Hemma hos AC med Ebba

I morse sov jag till 10.00. Det är inte klokt. Herregud. Jag som hatar att sova bort hela förmiddagen. Samtidigt känns det skönt att få vakna helt utvilad. Det blev ganska sent igår. Åt en rejäl frukost med mina hembakta tekakor, kaffe, youghurt och den obligatoriska vitamintabletten ;) Dagen kunde inte startat bättre :)

Vid 13 gick jag upp till mamma och pappa för att hämta lilla Ebba. Vi tog bussen några stationer innan vi hoppade av en station innan AC. Så nu är vi hemma hos syster yster. :) Ebba älskar att ligga och leka på ryamattan. Hon älskar verkligen den. Känns bra att Ebba har fått träna det sociala idag, på bussen. Hon behöver det ibland.





Är man söt eller inte? När Ebba kommer hit blir hon helt tokig. Leker och lekbråkar. Hon är verkligen glad :) På bilden ovan leker hon med AC medan hon byter sovkläder. Självklart skulle lilla Ebba ställa sig på de nytvättade sovkläderna :) Hon är underbar ♥


1 (viktig) poäng mot Sävehof

Att ha match på en lördag hör sällan till vanligheterna. Men idag hade vi iallafall hemmamatch mot Sävehof kl 15.00 i Nacka Bollhall. Vi samlades 11.45 för att gemensamt åka till resturangen Telegraf. Där fick vi jättegod spagetthi med köttfärssås. Smaskens. Lite lyxigt att det bara var vi som var där :)

Vi får ofta höra att det kommer lite publik på lördagsmatcher, och tyvärr såg du att bli sant när det var dags för inspring. Det var verkligen glest på läktaren. Men efter att matchen dragit igång droppade det in mer och mer publik och tillslut blev det faktiskt nästan fullt. :) Inte konstigt. När 2:an och 3:an i elitserien möts borde många vara intresserade av att se en sådan match!

Det var iallafall en jämn match! 29-29 blev tillslut resultatet, men slutet av nervöst. I sista 1min 30 sek fick Ac en utvisning (helt otroligt - fattar inte hur de hittade den) och vi fick spela en man mindre. Vi hade bollen men domaren tog upp handen för passivt ganska snabbt. Sävehof hade alltså sista anfallet med en man mer. De spelade till sig ett högerkantläge från tvåaposition...MEN Bodil räddade!!! Bodil spelade sin första elitseriematch efter skadan. Hon har varit borta ett helt år, men kommer in och spelar som en vägg! Helt grymt!

"Vi vann en poäng" var känslan efter Bodils räddning!!!! Men samtidigt tänker man att "vad hade hänt om domarna inte tagit AC´s utvisning? Då hade vvi kanske lyckats göra ett mål framåt med lika många på plan?

Ja,ja...jag tycker vi ska vara nöjda.

Det är med en glädje jag går och lägger mig i natt!!!

Bilder kommer...
Fotograf Carl på NVP har fotograferat!








Härliga bilder. Tack Carl!


The pianist

Jesus, vilken bra film. Jag gillar historiska filmer. Andra världskriget var hemskt och i den här filmen får man följa en jude från början till slutet av kriget. Det är många grymma och fasansfulla scener.



Filmen handlar om den gudabenådade pianisten Wladyslaw Szpilman som lever i Warsawa under tiden för nazisternas utbredning över Europa. Han är jude och tvingas att på nära håll uppleva de restriktioner som sätts upp för honom, hans släkt och hans folk. När hans familj skickas till arbetsläger lyckas Wladyslaw fly och gömmer sig i stadens ruiner. Lidande, förnedring och kamp för överlevnad blir hans vardag. En dag blir han upptäckt av en tysk officer.

Jag gillade filmen från början till slut och kan inte annat än ge filmen en 4 av 5.
Kan absolut tänka mig att se om filmen bara för att den är så bra.


Min lediga halvdag

Direkt när jag slutade var det raka vägen till Mörby centrum för att shoppa det som var tänkt.


På Hemtex inhandlades två badlakan.


Eyeliner, pads och sminkborttagningsmedel för ögonen.


2 linnen från H&M

På ICA storhandlade jag sedan vilket känns riktigt skönt. Var mindre kul att bära hem den tunga kassen. Kämpade verkligen. Men hem kom jag och inte gick påsen sönder heller ;)

Nu sitter jag och tittar på slutet av filmen "The pianist" samtidigt som jag fikar med kaffe och semla. Det kallar jag vardagslyx. Njuter verkligen. Har satt på en maskin och ska väl försöka göra lite nytta senare. Stryktvätten växer på badrummet och sängen borde bäddas om med fräscha lakan.

Nu är det heeeeelg!


1/2 fredag!!!

4h på jobbet(!). Jag jobbar bara halv dag idag. Känns faktiskt riktigt lyxigt. Har dock endel saker att göra. Även den här helgen händer det saker, såklart :) Jag älskar när det händer saker, men jag skulle vilja testa att inte boka in någonting en dag. Undra hur den dagen skulle sluta.

Idag jobbar jag halvdag (som sagt). På eftermiddagen ska jag uträtta ett par ärenden. Bla.köpa eyeliner på Åhléns, köpa handdukar på Hemtex, köpa två vita baslinnen på H&M samt storhandla på ICA. Tror dock att det kommer gå ganska fort. Räknar med att vara hemm och dona lite innan jag åker in och möter upp Mats för vidare resa till VH och middag.

Lördagen är bara vigd för matchdag! All fokus lägg där. 15.00 möter vi serietvåan Sävehof! Extremt tuff match! Men vi vet att inget lag är oslagbart. Vi vet att vi utvecklat både vårt anfall och försvar sedan förra mötet. Men för att vinna över Sävehof gäller det att allt stämmer...och det tror jag att det kommer göra!
Kvällen spenderas med la familia. Jag ska pussa på Ebba, jag ska pussa på Gonzo ♥ En vecka utan dessa vilddjuren vore katastrof :)

Söndagen har bland annat innebandy och vänner att bjuda på. 12.00 och 13.00 spelar Mats match i Liljeholmen. AC och jag ska vara där och kika :) Runt 16.00 måste vi vara hemma igen för då kommer Lina och Christian på besök. Ska bli trevligt och kul att ses. Vr alldeles för länge sedan mellan gångerna :(

MIN HELG ÄR PLANERAD! ÄR DIN?

 


Tuff träning

Kvällen har i princip spenderats i mitt (första?) andra hem Nacka Bollhall. Var där redan 16.30 för att köra ett hoppkoordinationspass (rehab pass för att förebygga knäskador). Handbollen gick bra. Mycket uppställt spel för att nöta inför helgens match mot Sävehof. Shit vad taggad jag blir när jag tänker på det. Efter handbollen hade vi 45 min videoanalys. Systrarna Walter höll i analysen och hade lagt upp det mycket bra. Vi tittade både på våran första match mot Sävehof samt andra matcher som Sävehof spelat.

Efter videoanalysen kom det jag bävat för hela dagen. 20sek intervaller i 20 minuter. Bah. Det var kallt som sjutton. Brr. Men det är verkligen hur skönt som helst när den träningen är över. Man kan verkligen klappa sig sjäv på axeln efteråt.

Hemresan gick som den brukar i detta kalla och hemskt snöiga land. Bussen var 18 minuter försenad. Dåligt. Var sååå nära att ta en taxi och skicka kvittot till Sl. :/ Tur att man har världens bästa pappa som kunde hämta i Ropsten. ♥ Hemma för att snabbt laga ihop något. Nu sitter jag och Mats och tittar på sista snutten av filmen "The pianist". Jätte bra med grym film.

Lördag smäller det. Match hemma i mot Sävehof.


Pestoplättar

Ikväll när jag kommer hem från träningen ska jag testa att tillaga en ny måltid som ska gå att tillaga på 15 min. 15 min (!)(!) Funnkar det kommer jag vara överlycklig med tanke på att vi både har fys och videoanalys efter kvällens träning.

Hur som helst behöver man följande till 4 portioner:
8 ägg
2dl grädde
2dl vetemjöl
2msk pesto
200gram fetaost
1/2 rödlök
2msk flytande honung
salt och peppar

Tillagas:
1. Skiva lök och fetaost.
2. Knäck ägg i en bunke. Vispa ner mjöl. Häll på lite grädde i taget. Blanda i pesto och salt och peppar.
3. Pensta en stekpanna med olja och stek. Servera med fetaost och rödlök. Ringla över honung.
 
Pestoplättar


Domedagen

Igår var det kaos i och med all snö. Typiskt. Hade sen träning vilket gjorde att jag inte kom innanför dörren förrän 21.45. Arg, trött, grinig och hungrig. Kan det bli värre?
Annars hade träningen förlöpt riktigt bra. Handbollsträningen var "tummen upp". Mycket teknik och samarbeten. Ibland bara susar träningarna iväg. Roliga övningar antar jag :)

Mariusfysen var välkommen "Welcome back". Vi körde cirkelträning hela passet.
6 övningar.
- höga knän på tjockmatta
- hellmarsch (utfall, explosivt)
- plankan
- sitta 90 grader (statiskt) mot en vägg
- svinga sig runt bommen
- armhävningar (en arm på bänk, den andra i golvet)

Första två varvem körde vi 2min 30 sek, sista varvet 1min 30sek (men då bara 5sek vila mellan varje övning).

Kände mig (var länge sedan) riktigt stark igår. Skön känsla. Igår var det även första gången på vääldigt länge (läs. 4 veckor dvs. senast halsflussen) som jag kände mig helt frisk. Jag kan bara hoppas att det fortsätter så. Att vara förkyld, ont i halsen, skrovlig, hostig etc av och till i 4 vekor tar på krafterna. Men nu så --> friskus!


Bålstabilitet!


Måndag?

Första arbetsdagen den här veckan (pga match måndag + ledig tisdag) gör att det känns som måndag. Därför känns det extra skönt att det redan är onsdag. Bara 2 1/2 arbetsdagar kvar den här veckan :) Guld. Ser redan fram emot helgen :D Jobbar halvdag på fredag och har endel ärenden att uträtta då.

Ikväll är det träning som vanligt. Eftersom vi vann mot Kärra i måndags blir det fotboll som uppvärmning. Gamla mot unga. Morr. Låt kampen börja :) Om jag inte missminner mig vann "de gamle" senast och enligt statistiken bör det bli så ikväll också *blink*

Mariusfys ikväll. Yeah! Ska bli skönt att köra på ikväll. Känner dock träningsvärk i höftböjarna efter långdistanslöpningen igår. Herregud, snacka om att man inte är van vid att lunka långt.

Träningen rullar på...


Precious

Igår var jag och Mats på förhandsvisningen av film en "Precious", på biograf PARK. Klockan 18.00 skulle bion starta. Lagom surt att de inte drog igång förrän 18.20. Dåligt. Fräckt nog verkade de vänta på att kön till kiosken skulle försvinna. Varför inte bara kräva att folk kommer tidigare så att de hinner handla innan bion? Grrr. Morr. Hur som helst, gillade filmen. Den var lite annorlunda måste jag säga.



Övergrepp och psykisk misshandel är en del av vardagen för analfabetiska och överviktiga Harlemtjejen Precious. Men när hon en dag blir sedd av en progressiv lärare på skolan påbörjas vägen mot upplysning. Daniels flerfaldigt prisbelönta drama är ett knytnävsslag och ljus av hopp som inte lämnar någon oberörd – ett av årets absoluta måsten.

Jag ger filmen 3 av 5 i betyg.

Det var en väldigt grym film. Bra skådespelare. Gillade att filmen inte var förutsägbar. Lite annorlunda filmat måste jag säga. Mamman i filmen är verkligen en tyrann. Nä, bra film helt enkelt. Dock annorlunda.


Pyssel - ramar

Vi har länge diskuterat och planerat hur vårt omklädningsrum ska bli trevligare. För väldigt länge sedan målade vi hela omlädningsrummet vitt och rengjorde golv från klister. Det blev jättefint. Fortsatta planer var att fixa ramar med foton i (alla ska ha egen ram+bild ovan sin plats), fixa draperi till toaletten etc.

I går hade juniorerna som spelat JSM i Göteborg fredag-söndag hela måndagen i Göteborg. Vi mötte upp de på IKEA eftersom vi skulle äta där innan matchen. När vi mötte upp de hade de köpt ramar (trä ramar) och draperi till toalettingången. PERFEKT! Stjärna till alla junisar för en sådan tanke.

Alla fick varsin ram och sedan ska man smycka/måla den precis som man vill!

Här kommer mitt verk.


Tråkig ram!


Mitt mästerverk!

VAD TYCKER NI!???

In i ramen ska ett fotografi av mig. Antar att jag kommer välja en actionbild. Pappa fotograferar ju alla hemmamatcher så det finns ett par hundra bilder att välja på :)


Annorlunda tisdag

Kom hem 3.30 i morse, med taxi efter att bussen släppt av delar av laget vid Gullmarsplan. Jag slocknade ganska direkt när jag kom hem och sov till 10.30 i morse. AC väckte mig med ett sms ;)

12.30 var detlöpning på schemat. Ett långdistanspass för att få bort diverse slagg i benen. Att åka totalt 12h i buss samt spela match är ganska tufft. :) Kan inte påstå att löpningen på 45min var lätt. Herregud, det var väldigtlänge sedan vi hade långdistans på schemat. Under säsong är det nämligen bara långa och korta intervaller som gäller.

Efter dusch handlade jag ingredienser till taco och bak, sedan åkte jag hem till AC. Medan hon fixade taco gjorde jag tekakor. Jag vet att det inte var länge sedan jag bakade just tekakor, men den här gången tänker vi frysa in allt och ha till frukostar. Perfekt att bara micra i micron. Smakar som hembakat :D


Mumsig taco. Min favoriträtt!

Klockan 18.00 har Mats bjuditmig på bio. Viska se förhandsvisningen av Presious. Har läst vad filmen handlar om och den  verkar vara väldigt bra.

Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sitt liv, utan gör det även till hennes eget för första gången.

Sist av allt vill jag bjuda er på en rolig bild från gårdagens resa till Göteborg. Innan matchen åt vi mat på IKEA. När vi väntade ut de andra hittade vi en lite videohörna med soffa, barnstolar. På TV´n visades "Tom och Jerry". Anna och Karin satte sig på första parkett!!


HAHAHAHA!


Underbar vinst!

Vi vann mot Kärra! Den känslan är grymt skön. Vet inte hur jag ska beskriva det. Det var en jämn match där vi spelade uselt i första halvlek, Vi slarvade, och slarvade. I andra halvlek startade vi riktigt bra och gick upp i ledning. När vi spelar som vi ska gör vi det riktigt bra. Många var duktiga idag och det känns åter som en lagseger. Vi spelade inte alls lika bra försvar som mot Eslöv, men vi vinner och det känns just nu bara så skönt.

Nu väntar en resa på dryga 6h. En resa som jag faktiskt inte alls bävar över. Det är bara skönt att känna känslan. Tuff, tuff...vi rullar sakta hemåt. Ska snart sätta på en film. Jag hoppas även jag kan sova några timmar, så att man inte sover bort hela tisdagen.

Nu ska jag njuta lite av segern. Hej o hå!


Signs

Under en sådan härlång bussresa MÅSTE man bara ha film. Tack vare Mats stora filmintresse har jag kunnat låna med mig flera filmer. En av filmerna "Sjätte sinnet" började jag titta på, men bara efter några minuter kom jag på att jag redan hade sett den, så jag sattepå filmen "Signs" istället. 

Signs är en rysarthriller. Graham Hess (Gibson) är en präst med bristande tro efter det att hans fru mist livet på ett brutalt sätt. Han lever ett stilla lantligt liv med sin familj. Den beståf förutom Graham av hans bror Merrill (Joaquin Phoenix) och Grahams två barn. Plötsligt upptäcker de stora cirklar på sin åker. Cirklarna som dyker upp på flera platser runt om i världen. Kanske är det inte excentriska personer som ligger bakom tecknen.

Jag ger den här filmen är 3-.
Jag gillar inte riktigt det overkliga med utomjordingar, samt slutet som var extramt mycket USA. I mitten av filmen gick det lite trögt. Men annars gillar jag filmen. Inte så mycket skräck men ett budskap heltklart! Rekommenderar den för er som missat den.



Påväg till Göteborg med buss

Sådär, nu har jag satt mig till rätta i bussen. Äntligen är vi påväg mot Göteborg och kvällens match mot Kärra. Jag föredrar buss, faktiskt. Jag vet att det tar dryga 6h att åka och att vi inte är hemma förrän 4 på tisdag morgon...men det är mysigt att i lugn och ro kunna sätta sig ner och titta på film.

Just nu är det bara jag,ac,Sara, tvillingarna Westberg, Emma Hawia, Gippe, Ulla och Anna på bussen (av spelarna). Resterande är redan i Göteborg eftersom de spelat JSM där. De har vunnit alla matcher och skött sig galant. Avundas deras dag faktiskt. De får sovmorgon, hotellfruskost och en dag i Göteborg att tillbringa hur de vill. :)

Nu ska jag snabbt kika igenom internet och sedan blir det film. Kanske en skräckis innan mörkret kommer ;)

Jag tänkte jag skulle visa er en lite annorlunda och rolig bild. Jag kommer inte skriva vad som händer på bilden och vilka det är där. Gissaoch kommentera gärna :)


Gym och bak hos syster

Klockan 13 var det gym på Lidingövallen. Ett lugnt alternativt fyspass med tanke på match imorgon. Kändes hur som helst bra i kroppen. Nu är jag taggad till tusen införmorgondagens match mot Kärra.

Efter att ha handlat åkte jag och AC hem till henne för attfixa iordning middag. Vi bjöd över mamma,pappa och mormor på potatis/purjolökssoppa med nybakade tekakor. Mums. Just nu är tekakorna på jäsning och AC är i full gång med att koka soppa :) Det går undan här.


Tänk att detta kan blir så gott när det bakats ut och stått i ugnen :)


Mina små sötnosar ligger på jäsning...


Här knådas det. Tekakor ska det bli.


Mmm...


Min syster - kock i köket :)

Nu blir det middag!


Gårdagen var full

Gårdagen var bra. Jag och AC träffade Nadia vid Östermalmstog för vidare promenad ner till RICE. Det blev lunchbuffé men sushi och asiatiskt :) Jättegott! Vi åt så att vi nästan rullade iväg därifrån. Gick sedan lite i affärer vid Norrlandsgatan. Jag hittade två t-shirts på Ginatricote (svart,blå) som jag gillade.

16.15 var det innebandy på Trygg. Vi delade upp i tre lag och körde att vinnande lag stod kvar :D Det blev väl kanske inte någon vinst för mitt lag, men mål gjorde vi :D Jag är verkligen inte bra på innebandy, men gör så gott jag kan. Bra alternativ träning iallafall.

Kvällen spenderades hos Krister i VH (Västerhaninge) men godis, chips och "Stjärnorna på slottet". Jag gillar Tommy Körberg och Kjell Bergqvist. Härliga gubbar :) Efter programmet satte vi på filmen "The queen" och jag och Mats somnade efter ca 15 min, sedan sov vi oss igenom hela filmen :/ Ehh. Vi var ganska trötta. Vet inte om det berodde på att vi badade lite efter innebandyn (?) Helt slut var vi iallafall.

Dagen ska spenderas med på gymmet. Jag och AC ska träna alternativt gym på Lidingövallen. Ska bli skönt att köra igenom kroppen. Sedan bär det av till AC för att baka bröd :D Jag lovar att ni kommer få ta del av bidler senare.

Ha en bra söndag.

Lördag

Efter en toppen fredag tänker jag följa upp med en toppen-Lördag! Det kommer nog inte bli så svårt med tanke på det som ska hända. Klockan 13 ska jag och syster yster möta upp Nadia (den tredje svarta trillingen) för lunch på RICE (Nybrogatan). AC ringde och bokade i fredags. :D Bra syster!

Vid 16.15 ska jag och AC bege oss till Trygg för att spela innebandy med Stockholms Södra BK. 1h 30 min matcher. Kul i jul. Vi får se om det blir att bada efteråt, kanske kanske inte.

Kvällen kommer hur som helst spenderas hos Krister med K.

TOPPEN DAG!


De bästa trillingarna (2 vita och 1 svart)


Bästa dagen

Det här har varit en jättebra dag. Eftersom vi kom hem väldigt sent efter bion igår sov jag till 10 i morse. Det var så skönt att få sova. Blev frukost med avokadosmörgås och välling. Har börjat dricka välling på morgonen med extra kalcium och järn. Bra grejer.

AC och jag hade redan innan planerat att åka till morgon vid 12. Därför fick jag snabba mig på att dammsuga och tvätta alla golven. Phu. Det var verkligen skönt att få lägenheten städad.

Hos mormor blev det semla med varm choklad. Jag hade köpt med mig semlor + en röd begonia till mormor. Det är verkligen så underbart mysigt att vara hos mormor. Tyvärr kan man inte vara där lika ofta som när man var yngre :/



Ebba blev jätteglad när vi kom till mormor. Hon fick ett så kallat "tigerryck" och for omkring. Lite senare gick vi ut med Ebba och tog en massa bilder.


Fina Bebblan ♥


Ebba var lös och var så lycklig




Ebba var riktigt i gasen och kivades. Hon skulle hoppa upp i soffan och småbitas på lek.


Haha! Observera att det är Ebba själv som lägger sig såhär.

Vid 16.30 kom pappa och hämtade oss. Sedan bar det hem till mamma och pappa för lugn kväll med Let´s dance. Willy är sämst men mest underhållande. Haha. Jag gillar när de bjuder på sig själva och det gör verkligen han :) Sedan finns det andra som är duktigare tekniskt men som kanske inte är lika underhållande.

Snart är kvällen över. Men tiden går fort när man har roligt och trevligt.

Trevlig kväll!


Luftslottet som sprängdes

Igår var det träning såklart. Handboll och tuffa 20s intervaller ute. Gah. Jag och AC sprang rundan runt hallen. Bra med tanke på att det inte var så moddigt, man fick fäste med andra ord :)

20 var vi inne i stan och träffade upp Mats. Det blev bara vi tre vilket jag i och försig kan förstå. Att gå sena bion när man ska jobba dagen därpå är tufft. Hur som helst åt vi på Kungshallen. Jag älskar den libanesiska maten och testade färsburgare igår. Jätte gott.

20.40 började filmen!!!



Jag gillade filmen. Den tredje filmen handlar mycket om det rättsliga med rättegång etc, men jag tycker den var bra. Det mest kämpiga var att jag var så trött. Jag råkade nicka till några gånger (mycket kort) även om filmen var bra :/ Men jag skulle nog ge 3+ till den här filmen.


Dessa två huvudpersoner är verkligen grymma!!!

Rekommenderas! Se den!


Herman - slutet!

Jag vet inte om du vet vad en Herman är för något (skrivit om det tidigare i bloggen. Läs här) Men nu har "äntligen" Herman fått sluta sina dagar i ugnen. Egentligen ska man bara ha en Herman i tio dagar innan man avslutar med att blanda i goda ingredienser (choklad,kanel etc) och grädda honom i ugnen. Men jag tror näramre bestämt vi haft honom sedan 18 december, dvs i drygt en månad, innan han fick somna in. Vet inte om det är bra eller dåligt, men AC (som också har en Herman) avrådde oss från att äta den. :)

Som jag visat er i tidigare inlägg fick Herman kanske inte den bästa omvårdnaden hos mig och Mats (även om Mats prompt försöker påstå att han haft det jättebra). Han glömdes bort endel gånger och bubblade över i sin lilla burk. Stackaren.


Förödelse...

Men Herman tog sig och dagarna rullade på med orörning lite då och då.

Igår kväll när jag var på väg till Mats berättade han att "snart ska Herman in i ugnen". Gah. Så när jag kom till Mats efter träningen provsmakade vi honom. Jag gav stort minus. Herman smakade verkligen pecka! Fy bubblan. Vette katten om det berodde på hans höga ålder, eller på att de goda ingredienserna inte var tillförda (?)


Men söt var han iallafall ;)


R.I.P Herman

Född 2009-12-18
Död 2010-01-20

Tips! Vårda Herman gott, annars smakar det illa(!)


Snart så...snart!

Nu närmar jag mig ledigheten mer och mer. Har inte fått sova ut (dvs vakna utan klockans hjälp - obs!sover sällan längre än 9) på över 14 dagar, så fredag-söndag med ledighet kommer lägligt. Har mycket att se fram emot den här ledigheten. Ska fika hos mormor på fredag, luncha med Nadia (svarta trillingen) på lördag, spela innebandy på lördag kl 16, kanske filmkväll hos Krister på lördag....!!! Fullt upp med andra ord!

Har dessutom faktiskt lånat hela 6 filmer från Mats. Ska nog spara de till måndagens resa till och fram Göteborg.
 
Sign
Mannen som kunde tala med hästar
Sjätte sinnet
Robotar
Något drama/komedi
The Pianist


Vilken tycker ni jag ska välja först?

Bara så att ni vet. Emelie och Nathalies blogg på NVP (Nacka Värmdö Posten) har startat en kul grej. De ska presentera alla i laget på bloggen. De har skickat ut frågor som man ska svara på, som de sedan publicerar i bloggen med bild. Just idag är det Johanna Westberg som presenteras :) Läs själva här.

Trevlig dag!


Don´t forget Plutten.

Jag hoppas och tror att ni som ständigt följer bloggen inte har glömt Plutten (den ljusblåa undulaten, som några på AC´s jobb hittade och som vi sedan tog hand om, innan den fick ett nytt hem?) Hur som helst tänkte jag bara uppdatera lite. Plutten mår prima. Han frodas och mår tipp topp hos Sari. Vi har då och då sms-kontakt och Sari brukar skicka mms. Senast fick vi en bild på nyårsafton :) Se nedan.

 
Plutten och hans kära. Sari köpte den vackra vita pippin för att Plutten skulle han en fästmö :)

Innan Plutten (numera Hugo) kom till Sari var han hos mig och AC (delad vårdnad) och vi jobbade febrilt med att hitta ett hem åt honom. Vi skrev om honom på internetforum, satte in annonser i tidningar/blocket. Det kändes faktiskt lönlöst ett tag. En yngre flicka ringde och berättade att hennes ljusblåa undulat hade flygit iväg. Där väcktes verkligen ett hopp. Det släcktes dock lika fort när hon berättade att det hänt för si sådär 4 månader sedan. Plutten kan inte ha varit ute många timmar innan han fångades in. Han var inte speciellt törstig och såg väldigt fin ut i fjäderdräkten.

Bilder på Plutten:

Det bjöds på melon och självklart var Plutten där och smaskade :)


En ståtlig liten pippi ♥


Annonsen som så småningom gav resultat då Sari ringde och uppgav att hon mer än gärna ville ta hand om honom. Med flera kompisar skulle han på prima.

Det känns så bra att den här historien slutade lyckligt.

Jag och AC har även skickat ett paket till Plutten med fröstänger och leksak. :) Bara en liten överraskning. Känns otroligt bra att han är i bra händer. Det kunde inte ha slutat bättre.


Tack gode gud...

...att det finns goda "halstabletter" som inte räknas som godis, när man har godis/läsk/kak/glass-löfte måndag till torsdag varje vecka :) Kanske ska tacka Läkerol personligt ;)



Läkerol = bra! Väldigt bra (!) om man är sötsugen!


Mörbultad

Ibland är man bara så trött i kropp och huvud efter en match. Precis så känner jag mig efter Eslövmatchen. Samtidigt hade jag varit besviken om jag inte känt mig så eftersom det endå tyder på att man gett allt. Kvällens träning var ganska lugn, bortsett från en övning. Jag har döpt övningen till "gräv din egen grav"-övningen. Man är totalt 6 spelare på en ganska liten area. Tre på varje lag. Sedan har man en boll. Runt omkring arean står sex andra spelare. Sedan gäller det att inom laget hålla i bollen. Det blir alltså ett man-man-spel. Man kan sedan spela "väggen" samt passa inom laget. Det jobbiga med denna övning är man konstant har en annan spelare på sig, som en igel. Man måste alltså göra sig fri hela tiden. Phu phu phu. Hur som helst var träningen klar 18.30, och eftersom jag och AC hade kört hoppkoordination/bål innan träningen blev det tidigt hemgång :)





Visst är det härligt med seger. Men man kan inte njuta av en seger för länge. Redan nu är fokus på nästa match. På onsdag har vi dessutom videoanalys som tvillingarna Hawia ska hålla i.

Nu tar jag kväll!
Lite kommentarer är alltid kul ;)


Jag vann...

...åter igen har jag vunnit en bloggtävling, denna gången hos Sofia!
Jag blev verkligen hur glad som helst. Jipi. Vinsten var en virkad flicka som verkligen är ursöt.

Tack snälla!!!! Sofia!

 


Så var det måndag igen

Efter en helg full med aktivitet vaknade jag trött idag. Kunde dessutom inte somna när jag la mig 22.00. Typiskt. Klockan ringde tyvärr 5.30 iallafall. :/

Men det var riktigt skönt att vakna upp efter en seger. Hade vi förlorat igår hade det varit betydligt tyngre. Nu väntar en vecka med jobb och träning. Fredagen har endel att bjuda på eftersom jag har tagit semester den dagen. Ska bli riktigt skönt med kortare vecka. Torsdagen ska dessutom avslutas med bio och "Luftslottet som sprängdes".

MEN nu är det måndag, veckan är lång och mycket ska hända innan det blir helg.
Bara att bita i den sura äpplet och kämpa vidare...


Helgen i sin helhet

Det har verkligen varit en fullspäckad helg. Massa aktiviteter! Helgen avslutades dessutom väldigt bra med tanke på segern mot Eslöv i NackaBollhall. Härligt och otroligt skönt.

Lördagen började med videoanalys kl 9.30 i Bollhallen,  följt av handbollsträning 10.30-12.00. Vi fokuserade på Eslöv (söndagens motståndare) och diskuterade olika lösningar i spelet. Väldigt bra att gå igenom motståndarna på det sättet.
Direkt efter dusch fick jag och Ac skjuts till T-centralen där det blev en snabblunch på en kinesisk restaurang innan pappa och mormor hämtade upp oss med bil. 14.00 var det nämligen barnkalas i Bromma.
Vi hann inte vara med så länge utan det var dags att bege sig igen. 16.15 skulle nämligen jag och AC spela innebandy på Trygg Hansa. Mats spelar alltid med ett lag på lördagar och då kan vi följa med. Träning och kul som bara den. 1h 30 min innebandy. Jättekul.
Efter innebandyn badade vi i deras pool. Riktigt skönt faktiskt.
Efter dusch åt jag, AC, Mats och Richi sushi på en restaurang i närheten. Gott :) Sedan bar det hem till mig för filmkväll, självklart med godis till. Filmen då? "Eastern promises" 3+ för mig.


Mums vad gott med sushi


Gänget




Både på lördagen och söndagen har jag varit tvungen att vakna av väckarklockan. Surt och tröttsamt att aldrig få sova ut. Men sådant är livet. Idag har fokus bara varit på matchen. Det blir verkligen så.Klockan 11 var det nämligen samling i Skurustugan. Jättegod spagetthi och köttfärssås och fruktsallad med grädde och brownie i slutet :) Smask. Vilka superlagledare vi har!!!

Matchen då?
Känslan var vinst ganska tidigt i matchen. Vi var heta i försvar och spelade bra framåt. Det kändes bara riktigt bra!!! Vi ledde hela matchen och vann med 9 bollar. Vi har haft lite svårt för Eslöv i endel matcher och förlorade på bortaplan, men idag visar vi verkligen att vi kan. Riktigt skönt.


Emma - grym i läget!


Jag försöker...



Tröjdragning på Lina? ;)

 


Äntligen fredag!

Jag som tyckte att den här veckan gick så långsamt. Vips, så är det fredag. Underbart underbart. Har en fullspäckad helg framför mig och det känns riktigt inspirerande.

Fredag: Hemmakväll hos päronen. Let´s dance och mys i soffan.

Lördag: Förmiddagsträning (handboll) 10.30-12.00
Barnkalas i Bromma 14.00
Innebandy på Trygg 16.15
Bad och lek på Trygg 18.00
Filmkväll hemma hos mig på kvällen

Söndag: Match mot Eslöv i Nacka Bollhall. *be there*


Annars kommer dagen bestå av arbete. Ett måste om det ska skramla till på konton den 27:e. :D Och tänk, bara 1 1/2 vecka kvar innan det händer. Tiden går verkligen fort ibland.

Efter jobbet ska jag besöka ICA för att öka på matförrådet hemma inför helgen. Sedan hem och lämna detta och plocka bort de sista julsakerna. Ska bli skönt att få allt bortplockat. Nu är jul verkligen passé. Nu vill jag ha vår och sommar, fåglar som kvittrar och en sol som värmer mot kinden.

Är du vår/sommar- eller höst/vinter-människa?


Vad säger lyckokakan?

Mätt och belåten sitter jag nu hos syster yster och tittar på premiären av "Det okända" på TV4+. Trött är jag också, men skönt trött. Träningen idag var lite annorlunda. Vi hade bara 1h handboll eftersom det var matcher i hallen. Men vi körde på bra och det blev kortare men intensivt. Blir oftast intensivare när det är färre spelare på träningen.
Efter handbollen var det Mariusfys. Vi har haft uppehåll från hans fys under jul/nyår så det var verkligen nervöst innan. Hans träningar är verkligen pestoch pina. Gah. Men det gick bra. Vi körde mycket två och två, mycket statisk kampövning. Låren är helt döda och imorgon blir det nog svårt att gå på dass :)Haha.
Stort tack till Gippe som både hade bakat kladdkakemuffins och hade bil (så jag och AC fick skjuts till ön). Mums.

Middag då? Jag och AC köpte stor sushi på det lokala sushistället här vid AC. Mums. Gott som attan. Fick dessutom en lyckokaka med följande mening "You are going to have a very comfortable retirement"



Vet faktiskt inte hur jag ska tolka de orden :/ Någon som har en tanke?

Det är iallafall tv-marathon ikväll.

20.00 Det okända
21.00 I en annan del av Köping (TV4Play)


Myspys med syrran med andra ord!!! :)

Nu ska jag bli ytterligare skrämd (HJÄLP)


Bloggtips!

Vill passa på att tipsa er om en heltrevlig blogg som jag ofta kikar in på. Hemma hos Klara är jätte mysig att tassa in på. Här får man tips om mycket trevligt. Om inte annat, kan jag kika in bara för att se hennes fina bilder. :)

Vad tycker du om bloggen?


Kontorsgäst

Vi har fått en gäst på vårat kontor (här på jobbet). Hon heter Nova och är en 7-årig richback. Hur söt som helst och uppfostrad. Maria på kontoret ska ta hand om henne i ett par månader nu. Tidigare har hon bara haft henne på helgerna. Sedan får vi se vad som händer :) För mig, som äldkar djur, får hon mer än gärna komma till kontoret varje dag :)


Lite rätt läskigt med dessa lysande ögon, men jag lovar...det är bara på fotografiet ;)
 

Så i måndags tog jag och Maria en längre promenad på lunchrasten. Jätte mysigt. Nova älskade det eftersom hon fick pinka nya revir.

Alltid när man pratar om djur längtar jag efter Ebba och Gonzo. Det räcker med en dag utan dessa små vilddjur för att jag ska bli sjuk. De är ju så underbara. Vad skulle man göra utan djur är min fråga?

Någon annan som har hund?


Panik...panik.

Panik i morse när jag kom på att jag hade försovit mig. Så utan frukost och med snabba morgonbestyr begav jag mig till tåget. Phu. Det enda positiva med att försova sig är att man faktiskt får lite extra sömn. För innan man vaknar upp i smått panik ligger man faktiskt och sover ganska så behagligt :)

Har egentligen inte så mycket att berätta. Körde handboll och gym igår. I morse var man sådär lagom stel och öm. Har många och tuffa pass framför oss den här veckan. Det enda som skiljer sig lite från tidigare veckor är att våra ynglingar (5st) ska iväg med u-landslaget tisdag-torsdag. Men vi ska köra på ordentligt och kommer det kommer antagligen bli mycket spring och individuellteknik. Sådant gillar vi.

Eftersom veckan rullar på sakta tänker jag bjuda på något som förlänger skrattet litegrann:


Skolkat för mycket?
Katt överaskar hund

HA EN BRA DAG!!


Nacka Värmdö Posten...

...gjorde ett reportage med vårat lag onsdagen den 6 januari. Just den dagen var jag sjuk. Vi spelade mot Skövde borta och två reportrar från Nacka Värmdö Posten följde med hela dagen från 10-21. De tog bilder i alla möjliga situationer. Nu kan man läsa och se bilder på NVP´s hemsida :)

Kika här.

2/20

8/20

Bilderna är tagna av Carl Lundborg.


T-r-ö-t-t.

Godmorgon.
Ny vecka med nya tag. Nya träningar, nya fyspass och nya arbetsdagar. Varje vecka känns väldigt lång nu. Dagarna springer inte direkt iväg. Tror det beror på att jag bara vill ha helg direkt på måndagen. Suck. Egentligen ska man inte tänka så mycket utan bara låta dagarna gå. Swop! Sedan kommer helgen när man minst anar det.

Veckan ser lite annorlunda ut på handbollsfronten. Våra junisar ska iväg tisdag-torsdag med landslaget (inför kommande kval) så vi kommer få klara oss utan 5 spelare. Som tur var har vi lördagsträningen att nöta på också. Kag,AC och Gippe har blivit veckans analysgrupp. Vi ska analysera Eslöv. Har ännu inte lyckats hitta en tidslucka för detta. Mm. Jobbar ju heltid 7-15.30...raka spåret till träning....17.00-18.30..sedan ett fyspass på det...raka spåret hemåt för att vara fantasifull och laga mat. Jag garanterar att jag stupar isäng ganska fort efter mina vardagar. Zzzzz... Men vi får se.

Min vecka då.

Måndag: Jobb + handboll + fys
Tisdag: Jobb + handboll + fys
Onsdag: Jobb + handboll + Marius fys
Torsdag: Jobb + handboll + fys
Fredag: VILA!
Lördag: Handboll
Söndag: Match hemma mot Eslöv

Intressant vecka?
Kika in så får ni se lite roligheter under veckans gång :)


2 poäng från Göteborg

Nu sitter vi på tåget. Vi har två poäng med  i bagaget hem. Känns riktigt bra. Platserna i topp och enda ner till 8:e plats är väldigt tighta. Därför är det extra viktigt att ta poäng i varje match.
36-26 blev slutresultatet. Tyvärr lyckades vi inte nå målet med insläppta mål: 24. Det blev 2 mål för mycket :/ Men,men...bra nära iallafall och vi släpper bara in 11 mål i andra halvlek.

Nu spelar vi Rappakalja här för fulla muggar.
Jag och AC, Anna och Karin, Gippe och Natti och Ullis och Lina H-S är på lag. Vi ligger nog sist men är lika glada för det :) hahaha!

Nu ska jag bjuda er på en super bild:


Världens bästa Ebba <3


Sokcertoppen Gonzo.

Sådär, det här får avsluta kvällen. Nu ska jag och AC regera i Rappakalja!


Pulkabilder


Jag och AC i backen


Tre glada åkare


Här var det livat..


Det blev en himla färd och alla föll ihop.


Plattfall för mig..


Jag fick hjälp som tur var :)

FY FARAO VAD KUL DET VAR!


Grattis mormor.

Världens bästa mormor fyllerår idag. Direkt efter morgonträningen (med handboll) for jag, AC och Mats till ön för att fira mormor. AC och jag hann till och med till Lidingö Centrum och inhandla present till mormor. Så vi har fikat här med släktingar. Trevligt värre. Gott också för den delen :)

Snart blir det pulkaåkning för mig, Mats och AC. Alla andra bangar. Men det skiter vi i. Vi ska iallafall ha kul. Ikväll blir det sedan "Stjärnorna på slottet". Varm choklad efter pulkaåkningen är också ett obligatoriskt moment.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Men jag ska bjuda er på en bra bild:


Kommentera gärna vad ni tycker om min nya bild.
Själv gillar jag den skarpt.

Kram kalas


Fältis

Det blev Fältöverten efter jobbet. Jag mötte upp AC och vi gjorde lite ärenden. Lyckades även (såklart) få med mig något själv hem. Det blev en brun korg från Åhléns som kommer passa utmärkt på min hatthylla. Fick även med mig lite servetter innan vi var klara. Jag och AC kikade efter termobyxor till morgondagens pulkaåkning (nä, jag har inga sedan tidigare), men i helsicke heller att jag tänker betala 800-900kr för ett par sådana. Då får det vara. Punkt.


Perfekt korg att ha vantar och halsdukar i :)

Servetterna ska sparas till Halloween. (Känns långt bort).

Kvällen kommer spenderas i soffan med Let´s dance. Alltid roligt att se hur de dansar första gången. Endel kommer förmodligen vara stela som pinnar. Skadeglädje?
Senare på kvällen kommer kusiner från Öland på besök. Blir dock kort besök för mig eftersom det är fm-träning i Nacka imorgon. 10.30-12.00 är det handboll. Matchförberedande inför söndagens bortamatch i Göteborg mot Önnered. Tagga som tusan :)


På banan igen

Sådär, så blev det då träning igår (dubbla pass) efter att ha legat som en degklump i 8 dagar. Tjo. Som kalven på grönbete. De flesta andra var väl lite sega efter att  ha spelat match i onsdags, men jag kände bara att det var underbart att få hålla i bollen. Haha. Man är nog lite handbollstokig allt. Kan inte påstå att jag kände mig pigg dock. Gick på syrgas nästan. Men det lir nog bra. Brukar ta en eller två träningar innan man har fått upp handbollsflåset igen :)

Direkt efter träningen var det raka spåret till T. Fick en överraskning :) Såg avsnitt 2 av "Kullarmannen" och slocknade vid 22-tiden. Fy vad trött jag var igår. Drömde dessutom om "Simon and Thomas" i inredningsprogrammet ni vet. Haha. Ibland undrar jag varför man drömmer om vissa personer. Herregud, som att jag tänkte på dem. Knas. Knas.

Idag blir det jobb för hela slanten. Ska möta upp AC efter jobbet för att ta oss till Fältöversten. Där ska vi inhandla present till världens bästa ♥ mormor ♥ som fyller år på lördag, samt inhandla ett par termobyxor till pulkaåkningen. Direkt efter det blir det middag hos päronen. Kusinerna från Öland är på besök :) Ska bli riktigt trevligt att träffa dem. :)

Men nu blir det jobb jobb jobb!


Måndag?

I morse kändes det som måndag eftersom det var ledigt från jobb  igår på trettondagen :) Därför känns det riktigt bra att det redan är torsdag idag. Jag längtar till helgen. Jag längtar efter att få sova ut. Jag längtar efter värmen. Jag längtar efter att bli helt frisk. Suck.

Ska känna på handboll i dag. Varför kan jag inte bara bli helt frisk? Det här är min 9:e dag som "sjuk". Orka. Vad hände med de tre dagarna man är sjuk och sedan känner sig fit for fight?

GÖR MIG FRISK!

NU!


Shopping på Fältis



Idag har jag varit på Fältöversten och shoppat lite. Det blev en hängare på Indiska, en tröja från Lindex och ett par Björn Borg trosor från MQ. Är riktigt nöjd faktiskt. Tycker trosorna från Björn Borg var riktigt tuffa.

Direkt efter shoppingen begav jag mig hem till mamma. Blev mys och pys med Ebba och Gonzo. 
 
Klockan 16 satt mamma och jag bänkade framför datorn för att se onlinerapporteringen från vår match mot Skövde. Blev förlust med 6 bollar, vilket känns riktigt surt. Blä, Vi hade verkligen behövt de 2 poängen. Nu blir det en viktig bortamatch mot Önnered på söndag.


Vinnare igen!

Än en gång har jag vunnit en bloggtävling! Jag vann i bloggen Lovemercury Jag har verkligen haft tur på sista tiden. Den här gången vann jag något jag verkligen gillar. Jag vann en skrubb + naturtvål med doft av hallon. När jag öppnade paketet doftade det någoot underbart. Naturtvål är sådär lyxigt att man kan ge bort det i present eller som gå-bort-present. Perfekt. Jag är iallafall jätte glad!



Jag kommer fortsätta tävla. Nu verkar jag ju faktiskt ha flyt.

Tack snälla för det fina priset!


Se upp i backen!

Det vore väl förbövelen om man inte hade åkt pulka innan snön försvann? Därför har jag startat ett event på facebook och bjudit in vänner på lördag. Jag hoppas verkligen att flera av de tillfrågade kan och vill.

På lördagens morgon är det först träning till 12, sedan klockan 14 ska vi fira mormor som fyller år ♥ Klockan 17 blir det sedan pulkaåkning innan vi svirar in oss i varma filtar hemma hos mig och dricker varm choklad med vispgrädde. Myspys. Ser fram emot den här lördagen. Jag hoppas jag inte blir sjuk eller något annat i otursväg. Typiskt mig just nu känner jag :/ :( 

 


Spelsugen?

Har ni någon gång spelat poker? Har ni någon gång spelat poker på internet? Inte jag heller. Men funderar på att testa någon gång. Det skulle vara roligt.

Vill ge er ett litet tips!

Vill du veta mer om Casino  och Poker ? Cardlover är Sveriges största poker community och erbjuder de bästa poker bonus och rakeback erbjudandena. Registrera dig och få tillgång till exklusiva poker turneringar och mycket annat. Du kan även spela gratis turneringar och få chans att vinna riktiga pengar, även kallade Freerolls.


Sherlock Holmes

Eftersom min halsfluss övergått i vanlig halsont blev det ingen träning för mig ikväll heller. Jag satt istället med dåligt samvete och såg bio. Vi såg Sherlock Holmes. En grym film. Jag gillar den från början till slut. Bra handling och häftig helt enkelt. Allting vävs samman och allt förklaras på ett tydligt och proffsigt sätt. 
Jag rekommenderar den starkt.

Egentligen skulle vi ha sett "Luftslottet som sprängdes", men med ynka 11 platser kvar på första raden kändes det inte aktuellt. Vi får helt enkelt se den en annan dag :)


Se den. Verkligen.







Emma tipsar

Mellandags-rea. Nyårs-rea. Rea. Alla rear är i full gång och var man än vänder sig fyller stora plakat oss med information om var man kan hitta den billigaste produkten. Jag har i princip inte handlat någonting på rean. Jag gjorde dock ett kap på Coop Forum :)


Dessa underbara, tovade flugsvamparna hittade jag för 5kr/styck.
Hur billigt är inte det?
Fanns även i ljusare grå färg.


Det är sådana här tovade små julgranspynt som kostar skjortan i inredningsbutikerna. Snordyrt. Därför blev jag extra glad när jag hittade dessa. De är ca 5cm på höljden och urcharmiga.

Åk till Coop Forum och köp på er :)


Tillbaka till arbetet

Kändes nästan lite overkligt när klockan ringde imorse. Vill inte gå upp såhär tidigt igen. Vill inte. Men i dessa tider ska man nog vara glad att man har ett fast heltidsarbete. Men lite måste man få klaga ;)

Vaknade med känsla av "halsont" vilket inte känns så bra. :( Nu är känslan mer "vanlig halsont" när det svider i halsen. Men jag orkar inte med det här. Fy! Har aldrig varit bort längre än några dagar från träning och nu har jag inte tränat på 6 dagar. Blä. Jag äter penicillin, gurglar med Corsodyl och gör allt för att bli bra. Har redan släppt tanken på att kunna vara med på onsdagens viktiga match i Skövde. :(

Lite deppig känner jag mig faktiskt.

Tur att man har så bra vänner och familj ♥

Just nu har jag frukstansvärd lust att bara kunna gå ut och springa 400m intervaller - köra skiten ur mig.
Den här känslan ska jag tänka på nästa gång man står på löparbanan och våndas.

:)


Pomeransbullar

Fick ett ryck nu på kvällen och har gjort matbröd/pomeransbullar. Som med allt matbröd är det väldigt enkelt. Gott var det också. Tog precis en bulle med smör och ost på. Gott.


Det blev 12 lite större bullar.

Pomeransbullar.
Lägg 50g jäst i 5dl ljummen mjölk i en bunke. Blanda ner 3/4dl flytande matfett, 1-2msk malda pomeransskal, 1 tsk salt, 2 msk farinsocker (jag tog vanligt strösocker). Arbeta in 6dl grahamsmjöl och 6dl vetemjöl. Jäs degen övertäckt i 30 min. Baka ut degen till släta bullar och lägg på plåt. Jäs övertäckta i 30 min. Pensla med ägg innan ni kör in de i ugnen 8-10 min i 250 grader.

Superduper gott.

Tänk om man hade tid och ork att baka eget matbröd varje dag. Drömma kan man ju alltid.


Snön ligger vit

Dålig uppdatering, jag vet. Men det har hänt ganska mycket och tiden har inte riktigt räckt till för tillfället :/ Mår iallafall mycket bättre nu. Bölden i halsen har gått ner och det gör inte ont när jag sväljer längre. Dock känner jag mig väldigt trött och det blir ingen träning för mig imorgon :(

Igår bär jag och Mats var ute på promenad tog jag lite foton med min kamera. Det var verkligen jättevackert och snöflingorna föll. Superfint.







Sista bilden föreställer en promenadglad Mats :)

Nu ska jag fortsätta baka mina pomeransbullar :) Kanske får ni se hur de ser ut när de är klara :)

Kram kram


Hemmareportage i Nacka Bollhall

Efter aktuell information från syster yster har herrarna i går kväll (?) tagit sig in i vårat omklädningsrum och saboterat. Inte nog med det materiella, även grodan Skurik har hamnat i en jobbig situation. Han bakbands och lämnade åt sitt öde. Tragiskt ;) Bildbevis följer nedan:

Nu väntar hämnd och en utredning om vilka bovarna är :)



Skurik. Ser nir ädslan i de stackars ögonen =:::( Är det inte hemskt?


Med plastfolie hade de gjort så att man inte kunde komma in i duschrummet. Hehe.

Som jag skrev kommer det innebära HÄMND med stora bokstäver. Garanterat.

Det skär och svider i mitt SKURU hjärta...


Promenad

Dagen har spenderats i soffan samt med en lång vinterpromenad i minusgrader. Var riktigt skönt att få lite frisk luft. Kan behövas. Annars händer det tyvärr inte så mycket annat. Imorgon är det träning (handboll) i bollhallen kl 10.30. Jag kan inte vara med vilket känns riktigt tungt :( Blä. Hatar att inte träna, att inte få röra på sig och att inte få spela handboll :(


Jag i omklädningsrummet...


Nyårsdagen



Det blev inget nyår som jag hade hoppats på. Det positiva var att jag fick fira det med dem jag älskar.

Nu hoppas vi att år 2010 blir ett jätte bra år!


RSS 2.0