Ny tävling

image362

Dags för ny tävling igen..här går det undan.
Den här gången ska två Voodolls lottas ut till två lyckliga vinnare.
Det enda du behöver göra kan du läsa ovan.
Observera att det bara är dessa två (på bilden ovan) du kan välja mellan.
Självklart positivt om du länkar till tävlingen!! Länka då till din blogg så jag kan gå in och kolla.
Glöm inte heller att skriva in namn, mailadress och bloggadress.

Lycka till!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Rävöra

Jag tar studenten nu till sommaren och jag har tänkt anordna en liten lek/tävling för mina vänner. Det ska vara någon form av ett pris, och vad skulle inte passa bättre än "Captain Hook". Just nu verkar det krångla till sig i de allra flestas liv och vad skulle hjälpa dem bättre än Voodollen med följande beskrivning: "Captain Hook hjälper dig att reda upp ditt liv och få dig på rätt köl." Känns som att den här passar väldigt bra just nu, för visst vill jag att alla ska kunna reda upp sina liv så att de kan minnas alla de goda stunder de tre gymnasieåren. Minst en bör alltså få chansen att få hjälp från en voodoll.

http://midnattsbarn.blogg.se/1209937286_valfri_voodoll.html
Fråga: när avslutas tävlingen? :)

2008-05-04 @ 23:51:45
URL: http://midnattsbarn.blogg.se
Postat av: Malin

En rosa "Roxie Heart-Stealer" skulle passa perfekt för mig. Har det väldigt svårt på den fronten nu och det skulle verkligen få mina motgånger till något possitivt. Tror verkligen hon skulle hjälpa med att nå dom framgångar jag saknat och längtat efter så länge! Gosh vad den skulle förgylla mitt liv må jag säga.

Självklart länkar jag också! Helt underbar blogg du har föressten.
http://ohneskog.blogg.se/1209938540_vinn_en_voodoll.html

kram malin

2008-05-05 @ 00:05:03
URL: http://Ohneskog.blogg.se
Postat av: Dress Like a Princess

Dom är såå söta så :)

2008-05-05 @ 08:05:17
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se
Postat av: En Mölnbobos Liv

Den där kapten krok var ju hur ball som helst. Den skulle passa fint i min sons piratskepp :-)

min mejl: [email protected]

2008-05-05 @ 08:33:34
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Sandra

Jag skulle gärna vilja vinna Angel.. som en liten skyddsängel, skulle verkligen behövas :-)

2008-05-05 @ 09:38:16
URL: http://samdra.blogg.se
Postat av: AC

Jag skulle vilja ha en liten kapten på min väska som följer mig var jag en går .....kram kram

2008-05-05 @ 10:37:03
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag skulle vilja vinna kaptenen.
För mn pojkvän gillar pirater väldigt mycket, och jag vill ge den till honom så att det finns nånting som skyddar honom när jag inte är med honom :)

Mysig blogg du har!

2008-05-05 @ 14:14:45
URL: http://plastiquefashion.blogg.se/
Postat av: Anna

Har tyvärr ingen blogg men hoppas att jag får vara med ändå.

Jag går just nu på dagvård för min anorexi och skulle behöva lite motivation på vägen & då skulle Captain Hook passa bra.

Vill verkligen komma ur den "falska" kontrollen jag lever under & börja leva livet igen men det är lättare sagt än gjort att bryta sina rutiner & mönster som man levt med så länge, men skam den som ger sig,men lite magiskhjälp skulle inte skada.

"Captain Hook hjälper dig att reda upp ditt liv och få dig på rätt köl."

Kramar Anna

Min mail: [email protected]

2008-05-05 @ 14:52:44
Postat av: Jenny

jag skulle vilja vinna Captain Hook så han kan hjälpa mig att hålla ordning i mitt liv ;) dessutom är han ursöt!

2008-05-05 @ 17:51:15
URL: http://zipzo.blogg.se
Postat av: ida

ha ha ha, när jag såg power mum så var det mamma i ett nötskal! Omtänksam, sträng och min alldeles egna power mum (måste kanke hålla med om det där med odrägliga tonårsbarn...) Hon fyller i allafall år snart och jag tror, eller jag vet att detta skulle vara den perfekta presenten till henne!!!

2008-05-05 @ 21:14:12
URL: http://levandeljus.blogg.se
Postat av: Malin

ooh jag skulle så gärna vilja vinna Love guru för allting jag gör i mitt liv verkar gå fel och då hade det varit skönt att ha en sådan vid sin sida som får en att göra lite bättre val :) jag länkar på min blogg och håller tummarna för att jag vinner denna tävlingen eftersom jag oftast har otur med det annars så :) pusskram!

2008-05-05 @ 23:31:26
URL: http://inapreciable.blogg.se
Postat av: Malin

jag har länkat 2 gånger nu :) har en fråga innan jag går och lägger mig, när avslutas tävligen? :) kram!

2008-05-06 @ 00:02:52
URL: http://inapreciable.blogg.se
Postat av: Linnéa

Hej på dej! Jag skulle behöva ha
Love Guru voodollsen ( Bebisen till höger på bild ) Jag ska flytta till sommarn och behöver verkligen en voodoll till hjälp. Love Guru lägger inte sin energi på negativ stress. Han agerar utifrån sin
egen övertygelse, inte andras förväntningar står det. Perfekt! Det kan inte bli bättre för mig. Jag har inte det bästa självförtroendet så jag tror att Love guru faktsikt kan hjälpa mig. Snälla låt mig vinna!!! Jag älskar din blogg och tycker faktiskt att jag är värd dena sötingen ;) Cutey!

2008-05-06 @ 20:36:56
URL: http://[email protected]
Postat av: Tävla och vinn

Jag skulle behöva en Captain Hook. Jag ska nämligen flytta ner till GBG om tre veckor och börja på en ny kula, med nytt skrämmande jobb, nya vänner och ny skola så jag behöver Hooks hjälp att vara listig och tuff och stötta mig så jag inte backar inte för någon. Att han kanske skulle kunna hålla mig på rätt köl är inte helt fel det heller.

http://tavlaochvinn.blogg.se/1210143994_vinn_voodolls.html

2008-05-07 @ 09:12:35
URL: http://tavlaochvinn.blogg.se
Postat av: Carola L

Love Guru vill jag ha eftersom det är lite tungt nu med examnesjobb och jobbsökande - framgång är nått jag behöver just nu.

(har naturligtvis länkat)

2008-05-07 @ 09:32:19
URL: http://mammamuh.blogg.se/tavla
Postat av: Tuva

Jag vill vinna Captain Hook. Sommaren kommer bli tuff,
ser inte ut som jag kommer få något sommarjobb och med sommarkurser på heltid och en magisteruppsats som ska skrivas vid sidan av skulle jag verkligen behöva någon som kämpade med mig i stormen och motgångarna

2008-05-07 @ 13:52:24
URL: http://misshoneypie.blogspot.com/
Postat av: Emma

Jag vill vinna Love Guru så han kan hjälpa mig till ökad harmoni, framgång och självkänsla.

Jag har aldrig haft tur med förhållanden och för att inte tala om det sista!

Sedan mitt sista förhållande så har jag tappat all tro på mig själv. Jag är rädd för att möta nya killar och det känns som om att jag ALDRIG kommer att få ett lyckligt förhållande eller läka från allt som har hänt. Så självkänsla, framgång och harmoni skulle vara perfekt för mig nu.

Jag flyttade i höstas till en folkhögskola där jag träffade på en kille som också precis flyttat dit. Vi bodde bara någon dörr i från varandra, vi gick i samma klass och umgicks med samma vänner. Så när jag till slut fick reda på vem han var så kunde jag inte jobba bort mina känslor hur mycket jag än försökte eftersom jag alltid hade honom där.

Det hela började redan efter 1 månad. Han och jag låg i hans säng och pratade om allt som hör livet till och sedan kom vi in på sex och sjukdomar. Han berättade att många från hans stad som han kände till led av HIV och då blev jag på en gång förskräckt och frågade: "Men har du det?" och han svarade: "Det kan jag mycket väl ha.. Skulle inte förvåna mig".
Jag blev så förskräckt att jag inte kunde gråta. Jag satt stirrandes i några minuter och sedan skrek jag och förbannade honom över hur han kunnat vara med mig när han misstänkt att han kunnat lida av den sjukdomen.
Dagarna gick och jag kunde inte dra mig i från honom eftersom jag hade för mycket känslor och för att vi hela tiden var så tätt inpå varandra.

En dag gick jag och testade mig för sjukdomen och talade sedan om för honom att jag hade gjort det. Jag trodde att han skulle ta det någorlunda bra men istället gav han mig en rak höger över käften och jag ramlade omkull.

Några dagar senare började han anklaga mig för att ha varit med andra och hittade på att killar kommit och sagt till honom att dem varit med mig. Och han snöade in sig så mycket i det han sa att han började tro på att det var sant. Så vi började bråka och jag kastade ut honom från mitt rum. Dagen efter vaknade jag av ett sms: "Kom och sug mig med dina duktiga läppar!". Jag gick aldrig dit, jag ville spy.

Någon vecka senare började jag att må illa på riktigt och magen började att växa. Jag misstänkte att jag var gravid. Så jag gick till ungomsmottagningen igen och gjorde ett test. Mina föraningar var rätt. Jag hade ett litet foster i magen på 7 veckor.

Alla mina vänner hade vid det här tillfället tagit avstånd från mig för att jag inte kunde se vad som hände. Jag tänkte hela tiden att det kunde bli bättre.. Jag var ju inte van vid att någon ville vara med mig. Så jag var så lycklig och ville inte förlora det jag hade trots att jag visste att det egentligen inte var rätt att vara med honom.

Jag berättade om graviditeten och allt som hänt för min familj. Dem blev förbannade på mig och uteslutade mig från familjen. Morsan ville kasta ut mig på gatan men sån tur vad försvarade min bror mig.

Efter ett tag fick morsan även reda på att jag testat mig för HIV och då blev hon helt knäckt och ringde på en gång till ungdomsmottagningen för att få reda på provsvaren utan mitt tillstånd. Tur nog visades det negativt.

Under den här tiden var jag hemma i min stad eftersom jag hoppat av skolan och killen var i sin ungeför 60 mil i från eftersom han blivit utkickad fårn skolan pågrund av droger. Jag gjorde abort och var sjukt deprimerad under en lång period.
Och jag kunde absolut inte räkna med hans stöttning. Utan jag fick ta min mormor till hjälp.

Efter aborten ringde jag honom. Jag sa att provsvaren från testet av HIV visats negativt och han blev förbannad och sa att jag bara gått och testat mig för att jag trodde att jag hade och att det var jag som smittat honom om jag hade något. Han ville ha papper på att jag var frisk och jag blev förbannad och slängde på luren eftersom DET VAR HAN SOM FICK MIG TILL ATT GÅ OCH TESTA MIG.

Några dagar senare blev vi sams och han hade kollat upp en ny folkhögskola i min stad. Så efter nyår kom han hit.

Han klagade på allt jag gjorde, fortsatte att slå mig och drog ner mig så långt att jag gick i en värld som inte ens existerar. Jag visste knappt vad jag gjorde, vem jag var eller varför jag fortfarande var vid liv. Han anklagade mig för att vara mördare av hans barn och sa att han kunde få mig och hela min familj mördad.

Helt plötsligt vaknade jag upp efter att han hotat mig om min familj. Jag insåg att det här kunde inte fortsätta längre och jag ville inte gå och vara rädd för att han skulle komma hem och döda min familj. Än i dag är jag rädd för att han ska komma förbi och det var ungefär 3 månader sedan vi bröt upp.

Hur som helst så sa jag att det här inte längre funkade och då började han på en gång tjata om det här med att jag skulle lämna papper på att jag inte hade HIV. Jag sa att jag inte kan lämna något papper och att han istället får följa med mig till ungdomsmottagningen och höra själv av dem som jobbar där. Men då nojade han upp sig och sa att dem inte gjorde så och massor. Men jag visste att han hade fel. För varför skulle dem lämna mig ett papper? Vad skulle det stå där? "Här och med nu intygar jag att Emma inte har HIV" hmm? Aja.. Jag sa att han fick tro vad fan han vill men att jag i alla fall inte led av någon sjukdom. Och att jag inte kunde säga att han inte lider av något då han måste testa sig själv för det.

Sedan gick jag.. En vecka senare hörde han av sig och ville att vi skulle ses som vänner och prata igenom och jag gick med på det. Han började att snacka om att alla fattiga barn fick skylla sig själva osv och jag blev förbannad. Han gick även och sade att knark var så jävla bra och att han skulle göra allt för att legalizera det. Så jag flippade ut och sa att jag skulle hem och att han kunde dra åt helvete.

Efter dte blockade jag honom och raderade allt som hade med han att göra. Vi har inte pratat sedan dess men jag har hört av en vän som går i samma skola som honom att han kommit dit med kniv vissa dagar och stylat. Han beter sig som att han fortfarande gick i högstadiet och han ska vara 21 år!

Fortfarande oroar jag mig varje dag för att stöta på honom eller att han ska komma hit och få flipp och mörda mig och min familj. Jag drömmer om honom nästan jämt och vaknar gråtandes och påmind om allt han gjort mig. En gång skickade han ett sms och skrev: "I love you" men jag svarade inte och den natten satt jag uppe hela natten livrädd för att han fortfarande tänker på mig.

Mitt självförtroende och självkänsla är på noll. jag har inte kommit någon vart med skolan och måste börja om gymnasiet efter sommaren när jag egentligen kunnat ha tagit studenten i år. Ingenting går som det ska och jag orkar snart inte mer.

Så Love Guru skulle vara perfekt för mig. Jag behöver någonting som kan få mig på fötter igen..

PS: Jag vågar inte göra ett inlägg i min blogg om detta då jag inte vill att vissa av mina läsare ska gå in här och se min anledning. Hoppas att du förstår!

Kramar!

2008-05-07 @ 15:48:03
URL: http://pemzy.blogg.se
Postat av: Sofie

Är med och tävlar. Länkat med.

Love Guru. Vem behöver inte den??

2008-05-07 @ 17:16:18
Postat av: Linda

Jag hade valt Captain Hook har seglat över världens alla hav. Han har utkämpat många strider mot andra pirater men alltid stått som segrare.

Captain Hook är listig och tuff och han backar inte för någon. Han seglar sitt skepp rakt emot vilken storm som helst och lyckas alltid ta sig igenom den.

Han är fruktad av sina fiender men älskad av sina vänner.

Captain Hook hjälper dig att reda upp ditt liv och få dig på rätt köl.
För att just nu håller jag som kvinna på att avancera inom mitt jobb som är mansdominerat dvs jag är den enda kvinnliga anställda. Kapten Hook verkar vara en tuff liten jäkel som kan ge mig kraft & mod till att fortsätta avancera=)

2008-05-08 @ 20:47:56
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Mari

Roxie skulle jag vilja ha för hon kanske kan hjälpa mig att få killen jag vill ha? Hoppas på det!

2008-05-09 @ 17:20:43
Postat av: Dragana

Just nu känner jag mig helt förlorad. Är sönderstressad på jobbet, och har tappat greppet om skolan, allting går fel känns det som. Har inte mått psykiskt bra på väldigt länge nu. Känner mig ensam och övergiven efter mitt sista förhållande att det har helt och hållet tagit upp mina tankar och gjort att jag har glömt bort att hålla koll på allt annat i livet. Har missat hur mycket som helst i skolan och måste gå om hela året om det nu blir av. Känner mig bara så himla förvirrad och bortstött.
Jag skulle vilja vinna Captain Hook, eftersom han kanske kan hjälpa mig att reda upp mitt liv och få tillbaka det.
Har svikit alla runt omkring mig känns det som, och jag vill bara kunna fortsätta leva som jag alltid gjort, innan allt det jobbiga kom i vägen.
Captain Hook kanske kan hjälpa mig med det. Om jag vinner.

Har länkat:
http://iseedee.blogg.se/1210472525_tvlar.html#comment

2008-05-11 @ 04:29:14
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Alex

En captain hook skulle passa bra att ge till min kompis på namsdagen!

http://bloggtavling.blogg.se/1210745335_2_voodolls.html

2008-05-14 @ 08:11:26
URL: http://bloggtavling.blogg.se
Postat av: Sofie A

Love Guru voodolls för alla behöver lite för hjärtats skull även jag.

http://tavlingsdax.blogg.se/2008/may/tavla-om-en-voodolls.html

2008-05-14 @ 22:19:59
Postat av: Sandra

Jag skulle vilja behöva Love Guru. Vem skulle inte behöva den liksom? :) Hihi

2008-05-14 @ 22:24:36
URL: http://samdra.blogg.se
Postat av: Therese Börjes

Hej! Jag skulle vilja vinna en Love Guru, just för att slippa lägga energin på mindre positiva saker..! Jag hoppas också kunna få extra energi att ta mig ur vardagsträsket och hitta tillbaka till allt mysiga med min sambo, som inte riktigt finns energi till idag.!

Ha det bra..!

2008-05-14 @ 22:55:13
URL: http://tessi10.blogg.se
Postat av: Elin

Jag vill vinna för att kunna ge bort Love Guru till min vän som är nybliven singel efter ett långt förhållande. Hon bor själv nere i Stockholm i jakt på sin dröm, över 60 mil från sin hemstad och jag tycker verkligen hon är värd en Love Guru.

2008-05-15 @ 08:01:11
URL: http://elinstorm.blogg.se
Postat av: Erika

En kompis till mej tar studenten nu. Jag har länge gått och funderat på vad man ska ge henne. Hon har allt och man vill ju ge henne något unikt. Vad vore inte mer unikt än att ge bort en voodoll? Det vore den perfekta presenten att ge bort. Därför håller jag nu tummarna för mej själv och för att min vän ska kunna få en voodoll i studentpresent.

2008-05-15 @ 08:22:34
URL: http://www.metrobloggen.se/eriqa
Postat av: mio

Jag vill vinna captain hook för jag behöver framgång i mina benmärgsundersökningar.
Har fått cellgifter några omgångar sen juni förra året och gjort en benmärgstransplantation i januari.
Nu har den problem med att producera och läkaren har tagit lite av benmärgen för att utreda varför den är så trög.
Därför vill jag ha den voodollen!

2008-05-15 @ 16:51:33
URL: http://metrobloggen.se/emilfan
Postat av: Maria

hej!jag tänker inte fiska sympati röster utan väljer därför att säga kort och gott:ge mej krokmannen!för jag är lika ond som han!
hehe
MVH/Maria.

2008-05-15 @ 22:40:16
URL: http://majjsaan.blogg.se
Postat av: Fatma

Jag skulle vilja ha Captain Hook. För jag är en liten (kort) tuff tjej. Som försöker gå igenom alla mörka stunder i mitt liv. Kämpar mot allt & alla för att nå mina drömmar.

2008-05-18 @ 22:15:35
Postat av: Fatma

Jag skulle vilja ha Captain Hook. För jag är en liten (kort) tuff tjej. Som försöker gå igenom alla mörka stunder i mitt liv. Kämpar mot allt & alla för att nå mina drömmar.

2008-05-18 @ 22:16:03
Postat av: Fatma

Jag skulle vilja ha Captain Hook. För jag är en liten (kort) tuff tjej. Som försöker gå igenom alla mörka stunder i mitt liv. Kämpar mot allt & alla för att nå mina drömmar. (oj blev många kommentarer! inte menningen.)

[email protected]

2008-05-18 @ 22:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0