Kost och handboll

17.00 var det kostföreläsning. Lagom grundligt och bra tillfälle att diskutera och få svar på frågor. Ska man äta proteintillskott? Vad är bäst att äta direkt efter träning? Varför ska man inte äta kexchoklad i halvlek?

Mycket bra tycker jag det va!!! *tummen upp* Självklart var det mycket man hade hört, men just att få dra kunskapen till ens egen kost osv. var riktigt nyttigt. Sedan kan vi alla konstatera att alkohol och McDonald´s inte är någon hit. Eftersom jag inte dricker alkohol och väldigt sällan äter Donken kan jag pusta ut ;) Haha! Men samtidigt är det inte så att man ska dra sig för att äta på McDonald´s om man vill. Herregud! Någon gång skadar självklart inte :)



Eftersom kvällen, förrutom handboll, har innefattat kost tänkte jag smälla upp en bild på min middag :)
Pasta med pesto och köttbullar + tomat. Dricka: Mjölk och två hårda smörgåsar med leverpastej och saltgurka.

Halvfabrikat i köttbullar - I know! ;) Men att stå och drilla köttbullar klockan 21.15 en torsdagskväll är inget jag hinner med - så mycket kan jag säga. Det skulle kanske vara om man hyrde hem en kock! :) Eller jag vet!!!! Mats får bli min personliga kock :) Vad säger ni om det?

Handbollsträningen gick bra! Ganska trött, men försökte kämpa på!!!

Nu blir det soffan. TACK!  :D

Förlust :(

Det blev förlust mot Spårvägen. Känns riktigt trist. Det jobbiga och mest frustererande är att vi spelar så fruktansvärt dåligt. Vårt försvarsspel är kasst och målvaktsspelet fungerar inte heller. Det är ju där bak som allt börjar! Vår styrka är faktiskt att kontra och ska det fungera måste försvar- och målvaktsspel vara grymt.

3/3

1/3
Bilder från www.nvp.se Tagna av Carl Lundborg.

Ett stort + till matchens matchprogram. Riktigt proffsigt.

Men vi gräver inte ner oss för det här. Serien är bara i början så vi har enormt mycket tid på oss att bli bättre. Redan ikväll har vi träning. Innan träningen är det kostföreläsning med vår fystränare Marius. Antar (vet dock inte) att det kommer vara sådant man hört om tidigare. Hur som helst är det intressant och bra att få uppdatering. Kosten är faktiskt jätteviktigt.

Orkar inte tjöta mer om dden här matchen. Mina tankar ligger redan på lördag då IVH ska få känna på det.

Morr.


Skuru - Spårvägen

Ikväll är det match! Jag längtar som bara den. Känns lite jobbigt att ha arbetsdagen framför sig. Jag skulle vilja spela nu på momangen :) Samtidigt har jag tid att ladda hela dagen :) Dricka mycket, äta ordentligt. Kanske ta en lite powernap på lunchen.

      

Igår körde jag, Ac och Jossan pyramidintervaller innan träningen. Känns bra att få lite speed i fötterna. Det är verkligen bra intervaller på så sätt. Snabbhet!
Handbollen då? Vi körde på i ca 1h sedan var vi klara. Åkte hem och var hemma vid 20-tiden. Fick skjuts av Bodil och Martin till Slussen vilket säkert gjorde att jag kom hem ännu tidigare.

Nä, inget mer bloggande just nu!
Här ska laddas....


Skrapa och vinn!

Jag är ingen som köper skraplotter titt som tätt. Men ibland får jag för mig att köpa en. Det kan ju faktiskt vara så att man har turen med sig och vinner en större summa pengar :) Tänk vilken dröm det skulle vara.

Någon som testat skraplotter på nätet? Jag har inte gjort det och tror inte jag skulle vilja göra det heller. Då öper jag mycket hellre en skraplott i affären. Det känns liksom mer real. Det känns säkrare på något sätt.

Någon som har hört om den nya lagen? Ungdomar under 18 år får inte köpa skraplotter. Vad tycker ni om det? Jag tycker det är helt rätt. Med alla spelmissbruk i unga åldrar där många tar dyra sms-lån känns det bäst så. Man kan ju faktiskt fråga sina föräldrar om skraplott om det vore så.

Aja! Kanske ska kila iväg till affären och köpa en lott?

:)


Missa inte detta!!!

Här kommer ett erbjudande ni bara inte får missa. Jag blev medlem i Groupon via en arbetskamrat på jobbet. Det är jag grymt tacksam över. Man blir medlem gratis på en sida som varje dag uppdateras med nya fantastiska erbjudanden. Senast idag beställde jag en biobiljett värde 100-110 kr för 50kr. Helt makalöst bra. Nu har jag och Mats bestämt att vi ska gå på bio på lördag efter min match!! :)

Andra trevliga erbjudanden som funnits:

- Spa behandling värde 450:-, kunde köpas för 200:-

- Ett mål på texmex värde 70:-, kunde köpas för 30:-

50 min kroppsmassage värde 600:-, kunde köpas för 200:-

Bli medlem du också HÄR, du kommer ALDRIG ångra dig!

Perfekt för dig som vill göra bra affärer :)


Snart match!

Oj det börjar närma sig match. På onsdag smäller det. Vi möter Spårvägen hemma i Nacka Bolllhall klockan 19.00. Varmt välkomna! Ska bli riktigt kul med derby och jag är laddad till tänderna. Morr. Vi ska spela grymt bakåt och kontra som dårar framåt :)

Innan dess ska vi göra en riktigt bra träning ikväll. Innan den kollektiva handbollsträningen klockan 18.15 ska jag dock köra ett pyramidintervallpass + hoppkoordinationspass. Tror det blir bra. Skönt att få igång det explosiva muskelfibrerna till matchen :)

Ha en superdag! Det tänker jag ha!


Aj vad ont jag fick

I morse när jag klev upp ur sängen kände jag att gårdgens utfall och enbensknäböj hade gjort sitt. Fy! Jag vill inte ens tänka på hur ont jag kommer ha nästa gång vi komer köra basgymmet. I och med alla matcher tar vi bort ett fyspass i veckan, och eftersom jag ska prioritera löpningen före gymmet, tar jag ofta bort baspasset. Det innebär alltså att jag kommer få skitont nästa gång jag kör det passet.
Egentligen tycker jag det är konstigt att jag kunde få sådan träningsvärk av gårdagens gym. Så mycket som man tränar borde man sällan känna av någonting. Men tydligen inte. Antar att jag har sådan värk eftersom både enbensknäböj och utfallssteg tar väldigt specifikt på rumpan :)

Hur som haver. Dagen rullar på. Har tränat boll med mina russin :) De gillar det lika mycket som jag!

Ikväll har jag ett litet i-landsproblem som jag måste lösa. Jag vet nämligen inte om jag ska köra alternativt gym efter träningen eller om jag ska vänta med det till på fredag (?) Gah! Jag har verkligen problem! Egentligen skulle jag vilja köra det alternativa efter träningen, för att få det överstökat!! Samtidigt skulle det vara otroligt skönt att komma hem i bra tid! Men jag får helt enkelt se hur jag gör.

Blä för dessa i-landsproblem!!


Dumma mej

Nu sitter jag ensam hemma i lägenheten. Mats har precis gett sig av till Liljeholmen för att spela innebandy. Hur i helsike kan man lägga matcher klockan 20.00 och 20.30? Jag bestämde iallafall att det var alldeles för sent för mig, så jag stannar hemma :/ Jag känner att jag behöver en lugn söndagskväll :)

Dagen då? Mats och jag vaknade med tankar om att bege oss till Uppsala för att se förhandsvisningen av "Dumma mej" kl 13.00. Men vi märkte ganska snart att det skulle ta alldeles för stor del av dagen. Istället åkte vi in till Sergel där förhandsvisningen av samma film hade premiär klockan 12.00. Vi gick dit på vinst och förlust helt enkelt. Det gick bra!! Vi fick komma in då det fanns platser över :) Jipi! Filmen var såå bra.




Så snygga var vi!


Och bättre blev det...NOT!

Efter filmen gav jag mig på jakt efter en mössa att springa i. Jag hittade en mössa och ett pannband på Intersport. Mössan var i bra material och av märket CRAFT, 150:- var helt ok pris. Pannbandet kostade 100:-. Så jag är nöjd :) Nu kommer jag inte frysa öronen av mig då jag springer intervaller och andra löppass :)

Fortsättningsvis åkte jag till gymmet och mötte upp AC för ett alternativt pass. :) Så trött var jag, men allt går på vilja. Raka vägen efter träningen blev det middag hos motti :) Kelade järnet med Ebba och Gonzo. Jag kan verkligen inte få nog av de små liven :)

Nu ska jag mysa med filmen "Farsan" och emellan där se "Ensam mamma söker". Något Mats aldrig skulle vilja se (alltså ensam mamma söker) så jag får passa på nu :)


Min födelsedag

Födelsedagen igår var väldigt bra! Den första presenten kom redan i matchen mot Finlands landslag där vi gick vinnande med hela 42-22. Trots den stora vinsten var det riktigt roligt att spela :) Alla skötte sig utmärkt och så fick jag träffa Annika också (som jag spelat tillsammans med i Skånela). Hon står i Finlands mål :) Ännu trevligare var att få träffa Gippe. Hon var på Sverigebesök från Norge där hon numera spelar (i Våg Vipers). Pricken över i:et var att Gippe hade bil och hon var så snäll att hon skjutsade hela vägen. :) Tack!

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos mamma och pappa med mycket god mat och tårta ♥  Fick presenter i form av pengar och jag har en tanke att bland annat köpa en ny parfym. :) Någon som har något bra tips på god parfym?

Gonzo var full i 17 igår, såklart :) Han trakaserade bland annat en liten prydnadsdocka :) Se här:





När han hade slagit ner dockan gick han nöjt där ifrån :)

haha! Gonzo är rolig han :)

Det var en väldigt mysig lördagskväll hur som helst. Lugn och trevlig.

Dagen kommer bli fullsmockad!!!! Uppdatering kommer!!

Gratis lovefilm 1 månad

Jag har fått förmånen att buzza om Lovefilm, och fick för någon vecka sedan en gratis månad med 4 filmer :) Jag skickade bland annat efter filmen "Den stora flykten" som vi såg igår kväll. Otroligt smidigt att ha love-film. Bara att kunna välja på 1800 filmer känns som lyx. Dessutom finns alltid de senaste filmerna hos Lovefilm.

Jag har äran att få dela med mig till er :)
Ni får alltså en månad gratis med lovefilm innehållandes 4 filmer :) Observera att du inte få vara Love-film kund sedan tidigare :/ Allt du gör är att gå in på deras hemsida och sedan skriva in FILM09 som presentkod. Jätteenkelt.



Det ända jag kan påminna om är att ni inte ska glömma att avsäga er lovefilm efter att ni fått hem filmerna. Om man glömmer det rullar månadsfilmerna på för 99kr/månaden. Jag gjorde så enkelt att jag sätter en påminnelse på mobilen. Jättelätt sätt att inte glömma :)

Passa nu på att testa detta!!!!



Match mot finska landslaget

Godmorgon kära läsare.
Idag är det lördag och veckans bästa dag om du frågar mig :) Vaknade vid 7.30 naturligtvis, men hade och andra sidan sovit 8h då vilket brukar vara det antal man blir mest pigg av :) Härligt härligt.

Idag möter vi finskalandslaget kl 13.00 i Nacka Bollhall. Ska bli riktigt roligt. Känns som att det var alldeles för länge sedan vi spelade match. Spelar endel på träning, men en match på 2ggr 30 min är så annorlunda. Hoppas det kommer lite publik idag . Vädret lockar säkert till promenader och andra aktiviteter ute, men förhoppningsvis lockar handbollen så mycket att de flesta kan tänka sig att vara inne i cirka en timme.


Kastar in en väldigt mycket icke-handbollsbild, men kunde inte låta bli. Längtar helt plötsligt så ofantligt till Kroatien :) Åhhh.

Nä, nu ska jag dammsuga hela lyan :) När solen lyser in ser man det minsta lilla :)


Hamburgare

Det blir hamburgare ikväll till middag. Riktigt gott. Är fruktansvärt hungrig. Mats står i skrivandes stund och steker våra 190 grammare. Doftar så gott i lägenheten. Jag har skurit grönsaker och dukat.

På Willys köpte vi 2 st Skogaholmsbröd och fick en t-shirt på köpet....



....jag tycker den passar Mats väldigt bra ;)

"En riktig mjukis"


Fredagsmys

Halva arbetsdagen är redan passerad. Min förmiddag passerade verkligen i full fart, och inte gråter jag över det inte :) Om 2h 30 min beger jag mig in mot stan. Kanske möter jag upp Mats där. Han ska kanske titta på en skjorta och jag ska titta på en tunn mössa att ha vid löpträning. Nu när hösten är här börjar det blåsa och det har hänt flera gånger att jag har ont i öronen efter löpträningen. Snart blir det slut på det :)

WARP M VALLEY HAT BLUE
79:- hos Stadium.....
Bra slit och släng mössa. Känner inte att jag vill lägga ner för mycket pengar på en mössa att använda vid löpningträning.

PUMA STRAY CAT BEANIE BRIGHT PINK
149:- 
Riktigt snygg tycker jag. Irriterande att priset gick upp till det  dubbla pga. PUMA-märket :/

Vad tycker ni. Är det larvigt och mesigt att springa omkring med en liten svans på huvudet? :)

Efter det korta stadsbesöket ska jag handla på VIVO tillsammans med syster yster. För Mats och min del blir det nog hamburgare ikväll. Mums vad gott. Kan tipsa er om att köpa MAX-hamburgerbröd som finns i de flesta affärerna. Det är betydligt godare och lyfter hamburgaren helt klart. Goda tillbehör då? Bacon, stekt ägg, saltgurka, god dressing (testa bacondressing), cheddarost....!!!!

Helgen har annars mycket att bjuda på.

Lördag: 13.00 träningsmatch mot Finlands landslag. Kom och titta i Nacka Bollhall :)
Kvällen spenderas hos päronen ♥

Söndag: Träna ett gympass på förmiddagen
Kanske kidnappar Ebba & Gonzo?
Fika med Mats mamma

Tyvärr kommer jag missa Mats innebandymatcher på söndagkväll. 20.30 är lite för sent för mig. En söndag använder jag som återhämtningsdag (oftast) och det känns stressigt att komma hem klockan 22.00 en söndag, när man vet att en ny vecka står och knackar på dörren.

Snart Heeeeeeelg!


Explosiv birkafys

Poff poff poff. Igår efter handbollen var det "birkafys" dvs. kollektiv fys uppe i Birkahallen. Marius höll i taktpinnarna. Förra säsongen var det rent av mördarfys på Birkafysen. Vi körde cirkelbana i 60 min där varje intervall höll på i 2-3 minuter. Tänk er själva att sitta mot en vägg (knäna i 90 grader) under 2-3 minuter. Det var verkligen vidrigt jobbigt...men självklart mycket givande. Mycket av fysen var också kroppslig två och två. Vi brottades, drogs osv. osv. I år är det nya tag och annorlunda tänk. I år ska vi köra med explosivt + endel bålstabilitet. Gårdagens fys var cirkelbana med övningar såsom plankan, svinga sig runt en bom, explosiva nerhopp, bålrullning med fällkniv, nedhopp från hög plint och stabiliserad landning, armhävningar i ringar....! Det var grymt jobbigt trots att vi "bara" körde i 90 sek. :)

Höjdpunkten var nog Lollos nervarvning med "Sparris och bollar" samt "balettsnurr" *haha*

Kom hem vid 20.30 och middagen bestod av god kyckling och ädelostsoppa med gott bröd till.

Ikväll gasar vi på igen. Pyramidintervaller och sedan handboll. Grymt!

Avslutar inlägget med en favvobild  som gör mig väldigt sugen på snask :)



Tagen på bar gärning liksom. :) Typiskt att AC har iphone. Nu går man inte ens säker när man plockar smågodis på Willys :) Hahaha! Överallt kan hon dokumentera...överallt :)


Trött åldring ;)

Veckan rullar på. Gårdagen blev relativt sen, därav inget blogginlägg. Var väldigt trött när jag kom hem runt 21-tiden. Körde 4min intervaller innan handbollsträningen, och var ganska mör på handbollen. Kallduschen kom den sista kvarten när vi körde tävlingsrusher. Fy F-n vad trött jag var i låren. Jag trodde jag skulle tuppa av på plats *haha* Men efteråt är känslan grym (som vanligt). Jag tror det är bra med tävlingsövningar då och då. Speciellt i vårat lag märker man att vinnarskallarna gör sitt :) Härligt att se hur alla kämpar! (Blod), svett & tårar! :)

När jag kom hem slapp jag tänka på att laga middag vilken kändes riktigt skönt. Igår fixade nämligen Mats marinerad och ugnsstekt kyckling till middag, och det fanns rester. *tummen upp* Till detta serverades potatisgratäng och tomat/avokadosallad. Yummi yummi! :D

Somnade som en stock igår kväll!

I morse kände jag mig konstigt nog väldigt trött. Men tackar vet jag kaffe :) Det piggar åtminstone upp lite på morgonen. Aja, nya dag med nya tag.

Förresten! Såg andra halvlek av Sveriges match mot Ryssland igår. Kul med vinst, även om spelet kanske inte var så lysande :/ Men är det något det svenska laget kan spela så är det försvarsspel :) Går kontrings- och anfallsspelet igång lka bra ser det riktigt bra ut :)

Sist av allt vill jag muntra upp denna dag med en bild. AC har en iphone och tog ett kort på mig med en sk "mask". Det är alltså jag på riktigt...bakom masken dock :) Säg vad ni tycker :)



95+ - HERE I COME!


Helgen som var..

Helgen var verkligen så bra! Det är sådana här helger man aldrig vill ska avslutas. Man vill liksom vara kvar i den lilla helgbubblan. Hade en otroligt mysig fredag - kräftskiva hos päronen ♥ Lördagen rivstartade med en kollektiv handbollsträning i Nacka innan jag åkte vidare till Kista för att ta emot Mats som sprang Kistaloppet. Lördagskvällen spenderades med bowling och  myskväll. AC, Arto, Richi, Mats och jag var hos mig och Mats. Söndagen var inte heller fy skam. Även söndagen rivstartades med ett löppass ala intervaller. Vacklade riktigt trött de sista metrarna hem. Lyckades dock pigga på mig i duschen :) 14.30 var jag och Mats i Högdalen för att spela 18-håls frisbeegolf. Mindre kul att jag kastade bort min putterdisc. Men nu får jag en anledning att köpa en ny *hehe* Det blir nog en gul eller knallrosa!

-Back to reality-

Dags att bege sig till träningen nu. Har planerat veckans träning och det ser väldigt bra ut! Har "bara" handbollspasset ikväll. Tidigt hemma med andra ord vilket aldrig är fel. :)

Nu ska jag kila från jobbet!

Tjingeling. Solen skiner och det doftar höst!


Discgolf i Högdalen

Jag slänger bara ut lite bilder från dagens discgolf. Vi var ute i 3h 30min och jag lyckades kasta bort min putterdisc :( R.I.P min lilla snuttis! Nu måste jag beställa en ny. Det ända positiva är väl att jag ska förtsöka köpa en lite mer färgstark disc denna gången!













Vi fikade på högdalstippen. Jättebra väder hade vi också. Det sprack upp precis när vi började kasta :)

Härlig dag!!!


Löpningen - fyyyy vad jobbigt!

Intervallträning (4min intervaller 8 set) - Check!!!

Nu ska jag och Mats åka iväg till Högdalen och spela discgolf.

Uppdatering lovas ikväll!

Kistaloppet

Direkt efter träningen begav jag mig till Kista Centrum. Mats skulle nämligen springa Kistaloppet klockan 14.00 och självklart skulle jag stå i mål och ta emot :) Loppet är på en mil.

Tyvärr regnade det från och med starten så jag fick stå med paraply vid målet. Men jag fick upp kameran när Mats sprang i mål :)







Mats var rejält trött efter loppet, vilket jag kan förstå fullt ut. Vi hämtade ut väskan direkt efter loppet sedan tog vi en take-away-latte och drack på vägen hem. Gott.

Klockan 18 ska jag, Mats, AC, Arto och Richi spela bowling. Shit. Dags att börja tagga ;) Haha! Efteråt funderar vi på en god middag innan det fortsätter bli en slappande lördagskväll med en bra film. Det kommer bli så bra. Var länge sedan jag träffade Richi. Ska bli väldigt kul och trevligt. Träffade honom en väldigt kort stund vid 13 då han satt som spärrvakt vid slussen...så ska bli kul att ses längre stund :)

Ha det bra. Uppdatering is coming!


Super mario....

Oj vad mycket kul jag har att förmedla i bloggen nu :)
I morse när jag kom till Bollhallen var Hawianerna i full färd med att beskriva sina Super Mario-dräkter. Det slutade med att de fick visa sin fulla mundering för oss som var där i omklädningsrummet :) Haha! Jättebra jobbat måste jag säga. De ska ha inspark med juristutbildningen och maskerad! Här kommer bilder:


Emma och Lina


*gilla*

Linas mössa var verkligen klockren. :D

Träningen var ok. Jag gjorde dock en riktigt usel träning. Får helt enkelt ta igen det under morgondagens 4min intervaller. Då jäklar. :) Något otroligt glädjande var iallafall att vi fick nya kläder efter träningen. En resetröja, en träningströja och en t-shirt (resetröja).


Den svarta är träningströja - som andas :)
Vita tjocktröjan är resetröja samt den gröna t-shirten.

Sååå fiiiiina!!!


Lördag

Tack, ni få, som skickade kommentar angående vilka mina läsare är :) Ni är såå välkomna att fortsätta läsa, såklart! Tyvärr verkar inte alla ha svarat då antalet läsare absolut överskred 4 st ;) Men jag är glad över er som kommenterade :) Kram på er


Idag är det lördag. Hade en väldigt mysig fredagskväll hemma hos mamma och pappa. Mamma hade gjort det jättefint inför kräftskivan och det så makade så gott. God mat och gott sällskap kan verkligen göra underverk. Vi såg Idol vid 20.00. Tycker egentligen att utgallringen är det roligaste. När fredagsuppträdandena drar igång känns det mindre kul, men lik förbannat sitter man där varje fredag :p

Mats och jag tog en kvällsrunda med Ebba. Hon trånade efter promenad och vem kan motstå hennes söta ögon?




Jag ska strax bege mig ner till Lidingöbanan för att åka iväg till träningen. 10.30-12.00 har vi handbollsträning, och vid 14.00 springer Mats Kistaloppet. Jag ska vara där och ta emot honom :) Kvällen är en så länge blank. Får se vad vi orkar ta oss för! En hemmakväll med god middag är ju aldrig fel :)

Ha det gött!


Vilka är ni?

Det är väldigt trevlig att ha så många dagliga läsare. Men så slår det mig...vilka är ni som läser min blogg? Jag antar att det är endel handbollsmänniskor(?) :) För vem skulle annars orka läsa mitt "tjat" om träningar och matcher hit eller dit ;)



Istället för att fantisera vore det kul om jag fick veta :)
Så när du läser detta: Skriv en kommentar och berätta vem du är! Du behöver inte skriva ut fullt namn. Har du ingen lust att skriva namn överhuvudtaget är du såå välkommen att bara skriva "Anonym" :) Men berätta gärna om du själv spelar handboll eller också är ägare till något fantastiskt husdjur!

Skriv på kära läsare! Låt mig veta vem DU är!!


Cykelslang...

Äntligen är fredagen här. Underbart!
Jobba till 15.30, träningsfritt och sedan hem till päronen på kräftskiva. Ska bli så trevligt! Längtar till klockan är 15.30 så att jag får knata här ifrån ;) Men innan dess ska russinen få min tid :)

Gårdagens träning avslutades med en lite annorlunda övning. Vi gick ihop två och två och fick en cykelslang. Den satte vi kring midjan och sedan höll den andra emot medan vi trampade på som bara den. Vi sprang alltså med motstånd. Eftersom jag kört intervaller innan kan jag meddela att det sög på riktigt rejält. Fy bubblan! :) Otroligt skönt efteråt dock :) Leffe sa att spelare i hans tidigare lag gömt väskan med cykelslangar i veckor för att slippa köra :) Haha!

AC tog till andra metoder. Haha! Självklart på skoj!

Nä, dags att göra fredagen!!


Skuru IK säsongen 10/11


Bodil saknas tyvärr, men annars stämmer truppen :)

Skuru i från Nacka...bästa handbollslag......tralla tralla la la la..


Upp och hoppa!

Godmorgon.
I morse kände jag verkligen att det var en godmorgon trots att man numera vaknar till mörker. Gick och la mig direkt efter middag och bloggning, så har precis sovit i 8h. Vilken skillnad!

"Operation munblåsa" gick inge vidare. Blåsan sitter så komplicerat att det är svårt att få gelen att stanna kvar. Att gelen efter applicering ej får röras på 2 min gör det hela ännu mer komplicerat. Hur fanken ska jag göra för att inte nudda med tungan? Min mun förtorkar ju. Nä, den här gelen skulle jag nog rekommendera om man har någon blåsa mer lätttillgänglig. Dessutom! (hör på detta) får man inte äta på 1h efter applicering, och gelen ska appliceras 3-4 ggr per dag.

Igår spelades resterande elitseriematcher i omgång 1. Det var inga överraskningar. Sävehof, Spårvägen och  Skövde gick vinnande ur striderna. Men i år känns det mer ovisst är tidigare säsonger. Jag tror det kommer bli betydligt tuffare om placeringarna i år. I år är det fler elitserielag som blivit varma i kläderna, och som byggt ihop ett lag långsiktigt. Spännande!

Kvällen har intervaller + handboll att bjuda på.

Snart helg många aktiviteter att bjuda på: kräftskiva, handbollsträning, löpträning, discgolf, ta emot Mats i Kistaloppet osv. Much to do :)


Operation munblåsa...

Hemma efter handbolls- och fyspass. Riktigt hungrig ska tilläggas, så nu har jag satt i mig en matlåda från frysen innehållandes pasta med tonfiskröra. Riktigt god! Mats specialitet :) Satt på en film men kände att det inte var min typ av film...därför ser jag sista minutrarna av idol istället :)

Ikväll efter middag och tandborstning ska jag testa den (förhoppningsvis) givande blåsbehandlingen från Apoteket, Aftex. Min munblåsa har irriterat mig i över en vecka. Sträcker jag ut tungan gör det förbannat ont och att äta känns också, tyvärr. Hoppas hoppas hoppas att gelen hjälper.


95 spänn - är det ett rån eller *morr*

Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig innan 21.30. Mats är på bio och den börjar inte förrän 21.00 vilket innebär att han kommer komma hem när jag ligger i min djupaste sömn. Eftersom sömnen har blivit lidande i och med måndagens match behöver jag lite extra sömntimmar. Jag kan garantera att jag kommer somna som en stock.

Sov gott!!!


Hoppetossa(?)

Igår hade jag och AC roligt på gymmet. Jag var dundertrött när vi  började men efter alternativa gymmet och hoppprogrammet var allt som vanligt igen ;)


Suddigt men jag tror ni anar att det är jag *haha*

Ikväll köttar vi vidare med handboll och birkafys efter det. Numera innebär Birkafys mer inriktning på spänst och koordinationsövningar. Förra onsdagen (när jag var sjuk) hade laget kört våra hopppogram hoppstyrka + hoppkoordination, men så är det inte tänka framöver. Känns inspirerande med lite nya övningar. Jag känner verkligen att jag behöver spänstträning. Har varit alldeles för lite av det.

Se upp där uppe!
Vi kommer komma som hoppetossor :)


1 poäng, nattåg.

Det blev tillslut 1 poäng mot Eslöv. 1 vunnen eller 1 förlorad? Eftersom vi ledde med 2 bollar när det var 5min kvar känns det väl sisådär. Samtidigt är Eslöv ett bra lag som brukar vara starka på hemmaplan. Jag lyckades dra på mig tre utvisningar och fick sitta på läktaren sista 10-15 (?) minutrarna. Fy vad nervöst.

Direkt efter slutsignal var det in i duschen. 23.03 gick nattåget från Lund. Jag hatar bokstavligt talat nattåg. Man sover som en kratta och känner ig lagom fräsch när man kliver av på morgonen. :/ Sov med AC och Lina W. Jag tror jag vaknade 30 gånger. Jag lovar. Det lät som att tåget skulle spåra av flera gånger och egentligen kanske man ska vara glad att man kom helskinnad hem :p

Nu blir det en hel arbetsdag på schemat innan jag beger mig till gymmet. Ska förhoppningsvis hinna förbi till mamma och pappa för att pussa lite extra på Ebba och Gonzo :)

Ha en bra dag.


Matchdag

Godmorgon världen :)
Vaknade klockan 8 när Mats gick upp men lyckades somna om till 9.30. Vi ska inte åka till Skåne förrän 12.00 från T-centralen. Ikväll klockan 20.30 (nattmatch) möter vi nämligen Eslöv i seriens första match. Riktigt kul och spännande. Det är dessa tillfällen man kämpar för hela försäsongen. Det är det här man ser fram emot.



De säger att det ska bli riktigt mycket folk på läktarna ikväll. Eslöv har nämligen arrangerat tillsammans med Lugi. Sedan möter Lugi H43/Lundagård och det gör ju att halva Skåne kommer sitta på läktarna :)

Nä, dags att fixa iordning det sista!!!

Cioa!


"Ny" skohylla

När katten (Mats) är borta dansar råttan (Emma) på bordet. Tidigt i morse drog Mats till Rudan (Haninge) för att spela discgolf i Haninge Touren. Jag nämde kort i morse att jag skulle måla skohyllan men vet inte om han uppfattade det. Tihi. Hur som helst har vi en vit hatthylla och då måste man enligt mig ha en vit skohylla också. Svart skohylla och vit hatthylla rimmar inte enligt mig :/

Men här ser ni iallafall mitt verk:



Bilden är tagen med min unkna mobilkamera, men jag tror bilden blev helt ok.

Jag är iallafall väldigt nöjd!!!

Vad tycker ni??


Söndag - vilodag(?)

Var det inte så man levde förr? Söndagen skulle vara den dagen då man gjorde minst. Man gick i kyrkan och inte så mycket mer :) Idag är det en dag med mycket to-do för min del. Mats har åkt iväg på tävling i discgolf och jag är gräsänkling ;) Men det gör inte så mycket. Jag har ganska många planer för dagen. Hade tänk röva hit Ebba men kom på att de är på landet och inte kommer hem förrän mitt på dagen :/

Men min lista är relativt lång:

¤ Ta över musik från Mats dator och ladda över till min ipod

¤ Måla om skohyllan i hallen

¤ Tvätta en tvätt i tvättstugan

¤ Ringa mamma och pappa ♥

¤ Se reprisen av Uppdrag gransknings program om demensvården i Sverige
(viktigt då jag själv arbetar inom den)

Ok, listan kanske inte var så lång. Men tiden går oftast för fort och man hinner med alldeles för lite.

Cioa!


Discgolf i Tyresö

Vid 13-tiden begav sig jag och Mats till Tyresö för att spela discgolf på deras 9-håls bana. Det ligger vid Alby frilufsområde. Ett riktigt lummigt och mysigt ställe med härliga mijöer, beachvolleyboll, badplats m.m. Vi tog bilen dit och det gick på ca. 25 min.


Jag, laddad till tänderna ;)




Mats laddar :)






Det var en mycket trevlig eftermiddag i Alby. Vi gick upp på slalombackens topp och tittade på utsikten medan vi åt medhavd matsäck :) Jättemysigt.

Direkt efter åkte vi och handlade i Tyresö centrum och nu sitter vi hemma och har precis tagit ut de hemmagjorda pizzorna ur ugnen. Vi bjöd över Smilla och AC så nu ska vi äta tillsammans!!!

Mys Pys - Lördagsmys!


Morgonrunda

Det blev ganska sent igår på tjejmiddagen. :) Därför blev det en behövlig sovmorgon i morse. 9.30 vaknade jag. Tror jag behövde alla timmarna. Var riktigt trött efter handbollen och löpningen igår. :p Kroppen har ju legat i dvala sedan i söndags. Ah! Kroppen är verkligen som en maskin. Osmörjd vilket gjorde att jag kände mig riktigt tung igår. För att komma igång till måndagens seriepremiär tog jag en morgonrunda i morse 10.30. Jag snörade på mig dojjorna och drog iväg. Shit vad tungt det kändes. Men jag körde på och sprang en runda på ca 35-40 min. Jag brukar inte vilja springa innan frukosten men gjorde det idag vilket resulterade i en riktig brakfrukost. Var riktigt hungrig efter löpningen. :)



Snart ska jag och Mats bege oss till Tyresö för att spela deras 9-hålsbana, frisbeegolf.
Var ett tag sedan jag köörde så det ska bli spännande. 9 hål är nog ganska lagom :)


Tjejmiddag

Tjejmiddagen höll på att gå i stöpet pga. ändrade träningstider. Men vi bestämde att jag och AC skulle komma efter träningen istället, även om det blev sent. Innan träningen bestämde jag iallafall med Döl att vi tillsammans (fd sjuklingar) skulle ta en löprunda på 5km. Sagt och gjort. Kändes helt okej för min del. Handbollen var relativt mycket spring och kändes ok. Blev trött men var främst trött i huvudet. Träningstiden blev knappt 90 min, och efter det blev det snabbdusch. :)

Så trevligt och kul att träffa vännerna igen!!! Emma hade lagat en underbar gryta som AC och jag värmde på i efterhand. Mums. Efter dubbla träningspass var det väldigt lyxigt att bara få slå sig ner till dukat bord. Som om inte grytan vare nog hade Emma gjort en av Leilas kakor. Jordnötskaka som smakade helt underbart gott. Vi diskuterade antalet ägg, som var ganska många, men kom i slutändan till att det hur som helst var en väldigt smaskig kaka :) Gah! :d



Som vanligt blev det en hel del prat och skratt!! Kan det bli annat? :D Både AC och Blanka fick dock prata mindre pga. tappad röst. AC kunde tillslut inte få fram ett ord - stackarn! :(



Jag kan hur som helst sammanfatta kvällen som väldigt trevlig. Känns trist att Malin och Blanka åker iväg, men vi har redan börjat planera adventsmys och annat :) Vi kommer hur som helst ha det mysigt när de kommer tillbaka. Att resa till Nya Zeeland, tänk vilken dröm :) Jag vill också ;) Ska fråga om de inte kan ta mig i kappsäck :p Haha!



Har norpat bilderna från AC. Tack systra ♥


Love film - buzzadortime!

Äntligen är det dags för mig att buzza igen! Senaste buzzningen var med Berocca Boost. Men så i veckan har jag fått möjlighet igen. Jag ska testa lovefilm! Jag ska få totalt 4 filmer hemskickade i brevlådan (2 åt gången). Det första jag gjorde när jag blev medlem på Lovefilm var att göra en filmlista där jag valde att prioritera 4 filmer. Det är dessa filmer som jag förhoppningsvis kommer få hem i brevlådan framöver!! Toppen!



Eftersom jag gillar mina läsare så mycket så tycker jag att ni ska få chansen att testa samma sak.
Gå in på den här länken och bli medlem. Går ni in via just denna länken får ni gratis 4 filmer hemskickade i brevlådan! OBS! Glöm inte att ni själva aktivt måste avsäga er detta inom en månad, annars rullar det bara på med 4 filmer för 99:- i månaden.

En mysig film som jag bland annat valde var "Princessan och grodan". Haha! Den söta filmen har jag velat se sedan den kom på bio :) Någon som sett den?

Vill du också bli Buzzador och förmedla nya produkter till dina vänner, helt gratis? Bli då medlem här idag. Inget att tveka på :) Eller så lämnar du din mailadress så mailar jag ut länken :)


"Barn"vakt

Kvällen har tillbringats hos mamma och pappa, som barnvakt till Gonzo och Ebba ♥ AC, jag och Emma H fick inte åka med till träningsmatchen i Västerås. Jag grämer mig verkligen. Men samtidigt måste man tänka framåt och på att vi faktiskt har seriepremiär snart. Hur som helst har kvällen här med sötisarna varit väldigt mysig. Jag köpte med mig sushi till mig, Mats och AC. Vi intog den ute på balkongen. Gott. Mamma och pappa är på 70-års fest.


Ebba fick såklart godis - som är bra för tänderna :)


Sugen på fisk?



Fick en riktig överraskning idag. Lördagsträningen var helt plötsligt flyttad till fredag kväll. Bra eller dåligt? Har man planerat en tjejmiddag så är det väl sådär. Vi har verkligen kämpat för att få ihop middagen innan Malin och Blanka åker vida världen bort :( Men vi får helt enkelt lösa det så att AC och jag åker dit efter träningen som slutar klockan 20.00. Sovmorgonen på lördag är iallafall räddad :) Zzz...!!!

Imorgon är det iallafall fredag och jag längtar!


3 dagar!!! och kräftsoppa!!!

Jaha, 3 dagar utan träning. Pinan är total. Det värsta som finns är att inte få träna. Tyvärr har jag inte blivit av med min onda hals. Turligt nog verkar det som att jag kommer slippa storförkylning. Men jag ska inte ta ut något i förskott. Vaknar faktiskt med rosafärgade ögon varje morgon :/ Men jag är iallafall påväg att bli friskus.

Det svider att laget har träningsmatch mot IVH ikväll. Matchträning är faktiskt det roligaste som finns :( Men jag vet att jag skulle bli sämre om jag började spela match, därför känns det en aning ok. En aning. Vet fortfarande inte om alla i  laget ska spela eller om det är endel spelare tillsammans med Nacka (?) Någon som vet?



Igår kväll gjorde jag en mycket god kräftsoppa. Enkel och mycket god!

Du behöver:
¤ 4 morötter
¤ 1 hönsbuljong
¤ 1 liter vatten
¤ 2 msk smör
¤ 2 msk vetemjöl
¤ En burk med Kavli kräftost
¤ 2dl creme fraiche

1. Rivmorötter och bryn i en kastrull.
2. Tillsätt mjöl, vatten och hönsbuljong.
3. Koka upp 5 min.
4. Tilsätt kräftost och creme fraiche.
4. Koka upp.

Till detta serverade jag ett jättegott filmjölksbröd. Mums mums!

Ni måste testa detta. Perfekt när man kommer hem väldigt sent men ändå vill ha något smaskigt till middag.





Sandpapper here we go

Godmorgon!
Det är både positivt och negativt. I morse vaknade jag upp med en annan halsont-känsla nämligen med varianten "sandpapper". Vet inte vad som är värst. Svullen hals eller sandpapper(?) Spelar ingen roll egentligen. Jag har ont i halsen och får inte träna :/ Är iallafall stolt över att jag kände efter ordentligt igår. Hade jag tränat  igår är jag säker på att jag hade varit betydligt sämre idag. Känner mig piggare men har fortfarande ont i halsen. Ska springa förbi Apoteket efter jobbet och köpa lite bra för halsen. :/ Sedan ska jag hem och kurera och verkligen försöka somna i bra tid. Igår lyckades jag slockna redan 21.30!!

Glädjande är förresten att Sverige lyckades slå San Marino med 6-0. Ingen höjdarmatch kanske (?) (!)

Har bestämt mig för att försöka koka ihop en kräftsoppa ikväll. När man inte träna blir man mindre hungrig och då passar soppa perfekt. Dessutom kan det vara gott med en varm soppa som lenar halsen :)

See you soon, scorpiooon!


Ingen träning

Godkväll!
Det blev ingen träning för mig ikväll. Jag känner mig inte hundra och kommer istället kurera mig här hemma. Det blir en kanonlugn kväll med andra ord. Jag kommer inte riskera att bli sjuk :( Vaknade som sagt med snuva, svullen hals och har frysit hela dagen på jobbet :/ Skulle väl vara typiskt om man gick och blev sjuk lagom till seriepremiären på måndag. Morr.

Sitter här och slöar framför datorn. Snart kommer Mats hem efter träningen i Haninge. Jag har gjort Cesaersallad som vi ska äta. Är inte sådär jättehungrig trots att jag bara ätit en risifrutti sedan 12.00.

Måste berätta om eftermiddagen på jobbet förstås! Det var bransutbildning med 3h terori och nästan 1h praktik. Vi fick släcka eld med brandsläckare och kväva eld med brandfilt. Ganska så spännande faktiskt :) Man ska inte leka med elden :) Jag fick dessutom äran att spruta med skumsläckaren mot en brandman för att visa att den kunde släcka en eld på 10m. Haha! Som tur var hade han mätt rätt och han undkom skummet :D

Nu ska jag fixa iordning det sista på salladen innan Mats kommer hem :)

(Jäkla gubbe som tar upp tvättstugan - morr - han har för 17 varit där hela kvällen)

Sötnosar!

Igår efter jobbet mötte jag upp pappa för att hämta Ebba hos mormor ♥ Tanken slog mig att det är alldeles för sällan man är hos mormor en hel dag, så snart ska jag ta en ledig dag och bara vara där och mysa :) Ebba blev jätteglad när vi kom. Hon är sådär att hon älskar att komma till mormor men är lika glad när hon blir hämtad för att åka hem. Exemplarisk tös :)

Vid 18.00 åt jag och Mats middag hemma hos mamma och pappa. Jag hade tagit med mig godis till Ebba. Hon blev jättelgad, förstås. Gonzo var också glad av att se oss. Lilla hjärtat!


Gonzo och Mats trivs ihop :)


Jag försöker mig på en mun mot näbb, men ska väl erkänna att jag var lite spänd. Haha! Kanske syns på bilden. Gonzo är nämligen lite nyckfull, så är han inte på humör kan man få sig ett bett i läppen :p

Innan vi slog oss ner framför tv´n tog jag en promenad med Ebba. Hon löper just nu och ska kissa precis överallt. Dessutom ska hon sparka upp jord efter varje liten kisspaus. Hon verkar värre än hanarna under löpperioden. Hon såg en liten svart snozer och började gnälla, snuttan :D

Vi stannade iallafall kvar till 21 och tittade kl 20.00 på Ullared. Det var första gången för mig. Jag missade helt och hållet förra säsongen eftersom jag inte är hemma den tiden på vardagarna. Vet inte om det var något att hänga i julgran. Inget jag kommer följa iallafall Haha!

Vaknade upp med huvudvärk, svullen och slemmig hals imorse. Tror inte det har brytit ut helt och hållet :/ Måste ha varit den tuffa helgen kombinerat med att jag bara kunde sova 6h igår natt pga. den sena hemkomsten :( Hatar förkylning och halsont. Har dock kommit fram till att det är bäst för mig att vara hemma om det inte blir bättre. Ingen bra idé att smitta andra i laget när  vi har premiär på måndag.

Nu ska jag knapra vitlök och dricka massa vatten!!!


Vardagen är tillbaka

Ingen uppdatering igår efter sista matchen. Sorry. Kan väl kort säga att vi gjorde en usel start mot Kroppskultur men att vi sedan tog oss samman. Bland annat fungerade försvarsspelet mycket bättre i andra halvlek även om jag tycker att vi kan betydligt bättre. Framåt är det många nya matchningar. Inspirerande. Har spelat endel v9 vilken var väldigt länge sedan. Har varit h9 så länge att det nästan är där allt känns naturligt. Haha. Hur som helst tycker jag alla i laget har kämpat på som tusan. Mycket blod, svett och tårar (?) Blod och svett iallafall. Nu ska vi bara fortsätta finslipningen inför seriepremiären nästa måndag då vi möter Eslöv!

Resan hem gick bra. Blev middag på flygande måsen vilket inte är varje dag. Värdshuset vi skulle äta på hade hutlösa priser och inget klart så alla var överens om att en lättare meny på McDonken var helt ok. Det är faktiskt ganska gott med pommes från Donken, ibland iallafall :) Linnea påminde mig dessutom att man faktiskt kunde doppa pommes frites i milkshake :) *gött i gött*

På hemresan blev det mycket filmtittande. Hann se både "Drag me to  hell" & "Looking for Cantona". Kan inte påstå att någon av dessa var bra, men helt okej.

Var inte hemma förrän 22.00 vid Gullmarsplan. AC och jag tog oss sedan kommunalt till Ropsten där Mats & Arto hämtade med bil *tack* 23.30 somnade jag och 5.30 ringde klockan. Är ofantligt trött men kan lugna mig med att det inte är någon träning idag. Helt ledigt från träning. Jag ska hem till mamma och pappa ♥ Ska pussa Gonzo och Ebba. Var alldeles för länge sedan jag gjorde det. En vecka närmare bestämt, men man får ju väldigt absitinens på dem :)

Nu hoppas jag den här dagen rullar på i lite fart...


Dubbla vinster

Dagen har inneburit två vinster, vilket var riktigt skönt. Tänk att det kan vara så skönt att vinna. :) Första matchen var mot Kungälv och jag, AC, Natti och Johanna stod över. Vi tog hand om filmandet istället. Vi vann tillsut med 7 mål och det kändes komfortabelt trots att det bara skiljde 2 mål ett tag. Kändes som att vi la i en extra växel när det behövdes. Wroom!

Andra matchen var mot IVH. Ganska jämt till en början men i slutet drog vi iväg i målprotokollet. Så skönt!

Snart ska vi bege oss någonstans i Uddevalla och grilla. Mums. Har en sprängande huvudvärk som jag hoppas bli av med innan vi beger oss.


På promenad vid Gustafsberg..







Dags att bege sig ner till lobbyn!!!


Haléns - kläder för alla!

Har ni någon gång handlat kläder på postorder? Jag har gjort det några gånger man ska inte säga att jag är någon expert. Men så hittade jag Halens hemsida där man kan handla Kläder Online. Det är en sida som är bra på många sätt. Enkelt att hitta det man vill ha; Mode, Skönhet osv. En mycket vacker färg dessutom :) Sidan är knallrosa :) Just nu kan man dessutom göra riktiga klipp där rean ligger på 50%. Kolla in på hemsidan vettja! 

Här kommer lite plus på Halens hemsida:

Är man intresserad av att få nyhetsbrev kan man enkelt hitta dit för att skriva in sin mailadress. 

Som medlem får du en egen sida därman bland annat kan följa sina köp osv. 

Fyndsidan - något för alla som älskar att fynda :) Kika in vettja!

Något jag gillade skarpt är att det under varje "flik" finns något som heter "Populär" där de samlar den mest populära varan. :)

Jag har aldrig handlat på Halens. Inte än. Kanske skulle kika in lite extra på hemsidan och deras utbud av kläder. Alltid hittar man väl något i deras utbud?

Kika in - Kläder online!



Vinst mot Skövde!

Matchen mot Skövde slutade med vinst för våran del. Det var en riktigt skön vinst. Vi ledde stora delar av matchen men i slutet blev det tightare. Vi lyckades iallafall vinna och det var som sagt en bra känsla. Trevligt att få träffa Fredrik, Linda och Charlotte. :)

Direkt efter match och dusch åt vi middag på Valles innan det bar av till Uddevalla. Nu sitter jag inne på hotellrum 304 där AC och Lina H-S håller till. Vi har sett Sverige vinna i kvalet med 2-0. :) Har hunnit snaska lite godis också. Prio 1 ;)


Mats! Du behöver inte vara orolig:)


Våra härliga målvakter :)


Anna och Elof pluggar järnet :)

Imorgon startar alltså tuneringen här i Uddevalla. Vi ska möta IVH, Kungälv och Kroppskultur. Hoppas på bra matcher med mycket kamp! Första matchen är 11.15 imorgon, och vi är så glada över att vi får sovmorgon till 8.30 då frukosten ska intas. I morse fick vi sova till 8 och jag kände mig hyffsat pigg då :)

Nä, vidare uppdatering kommer!


Majoren

Godmorgon.
Försökte uppdatera hela kvällen igår, men misslyckades pågrund av att vårat rum verkar som en bunker. Mitt mobila bredband fungerade helt enkelt inte :/ Men nu efter den underbart goda hotellfrukosten bad jag om koden till deras internet :) Tada. Vi bor i rum om fyra, och jag har äran att bo med Lina H-S, Lina W och Bodan :)


En bild från igår kväll när vi hade finbesök på rummet :) Det spelades "Med andra ord" men jag låg och såg klart filmen "Kopps".

MAtchen igår var tyvärr ingen höjdare från våran sida. Känslan är att vi spelar ett hyffsat försvarsspel, men släpper in 37 mål vilket inte är godkänt. Men jag tror de flesta av deras mål i andra halvlek kom på våra misstag. Det är det ganska vanliga problemet för vår del, slarvet. Det ska vi verkligen jobba med framöver. Vi måste jobba med det. Men snart, klockan 10.00, är det dags för 2h handbollsträning innan vi spelar match igen mot just Skövde. Tagga tagga!!!!

Ska vara flitigare med kameran idag. :)

Tjingeling!


Mot Skövde

Nu sitter hela laget i en buss påväg mot Skövde. Vi har 4 dagar framför oss. Torsdag och fredag ska spela två träningsmatcher mot Skövde samt ha en träning. På lördag åker vi vidare till Uddevalla för att spela en tunering till på söndag. Det ska bli riktigt kul. Vi har bara spelat en träningsmatch hittills så jag tror det här är något vi behöver. Helt klart.

Sovmorgonen i morse var tacksam. Kunde i och för sig bara sova till 7.30 men det var väl det kroppen kände att den behövde (?) Hann se klart gårdagens film "It´s complicated", tvätta en tvätt och äta frukost i lugn och ro. Det är verkligen lyx! Vardagslyx! :)
11.27 tog jag Lidingöbanan för att vara vid Gullmars vid 12.00. Där blev vi upphämtade av Delfinbuss :)

Nu sitter jag med en stor latte från SevenEleven och ska se en bra film. Har lånat några filmer av Mats. Bland annat; Kopps, Kalle och chokladfabriken samt en skräckis! Får se vad det blir!!



Kommer förhoppninsvis uppdatera vidare...så kika in!!


Tester dag 2

Fy bubblan. Fy. Fy. Fy. Att springa 5km på tid är som att springa rakt in i döden. Testerna innan; spänst och snabbhet var rena barnleken om man jämför med 5km, men det här visste jag ju i och försig sedan tidigare :p Löpningen gick tungt. Jag kände redan de första varven att det här inte skulle bli någon enkel historia. Vi springer på 400m-löparbana, vilket blir 12 1/2varv. Ganska mycket psykiskt test också. Men det var verkligen tunga ben vilket aldrig är roligt. Men i mål kom jag vilket var otroligt skönt. Såg också att jag faktiskt förbättrade mig 12 sek. Haha! Bättre än ingenting!!!

Nu är iallafall ALLA tester klara! Känslan är underbar. JAA! Alla i laget har kämpat på som djur och man kan inte annat än vara stolt över det laget man spelar i :)

Blev hämtad i Ropsten av Mats ♥ och kom hem redan 19.30. Snacka om tidig hemgång. Jätteskönt!

Jag har ätit pasta med tonfiskröra. Riktigt gott. Till detta intog havtornssaft. Bra med c-vitaminer!

Nu ska jag sätta igång och skala äpplen som jag hämtat från parken på vårt äldreboende (där jag jobbar). Väldigt goda och fina äpplen. Här ska det nämligen bakas äppelpaj. Smulpaj såklart.



Det blir film ikväll också! Imorgon går inte bussen mot Skövde förrän 12.10 vilket gör att man faktiskt kan lyxa till det lite. Så det blir helt enkelt filmmys med äpplepaj och vaniljsås. Eftersom jag har en pojkvän som älskar sås blev det två paket vaniljsås. :)

Ha en härlig kväll!!


The day is today!

Godmorgon allesammans!
Imorse var en betydligt trevligare morgon än igår då jag försova mig och stressade järnet. *gah* Hela dagen präglas tyvärr av en sådan morgon. Bland annat jag var jag klantig nog att tapa mitt Acess-kort vid Slussen som tur i oturen gick ut igår kväll. Jag fick köpa biljett till hemvägen, men ska vara glad att det inte var det nya 4 månanders kortet jag tappade. (Bad day).

Kvällen spenderades i soffan med Johan Falk-filmen "Vapenbröder" som var väldigt bra. Har dock 20 min kvar som vi ska se ikväll. Spännande. Har bara sett en Johan Falk-film tidigare och jag måste säga att de är helt ok!

Annars rullar dagarna på. Rutinerna följs gällande jobb och träning. Känns inspirerande att åka iväg till Skövde och Uddevalla i helgen. Är ytterst glad över att vi ska få sova på hotell *yes ye yes* Hårdförläggning är inge vidare och gamla knarrande vandrarhemssängar si sådär. Jag är väldigt tacksam över mjuka hotellsängar.

Ska ta med mig datorn på resan också. Lovar att uppdatera er ordentligt med bilder + text. Ska också passa på att se några filmer under bussresan. Mats äger ju 1000st dvd-filmer, så jag har ju lite att välja på om man säger så. Hahah! Helt galet egentligen. Jag längtar tills alla dessa filmer (bara dvd-skivan) får sin plats i de lådorna vi köpt på IKEA. Kommer bli perfekt då de ligger i bokstavsordning. :)

Nä, kanske dags att starta dagen..


RSS 2.0