Silja Line åker förbi oss - AC försökte vinka utan framgång.

Soppa ala AC

Idag har AC gjort mat, purjo- och potatissoppa med bröd. Gott!!! På onsdag är det min tur för då ska jag vara hemma som hundvakt åt Ebba ♥ Vad kan man bjuda på då? Behöver alla tips jag kan få.
Hittills har jag gått 10 800 steg. Helt ok, men med tanke på att jag måste upp i 15 000 steg ligger jag en bit efter.

Efter jobbet idag gjorde jag mina ärenden. Apoteket och Handelsbanken. ID-kortet kommer om ciska 4 veckor. *ojojoj* Får ha passet i väskan i 4 veckor med andra ord samt ta ut pengar så att man alltid har i plånboken.
Problemet på banken var att fotot jag hade med mig var tagit lite från sidan, och nu har någon klyftig person kommit på att det ska tas mitt framifrån istället. Tack för det!! Men vi chansar och hoppas. I värsta fall får jag sätta mig offentligt i en sådan där apparat. Som blixtrar och smäller så alla ser och hör *suck*



Är jag konstig om jag tycker han var lite söt??

Räddaren just nu!

 
Här är min räddare just nu då andra sötsaker inte får intas.
Läste dock att Emser innehåller honung  och socker med andra ord inget jag får köpa igen.
Iallafall inte så länge AC och jag tävlar i att inte äta sött.
Spännande fortsättning i denna såpa...ska Emma och AC avstå sötsaker?
.


Nöjd hittills!

Dagen har varit kanon hittils. Har hunnit med massa, är pigg och kommer nog orkar fara omkring lika mycket på eftermiddagen!!!
Tänk om alla dagar kunde vara som denna. Jag kommer dock få sitta ensam och äta lunch. Lite trist. Nästan alla ska iväg på lunch med en som har slutat (gått i pension). Men ibland kan det vara lite skönt att sitta själv också. Ska nog ta upp telefonen och slå en pling till AC.

Jag är också nöjd med mitt egentillverkade smycke. Gjorde det igår. Eller slängde ihop det, om man nu kan göra det då man pärlar. Har tagit bild på armbandet med min mobilkamera.
Funderar på att sätta in den bilden och visa er hur den såg ut. Ska nämligen ha en tävling framöver, och kanske kan ett sådan armband bli vinsten!
Självklart ett nygjort då :)



Go och glá Kexchoklá!



Ingen träning = inget snask

Så har 2 veckors vila börjat. Vila innebär ingen fysträning, dock är promenader och tex simning helt okej. Jag kommer garanterat gå som en tok eftersom jag är med i stegtävlingen. Som ni läste på rubriken är det inget snask som gäller, iallafall inte i veckorna. 1 dag har vi sagt är okej....och då kommer jag spara mig till lördagar.
Snask innebär godis, läsk, chips, kakor, bular...ja allt som kan få den lilla magen att växa *haha*
Så nu är jag laddad som bara den.
Jag ska verkligen äta frukt istället. Det är ju också gott.
Jag kan dock inte förstå hur jag i hellskotta ska kunna hålla mig att träna på 2 veckor.
*abstinens*

Nu ska jag gå, gå och gå.....jobba jobba och jobba!!!!
Snart kommer en tjej som är arbetsterapeut i Danderyd. Vi ska diskutera ett
eventuellt samarbete angående förflyttningsgenomgång.

Kram!



-----trivs------

Efter att ha varit borta sedan i onsdags känns det faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet. Tro det eller ej. Det måste ju iallafall betyda att man trivs på jobbet! Men det såg skönt ut då Ebba och AC låg kvar i sängen och sov. Hon ska ju vara hundvakt eftersom pappa är borta med jobbet och m och m är på Öland. På onsdag är det min tur. :)

Du glömmer väl nte att vara med och vinna en Vodoll?
Idag ska jag slå rekord i antal steg hade jag tänkt!!!!!!!!!!!!!

Efterjobbet ska jag fixa nytt ID-kort och handla på Apoteket.

Cioa!!!!!!!!

Ny tävling

image362

Dags för ny tävling igen..här går det undan.
Den här gången ska två Voodolls lottas ut till två lyckliga vinnare.
Det enda du behöver göra kan du läsa ovan.
Observera att det bara är dessa två (på bilden ovan) du kan välja mellan.
Självklart positivt om du länkar till tävlingen!! Länka då till din blogg så jag kan gå in och kolla.
Glöm inte heller att skriva in namn, mailadress och bloggadress.

Lycka till!!!!!!!!!

Vinnare i tävlingen utsedd

Nu har jag dragit vinnaren av detta vackra smycke från Asian Art & Design!
Den glada vinnaren till halsbandet med sötvattenspärlor blev Sandra . Grattis!!

Halsband i sötvattenpärlor
Sötvattenshalsband från Skogum Design värde 350:-

Tack Asian Art and Design för sponsring av tävlingen!! Läsare, gå in på deras hemsida och titta igenom deras produkter. De har allt från smycken till möbler. Alltid något för någon!

Nu är jag människa igen

Har precis kommit hem från en löprunda och känner mig hel igen :) Att det kan vara så jobbigt men ändå skönt på samma gång. Konstigt. La mig i ett hett bad där jag droppade i 10-12 droppar av Pharaons ansiktsolja (går att använda i badet). En härlig doft av apelsin spred sig snart i badrummet och man kände verkligen hur behagligt att blev. Tänk vad lite olja kan göra. Du kan själv gå in på Pharaons hemsida och titta igenom deras sortiment.

Oj vad människor är ute och går dessa tider. Hand i hand på promenad :)

Vad står på schemat ikväll då? TV´n väntar alltid snällt på mig och datorn med för den delen.
Ska ta det lugnt och ladda för veckan som kommer. Är ledig på onsdag då jag
ska vara hundvakt. ♥

Kram!

Back here - snart dags.

Så är vi åter - var trevligt hos AC. Kom hem med en hel påse bullar, den andra frös vi in hos AC. Så nu kära vänner kan vi frossa i bullar!! Jag har faktiskt dokumenterat hela bullbaket i bilder:

   
Här ska degen förgyllas med margarin, bullarna få pärlsocker och sedan till det viktigaste och höjdpunkten - provsmakningen. 5 av 5 stjärnor från mig iallafall.

Jag känner mig faktiskt som Fru Gåman, jag går och går och går.

Stegräknaren tickar på och tickar på....

Senare ska jag och AC ut och springa, känner att det kommer bli skönt att röra på sig.

Cioa!!!

Br fart i ugnen

Bullbaket går kanoners. Första billflaket är inne i ugnen och då de ärklara ska jag och Ac sätta oss på balkongen och fika. mm.... Ska bli skönt att bara ta det lite lugnt och få frisk luft.

Dagens steg hittills: 4523 steg

Nä gud så sugen jag är på bullar...och iskall mjölk!!!

Bullefst bullfest hela dagen (?)

Har varit ute på promenad med Ebba. Ska snart till affären för att inhandla ingridienser till ev. bullbak hos syster. Vädret är kanon så det blir nog en promanad till syster. Måste ju skrapa ihop steg också. Ikväll blir det träning - löpning. Jag fnular på att göra ett smycke och lotta ut till er som läser. Något som matchar sommaren och våren. Har en massa pärlor och det var länge sedan jag pärlade.

Jag gjorde ett litet kollage på photoshop för ett tag sedan som jag verkligen tycker är gulligt. Funderar på att dela med mig av det. Gonzo är huvudaktören.

image357

Åhh....visst är det söta bilder?

Nu ska jag göra lite nytta....

Vodoodolls - vilken skulle du vilja ha?

Gutenmorgen allesammens :)  (min klockrena tyska som slår igenom)
Tidigt uppe som vanligt känns det. Gick upp innan halv 8. Kan i och för sig vara rätt skönt med tanke på att söndagar kan gå ganska fort.

Igår då jag promenerade till AC gick jag förbi ICA för att hämta paketet som kommit med posten. Det var 4 st vodoodolls. Yeaaahh! Tänkte snart lotta ut några stycken till er kära läsare. Håll utkik för snart dyker tävligen upp.


Vilken skulle du vilja ha om du fick välja?

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Vad händer, inget planerat iallafall....ja, mer än träningen då.

Jag fattar faktiskt inte riktigt hur jag ska kunna hålla mig i 2 veckor utan att träna. 2 VECKOR! Jag kommer klättra på väggarna, kroppen kommer sprängas av energi.

Gårdagens steg var över 15 000. Godkänt!!!
Kram kram


Pictures from me!

image354

Hur kan det vara såhär?

Min trötthet stiger för varje minut känns det som. Tror själv det beror på all luft man fått den här långhelgen..och all sol. Sedan blir man ofta trött då man kommer hem på något underligt sätt.

Var uppe i AC´s lya och pysslade lite. Tog promenad med Ebba dit och har nu kommit upp i 9259 steg + att jag tränat i en timme och därför fåt lägga till 5400 steg. Men känner mig ändå inte nöjd. På jobbet går man ju så otrolligt mycket mer samt att man tränar ca 2h per dag i vanliga fall. Men,men...

Jag älskar att sätta in bilder därför kommer det några fler bilder här:

image351 
Kajor vi matade i Norrtälje - vi köpte korv med bröd och de fick naturligtvis smaka.

image352
Härliga blommor i rabatten. Våren är här med besked.

image353
Gonzos nya (hembyggda) sovlya. Han är rädd men vågade som ni ser kika in iallafall.

Hemma -> bilder

Nu är vi åter hemma från landet, lite vemodigt samtidigt som det känns skönt att få en kväll här hemma innan det är dags för jobb på måndag. Har ätit sallad med avokado från Klingsta - där jag jobbar. Deli Italia fixar jätte goda sallader och brödet är ännu godare *ler*
Här kommer lite bilder på älsklingarna, allt från i helgen:

image349
Glad och lekfull Ebba - med trossen hon fick i onsdags

image350
Gonzo älskar att vara ute i solen :)


Fler bilder......kommer under kvällen..


Nu ska jag upp till syster...ska passa på att hämta ut Voododolls som kommit på posten också.


Tränad och fit for fight

jajamensan, har precis duschat efter 1h´s träning i form av bålstabilitet och hoppkoordination. Kan det bli bättre än träning ute i detta väder? Solning och träning i ett. Skönt att svalka sig med dusch också.

Hörde på radion att det imorse skett en bran i villa Rosenhill på djurgården. Vart ligger den, vid vattnet? Från där vi bor ser vi nämligen flera stora villor på djurgården, kan det vara någon av dessa? De misstänker brott, men som tur var kom ingen till skada.

Vad har du gjort idag??

Vi har kommit fram till att åka hem på eftermiddagen idag. Pappa ska iväg med jobbet imorgon mitt på dagen så för att slippa stress åker vi idag.

image347

Min syster och Gonzo ♥


Landet

Nu har vi varit på landet i flera dagar. Jag fattar inte hur det kan vara så stor skillnad på ett landställe då det är sol och moln/regn. Även idag har jag och Ac gått en lång skogspromenad med Ebba. Hon älskar det verkligen. Nu ligger hon helt utslagen i solen , solar den lilla magen. Här trivs hon, och det som är bra är att hon trivs lika bra hemma då hon kommer dit. Jag trot det är växlingen hon gillar.

Då vi var uppe i skogen - knakade det till . vi fick hålla i Ebba så att hon inte sprang dit och snokade. Såg inte - men det kanske var en hjort eller ett rådjur. Det roliga med Ebba är iallafall att hon egentligen är skiträdd, men låtsas vara så tuff och kaxig :) Raringen!!!!!!

Nu ska vi väl fika snart....

Solig dag - tro det eller ej

Vaknade 7.20 av solen trots att fönstret var förtäckt. Men jag är inte arg, solen skiner ju och igår var det dåligt och trist. Bara härligt att vakna tidigt och ha hela dagen framför sig.

Idag ska jag nog sitta ute i solen så mycket jag kan. Skönt! Nu på morgonen var det varmare ute än inne.

Ha det bra nu...jag återkommer...

Tips för kroppen

Nu är jag framme igen med tips för dig som vill vårda din kropp.
Alldeles nyss hade jag en grön ansiktsmask på mig. Det är så skönt efteråt.

Tvätta ansiktet - ta bort smink. Sätt på ansiktsmasken men undvik ögon och läppar. Låt sitta på i 5 minuter innan du tvättar av masken och ser/känner det härliga resulltatet.



Innehåll
Grönlera, Pharaonsolja, Eterisk olja - Rosa damascena, Naturliga mineraler och spårämnen, Vitamin E

För dig som vill att din kropp ska få lyx..

Skogspromenad med fotografering

Det är så härligt att gå i skogen - att ha så nära till naturen - så nu på kvällen har vi varit ute och fotograferat. Ebba, jag, AC och pappa. Jag är ingen som gillar att bli fotograferad men är man med Ebba på bild så finns det iallfall en som kan göra sig bra :) Ni får se bilderna någon gång framöver. Har ju mormors datorn nu och kan inte sätta in bilderna på den.

Jag funderar på att sätta på en ansiktsmask nu. Sedan börjar "Så ska det låta". Musik - kul! Gillar programledaren också. Peter Settman! Grym, rolig!



Härligt att vara i skog och natur dagtid, men på natten skulle jag aldrig våga.

Norrtälje - shopping

Dåligt väder blev det och shopping i Norrtälje gladde. Vi åkte in i bra tid. Mycket folk - men alla hade väl tänkt som oss. Det är så mysigt att gå omkring i Norrtälje, och jag kan verkligen känna känslan då det är sommar.

Vad blev inhandlat då?

1. Jag köpte en jätte fin och söt hare på AKEBA. En prydnads hare i tyg med stickad klänning och en liten väska. (på bilden är den till vänster)

2. Nysilver bestik skedar, gafflar, knivar. 6st av varje. Inhandlades på en antikaffär.
Dem kommer passa alldeles utmärkt till mitt kinesiska porslin.

3. Parfym - Elisabeth Ardens nya med doft av grönt te. *mmm*

       

Så jag har verkligen shoppat idag. När vi kom hem ringde mäklaren och jag ska på visning på en tvåa med fast pris. Den visningen är på tisdag. Ser fram emot det. Känns det rätt hoppas jag verkligen att den kan bli min, men vi får se helt enkelt..

Hudvårdsprodukter - tips!

Jag har ju skrivit tidigare om Pharaons produkter, som jag fick hem, och jag tänkte samla ihop det jag skrivit om.

Här kan du läsa om ansiktsoljorna som vårdar din hud - för den som vill unna sin hud det bästa.

Här kan du läsa om den bruna ansiktsmasken

Ikväll ska jag vårda min hud med den gröna ansiktsmasken. Eller om det blir den bruna.
Får se hur jag känner. Hur som helst gör båda underverk för huden - och det behöver jag idag känner jag.


Framsida_top

Ha en bra dag!!!!!!!!!!!!!

Sönder bitet koppel

Tidigt i morse ville Ebba ut och snoka. Hon försökte väcka mamma och pappa. Men det var så tidigt att ingen valde att släppa ut henne. Så imorse hittade mamma hennes koppel och sele sönderbitet. Det måste ha varit en räv eller grävling som bitit sönder det.
Åhh..Ebbas fina koppel och sele, bara att köpa nytt.
Men där ser man vad som kan hända på landet om man inte plockar in.....


Vad tror ni?


Bilder Bilder Bilder

image343
Julflickan Ebba ?


image344
Kolla blicken - lite vindtyrig



Delta och vinn



Åhh..jag måste bara delge en tävling jag är med i.
Temat är rosa, dock ej produkterna på bilden.

TÄVLA HÄR! 

Lycka till!!!!!!!!!!!

Jag ska försöka

Nu är dagen snart slut och jag ska försöka sammanfatta dagen som varit.
Har gjort lite nytta i form av klippning av gräsmattan. Har promenerat i skogen med Ebba.
Har suttit i solen med Gonzo . härligt och bra honom.
Har tränat löpning + lite styrka
Jag har titat på handboll - sm-finalerna. Ganska tråkig match herrarna bjöd på och damernas match innehöll väldigt mycket tekniska fel. Men jag är glad för de som vann Hammarby ochSkövde.

Dagens steg totalt: 8465+2700* 2 (1h träning) = 13865 steg

Inte riktigt nöjd. Men får jobba vidare imorgon!!

Godnatt!!!!!!!!!

Dagens träning

Så har man klarat av dagens träning. Det blev distanslöpning ca 6km + styrka bål. Skönt. Kände att jag hade mycket energi att pumpa ut. Nu kollar jag på herrarna i handboll sm-final. Hammarby leker katt-råtta-lek med Sävehof.
Sävehof har med andra ord inte haft fördel, trots att finalerna spelats i hemmastaden.

Vill passa på att ge er lite tips på inredningssidor.

HIMLA har en härlig inredningsstil - precis i min smak. Fina tyger och mycket ljus.


COUNTRYSTYLE lantlig stil med massa fina produkter



Har du tips på fina inredningsbutiker på nätet?

Handbollsfinal

Nu är det match på tv. Sävehof möter Skövde. Jag hoppas verkligen Skövde vinner!
Tror dock Sävehof blir svårslagna med tanke på deras bredd. Men hopas kan man ju alltid.

Tittar du på handbollen nu?

Långpromenad!

Promenad med Ebba i skogen. Det är så härligt att kunna gå omkring och inte stressa. Perfekt, de är så man ska ha det på sin lediga tid. Ebba älskade verkligen att ströva omkring. Hon nosade på allt, sprang i förväg men stannade in då vi ropade på henne. Pappa gav sig iväg för att fotografera, men det verkade inte som att hon kände vart han gick.

På en höjd plockade jag och AC jätte fina påskliljor. Mycket finare än de man köper i butiken.

På eftermiddagen är det sm-final i handboll, damer och herrar. Från 16-21. Riktig handbollseftermiddag/kväll.

Jag har hittat en lägenhet som jag är intresserad av. En tvåa! Ganska dyr månadshyra men ett fast pris. Så man slipper kanske buda. Lägenheten jag var intresserad av tidigare gick upp till hela 1 650 000kr. Tycker inte det är värt det. Den var bara 39kvm och hade ingen balkong samt 3 trappor utan hiss.

See yoo...*hehehe*

image340

Äntligen sol och många steg

Solen bröt igenom strax vid lunchtid. Har klippt gräsmattan och gått ihop över 5000 steg. Det börjar ta sig. Solen är varm men kall blåst. Sitter dock i lä och Gonzo har kommit ut och drar till sig UV-strålar. Skönt för honom. Ebba fortsätter njuta. Vi har fikat på trappan med nybakad sockerkaka. *underbart*

Har försökt ta på Gonzo hans sele och lyckades men den måste dras åt lite. Men det kommer bli väldigt omständigt om man ska behöva ta på selet  med tvång varje gång. Han får lära sig helt enkelt.

Bilder från dagen får ni ta del av i kväll. Orkar inte sitta inne och mixtra med sådant nu.

Tur att vi fick låna mormors dator. Sitter på verandan nu med datorn. Perfekt.....

Hur är vädret hos dig???

Trädgårdsarbete

Kamerans batteri är på laddning. Här ska fotas. Ebba har redan lyckats ta en egen rutt i skogen imorse...så hon får nog vara hemma. Men jag måste verkligen promenera idag. Har iof ett löppass att klara av också..men jag vill komma upp i många steg nu.

Löpningen idag blir kanske 1km intervaller eller kortare 100m intervaller. Vi får se helt enkelt.

Nu klipper pappa gräsmattan. Funderar på att hjälpa till.

Idag på förmiddagen är jag glasögonorm :)


Hoppas ingen tog illa upp.....

Blickar framåt

Har inte sovit bra inatt. Gonzo satt och skakade i burgallret hela natten, kändes det som. Det var bara för att han inte sovit i den på länge. Jag tittar ut genom köksfönstret och ser mest moln. *trist* Men samtidigt är huvudsaken att det inte regnar och är iskallt. Man får inte ha för stora förhoppningar.

Ebba ville ut så fort som möjligt idag. Mycket lukter att ta in.

image338

Vad säger ni om den här bilden på Ebba som valp???

RSS 2.0