Last word

10238 steg är dagens skörd.Får vara nöjd med tanke på att det inte varit träning idag. Men ändå lite besviken. Hade jag hunnit hade det blivit en långpromenad...! Imorgon ska dock både tränas och promeneras. Får se om det blir promenad med Ebba i skogen. Nu ikväll sprang hon i skogen som en tok.

Gonzo har en annan bur nu - lite mindre - men vi har tagit med hans sovring så han trivs bra iallafall. Just nu sitter han och mumsar frön. *gullisen*

Imorgon väntar en ny dag, ser fram emot det.

Sovgott....   Zzzzzz.........

Framme i paradiset

Äntligen på landet. Jätte mysigt. Ska bli underbart att vara här i fyra hela dagar. Torsdag-söndag. Kommer ju upp lite sent idag men det gör ingenting. Bättre det än att åka imorgon på morgonen, då missar man så mycket. Idag känns det verkligen som fredag, men det är bara onsdag. *jipi*

Jag inhandlade papegojsele till Gonzo idag. Passade även på att köpa en leksak till Ebba - tross för 60:-

 En sådan här, men lite större och utan boll.

Kollade lite på Åhlens och har fastnat för en parfym. Elisabeth Ardens nya. Doftar Grönt te.



Har du testat? Jag vill ha!!! Får se om det blir nästa inköp. Så sugen!

Nu ska jag äta och njuta.

GLAD VALBORG!
Har du testat

Snart bär det av

Ja, inte långt kvar på dagen nu. Sedan vid 16 tänkte jag gå från jobbet till Centrum för att få ihop så många steg.
Just nu är jag upp i 5936 steg. Det går framåt, inte sant?

Vad tycker ni om det här?



Rösta på "fru går man" eller "herr går man"?


Trubadurer

Lunchen satt där sen skulle!
Visst är det härligt ute nu, tyvärr har jag inte förmånen att vara ute hela dagen. Men att ta ut de äldre är väldigt uppskattat.

Nu ska vi snart ha underhållning här och jag kommer helt klart sätta mig ner med en kopp kaffe och kaka. Det är jag värd efter allt slit denna dag.

Vilka ska supa skallen av sig ikväll och inatt? Korkade ungdomar antar jag. Förstår inte. Är grupptrycket så hårt?
Men och andra sidan har jag ju läst och lärt mig att på yngre är inte hjärnan så utvecklad. Med andra ord är inte konsekvens-tänkandet utvecklat. Så ungdomar - tänk till ordentligt innan kvällen som kommer!!!!!

REA på design

Vill rekommendera er att gå in på Design Online och kolla in deras rea.

Här kommer lite smakprov:

majamoo 146
Kostar nu 539kr istället för 719kr

nippon red 146

Kostar nu 495kr istället 550kr

Något som lockade? Inte, gå in på hemsidan för fler kap :)

1/2 kvar

Snart lunch och jag längtar. M har varit iväg och handlat mat. Grillad kyckling med avokado, tomat och gott bröd. Känner verkligen att jag behöver fylla på förrådet. Hittills idag har jag gått: 4748 steg. Bra om man jämför med gårdagen.

Jag har ringt Danderyd Zoo angående flygsele till papegojor. De har två storlekar kvar, varav en antagligen passar Gonzo. Så efter jobbet idag kommer jag knata upp dit (inte åka buss) och inhandla selet. Att få på honom selet är ett senare problem. En och annan blodig han kanske man får räkna med ;)



Konstig händelse igår

Juste...kom på att jag måste berätta för er om en rätt konstig men lite flummig grej som hände mig igår efter jobbet. Jag skulle in på Hemköp och handla. Ställde mig i kön - kom fram till kassörskan. Vet inte om hon var stressad, men hon slog in varorna och jag drog betalkortet......sedan reser hon sig upp och går iväg med en stor brieost som legat i kassan. Helt plötsligt. Där stod jag och ville godkänna betalningen...men hon kom inte tillbaka. Jag stod där rätt länge men hon kom aldrig tillbaka. Det slutade med att jag fick be en annan som jobbade där att komma och avsluta betalningen. Helknäppt.

Orsak till denna händelse?
- Jag såg läskig ut och var skrämmande *ahha*
- Hon var stressad *mm*
- Hon fick blackout *kanske*

Vad trot du att det beror på? Har du varit med om något liknande? Jag blev helt paff.




Kommentera och svara gärna vad du tror, själv vet jag inte riktigt.

Bert på gala

Det blev inget bloggande igår kväll, för jag hade glömt datorn på jobbet. Men det var rätt skönt iallafall. Jag och AC åt "taco i pitabröd" kan man säga. Så gott. Rekommenderar det verkligen!
Gårdagens steg blev totalt: 19. 020 steg! Ganska ok om jag själv får säga. Det var träningen på 2h igår som höjde ordentligt. Så idag ska jag registrera mig på korpens hemsida.

Idag efter jobbet åker vi till landet ♥ Vädret är ju så trist idag. Kallt och mulet *minuspoäng*

TV i helgen kan jag rekommendera humorgalan kl 20.00 på fredag tv 4. En fågel viskade i mitt öra att Bert Karlsson ska sjunga. Vem vill missa det?

Chokladbingo

Har precis haft aktiviteten Chokladbingo med mina äldre damer. Uppskattat!! Nu är det inte lång tid kvar av jobbdagen. Sedan bär det av till träningen. Eftersom vi gick igenom hela fysprogrammet igår blir det nog handboll idag. Skoj! AC och jag kör nog sedan ett bålprogram efteråt. Skönt att beta av fysen. Körde ju ett löppass igår efter handbollen.

Har med mig datorn till AC ikväll. Får se om det går att gå in på internet. *hoppas hoppas*

Åh..vad jag längtar till onsdag efter jobbet. Mot Norrtälje!!! och Vätö. Det kommer bli en sådan avkoppling så det finns inte!!! Ha en fortsatt trevlig eftermiddag.


En lugn stund - avkoppling är vad jag behöver!!!!!!!!


Klartecken

Fick precis ett mail från Avalon Design där vi har gjort klart med ett fortsatt samarbete! *jipi* Känns jätte kul och inspirerande. Så håll utkik efter nästa tävling!!!  Det kommer dröja ett tag, men var beredda för man vet aldrig när det dyker upp.



image337

Stegräkningen kan börja

Idag startar stegtävlingen och jag är laddad :)
Igår gick jag dryga 10 000 steg + tränade i 2h 15 min. Massa steg där.
Idag tog jag på stegräknaren först på bussen så jag har missat ca 500 steg som jag får plussa på sedan.
Nu är jag iallafall upp i 1500 steg. Ska gå från jobbet till Mörby C också för extra mycket steg.
LADDAD LADDAD!

Solen skiner och det kommer bli jätte varmt idag. Härligt.

Kan inte sluta må illa då jag tänker på medias skriverier om den 73-åriga fadern som låste in sin dotter och förgrep sig på henne. Hur kan en människa vara så hemsk? Hjärnan måste ju vara helt urfunktion. En sådan borde utan tvekan torteras långsamt. Någon som håller med??

2 dagar kvar

På jobbet. Sedan är det lång ledigt och jag ska till landet med familjen. Så härligt. Åhh...!!! Måndagar har börjat gå så fort..det har de aldrig gjort förrut.

Ikväll ska jag till AC efter träningen. Jag har beställt maten idag. Så ni får se ikväll vad det blev för något :) *jummi*

Tänk om alla kunde vara lika glada som Gonzo på morgonen! Hans morgonhumör är sagolikt. Visslar alltid glatt och då vi åkte förbi toalettdörren fick mamma som stod på toan en busvissling. Det är sådant som gör att jag älskar djur...bland annat..för det finns ju sååå mycket mer än detta.

Nu ska jag kela med honom!!! Ebba har redan åkt iväg till mormor och morfar ♥

image336

Pharaons - brun ansiktsmask

Jag har åter igen testat en av Pharaons produkter. Nämligen den bruna ansiktsmasken.

Brunlera


Naturligt vårdande lermask med brunlera från Medelhavet är rik med Pharaons hypersyresatta och åldrade terapeutiska olja. Den är berikad med naturliga mineraler och innehåller peeling. För känslig och blandhud som har torra och feta hudpartier. Brunlera tar bort talgöverskottet i feta hudpartier och återfuktar torra områden. Masken ger syre till huden, avlägsnar skonsamt döda hudceller och öppnar igentäppta porer. Den rengör, förbättrar och avgiftar huden.

Priset för denna underbara mask är 159kr.  Helt klart prisvärt med tanke på hur många ansiktsbehandlingar man får ut samt att den verkligen är gjord med naturligt innehåll.

Jag skulle rekommendera er att gå in och köpa en sådan här burk här...eller varför inte överraska din kära mor på morsdag?

Löpning/handboll

Tjingeling!
Kvällen är kommen och jag ligger i sängen med Gonzo vid hakan och datorn på magen. Träningen idag gick bra..lite handboll och mkt fys. Vi körde igenom programmet som vi ska köra själva i två veckor framöver. Tufft, men kul samtidigt. Coreövningarna var inte att leka med. Efter att ha testat skor..Adidas var där...tog AC och jag på oss löparbyxorna och gav oss i väg på nyckelviken (45 min runda). Tungt kan jag erkänna. Otroligt skönt efteråt.

Fick hem papper från dopingtesterna idag - negativt dvs inget doping. hehe! Skönt. Man blir lite nojig.

Glöm inte att delta i tävligen...snart slut och vi drar en vinnare!!!!!!!

Utprovning Adidas

Dagen börjar gå mot sitt slut. Dagen på jobbet har varit bra. Har allt gjort. Så snart beger jag mig iväg till träningen. Bara gemensam träning måndag och tisdag denna vecka. Ikväll kommer Adidas och vi ska testa ut löparskor och handbollsskor. Vet inte om det blir så mycket handboll idag faktiskt. Ska gå igenom fysprogrammet som vi ska köra individuellt i 2 veckor. Men för mig är det inga frågetecken.

Nu ska jag börja tänka på hemfärd.....

Ses ikväll!!!!!!!!!!!!1

Sele för papegoja

Snart är lunchen över och det blir till att börja jobba igen. Hua :) Såg på Tamfågels hemsida att det snart är utomhusträffar med gojjorna i Hagaparken. Gonzo har aldrig varit på en sådan träff..men jag skulle jätte gärna vilja gå med honom. Fick tipset från en gojmamma att han ska ha sele på sig. Har inte testat ett vanligt sele på honom ännu. Men det är nog på tiden.

 
Här ser ni en bild på en kakadua som har sele på sig.

Gonzo skulle verkligen behöva ett sådant. Samtidigt är han så förjordat envis då man ska sätta på honom grejer. Han kan bita genom muskler och märg. *ajajaj* Inte roligt inte.

Någon som har erfarenhet av selen till papegojor??

Spökligt - en underlig dag hittills!

Ja, man undrar ju. Först i och med nattens telefonliv (läs inlägg längre ner) och sedan nu på jobbet. Dock är det här på jobbet inte lika kusligt..men iallafall. Jag pratade senast igår med AC om att nu till helgen göra ett nytt sittgympaband till jobbet. (Sitttgympa = sittande gymastik för de äldre) Har varit på tal en längre tid men igår bestämde vi oss för att verkligen ta tag  i det. Så idag skulle jag lyssna på bandet 30 min innan gympan började, något jag aldrig brukar göra annars. Blev lätt förvånad då jag inte hittade musiken på bandet, utan en massa annan musik. Letade och lyssnade igenom hela bandet och kunde bara lugnt konstatera att någon spelat över min sittgympa. Grrrr!!!!! Bara att ta telefonen och meddela alla avdelningar att sittgympan var inställd.

Men är det inte lite konstigt??? Typiskt säger jag, precis som Nalle Phu!


Tyyypiskt!

Dagens tävlingsdeltagande



Jag deltar i den här tävlingen. Älskar hudvårdsprodukter och känner att det är något jag skulle behöva just nu!

Har era telefoner också fått ryck?

Hej allihopa!
Måste bara fråga om era telefoner också fick något ryck i natt ca 23.15?
Helt plötsligt började AC´s mobil ringa mitt på natten. På morgonen ringde mormor och frågade oroligt varför både AC´s och pappas mobil ringt till dem mitt i natten. Det konstiga är att AC´s mobil låg i vardagsrummet och pappas i jackfickan. Hur kan det komma sig.

Berättade detta för en arbetskarat och hon berättade att hon fick 8st sms från en arbetskollega med innehåll "Rea på Kappahl". Helskumt!!

Någon mer som haft problem med detta inatt?


15 grader, stämmer det?

Morning alla sömntutor. Sitter redan på jobbet. Pigg och glad.  3 dagar denna vecka...hoppas det går fort. På onsdag efter jobbet åker la Familia till landet. Längtar.  Dessutom vet jag hur glad Ebba kommer bli av att vara på landet med hela familjen samlad. Ingen som åker iväg till jobb, träning eller annat. Hon vill ju valla ihop alla.

Men som sagt, innan dess är det 3 dagar hårt arbete som gäller. 15 grader i morse..hur varm blir det inte då mitt på dagen? Värmerekord? Vi får se. Jag nkte iallafall ett steg längre idag och varlde omsorgsfullt en luftig tröja.

Glöm inte att kika in på min tävling. Kan inte nog locka med fina priser.....

Något för dina barn?

Jag är väldigt förtjust i Inreda, framför allt eftersom de helka tiden får in nya prylar. Varje gång man tittar in hittar man något nytt. Något till barnen?

image335
Diggar den där apan rejält. Fin fina grejer. Skulle nog jag vilja ha om jag var i barnaålder. Vad säger du, skulle du vilja lägga ner 265 kr på en sådan här leksak till ditt barn??

Kvällspromenad och vitsippor + bilder såklart!

image333Åhå..var ute med Ebba precis. Härligt väder. Känner dock att mina höfter har slitit i alla trappor idag. hehe! Men det är bara skönt att man känner då man gjort något. Ute på promenaden plockade vi lite vitsippor. Finns i massor.
Nu kommer lite bilder från vår kvällspromenad:

image331
Vårbukett med vitsippor och Ebba!

image332
AC och Ebba. Ebba vägrar ge sig "Hit ska jag för här har grannens hund kissat"

image334
Knopparna spricker ut - snart är sommaren här.

Vill sist men inte minst ge förslag om ett auktionsföretag....


Vrför köpa produkter till ett dyrt pris? Här finns produkter för alla.

Många trappsteg och Donken

Oj vilken dag. Kan förklara dagen med två ord. Jobbig och trevlig! 10 var vi i Nacka för att flytta med C och L. Tre trappor utan hiss. Lite svettigt (iallafall för mig) hehe men med svalkande dricka med is i och öppen balkongdörr gick det galant. Vid 12 var det dags för energipåfyllning i form av sushi. Jami jami! Älskar sushi!Sedan for vi runt (lite förvirrat ibland) i Bålsta, Täby för att lämna av lite lådor. AC (doris passar nu) var kartläsare och lyckades finta bort C och mig samtidigt som hon lurade L att köra in på en återvädsgränd. haha!

Vi avslutade dagen på Donken med meny och fika. Något vi garanterat var värda efter alla steg i trappor.
Det var verkligen en trevlig söndag, mycket väl godkänd! Trevligt sällskap förgyller allt. 

Nu ska jag kolla runt lite på nätet...


Skriv gärna en kommentar. Tyvärr har jag inga aktuella bilder från flyttlasset....


Flyttar

Söndag....inte alls deppigt trots att helgen snart är slut. Jag ser fram emot måndag, tisdag och onsdag. För på onsdag efter jobbet åker vi till landet. Fatta 4 dagar på landet. Ebba kommer vara hur glad som helst och jag med :) Dagarna kommer bli långa och förhoppningsvis är vädret ok. Såg dock i dagens prognos att det skulle bli 15-20 grader måndag till onsdag och sedan regn på torsdag. Fy f-n om det bara blir dåligt väder på landet. *grr*

Idag ska jag och AC till Nacka. Flyttning på gång. Sorgligt tycker jag :(

Nu ska jag dela med mig av en bild som jag möttes av då jag gick upp i morse:

image330
Är det inte sött? Snacka om att sova gott. Kanske inte så snällt att trycka till "kompisen" på det
 där sättet *ler* Mer en kudde än kompis vid just detta tillfället :=)


Vårda din kropp

Vi har bara en kropp - så vårda den. Ja, jag vet..ska jag säga som inte vilar vid skada eller sjukdom. Men det kanske kan bli en tankeställare iallafall (?) Några som vet mycket som det här med "att vårda sin kropp" är företaget Pharaons som verkligen tillverkar produkter av de bästa och naturligaste råvarorna.

image329
Gå in på deras hemsida och kolla runt. Finns alltid något för alla! Ansikte och kropp! Det är verkligen något jag rekommenderar efter att själv ha testat deras produkter. Man känner sig som en ny människa.

Nu ska jag kolla vidare på SingALong! Roligt program men grymma Eriksson och Malmberg!

AC´s tävling

Just nu kryllar det av tävlingar. Härligt. Har deltagit i väldigt många men hittills aldrig vunnit något.
Jag gillar tävlingar där man kan vinna fint förpackade priser. En sådan tävling är denna som AC har på sin blogg.

image389

Jag skulle så gärna vilja vinna det här tepaketet. Hoppas innerligt :)

Stäääääädddd...

Middagen är klar. Mätt och belåten. Kan inte bli bättre. *rap* Gjorde dealen att rengöra Gonzoa bur om M och AC gjorde iordning midagen. Så nu kan Gonzo gosa i en alldeles rengjord bur. M och P köpte "Toalätt" som han har på burgolvet. 10 liter och nästan allt gick åt.
image328
Gonzos nyrengjorda bur - fint som bara min lilla prins ska ha det.

Dagen har varit lång och jag har hunnit med massa. Kvällen blir dock hemma. Imorgon väntar en ny dag.

Kvällen har inte så mycket att erbjuda. TV´n är trevlig då man är slut efter en dag med aktiviteter.

Åh..är lite irriterad på Gonzo just nu. Så envis så man vet inte vad man ska göra med honom. Ger sig aldrig heller för den delen. Suck! Ja,ja..men vad tycker ni om Gonzos bur?


Helt slutkörd

Fattar inte hur man kan vara så trött. Körde iof totalt 2h 30min träning idag och sedan en massa spring på stan.
Handbollen var mycket spring..älskar det...hatar träningar då man ställer upp bara. Men jag kände redan på hoppkoordinationen att benen var lite trötta. Imorgon är det iallafall vila även om AC  och jag ska hjälpa C och L att flytta. Men man måste ju ha den dagliga dosen motion så varför inte passa på att springa i trappor med flyttkartonger?

Handlade nya löparskor idag..Adidas! Kommer vara som att springa på moln. Jiha! Är så glad över att vi ska byta sponsor från NIKE till Adidas. Kan det bli bättre. Vi kommer få nya matchställ,handbollsskor, löparskor, mysoverall..ja allt!!!!!!

image322

Nu skulle jag lätt kunna somna....!!!!Zzz........

Planerat i minsta detalj =)

Lördagen är ganska planerad reda. Ska snart iväg till träningen för att köra ett handbollspass och ett kombinerat bål/hoppkoordinationspass. Pju! Hoppas kunna vara inne i hallen men tror dock att småkillar tränar i hallen. Går iof lika bra ute men slipper byta om och så.
Efter träningen ska jag o systra in till stan. Kolla och inhandla löparskor av Adidasmodell (då vi nästa säsong ska ha Adidas i allt). Sedan se om man kan fixa nytt id-kort på banken.
M och P ska till landet och städa. Stackarna..inte så kul väder. Ebba kommer dock bli glad...hon älskar att få springa lös och bara snoka runt.

Nu ska jag dra....träning och lidingöbanan väntar =)

Sängen med Gonzo

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen. Gonzo har tryckt upp sig vid hakan. Gosigt. Han är så kelen speciellt på kvällen. Jag känner faktiskt att jag fått lite återhämtning i och med ansiktsmasken och ansiktsoljan. Fit for fight. Imorgon träning i Nacka 11-13. AC och jag ska även lägga in ett bål och ett hopppass imorgon. Blir nog innan! Så vid 10 får vi nog se till att vara i Nacka!

Jag älskar att surfa runt på olika inredningssidor. Har upptäckt de flesta vanliga och populära sidorna men söker lite efter de där udda. Har du kanske något tips på bra och trevlig sida?

Nu ska jag surfa vidare och sedan sova!
Zzzzzzzzzzz.................

SPA - på eget vis

Efter shoppingen var jag ganska slut. Det slutade med att jag la mig i badkaret - hett vatten - och bara njöt. Hade iof Gonzo gällt skrikande i badrummet men efter ett tag lugnade han ner sig. Tvättade ansiktet och tog på Pharaons ansiktsmask (grön mask) sedan smörjde jag in ansiktet med ansiktsolja med Jasmindoft. Härligt!

Tänkte ta en bild på mig med ansiktsmask men besparar er den Hulken-synen! Hehe! Det är nog lika bra.

Talang 2008 - roligt program om du frågar mig. Jag tyckte pojken som spelade flygel var urduktig och verkligen en talang. Fattar inte hur man kan spela så bra i den åldern. Men det är väl som allt annat...träna,träna, träna!!!


Bruka Design - 600 kr

Det är helt galet egentligen. Att en av mina favorit inredningsmärken Bruka Design rear ut produkter till 50% är ju ganska fantastiskt. Är det inte? Det var öppning 14 och självklart var vi där. *hehe*
Ska visa er vad jag kom hem med. Prylar för 600kr blev kapet. Egentligen porslin och dyl för 1200:-.
De reade ut allt. Porslin, tyger, möbler, husgeråd..allt!!!!

image321
Sedan köpte jag även (är ej med på bild) en röd/vit randig löpare samt servetter i samma färg. Och sist
men inte minst ett blått förkläde.


Jag är super nöjd och värkande ben och 3h i en lagerlokal gör inte så mycket. Packat med folk...precis som i en sardinburk. Men det var trots detta en ganska bra luft och inte allt för många sura miner bland alla som slogs om produkterna *ler*

Återkommer senare ikväll! Känner att jag behöver ett välbehövligt bad samt en lermask från Pharaons.

See you soon!

Halvdag!

Jag är så glad så glad. Det är bara halvdag samt fredag. Kan det bli bättre? Inte just nu iallafall.
Slutar vid 13 så dagen kommer vara jätte kort och skön.

Sedan...vet ni vad? Jag ska få ett smycke från Avalon Design! *glad* Jag fick välja ut vilket smycke jag ville och valde följande:


Vad tycker ni om detta smycke?

Men det var inget enkelt val kan jag säga. De har så otroligt många fina smycken. Men jag är iallafall jätte nöjd med mitt val. Har inte så många gröna smycken och det är hade sådan fin deltalj.

Dagen med det stora D:et!

Fredag..jipi så underbart. Hoppas dagen blir som jag tänkt. Annars blir jag besviken. Solen verkar ju inte direkt lysa med sin frånvaro iallfall...så bra start på dagen iaf.
Gonzo är som vanligt uppe med tuppen, precis som vi. Vi ska köpa mörkläggnings rullgardin till rummet. Då komer det inte bli så ljust som det är. Bra! Men samtidigt känns det bra att han får vara lite med oss innan vi beger oss till jobbet och han får vara själv. Gullegossen ♥

image319
image320

Isn´s he lovely?? Isn´t he wonderful??

Bomb på Lidingö

Snart visar nyheterna om dagens händelse på Lidingö En bomb på Svalvägen på Lidingö..någon hade hoppat från balkongen och brytit benet. Man ser..det händer en hel del här på ön. Skumt!!!
Nu ska jag snart gå till sängs....imorgon väntar en ny dag. Får se hur den utvecklar sig...
Har iallafall testat den andra ansiktsoljon i dag med mandarin doft. Mmmm......njuter..!!

Godnatt

ps Nu ligger Ebba och gnager på godis..klockan 22 en vardag *ler* Hon ska alltid ha något gott tex levergodis efter sista kvällspromenaden. Men idag blev det en tuggodis! hehe...men jag har full förståelse för henne..man är ju själv gottigris! *nöff nöff*

Besviken

Först vill jag bara säga att jag är en aning besviken på er...kära läsare. Inte en enda kommentar. Suck! Tycker ni kunde skicka en liten kommentar iallafall.

Jag kollar redan vidare på lägenhet. Är så sugen så det finns inte. Jag vet ju att jag kommer få igenom ett köp någon gång men det är lite känslan jag vill ha nu. Då är det ju extra viktigt att man inte förhastar sig.

Nu har jag tagit bild på Pharaons produkter som jag fick hem igår.

image318
Ansiktsoljor - 1st mandarin och 1st med Jasmin. Ansiktsmask - 1st brun mask och 1st grön mask.

Gå in på
Pharaons och kolla. Deras utbud är jätte bra och otroligt naturliga produkter.

Nu kollar jag på Efterlyst!! Att man vågar leve i detta samhälle..

Nu är jag faktiskt lite nere

Känner mig som en ballong som bara blivit tömd på all luft. Det blev ingen lägenhet denna gång. Jag ville inte gå upp högre trots att jag hade lånelöfte till mer. Hiss fanns inte och inte heller balkong. Därför tyckte jag kanske inte att det var riktigt värt 1,6 miljoner trots att det ligger centralt. *suckar*

Kan någon muntra upp mig nu??

Tvålsko!

image850

Var med och tävla på http://izzah.blogg.se/1208883105_min_frsta_tvling_.html

Produkter från Pharaons

Igår fick jag hem produkter från Pharaons! Jag fick hem 2 burkar ansiksmasker och 2 flaskor ansiktsolja! Härligt!

Jasmin
Igår på kvällen testade jag ansiktoljan med Jasmindoft! Man ska tvätta av ansiktet och sedan massera in oljan i ansiktet tills den absorberats. Härligt! Det sprider sig en alldeles lagom doft av Jasmin och man känner sig len och fräsch! Svårt att jämföra med vanlig ansiktskräm faktiskt! 

155:- kostar en flaska. Flaskan är liten men otroligt dryg.

Jasmin
(Jasminum officinale)

En gammal hudläkemedel som lugnar och är inflammationshämmande. Den är även kramplösande, lätt smärtstillande och värmande. Doften kan beskrivas som euforisk och humörhöjande; ett afrodisiakum.

Tro dock inte att oljan bara används till ansiktet.
Oljan är särskilt bra för torr och fuktfattig hy men jasmin passar som ansiktsolja även till normal och känslig hy. Den är också utmärkt vid muskel- och ledvärk.
Har du värk någonstans är det alldeles utmärkt att massera in oljan och massera lätt.


Grus i mina ögon!

Godmorgon! Alla glada människor - och sura också för den delen. Veckan går och vi börjar närma oss löning. På fredag smäller det. Jag går bara till 13 och sedan HEMLIGHET på gång. Nyfikna?

Imorse drömde jag en så konstig dröm. Vet inte vad den betyder. Den handlade om att vi ett gäng som åkte i flera bilar. Jag körde en bil och då vi skulle åka in och parkera körde jag för fort och var tvungen att tvärstanna innan jag svängde i kurvan. Detta såg en polis...!!! Han såg dock inte vem som körde utan visste bara att det var någon utav oss. Det obehagliga var att jag inte vågade säga att det var jag eftersom jag visste a tt han inte skulle veta (om ingen sa det). Så jag höll tyst. Fick aldrig veta vad som hände...för mamma kom och väckte mig :)

Någon som kan tyda drömmar?

Oj vad jag är fikasugen...jami jami....dags att gå in och dricka kaffe + äta smörgås :)

 

Pharaons - vet du vad det är?

Nu är det sista inlägget för kvällen. Jag kan berätta att jag fått hem produkterna från Pharaons Med i paketet fanns 2 bukar lermask (grön och brun) samt 2 flaskor ansiktsolja. Ansiktsoljorna doftar mandarin + Jasmin och används i ansiktet men går även att ha i badvattnet i avslappnande effekt. Ska jag absolut testa. Pharaons känns på något sätt mer äkta i sina produkter. Det  är riktiga "råvaror" och inte en massa konstgjort. Därför mår också huden bra av dessa produkter. Gå in på www.pharaons.se och kika efter själv!!

Jag var ute med Ebba för ett tag sedan. Var faktiskt ganska mörk ute då. Såg en svart/vit katt och kunde inte låta bli att spotta tre gånger för mig själv....eller tvia heter det kanske. Är man nojjig då?

Jag ska försöka komma i tid samma goda tid som tidigare i veckan. Jag har varit så pigg då..så det hjälper verkligen.

Imorgon torsdag och snart löning. Jobbar bara till 13 på fredag och sedan är det hemlighet som ni får reda på senare. På fredagkväll kanske ;0)

GODNATT!!!

Det blir nog inget

Inställningen är att jag nog inte får köpa lägenheten. Tyvärr. Jag lade mitt sista bud ikväll och jag ger mig f-n på att den andra människan kommer att lägga mer. Jag kan säga att jag jag lägga mer men tycker faktiskt inte det är värt det. Det finns så mycket andra fina lägenheter..!!! Och jag har ju faktiskt ingen brådska.

Träningen idag gick bra. Hade dock "ont" eller rättare sagt en ilande smärta i stjärtmuskeln hela träningen. Piriformis som är lite stel tror jag allt. Jag kan ju inte sitta i skrädda ställning..så tyvärr behöver jag nog ta tag lite i min stretching. Stretchar dock gemensamt efter varje handbollspass...så egentligen borde det inte vara så illa.

Nu ska jag kolla på lite skitiga lägenheter...nämligen programmet som går på TV :) Ha det bäst!

Brännhett

Det är verkligen sååå varmt ute. Satt i solen en stund..i lä..det var hett som bomben. Men skönt också såklart. MAn kan ju inte klaga när våren är här. Jag hoppas bara det fortsätter tills nästa vecka då vi åker upp till landet hela familjen. Sola och bara ta det lugnt. Hoppas hoppas!!!

Lägenhetsaffären har stått lite stilla. Mäklaren ringde igår men jag kunde inte svara..så jag har ringt honom idag...o han skulle ringa upp om det var ngt aktuellt. *ingen har ringt* Jag  har iallafall sista budet...!!! Får se vad som händer!!


Fick mail från Pharaons idag. Varorna kommer antagligen idag på posten. Jag är förväntansfull!!!

Varför har du inte varit med och tävlat??

HÄR DELTAR DU I MIN TÄVLING! 

image304

Träningen fram över i maj

Nu har vi äntligen fått vår planering på hur vi ska träna i maj de två veckorna vi kör eget.
Innan de två veckorna med egen fys är det dock vila (helt hur det nu ska gå) och därför är två veckor efter det ganska intensiva. Vi kommer köra 2 pass 6ggr i veckan. Alltid ett löppass per dag och sedan ett lättare/lite mindre styrkepass. I LIke it!!! 7:e dagen är aktiv vila!!!

Jag tycker det känns skönt att veta hur det ser ut framöver. Måste ha allt planerat nämligen!
Vi fick också planering fram till september...så nu är jagpå banan :)

The last one

Har varit ute med Ebba alldeles nyss - så nu är hon nöjd. Jag ska också natta snart. Var väldigt trött i morse och det pga att Ebba låg i sängen och tog plats. Hon låg som "en vält gunghäst" om ni förtstår vad jag menar. I vanliga fall brukar hon ligga som en kringla..men igår bredde hon verkligen ut sig. Men jag ska inte klaga..är glad att hon ligger där. Känns så trevligt!!!

Lägenhetshandlandet då? Jorå...budar just nu på en lägenhet..resten får vi se. Budandet fortsätter......

Hoppas Pharaons varor kommer imorgon. Hon trodde de skulle komma igår men icke. Ja,ja..dem kommer väl i veckan iallafall. Kom igen och tävla på min tävling förresten...måste säga att jag är besviken på antalet deltagare. Dock gynnar det er som tävlar eftersom ni kommer ha stor chans att vinna det fina halsbandet från Asian Art & Design. Halsbandet är dock av Skogum Design...fina smycken.

image317

Hua Hua

Hemma igen. Dagen har rullat på i bra tempo och möbelkollen med jobbet var bra. Vi har valt ut bord till avdelningarna samt fotöljer. Sedan kollat ut mycket fina tyger till andra möbler + gardiner. Kommer bli tipp topp.

Träningen har gått bra. Idag var det faktiskt riktigt jobbigt. Vet inte varför. Är kanske inte van med så mycket kroppsstyrka utan mer inne på gymstyrkan just nu. Men det kändes bra iallafall. Spelade även mycket vilket var hur kul som helst!!! Börjar man spela match så vill man aldrig sluta. Så kul!!

Idag fick jag hem ett paket. Dock inte från Pharaons utan från ett annat företag. Nämligen "Eilas" Man kunde gå in och tipsa om återförsäljare där man bor och får en deodorant för besväret (om man nu kan kalla det besvär). Så nu är jag en deodorant rikare - rosendoft. Jätte gott.

Ska kolla vidare lite här!

Ses och Godnatt!

Promenad och sallad

Nu har jag ätit lunch. Blev köpmat i form av en avokadosallad och bröd + bubbelvatten :) Gott som tusan!
Jag och M knatade till pizzerian och handlade. Deli Italia! Superväder ute verkligen! Vill nästan inte gå in igen.

Nu ska Möbelgruppen ut på uppdrag. Ska till Svenssons i Sollentuna för att kolla vad det finns för utbud!!!

Skriv en liten komentar denna vackra dag!


Google

Earth Day
Ibland har google lite teman på sin sökmotor..som idag. Det jag dock inte kan förstå är varför detta tema dyker upp idag. De har haft teman vid tex. Alla Hjärtans Dag och liknande..men varför detta?

Vill ge lite shoppingtips på inredningsbutik i Stockholm. Berry Details heter butiken som har många härliga inredningsprylar. Ta en titt vettja! Här kommer lite smakprov av denna butik:


Färgstarka lyktor. Något för balkongen att tända på sommarkvällen?


En stor och härlig väska för den som behöver mycket plats.

Frosten som kom

Jag vet att jag ofta brukar starta mitt bloggande med att diskutera lite väder. Så idag tänker jag också göra det :) För i morse var det frost på bilar och gräs. Är det inte konstigt? Nä..kanske inte. Det kommer säkert bli varmare och skönare mitt på dagen.

Idag ska jag som är deltagare i Möbelgruppen här på jobbet  iväg och shoppa. Vi är en nätt liten grupp som ska titta på passande möbler till boendets avdelningar. Bla. höj- och sänkbara bord. Perfekt för boende med rullstolar.

Kom igen nu kära läsare. Glöm inte tävlingen där du kan vinna ett mycket fint smycke (Skogum Design) till ett värde av 350:-. Bara att maila ditt svar till min mail: [email protected]
Fler läsare. Du behöver inte länka tävlingen men det är såklart + i kanten!!!

Sista inlägget - viktig information




Jag känner verkligen hur ögonlocken börjar fall på mig..dags att släcka med andra ord. Men jag är bara tvungen att berätta hur glad jag är. Fick hem en avi i brevlådan idag. Ska hämta ut ett paket från Pharaons. Jag är jätte exalterad..ska bli spännade. Mamma kan hämta det efter jobbet...så efter morgondagens träning kommer jag komma hem och öppna det. Jag kommer delge er vad det är för produkter samt utvärdera dem. Sedan är det fritt fram att beställa på deras hemsida!!

Erbjudande just nu!
Huile pour keratose, 100ml
Mot hälsprickor, 100ml
Kostar 159:-

Får hem min router från Buzzador också. Då ska här testas. Vill du också bli medlem i Buzzador, där du helt gratis får prova nya produkter? Hör av dig till mig om du är intresserad så skickar jag information!

Godnatt..............


Ny information från BOS

Nu ikväll fick jag via mail lite information från BOS - Borneo Orangutan Survival Sveden. Jag är ju fadder åt en orangutangbaby vid namn Kesi. Jag skänker 75kr varje månad till BOS.  Det var glädjande att läsa nyhetsbrevet. De startade BOS i mars och har nu 850 faddrar. Bra jobbat. Vill du också bli fadder och rädda liv på orangutanger? Snälla, hur mycket är egentligen 75:-? Gå här och bli medlem. Jag känner verkligen hur det värmer i hjärtat då man tittar in i orangutangernas ögon.
image316

Årets första löptur i t-shirt

Är inte våren här så säg. Kvällen innehöll 90 min handboll med mycket spring vilket jag älskar. Efter träningen stod jag i valet och kvalet om jag o AC skulle ta löpturen i dag eller på onsdag. Kloka som vi var tog vi passet idag..vilket vi absolut inte ångrade. Sprang i löparbyxor och t-shirt. Det var inte alls kallt. Jipi! M sprang i korta tights vilket också visar att det blivit varmare. :)

Steg steg steg. Idag har jag gått ca 10 000 steg från hemmet till jobbet - på jobbet - från jobbet till träningen - träningen till hemmet. Det är faktiskt mycket. Sedan ska jag lägga till 2700steg * 4 eftersom träningen idag var totalt 2h. Jag är laddad för att vinna tävlingen på jobbet!! BÅDE INDIVIDUELLT OCH I LAGET!

Nu kommer lite bilder på my hearts!

image314
image315

Duschstolsmontör - det är jag det

haha ja inte visste jag att man var montör då man var sjukgymnast :) Har köpt en tippbar duschstol till boendet och den kom inte monterad och klar direkt. Bara att kavla upp ärmarna och ta saken i egna händer. *ler* Det gick bra, men det tog sin lilla tid eftersom det är viktigt att läsa igenom bruksanvisningen. Man vill ju inte att en boende ska sätta sig i stolen....och sedan brakar den ihop.

Jag har fikat med kaffe och kaka. Gottis säger jag som är sockerråtta.

Ikväll väntar ett handbollspass samt ett löppass efteråt. Just nu ligger fyspassen på 2-3 löppass, 2 bålpass och 1 hoppkoordinationspass. AC ska iväg på planeringsdag med Silja båtarna imorgon..därför tar vi det idag. Får se vad det blir för löpning! Vädret kan man iallafall inte klaga på...och ljust ute dessutom. Det kommer bli härligt!!

Jag är nu uppe i 4761 steg! Och jag ska nog gå de 1,5km till Centrum också för att plussa på det ytterligare.

polishelikopter snurrar

Jag arbetar ju i Klingsta, Danderyd...och precis rakt över Edsviken ligger Polishögskolan. Så idag då jag hade sittgympa surrade det omkring som bara den. En stor helikopter...vet inte vad de gjorde..om de övade landning och sådant. Men ett jäkla liv var det iallfall. Tänk vad cool att köra Polishelikopter.


Kom igen nu kära läsare!! Detla i min tävling! Asian Art & Design lottar ut ett superfint smycke  - halsband. Det är med sötvattenspärlor och vore jag som er skulle jag inte sumpa den här chansen!

Snart lunch och jag har mormors underbara spagetthi  med köttfärssås! *jami*


Tuffingar som kör en sådan här!!


Isiga fingrar

Måndag - jobbet - pigg - kallt.
Jag har satt på stegräknare från det att jag vaknade och gissa hur många steg jag tagit (?) Jo hela 2265 steg. Bra va (?) Det är ganska mycket eftersom klockan bara är halv 8 och man ska uppnå 10 000 steg. Det går fort, speciellt eftersom jag springer upp och ner här på jobbet samt tränar.
Cirka 5000 steg på jobbet + 11 000 steg på träningen. Jag kommer absolut uppnå kvoten för godkänt antal steg.

Jag frös fingrarna av mig idag då jag promenerade från Mörby till jobbet. Brr...trodde det var varmare ute.
Hade iallafall Leona Lewis i hörlurarna idag vilket var uppiggande och bra. Hon är verkligen en duktig sångerska! Like her!

Nu stundar fika!!

Förresten, idag får jag hem mina hudvårdsprodukter från Pharaons, ska bli kul att se vad de packat ner till mig :)

Ljust som bara den

oj vad ljust det vr i morse. Vaknade innan av att det sken in i rummet. Då blir man mycket piggare också. Skönt!
Blir det vårvärme tro? Vädergubbarna lovade 15 grader i veckan. Får se om de kan spå väder eller ej =)

ses senare..

Dagen i bilder

image311

AC och jag på gymmet. Löpning dit i det härliga vädret var jobbigt men härligt.

image312
Jag krattar löv hos mormor och morfar där mamma, jag och AC också åt mat samt firade morfar i efterskott. Morfar blev jätte glad för vår present  ♥
image313
Ebba då vi åkte buss hem från Rudboda. Hon var duktig. Hon älskar att åka buss.


Handbollsmatch + Asian Art & Design

Nu är det damhandboll på tv *målar kors i taket* Önnered möter Sävehof. Sävehof leder och vinner de är de klara för final. Skövde har redan blivit klara för finalen den 1 maj. Jag tippar Sävehof som andra finallag.

Kom igen och delta i min tävling här.  Smycket från Asian Art & Design är väldigt snyggt.

image307

Vad tycker du om Asian Art & Design´s inredningsstil??

Rudboda

Nu är jag, mamma och Ac + Ebba förstås hos mormor och morfar. Visningen är avklarad med godkänt resultat. Det finns både för- och nackdelar men jag gillar ändå lägenheten. Jag gillar det gamla stuket på lägenhet. Huset är anno 1912. Fina fönster och äldre stommar. Sådant jag sätter + på. Minus är att det är 3 tr utan hiss samt att det inte finns någon balkong. Mäklaren trodde inte den skulle passera 1,6 miljoner. Vi får se vad som händer, jag har iallafall lagt mitt intresse.

Nu ska jag och AC ut och kratta i mormor och morfars trädgård :)

Höres senare..glöm inte tävlingen!!!!

Klar med träningen

Nu är jag hemkommen efter att ha kört ett löppass och ett gympass. Skönt! Otroligt väder det är ute nu! Kan det bli bättre? Att ta ett löppass ute i detta vårväder slår allt.
Det var full aktivitet på Vallen. Fotbollskillar överallt. Kollade lite på en match Lidingö vs Sundbyberg innan vi fick skjuts av pappa hem.
Nu sitter jag och inväntar tid för att knata ner till bussen. Visning i Torsvik ska bli intressant. Jag skriver lite senare hur det hela slutade. Känner på mig att det kommer komma massa folk. *mm* Fint vårväder gör att många nog tar en promenad och kollar på visningen. Vi får se...

Ha det bra..nästa gång jag skriver är jag nog hos mormor och morfar ♥

OBS! Ebbas höjdpunkt idag!
Åka Vallenbil. Står med nosen upp i vädret...blickar ut över körbanan och känner sig rätt mallig. Med all rätt. Är man drottning av Larsberg så är man. Ja, eller iallafall princessa.

image306
Princessa ja, världens bästa princessa såklart!

Länkar tävlingar...



Jag deltar i en tävling som pågår hos Maria på bloggen Fashion, Fame and Everything in Between. Där kan man vinna detta trendiga armband av svart agat från Elara Smycken. Det är superlätt att delta, läs mer om tävlingen här.

Hur ser dagen ut?

Söndagen har startat. Here I come! Dagen har mycket att ge idag. Vaknade vid 7.15 av att Gonzo satte igång med värsta skriket. Suck! Ibland kan han driva en till vansinne. Börja skrika kl 7 en söndag. Mmm...

AC och jag ska ge oss iväg på löptur till Vallen då vi känner oss klara och har vaknat ordentligt. Det värsta som finns är så kallad "morgonandning".
14.00-14.40 är det visning på en lya i Torsvik. Ska se om det är något för mig!!

Sedan ska vi fira morfar. Igår köpte jag och AC en jätte fin tekopp på "Tehuset Java" som är nyöppnat i Centrum.


Ikväll ska jag som de flesta söndagskvällar bara vara hemma. Åh..det ska bli avkopplande och bra. Veckan som kommer har nog inte så mycket speciellt att gå är jag rädd. Utom på fredag då det smäller!




Nattis

Nu skriver jag sista inlägget innan jag nattar. Dagen har varit bra. Har hunnit mycket tycker jag. Nu ska jag sova för att förbereda mig för ännu en dag. Det kommer bli endel att göra imorgon. Bla. visning av lägenhet - kommer jag lägga ett bud?, Dubbla träningspass (löpning och gym), till mormor och morfar och fira morfars födelsedag ♥.
Det är väl det jag vet att jag ska hinnamed...resten får framtiden utvisa.

kram kram

Vinnare i tävlingen uttagen!!

Nu har jag dragit vinnaren av tävlingen där ett smycke från Avalon Design stod på spel.

Vinnare blev http://katarinaz.blogg.se/ 

STORT GRATTIS!!



Det har redan startat en till tävling!!! Delta för chansen att vinna ett superfint smycke från Asian Art & Design!!!



image305

Tävling - Vinn vinn vinn!!!

image304

Dagens inköp i shoppingdjungeln

Lördag = shopping! Ja det stämmer iallafall på mig! Idag var planerna att åka till Värtahamnen och kolla in en utförsäljning. Vi hoppade dock det då det innebar över 30 min promenad eftersom bussen inte går på helger. Istället åkte mamma och jag iväg till Lidingö Centrum.

I Ansgarnskyrkan hade de loppis som vi tittade in på. Det slutade med att jag kom därifrån med en jätte fin tallrik (djup) för 10:-. Är det någon som kan säga vad det är för typ av tallrik så vore jag jätte glad. Det står Made in Öland bak och ett nummer. (Se nedan på bilden)

image301
Kan inte vara mer än toppennöjd med den här djupa tallriken. Perfekt till att lägga upp tex. potatis eller nåt.

Sedan kollade vi igenom Centrum. Det blev en skjorta för min del på LINDEX. 199:- hade den kostat men reades för 139:- och så 50% på reapriset. Jag betalade med andra ord 69,50:- för skjortan. Rutig med ljusgråa linjer. Det var verkligen ett kap :)
På en nyöppnad teaffär köpte jag och AC en present till morfar. Det blev en stor tekopp med fåglar på. 254:- Hoppas han blir glad :)

Jag älskar "Butik Grön". Skulle jag få gå lös i den affären skulle jag komma utkonkandes med flera kassar. De har verkligen de bästa märkena. Bruka Design, Matteus...ja ni vet.

Här kommer iallafall min skjorta:

image303
Sååå nöjd :) Som hittat!!

Härligt härligt

image300

Sista chansen att delta i tävlingen - ikväll tar vi ut en vinnare!

Ja det är idag sista chansen att vinna det fina smycket från Avalon Design.

Tävlingen avslutas ikväll så än kan ni delta - men snabba er på!!!

image265

Åter igång

Har försökt logga in på blogg.se ett tag nu på morgonen, men de har väl fixat och donat för det har inte gått. Nu går det dock galant. :)
C och L har åkt härifrån. Tomt blev det. AC har skruvat ihop IKEA pallen och hon ska måla den vit idag. Jag håller på att ladda ner lite musik alá Sittgymnastik nämligen Siv Malmkvist och Sigge Furst. Det är verkligen glad och medryckande musik :) Igår på kursen fick man en massa inspiration vad gäller musik. Jag skulle verkligen behöva göra ett nytt sittgymastikprogram. Måste ta tag i det någon dag.

Dagen då (?) Funderar på om mamma och jag ska iväg på en utförsäljning i Värtahamnen som börjar 12.00. Det är ju nära och kan vara kul att kolla lite :) Jag ska hem iallafall och ta hand om Gonzo! *plutten*

Ebba blev helt chokad igår då jag sa hejdå, eftersom jag skulle till AC. Hon såg verkligen helt frågande ut...precis som..."Men det är ju fredag och hela familjen ska vara samlad". Åh..vad jag älskar henne ♥

image298

image299
Dumma jag med en Dumle i munnen!!!!!

Godnatt

Nu är jag så trött att jag snart stupar. Men att vara så här trött är egentligen skönt. Filmen blev en gammal Wallander film "Lejoninnan" tror jag den hette. Helt okej men väldigt annorlunda de Wallanderfilmerna som går nu. Jag gillar de nya bättre eller de senare då Lassgård är Wallander.

Morgondagen ska bli rolig hoppas jag. Det ska vara en Outlet i Värtahamnen imorgon. Skulle vara kul att gå på den. Sedan är det REA på Duka just nu.

Nu tjatar ac om dator och jag är trött


kram o godnatt

Äta bör man annars dör man

Ja det har vi anammat ikväll.
Maten var alldeles underbart god och snart intar vi efterrätten. Ni ska få se härligheten =)

Kladdkaka med vispgrädde och te till det.

image297

Ha en bra kväll och glöm inte att kolla Talang 2008 med Bert i spetsen


Är det inte gott så säg. Nä nu ska jag ägna mig åt härligheten och bara njuta så här, denna härliga fredag!

Filmkväll!

Yes! Ska bli väldigt kul. Filmkvällen äger rum hos AC i Bodal. Vi får se om det blir att vi använder datorn eller kollar på Tv. Jag har iaf strandvaskaren på datorn..så ska vi ha det lite läskigt tar vi nog den..men vi får se.
Nu håller vi på med maten.Det blir fläskfilé med hasselbackspotatis.Så gott. Speciale ala Familia!!!
C har inget Wii idag..men det är lika bra eftersom vi fokuserar på film ikväll!! *hehe*
Jag ser verkligen fram emot den här helgen.
Ikväll filmkväll!
Imorgon hemmadag, kanske inhandla nya löparskor (Adidas), mysa med familjen hemma på kvällen.
Söndag är allt fokus på fysträning och lägenhetsvisning i Torsvik! Ser fram emot det!!!

Ikväll blir det god efterätt i form av kladdkaka! Måste dock visa er vad vi åt till efterätt en gång vi träffades. Nämligen Pavlova!!! Ser det inte gott ut?

image296


Hemma igen efter gympa hela dagen

Pju! Det har varit lätt träninag hela dagen.Kursen från 9.30-15.30 har verkligen pumpat mig på krafter. Tur att jag har filmkväll att se fram emot. Iallafall var det väldigt mycket gympa idag..både sittande gymnastik, stående gymnastik, yoga och Thai Shi! Har nog pumpat endel kalorier kan man säga. *hehe*

Nu sitter jag iallafall hemma  efter denna dag. Ac, L och C ska åka och handla sedan ska jag hem till AC där det blir filmkväll. Får se vad vi ska se. Det blir antagligen något jag laddat ner eftersom AC inte har hunnit inhandla någon dvd. Annars hade det nog blivit Shrek 3!

Jag har iallfall fått klartecken från företagen som skall skicka gratisprover till mig. Ansiktsmask och ansiktsoljor :) De kommer antagligen till mig på måndag om allt stämmer. Då ska här utvärderas!
Företaget heter Pharaons och de har en massa hudvårdsprodukter.

Skriv gärna lite kommentarer, saknar det idag :)

Sovmorgon dagen till ära

Fredag + sovmorgon kan det bli bättre? Jag tror inte det :) Ska dessutom på kurs vilket är kul! Man ska vara ombytt därför blir det mukisdag för mig idag. Vet inte riktigt vad de ska visa. Men jag tror övningar som är bra för äldre. Vi ska tex ha med 2st 0,5l flaskor. Så det ska bli intressant.

Ikväll blir det trevligt att träffa L och C. Får se om det blir filmkväll eller inte. Måste ju ha en DVD!

Nu ska jag snart iväg.

Tjingeling!!

Stega på stega på

Hemkommen från träningen för ett tag sedan. Har ätit och gått ut med Ebba också! Gonzo sitter på axeln och flöjtar glatt. Djur är härliga och jag skulle aldrig kunna leva utan dem.
Kvällens träning var löpning ca 5km med kärnan och sedan handboll 90min. Vi var inte så många eftersom junisarna tränade med laget de ska spela med i helgen. Men det går alltid att göra något bra av träningen trots få spelare.

Jag har använt stegräknaren idag. Satte på den då jag kom till jobb och tog av mig den då jag nästan var på träningen. Då hade jag gått nästan 5000 steg. Det ska då adderas 2h träning samt från att jag steg upp tills jag kom till jobbet. Idag gick jag ju 1,5km från Mörby C till Klingsta så där var det mycket steg.
Man blir verkligen tävlingsmänniska!!!

Imorgon går hela dagen till kurs i alvik!

Blickar framåt

Jag har siktet inställt. Ibland kan jag nästan irritera mig på att mina tankar rör sig i framtiden allt för mycket..och inte här och nu. Jag får helt enkelt bli bättre på det.

Jag har varit i kontakt med endel företag angående samarbeten. Ett företag har nappat. Det handlar om hudvårdsprodukter. Ska bli intressant. Säger inte så mycket mer eftersom allt inte är klart. Men det verkar positivt iallfall. Jag har testat "Clarins" ansiktstvätt + ansiktsvatten och tycker verkligen om dem. De kostar 280:- för ett set (ganska stora flaskor) och kan inköpas på Kicks! Kanske något för mitt ansikte?



C, AC, L och jag hade för ett tag sedan SPA-kväll. Det måste vi göra om! Ansikte, kropp och fötter fick nytt liv. Ibland behöver man nog det. Som matchenslirare fick jag fotbad....kanske något att börja använda??

Jobba jobba

Så har man varit på jobbet i snart 1 h. *gäsp* Dags att gå in och ta lite frukost. Mumma!
Jag måste bara berätta om en ganska komisk grej som hände i morse. Jag går alltid samma väg till jobbet. Igår gick jag förbi en villa här och previs då jag gjorde det kom mannen som bodde i huset ut genom dörren. samtidigt mötte jag en kvinna utanför huset där jag gick. Inget konstig eller komiskt med det. Men det komiska var att idag hände precis samma sak. Vid exakt samma tidpunkt på exakt samma plats. Jag gick förbi huset, mannen öppnade dörre ur villan och gick ut..samtidigt som kvinnan och jag möttes. Blev lite full i skratt.
Snacka om rutiner! ahha!

Får se om samma sak händer imorgon då jag går förbi där....nä juste..jag ska på kurs imorgon!!! Ja,ja..på måndag kanske =)
 
Nä...dags för fika!!!!!!!!

Jobbig morgon

Det var tungt att gå upp i morse vilket berodde på att jag inte kunde somna direkt i går. Så i morse fick AC dona lite i köket. hhehe..Vaddå är det inte Hotel Bodal det här? *ler*

Redan torsdag och snart stundar slutspurten på min tävling. Glöm inte att tävla. Bara några dagar kvar.
Ni kan vinna ett smycke från Avalon Design. 

Gäsp..dags att proppa i linserna i ögonen mmm.....

Skriver senare...

Lantlig stil för hemmet

image295

Jag tävlar

Jag utforskar ofta bloggar hela tiden, går in och snokar, ja ni vet..kollar runt helt enkelt.
Jag har hittat flera bloggar där de samlar alla bloggtävlingar.
Tävlingsdax, bloggtävlingar och tävlingsportalen är de jag hittat :)



Här kan man tävla om presentkort.

Gud, spenatsoppan var jätte god! Prima! Ska man tänka viktmässigt var det bra mat eftersom det var nyttigt, mycket järn..ja ni vet. Nu ska jag dricka kaffe och äta 2st kakor. Inget mer.

Kram

Hos syster nu

Jag är hos syster yster nu :) Hon står i köket och lagar mat. Idag blir det spenatsoppa med ägg och smörgås. I like it :) *mums* Jag sitter här och tittar lite på Cops! Hemskheter det finns alltså. Nu är det en som hotar hoppa från något vattentorn.Helt galet.

Träningen idag inledde AC, jag och några till med bålstabilitet. 17 var det handboll + gå igenom hppstyrkan/koordinationen. Det är så konstigt..det känns som att det var jätte länge sedan man spelade handboll..men så är det ju inte. Man blir nog så då man är van att aldrig hålla upp med boll mer än en dag.

Åh...jag är så hungrig. Hoppas det går bra med spenatsoppan. Jag är sugen som bara den :)

image294
Tjis is me :)

Snart drar jag...

Snart glider jag iväg från jobbet. Mot Nacka och träning. Ikväll blir det handboll samt att vi ska gå igenom hoppstyrka/koordinationen. Skojsigt skojsigt!

Sitter och planerar lite inför sommaren. Jag ska nog ta ledigt på torsdagen innan midsommar som är på fredag. Så på onsdag efter jobbet far hela familjen till Öland! Åh vad jag längtar. Det kommer vara värt en semesterdag. Det är ju inte kul att komma till Öland sent på torsdagkväll och sedan gå och lägga sig direkt för att vakna upp på midsommarafton. Dessutom slipper man trafiken om man åker en dag tidigare. Så snart ska jag lägga in den semesterdagen!  

Tjing tjong Hej Svej

En rolig grej - kolla vettja!!

Snart lunchtime! Och jag kan inte sluta tänka på att jag ska köpa lägenhet snart.
Ska verkligen bli kul! Lite negativt är dock:
- Inte "mammas matlåda längre" =::(
- Inte slänga smutsiga kläder i tvättkorgen och tro att de tvättar sig själv
- Ingen tänd lampa då man kommer hem
- Ingen struken tvätt - om jag inte stryker själv förstås
Jag skulle kunna rabbla massa grejer jag kommer sakna. Men jag vet att jag kan besöka dem när som helst.

En liten rolig grej:

[X] Jag har badat näck i havet
[   ] Jag har varit berusad av alkohol
[   ] Jag har haft vinterkräksjukan
[   ] Jag har spytt offentligt
[X] Jag har spelat svälta räv
[X] Jag har gått mot röd gubbe
[   ] Jag har snattat
[X] Jag har hoppat från 5:an i badhuset
[X] Jag har åkt fritt fall på Grönan
[   ] Jag har åkt fritt fall med tilt på Grönan
[   ] Jag har skrikit åt en okänd människa
[X] Jag kan rövarspråket
[X] Jag kan alla Astrid Lindgrens filmer utantill
[X] Jag ger pengar till välgörenhet
[   ] Jag är mörkrädd
[   ] Jag har bantat
[   ] Jag har sprungit maraton

Tar du denna lista? Kommentera gärna det då..så kan jag kika på ad ni svarat =)


Något till 4-benta

4leggedfriends.se

Jag har hittat den absolut bästa webbsidan för oss som vill slösa pengar på våra älsklingar!

Haute diggity Dog Spoiled Rotten Car Hundbädd
Vad sägs om denna härliga säng för 1995? Inte illa!

Haute Diggity Dog Båt bädd
Eller för den som vill sova med vågorna :) Pris 1995:-
Haute diggity Dog Furrary Hundbädd
Racing i nattens mörker för din kära sötnos? 1995:-

Haute Diggity Dog Furchedes Hundbädd
1995:- för läcker svart bil av högsta klass :)

Det kostar endel, Ebba har faktiskt en säng i gustaviansk stil som kostade dryga 3000:- Men hon ska väl sova gott vår lilla princessa!!

Tävla?

hg

Jag är självklart med i denna tävling!! Gå in här och delta du med =)

Bilder och annat skoj!

Kallt i morse med. När ska känslan av vår komma smygande på riktigt? Såg en tjej med en röd fjällrävenjacka (michellin) och undrade hur hon ska klara sig idag utan värmeslag. Det är ingen värme ute direkt, men samtidigt inte så kallt. Eler vad säger ni? Har ni tagit på er vårjackan än? Själv har jag skepparkavaj med foder och det är precis lagom för mig just nu! Hade dunväst igår...men lite för kallt. Brrr..

Jag har, som de flesta vet vid det här laget, en sharpeiflicka som heter Ebba och är två år. Satt och googlade lite och hittade så otroligt söta bilder av sharpei som jag måste delge:


Åhh....är det inte urgulligt så säg!!


Vet inte om det är en albino eller nåt..men jag älskar den bilden! Vill ha och gosa!!


En riktig "Ebba-bild" hehe Sharpei älskar att ligga så och sova..fråga mig inte varför :)

Vill inte vill inte

När jag blev väckt klockan 5.30 i morse kände jag bara "nej" ville så gärna bara slå dövöra till och snarka vidare. Men det går ju inte. Samtidigt vet jag att man blir pigg då man gått upp och ätit frukost. Som nu =) Känns skönt att min "stukade fot" inte var så farligt stukad även om det gjorde ont. Onödigt kändes det. Skoinläggen är iallafall nerpackade hehe! Ska bli riktigt kul med handboll ikväll. Då ska vi också köra igenom ett hoppkooordinations program...som kommer vara inlagt i sommaren träning.

Jag kan inte skuta vara glad för att jag fått lånelöfte! *jipi* Ska bli kul att hitta något eget. Samtidigt kommer det vara lite sorgligt att inte bo hemma längre. =/ Nä...snart ska jag ta bussen mot ännu en arbetsdag!

Skriv gärna ett litet uppmuntrande inlägg :)

God morgon på er!

image293
Längtar till sommaren! :)

Lägenhetsaffär på gång

Japp, det är precis så det är. Jag har som jag skrivit förrut fått lånelöfte från Handelsbank. Så då jag var ute med Ebba postade jag min påskrift. Klart. Så nu ska jag snoka omkring på alla visningar jag är intresserad av.
På söndag är det en visning på en etta i torsvik. Ska dit och kolla läget =)

Jag älskar verkligen att kolla omkring på olikaa webbsidor som säljer inredningsprylar. Inreda och Syster Lycklig är två av mina favoriter. Här kommer lite nytt från Inreda.


Vad sägs om denna läckra frysbox för 600:-? Lite övermagat i pris om du frågar mig.


Kanske denna för 100:- är mer lagom i prisklass?

Nu har vi ju sett att blommor är lite av en trend. Kan det vara så att det gäller inredning också? Jag tror det. Därför har jag, som är plåtburksälskare, hittat fina grejer på Inreda. Dessa 3 delar får man för 430:-



Det var allt för idag. Imorgon väntar ännu en dag på jobbet och nya utmaningar på kvällens träning! Juste jag ska sova hos Ac imorgon också! Kul!

Kram kram!!

Stukad fot

Jag blir så irriterad på mig själv. Glömde nämligen skoinläggen hemma idag.Det slutade med att jag stukade båda fötterna lätt efter 45 min av träningen. Kommer dock köra för fullt imorgon. Körde bålstabilitet istället. Men jag blir så irriterad på mig själv. Anledningen till stukade foten var iof att jag trampade på en uppställd "kon" så allt var inte mitt fel =)

Snart ska jag ut med Ebba. Hon går omkring och visar att hon vill ut en sista gång. Klok flicka!
Jag har tittat på semifinal idag. Svt 24 sände matchen mellan Önnered och Sävehof. Sävehof vann. Blir så jävla irriterad på expertkommentatorerna. Ahlm....Ahlm...Ahlm. Får skavsår i öronen. Oj de glömde visst Veronika Fredriksson som gjorde totalt 13 mål. Var de intresserade av att intervjua henne efter matchen? Nej.

Tack för mig!

Spänna sig

Jag fattar inte varför jag har ont i huvudet för tredje daen i rad. Spänner jag mig för något? För vad  i såfall? Ingen aning. Det kanske är något jag omedvetet tänker på, det kan ju vara så ibland.
Ikväll ska det iallafall bli skönt att träna handboll. Längtar. Hoppas det blir mycket spring och kamp. Det är roligast då. Säsongen är ju över..så det är bara att tuta och köra.

Snart är denna jobbdag slut. 15.40 går jag härifrån. Jag tog bussen idag från Mörby C en station. Ska jag vara så lat att jag tar bussen till Mörby C då jag ska hem också? Nä...det får jag se. Måste ju ladda upp för stegtävlingen som Korpen har 29 april tom 6 juni. *laddad* Jag har delat upp oss 20 deltagare i två lag. Mitt lag ska vinna! Ska försöka få vårt lag att gå ut och gå på lunchen...för här ska vi vinna!! *hehe*



Heja Klingsta lag 1!!!!!!!!!!!!!!!

House doctor

Jag vet inte varför men danskarna verkar ha en väldigt bra smak för inredning. Greengate och House Doctor är bara två exempel på denna fakta. Jag satte snoken i deras nya katalog och det är verkligen fina grejer de har. Jag föll pladask för deras söta porslinsskålar i pastellfärger.

housedoctor

Det är ju jätte fint att duka med vit duk och sedan kommer dessa färgklickar som´pricken över i:et!
Eller vad säger ni?

Var med och tävla som jag

Var med och tävla om presentkort på Hans Mikaels, genom att gå in på denna sida. Det har jag gjort.
Det är bara att skicka svaret på en fråga de ställer angående Hans Mikaels.
Gör som jag, var med och tävla!!



Senaste dag att tävla är den 26 april!!!


Tävla om ett Smycke!

TÄVLINGSDAX för alla er som ännu inte blivit så förståendiga att ni deltagit i min tävling.

Vinn ett vackert smycke från Avalon Design!!!!! Värde 150:-

Tävlingen avslutas nu på lördag så delta innan det är försent.

Länka gärna denna tävling!!!!!!!!!



image292

Stressig morgon!

Vaknade av att mamma sa "Vi har försovit oss, klockan är 6" Upp som en raket....kläderna på....snabb frukost...tvätta mig och sminka....gonzo mat.....packa....ut genom dörren. Det var de morgonbestyren. Hann på 20 minuter vilket kanske är nytt rekord (?) Men nu sitter jag iallafall på jobbet..redo för ännu en dag. Go for it!

Jag är så glad! Jag har fått lånelöfte från banken på 1 600 000 kr. Så det är bara ut och leta bostad med andra ord. *glad* Jag har faktiskt sett en 1:a på Lidingö på 39,5 m2 som jag är intresserad av. Det var därför jag hörde med baken om lånelöfte. Jag fattar inte, hon på banken sa att jag teoretiskt sett skulle kunna få låna 1 800 000kr. Men jag vet inte, vill inte leva kyrkråtteliv. Har inte räknat riktigt heller på vad det skulle bli i månaden och så.

Men det kanske blir att kolla lägenhet i helgen!!!!




Svar till L: "Jo jag menade fredagen :) Men vad passar er bäst"?

Sista inlägget

Snart ska jag gå och sova. Dagen har gått ganska snabbt och imorgon är det nya tag. Ska bli kul med handboll imorgon. Hoppas på mycket spring och kamp.

Alltomlinser.se

Har du linser som jag? Gå in och titta på "Allt om linsers" billiga priser!!


Nu ska jag snart släcka ut mitt ljus för Engla......dags att sova!!!


Har du tänt ett ljus för Engla?

21.00 ska de som vill tända ett ljus för Engla. Jag har precis tänt ett ljus i fönstret. Stackars flicka och familj. Vet inte om det är en skyddsmekanism men man vill nästan inte tänka sig in i familjens situation. Men samtidigt känns det bra att stanna upp och fundera över allt det som hänt. Det kunde egentligen vara vem som helst!

Har du tänt ett ljus för Engla ikväll?


Nyckelviken blev det

Godkväll, åter från träningen i Nacka. 17.00 gav B jag och Ac oss iväg på löparrunda kring Nyckelviken. Tycker den är riktigt trevlig att springa nu även om endel backar är pyton. *hehe* Men vem gillar backar?
Vi hade lite rehabträning och coreträning sedan möte 30 min. Skönt att ha gjort lite vettig löpträning. Hade kännts lite snopet att komma dit för 30 min träning.

Makaroner och falukorv. Gott! Ebba stod hela tiden och tindrade med ögonen för att få smaka...vilket hon självklart fick det lilla hjärtat ♥ Man kan ju inte motså de söta ögonen som tittar på en.

Det blir ingen kollektiv träning på lördag. Istället fyspass själva. Skönt, faktiskt.Man är glad för varje "ledig" helg man kan få även om det är otroligt kul då det går till handbollen. Men nu när man inte har något kvar av säsongen känns det skönt att få vara lite social.


image290
Pussgurkan

image291
Jag i solstolen...längtar till sommaren nu..


Höjdhopp

Såg alldeles nytt ett reportage om höjdhopperskan Vlasic. Det är egentligen helt sjukt vad smal den människan är. Skrämmande. Vad äter hon? Morötter och ärtor? Jag förstår inte hur en elitidrottare kan vara så smal. Hon måste väl äta för att orka  träna så mycket? Konstigt. Sedan är det lite annorlunda att se skillnaden på henes och svenskors träningsanläggningar. Det såg ut som att hon tränade i en gammal sunkig lokal. Men egentligen, vad spelar det för roll om den är fin eller inte? Huvudsaken är ju att hon kan träna det hons ka för att bli bättre.

 
Hon har sin pappa som tränare. Han verkar sätta riktigt mycket press på henne, men det kanske passar henne. Alla är vi olika.

Vinnarskallen vaknade!

Jobb, jobb och jobb, Har precis haft sittgymnastik. Har fixat och donat med Steg-tävlingen som Korpen anordnar. Det kommer bli jätte kul att delta. Undra hur många steg man tar varje dag. Fick reda på att man kommer ta ut en vinnare på arbetsplatsen. Så den som tagit flest steg kommer få en pokal! Plötsligt vaknade vinnarskallen i mig. *grr* Det ska bli kul. Totalt blev vi 20 st på jobbet och jag har delat upp oss i två lag á 10 personer.

29 april tom 6 juni ska vi gå och gå.....

Jag blir så arg då jag läser i tidningen. Media vill utse en syndabock direkt då det gäller Engla-mordet.
Varför missade ni Anders Eklund då ett vittne pekade ut honom som misstänk gällande Pernilla-mordet?
Skulle ni kollat upp honom då skulle han antagligen gripits och Engla kunnat leva vidare.
Varför dessa onödiga frågor OM? Gjort är gjort och beslut är tagna. Vi kan ändra på det som hänt. Skänk istället en tanke till Engla och hennes familj!

Snart är det lunch och jag ska äta min paj! Skaldjurspaj. Tyvärr har jag ingen sallad till. T-banan var försenad 10min så jag hann inte handla i Mörby Centrum. Men jag tror jag överlever :)



Måndagen är här igen

Helgen är över, men jag måste säga att det har kännts som en lång helg där jag fått ut mycket av tiden. Så jag är nöjd :) Hoppas arbetsveckan går fort. För nästa vecka är det ju löning och då klirrar det till på kontot :)

Jag kan inte sluta tänka på Engla. På något sätt har det kommit en så nära. Säkert eftersom media gått in så djupt på det och verkligen rapporterat. Andders Eklund hette han som mördade Engla. Det är så fruktansvärt och tragiskt. Och nu kommer han säkert bli dömd för fler mord. Usch!

R.I.P Engla

Veckan som kommer. Träning mån, tis,ons,tor och lör. Fullt upp med andra ord =)
Får se vad som händer i helgen, har inte planerat något ännu.

kram

englas kropp funnen

Nu har 42-åringen erkänt och han har visat var han grävt ner englas kropp. Fy f-n för den karln. Har borde plågas och torteras långsamt till döds...

R.I.P Engla!

Förbannad

Jävla dator att krångla. Irriterad jag blir. Orkar inte ladda upp mina klädköp pga det. Inget funkar. Suck!

Har precis sett Hammarby vinna över H43 på bortaplan och nu leda med 2-0 i matcher av 3. Apelgren var som vanligt grym!! Som en hal ål som ingen får tag i. Ja,ja...Hammarby vinner nor SM-guld. Det tror jag iallafall.

Jag vill se filmen "Morrhår och ärtor" med Gösta Ekman. Haha..rolig film. Speciellt då han ska rasta en låtsas hund i hundgården. Klockren!


Salt sill!

Nu är hela familjen hos mormor och morfar. Alltid lika mysigt! Vi har ätit mat och efterrätt..så vi rullar nog härifrån ska ni se *ler* Ebba var jätte sugen idag. Hon följde med mamma och pappa till landet idag för att hämta hem tvätt och dylikt. Så hon fick springa omkring där och var jätte nöjd. Kanske all frisk luft som gjorde henne sugen på mat.
Löpningen och gymmet gick kanon. Det var skitväder, men det var skönt efteråt att ha rört på sig. Körde ett ganska lätt gympass och efter det tog vi en sväng till solarieöarna. *coosy* Jag somnade nästan då jag låg där. Zzz...

Nu ska vi snart hem och dp ska jag och Ac fortsätta att stryka tvätt. Låter inte så kul kanske men dock bättre efteråt.

OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delta i tävlingen!!!! På lördag tar vi ut vinnaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram kalas!!

Var är du?

Söndagar kan ibland förknippas med något negativt. Men jag har bestämt mig för att söndagar ska vara en sådan där "göra nytta" dag. Så jag och Ac har möblerat mitt rum och städat varenda vrå genomgående. Sedan ärvi i full gång att stryka tvätt - inte så kul men prioriteras.

Jag tycker det är härligt att se att så många människor hjälper till i sökandet efter 10-åriga Engla. Företag låter sina anstälda ställa upp i sökandet på arbetstid och skolor låter elever leta på skoltid. Är det pga det lilla samhället där alla hjälper ella eller vad är det som leder till denna hjälpsamhet?
Jag tror inte Engla är kvar i  Stjärnsund. Jag tror 42-åringen är den som fört bort Engla. Eftersom han hittades neråt i landet...Hallandsåsen så kan han i princip ha gömt Engla var som helst på hela den resan neråt i landet. Var?? Kommer vi någonsin få reda på svaret? Jag hoppas det.

Nu ska jag göra nytta igen.....

image286

Vad göra?

8.30 är alltid den tiden jag vaknar de dagar jag får sova ut. Verkar som att man har en inbyggd klocka i sig på något sätt. Men hellre så än att man sover så hela dagen går.
Vad som ska hända idag vet jag bara på ett ungefär. Jag vet att jag ska möblera om i rummet. Sedan ska jag och AC köra ett löppass och ett gympass. Ska bli skönt. Men det här måste hinnas med innan 14 då det blir mat hos mormor och morfar ♥

Regn och rusk ute, trist som bara den. Tänk om det vore sol och värme ute...vad mycket trevligare den här dagen skulle kunna vara. Jag och Gonzo ligger i min säng nu. Han har borrat upp sig vid hakan och sitter och myser. Han älskar nog när man ligger så här. Den lilla kelgrisen :) Igår innan vi åkte iväg och shoppade fick han dusch med blomsprutan. Efter det brukar han tycka det är mysigt att sitta i buren och putsa sig. Så inget söndagsbad för honom inte *hheehehe*

Ses senare...

Tänd ett ljus för Engla

image284

Nu har Engla
varit spårlöst försvunnen i en vecka. Ingen vet om hon är vid
liv eller om hon är död. Med denna text och bild visar jag att jag bryr mig.
Inte bara om Engla, utan även om hennes mamma och
andra nära och kära som tvingas leva i ovisshet om vad som hänt henne.

Kopiera denna bild och text för att visa att du bryr dig. ♥




Porslin..vackert!

Har precis fikat och sitter och tittar på "Sing a long". Jag tycker Malmberg är så rolig..den där Sussie också =) Det är så mycket mer än ett sångprogram. Mycket komik också nämligen. Gud vad jag är trött ikväll. Kände att jag blev trött efter middagen. *gäsp* Men man måste ju hålla sig och vara vaken lite längre på en lördag tycker jag, iallafall då man kan sova ut imorgon.

Jag orkar inte lägga ut bilderna från mina köp idag, ni får ha överseende med det. Kanske känner att jag orkar med det imorgon. Imorgon är det handboll på svt24 kl 17.00. Tyvärr herrhandboll. Hammarby möter H43 i semifinal. Jag tror på Hammarbyseger helt klart. Men man kan aldrig säga med säkerhet. Den som väntar får se.

Nu ska jag lägga in lite fint porslin på vad jag verkligen vill ha:

Mina favoriter vad gäller porslin är utan tvekan Bruka design och Matteus.

.
salladsbestick.jpg Som sagt....Bruka Design gillar jag verkligen!

Nu kommer vackert och färgsprakande Matteus porslin:


I really like this!!

Shopping-runda

Hela dagen har inneburit shopping och egentligen fattar jag inte att tiden gått så fort. Vi har varit på IKEA och i Barkaby Outlet. På IKEA blev det inte handlat mycket för min del. Men vad gäller kläder blev det:

- Jeans ljusblå från Boomerang 700:-
- Björn borg trosor/minishorts 3 par
- Grön kofta Boomerang ca 500:-

Får se om jag lägger upp bilder ikväll på mina inköp.
Jo på IKEA blev det visst något köpt. Jag köpte faktiskt en grej till Ebba, nämligen ett gosedjur som hon ska ha i sin säng som lite sällskap. Den kostar 129:- på IKEA och jag kunde bara inte låta bli att köpa den :) Vad tycker du om den?
Det är verkligen sjukt mycket folk ute nu och handlar. På Outleten har de massa fina kläder. Boomerang har nog det bästa utbudet av kläder som faktikst även säljs i deras butiker i stan. Så det är inte sådant som ute eller som har fel. Sedan har de en inredningsbutik medgrejer av märket "Linum".

Här kommer Ebbas kompis:

image283

Smycken för alla

image282
Glöm inte att gå in och tävla här

En dag full av äventyr

Lördag idag! Vaknade av Gonzos vackra stämma klockan 8.30. Mamma kom in och tog ut honom men då var man ju redan klarvaken. Men jag gick och la mig ganska tidigt så det går ingen nöd på mig :)

Tror jag vet vad som händer idag. Vi ska nog till IKEA! Eftersom jag inte har någon lya kan jag inte handla så mycket, men smågrejer är alltid kul tycker jag. Problemet är ju att jag har handlat så mycket tidigare så då jag flyttar kommer jag ha väääldigt mycket att packa upp. Men det är ju i och för sig bra. Då kan man i stället rikta in sig på stora grejer som soffa, bord etc då man flyttar.

I juli blir jag LASad. Då har jag varit vikarie i 2 år inom en femårsperiod. *yes*

Nu är det snart dags för Ebbas morgonrutt....



Åh...söt söt söt.

Glöm inte min tävling

Här kan du gå in och tävla om ett jätte härligt smycke från Avalon Design!!

Fredagkväll har hittills uppfylt mina förväntningar. Jag och AC gav oss iväg på löparrunda långdistans. Jätte skönt!!! Härligt att springa och speciellt långt. Sprang längs med vattnet...såg en massa kanadagäss. Härligt.
Har tittat på dumburken bla. Magnus Ugglas program. Hehee..han är grym. Gillar hans låtar också. De är klockrena.

Precis då vi kom hem efter löparrundan tog jag Ebba på promenad ♥ Hon gjorde det hon skulle..kraffsade lite extra här och var och visade vem som är princessan i Larsberg. Ebba har inte riktigt någon vidsynthet. Två pojkar lekte med en katt. Då katten fick syn på Ebba blev den rädd...men inget ena pojken la märket till...utan han lyfte upp katten..som naturligtvis rev till pga rädsla. Hehe..där ser man vad viktig kunskap om djurens beteende är.

image281
Argbiggan jag och C! Det var länge sedan detta togs =)


Gud så jag tjattrar

Åter hemma. Känns skönt trots att veckan varit lugn. Ska snart äta och efter att ha vilat magen blir det löpning.
Skönt väder ute nu förresten. Men den där riktiga vårvärmen vill inte riktigt tränga in. Blåser lite mycket för att det ska vara varmt. Men det kommer. Man brukar ju alltid säga att det kan snöa i april...vilket det också gjorde.

Slutspelet drar som sagt vidare utan oss =( Jag tror Skövde möter Eslöv och Sävehof Önnered. Sedan vinner Skövde och Sävehof. I finalen krossar Sävehof Skövde. Sådär..det var den säsongen. SLUT!

Det kommer gå handboll på tv....kors i taket..ja damhandboll alltså...ännu större kors i taket.

Ingen Engla är funnen. Tragiskt!! Varför kan det inte bara komma upp en stor nyhet att "10-åriga Engla funnen" ? Det skuller verkligen vara så skönt och jag hade blivit otroligt glad. Vi får se hur det slutar..endel som förvinner hittas ju inte ens.

Nu ska jag äta....

Allt är visst farligt!! *hjälp*

Lunchtiden är snart förbi och det är dags att börja jobba igen. Har endel att göra nu efter lunch! AC och jag tänkte gå lite tidigare från jobbet för att hinna springa innan middagen ikväll. Det ska verkligen bli skönt att springa. Längtar. Får se vad det blir för runda. Vi har ju våra ställen man kan springa på. Det positiva med våren är att det inte är mörk då man ska ut och springa. Man har fler valmöjligheter.

Jag läste i dagens Metro om att man kan dö av bloggande. *hehe* Media är så roliga...såfort det är något som är poppis så ska de såga det från fotknölarna och skriva en massa negativt om det. Man ska alltid titta bakom det de skriver om...för ofta får man leta innan man hittar sanningen. En rubrik säger knappast sanningen.
1. De som bloggade var mellan 50-60 år dvs en känslig ålder vad gäller sjukdom osv.
2. Hade de hjärt- eller andra besvär?
3. Hur levde de annars? De kanske hade ett stressat liv med arbete och familj...och bloggandet kanske inte var orsaken till stressen som ledde till döden.

Ni ser....man kan vinkla allt....

Och enligt media är ju allt farligt!



Jag tycker nakenhundar är otroligt charmiga, vad tycker du?
Frisyren gör ju så att man smälter...
En riktig liten tuffing!!

Endel bara förstör

Dagen är igång, yes, känns skönt. Nu komer det rulla på och snart börjar helgen. Jipi! Jag kan bli så irriterad på endel personer som gillar att förstöra stämningen. Satkärring kan man också kalla den typen av människa..och det kommer jag göra idag. Kan man inte bara radera ut den sortens människor på en arbetsplats? Hur skulle du göra?

Engla har inte hittats ännu.Däremot går det framåt i utredningen vad gäller 42-åringen. De har tydligen hittat barnporr i hans dator vilket gör honom ännu mer misstänkt. Han har också varit medlem på ungdomssajter (där Engla också var medlem) och utgett sig för att vara 12 år. Sjuk människa! Jag skulle vilja se hur han ser ut. Ibland kan ju folk snoka upp bilder på hur en sådan som honom ser ut. Egentligen borde man gå ut med hans utseende och allt. Jag trordet är han som fört bort Engla. Vittnet har dessutom sett honom i sällskap med en man i 20-års ådern. Är det han som har Engla???


Bara en dag till

sedan stundar helgen vilket jag verkligen ser fram emot. Vet dock inte hur det kommer se ut eller vad som kommer hända. Men det kanske är lite av tjusningen..eller inte (?) Ikväll ska jag iallafall bara vara hemma. Direkt då jag kommer hem ska AC och jag ut och springa långt. Hoppas på fint väder. Vi har en runda vi springer som brukar vara alldeles utmärkt. =)

Nu åkte pappa och Ebba iväg till mormor och morfar. Ebba skulle bara veta vilken lyxost hon är som får vara där varje dag på vardagarna. Hon styr mormor och järnhand *ler* och rutinerna är ordentligt inrutade. Man märker att Ebba trivs med det. Mitt på dagen brukar de alltid ta en sväng med bilen och handla. Det älskar Ebba...och hon säger till om inget händer...för hon älskar att "åka bilen".
Nop, nu ska Gonzo väckas..sedan bussen....

kram kram

Sista för ikväll

Snart är klocka 22 och min "sova-tid" börjar. Tittar på efterlyst, vilket jag gör varje torsdag! Det är så skrämmande att det händer så mycket. Vågar man gå ut på kvällen? Det mest skrämmande är att mycket är oprovocerat våld. Ta ett exempel, han från Solna som blev nerslagen och föll i koma, men som nu vaknat upp och påbörjat rehabiliteringen. Det är så rörande att se inslaget om honom. Man känner verkligen med hans familj.

Jag var ute med Ebba ikväll. Hon är lite kaxig av sig. Skraffsar med bakbenen och snokar runt. Jag berättade ju att Ebba rymde idag hos mormor och morfar. Hon kom tillbaka efter 30 minuter. Lite moloken eftersom hon visste att hon gjort något fel. Men det räckte med ett par minuter så var det som bortblåst.

Glöm inte att tävla. Dagarna går och snart drar vi vinnaren. Kan det bli du?

Jag hoppas kunna gå lite shoppingrunda i helgen. Då jag funderade på det slog det mig att det snart är löning igen. Och då är det löning innan helgen precis. Nice nice!!! ;0)

Godnatt!!!

Lyxfällan

Sitter framför TV´n och tittar på Lyxfällan. Kontigt att endel människor har noll koll. Skulle aldrig sätta mig i den situationen. Fikar med kaffe och en bit choklad med Daimsmak. Man känner sig så onyttig..men imorgon ska jag och AC ut och löpa. Ska bli riktigt skönt faktiskt.
Redan fredag imorgon..oj det måste vara den snabbaste veckan på hela året...för min del. Har i och försig bara jobbat i tisdags *hehe*

I helgen ska jag kanske:

- Shoppa loss på IKEA!
- Ta promenad med Ebba i ett soligt väder
- Mysa med alla i min familj

L och C kan tyvärr inte träffas..vilket är synd. Men eftersom vi åkt ur slutspelet nu kommer det iallafall finnas mer tid på helgerna. Usch..tanken på slutspelet grämer mig.

image280
Gå in och titta på http://annacarinpetersson.blogg.se Min syster...

Städa städa

Hemma....ingen handboll....känns jätte konstigt...verkligen.
Kom hem vid 17 från mormor och morfar. Tog tag i städningen av hallens garderob. Blev tillslut en fullproppad kasse med skor. Fattar inte varför man samlar på sig. Det tar emot att kasta fast man vet att skorna inte kommer användas. Det var verkligen en befrielse att kasta och göra fint. Sådant där kan reta mig något enormt. Phu! Gonzo var med hela tiden. Hängde och slängde i tröjan. ♥ Nu sitter han på en av köksstolarna och kurrar. :) Han är nog lite kelen och trött. Ska snart gå in och lägga mig och kolla tv.

Idag var det träningsledigt. Imorgon ska AC och jag ta en långdistansrunda. Det blir nog träning i helgen med. Då slutspelet varit har man i princip lättat på träningen helt vad gäller fysen. Därför kommer det vara skönt att köra igång igen. Vi kommer iaf köra mån-tor + lördag kollektivt med handbollen. Det innebär också att vi kommer lägga in ett löppass på måndagen innan och ett pass innan torsdagen. Sedan får vi se hur man känner sig i kroppen. Det kommer iallafall bli skönt att röra på sig....

Här kommer en favorit tavla:


Alla Lennart Jirlow tavlor är vackra...vill ha!


Inreda Lidingö

image279

Familjen Robinsson

Dagen hittills har varit kanonlugn..men otroligt skönt är det....behöver det här känner jag. Sov någon timme nu. Ihopknölad i en fotölj och på en fotpall..fråga mig inte hur jag kunde sova så gott *haha* Men det gjorde jag iallafall.
Jag har laddat den den animerade filmen "Familjen Robinsson" Ganska kul faktiskt. Har börjat titta på den...och ska fortsätta snart. Jag tycker om animerade filmer....tycker de kan vara lite gulliga. *hehe* Såg som sagt "Bortspolad" på vägen till Skåne (tror jag skrev att den hette nedspolad") och det är något roligt och barnsligt i de filmerna. AC och jag kiknade av skratt i början av filmen "Bortspolad" och det berodde nog på trötthet.

Nu har jag inte tid med bloggen för nu ska jag kolla vidare på "Familjen Robinsson".


Animerad och underhållande film!!

Huvudet värker - Ebba försvunnen

Jag har ont i huvudet. Aj! Antar att det är den dåliga sömnen inatt som gjort det. Har inte druckit kaffe heller vilket jag brukar göra på morgonen! Istället blev det varm choklad med vispgrädde. Dundergott! Mmm....

Allt fler deltar i min tävling, vilket känns väldigt kul! Har du inte deltagit? Gör det här . Avalon Design har jätte fina smycken, så vem vill inte vinna ett? www.avalondesign.se
När den här tävlingen är över har jag en till tävling pågång. Känns jätte kul!

Ebba har tagit en runda på egen hand. Hon smet från Ac och mig då Ac skulle torka tassarna på henne efter vår promenad. Suck! Man blir ju orolig, samtidigt vet man att man inte kan göra så mycket. Hon har rymt förrut och kommit tillbaka. Men man är ju orolig att hon springer iväg mot trafikerad väg.
Håll tummarna för älsklingen ♥








image278

Piss piss piss

Fy f-n vad jag hatar att förlora..att förlora med 1 mål är dessutom nästan ännu värre. Nu är säsongen slut och det känns piss. Usch! Jag vill bara gräva ner mig själv och inte finnas till. Att Eslöv ska gå vidare....blää....jag tycker vi är ett bättre lag. Att de sedan hade en tredje spelare i domaren gör det ännu surare. 
G fick utvisning med 7 min kvar av matchen..tack vare filmning av deras spelare. Vad tror domarna?Att de dömer div 2? Sedan får deras M6:a bollen i luften....landar och skjuter..mål. Hon var helt klart nere..men är domaren från Skåne så är dem....
Min fråga är...får man ha hemmadomare i slutspelet? Nej tycker jag!

Nu har jag ingen lust att skriva mer.....

Förresten..åkte nattåg från Malmö till Sthlm..liggvagn. 6 personer i en litet shyffe. Ett skämt. Och varje gång vi stannade vid en station och vi skulle åka vidare igen...dräms dörren igen så man flyger upp i luften nästan med hjärtat i halsgropen...

Är hos mormor och morfar nu iallafall....älskar att vara här!!

 

Sitter på tåget till skåne och tittar på film. Jag kan tacka dator

DSC00460.JPG
Sitter på tåget till skåne och tittar på film. Jag kan tacka datorn för att resan kommer gå fort. Just nu tittar jag och ac på nedspolad.

Dagens vill ha i klädväg

Det var väldigt länge sedan jag var inne på Ginatricot´s hemsida. Jag tycker faktiskt deras kläder har blivit alldeles för festiga för att falla mig i smaken. Rätta mig om jag har fel, men hade de inte mer klassiska kläder förrut?
Jag har kläder från ginatricot tex. v-ringad t-shirt och stickade tröjor. Men sedan har de mest festtoppar.


Lindex fin topp för 149:-



Lindex 129:-

Jag tycker om sådana här toppar som man kan ha på sommaren, utan att det sitter för tight och man blir så varm.

Pasta med pesto

Det blir pasta med pesto till mat idag..mums fillibabba =) Pasta är alltid gott, men man måste kunna variera lite.

Jag följer verkligen det här fallet med 10-åriga Engla. Det är så fruktansvärt, så man orkar egentligen inte tänka på det. 42-åriga lastbilschaffören är ju gripen och ska förhöras idag. Jag läste att han tidigare kryptkört med sin bil efter en flicka och sedan försökt dra in henne i bilen.Är det så han gjort med Engla? Jag tror det. Men vill inte tro det, för då funderar man vad som har hänt efteråt....! De har letat runt hela området....inget funnet. Var är hon? Vittnen hade sett 42-åringen äta på ett gatukök i Hedemora. "Lappens gatukök" Det hemska är att jag har spelat handboll i Hedemora...och matchenslirare fick ett presentkort på Lappens gatukök. Usch. tänk att denna hemska människa varit där...för det är väl han..eller?


image276


Dagen D!

I morse vaknade jag och trodde det var den vanliga dagen, dvs upp 5.30 och upp till jobbet. Hade dock helt fel eftersom det är dagen då vi möter Eslöv i avgörande matchen. Jag drömde att vi spelade match och vann med massa mål. Jag vet, visst vore det härligt, men jag vet att det kommer bli betydligt tuffare. Vi ska in vika ner oss utan köra på tills vi spyr. Jag känner mig laddad till 1000, hoppas resten av laget känner desamma.

Gonzo är väl söt. Han är helt uppe i varv nu på morgonen. Han far runt som en virvelvind överallt. Hehehe! Flörtar med fötter, backar och hoppar på bodet...han är bara för söt.

Igår laddade jag ner "Ärtor och morrhår" som kanske blir till att titta på idag ner till Skåne. Annars har jag bla. "Ciaobella" och "Alvin och gänget".
Har du några tips på bra filmer som är svenska eller utlänska också för den delen? Jag behöver tips!


Godnatt kära läsare

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng, mysigt. Såg att lilla Ebba låg ovanpå min säng. Hon brukar vara lite kinkig om man försöker flytta henne ner mot fotändan...jag får se. Det är iallafall så att jag vill ha henne där. Snurpan!
Gonzo är nattad. Den vanliga ritualen "Ska vi gå och sussa Gonzo" och så sträcker han på en vinge i taget och följer med in till buren. Gullgossen ♥
Ni som aldrig har älskar djur har verkligen missat något, det kan jag lova er. Jag tänker fakitskt inte på att de är djur (jo det är ju inte så jag menar) utan ser de mer som inivider. Mina sötnosar =)

Skönt att få sova ut imorgon. Tåget mot Skåne går inte förrän vid 12 någonting och innan dess ska man ha lagat till en matlåda att ta med dig också. Ja...får väl stå och koka ihop något som finns hemma. Pasta med pesto och annat gott kanske (?)

Nu återstår bara två bilder:

image274
image275

GODNATT!

Kvällen är här..

Sitter i vardagsrummet fotölj och mår bra. Trött men vid liv. Träningen idag, är sista innan morgondagens match mot Eslöv. Vinna eller försvinna för oss Skuru IK! Det är bara att ge dig f-n på att det är vi som ska till semifinal. Det finns inget annat helt enkelt. Jag kommer inte ge mig förrän jag spyr.
Imorgon åker vi 12-tiden från T-centralen. Sedan blir det nattåg hem. Jag har faktiskt tagit semester på torsdag. Så då slipper man pressen att sova bra på tåget. För jag tror det blir svårt att sova bra på ett nattåg. Men vi får se. Förhoppningsvis gör segerruset en trött...vi får se.

Jag är glad att fler och fler tävlar i min tävling där Avalon Design sponsrar med smycke. Gå in på deras sida http://www.avalondesign.se/ och kolla. De har verkligen massor med snygga smycken till våren!''''''
image273


Här kommer lite smakprov på vill ha från Avalon Design:


Ett vackert smycke som kostar 190:- hos Avalon Design


Det här armbandet älskar jag, 105:- känns verkligen prisvärt!


Tuffa örhängen, ett måste helt enkelt!!!


Borta på eftermiddagen!

Jag ska på möte 14.30. Åhh..jag tycker inte om möten. Tycker jag får myror i baken av det. Men ibland måste man och idag är en sådan dag. Veckan som håller på kommer vara väldigt annorlunda jämfört med andra veckor.
Imorgon är jag ledig pga match i Skåne och på torsdag har jag tagit ledigt eftersom jag kommer hem tidig morgon från Skåne. Och sedan är det helt plötsligt fredag och snart helg. Oj, tänk om man hade sådana här veckor hela tiden (?) Hehehe!!

Jag har kommit in i en riktig tävlingsinstinkt..du med? På länken nedan tävlar man om smink..eller rouge rättare sagt...precis sådana kulor som jag använder..=) Tävlingssugen?

http://happyflower.blogg.se/1207425353_puderkulorna_som_kan_.html?cache=2D684992F5A4796105513048FE40D9EF

Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av Plastique till din blogg. Läs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 17:e på dig.

Engla - var är du?

Jag är så illa berörd av försvinnandet av Engla, flickan som försvann nu i helgen. Hur kan någon göra något sådant mot ett barn? De har gripit en 42-åring nu som tidigare våldtagit. Det man funderar över är: om det är han, var är då Engla? Mördad? Gömd? Usch, vill inte ens tänka tanken. 42-åringen hade en röd Saab. Och en flicka boende i samma område har berättat att hon några dagar tidigare blev förföljd av en sådan bil då hon cyklade hem. Det måste ju vara 42-åringen?

Nä, inge kul inte. Var är världen på väg? Lås in alla puckon och bränn dem på bål!!

Jag tävlar om en Voodoo docka på följande blogg:

http://mariwi.blogg.se/1207640066_tvling.html?2D2602FD-B3EB-762D-8930CB199E9152E1

Back to buisness for a moment

Ja ni ser, jag är tillbaka i arbete igen. Pigg måste jag erkänna efter att ha sovit ut ordentligt igår morse. Det kommer antagligen bli en väldigt kort men intensiv vecka för min del. Imorgon åker vi till Skåne igen. Fy f-n vad jag kommer vara laddad. *grrr* Nu får ingen stoppa oss...bara alla ger järnet och matar in i sina skallar att vi ska vinna. På torsdag vill jag ta ledigt. Vi kommer komma hem på morgonen...och jag garanterar att jag kommer vara som en zombie. Därför underlättar det nog om jag tar ledigt.

I morse då jag kom till jobbet låg det en massa papper på skrivbordet.....bara att börja jobba med andra ord =) Men bättre det än att sitta och inte göra någonting. Eller hur?

TÄVLING JA!
Var med och vinn ett fint smycke! Gå in på länken nedan och följa anvisningarna =)

http://petersson84.blogg.se/2008/april/idag-tavlingsstart-vinn-smycke.html

sista ordet för ikväll

Japp, kvällen börjar lida mot sitt slut och ännu en dag är förbi. Det har varit en bra dag. Verkligen mysigt att träffa mormor och morfar. Ebba har fått social träning, lång promenad...! TV´n visade "Sjukhuset" och "Nytt läge" vilket var bra program. Men jag kan inte riktigt förstå folk som lämnar över andvaret till andra människor som får dona och grejja. Jag vet ecakt hur jag vill ha det, därför skulle jag aldrig lämna över ansvaret angående inredning till någon annan =)

Gonzo sitter på mitt huvud nu, han piper och har sig. Börjar bli natti natti för honom. Han har varit med massa idag, och flörtat med dammdugaren och golvmoppen. Då blir man trött. =)

Nä, dags för mig att sova...imorgon väntar ännu en hård dag.

Nat Natt!

Händelserik kväll!!

Det var väldigt länge sedan jag var hemma en vardagskväll...man brukar ju alltid ha träning på kvällen. Skönt att vara hemma..men jag längtar efter träningen och handbollen ändå. Men imorgon är det ju dags igen.
Efter att jag varit hos mormor och morfar tog jag och Ebba bussen hem. Det slutade dock med att vi fick hoppa av flera stationer innan då det kom på en annan hund på bussen. Jag orkade inte med att Ebba skulle skälla och ha sig...så istället för busstur blev det 45 min promenad. Jag vet en som blev glad iallafall *hhehe* Ebba!

AC och jag har tittat klart på Wallanders Täckmanteln. Jag tycker den var bra, det måste jag säga.
På resan ner till Skåne såg vi Wallanders Luftslottet. Jag måste nog säga att den senare Täckmanteln var bättre.

Idag fick jag hem, eller rättare sagt hämtade hem, min grejer från Syster Lycklig.

image271

Jag är nöjd med mina grejer!!! =)

image272

Tyckte den här var super söt =)


Inspirerad?

image270

Hade inget att göra - så jag fixade till ett litet inspirationskollage av Syster Lycklig´s fina saker.
Ska hämta mitt paket från Syster Lycklig idag, tror jag. Får se om pappa kan hämta mig så vi kan åka tillsammans...annars får det bli en annan dag.

Tävlingar i massor

Jag snokar omkring lite på bloggar och slås av vad många tävlingar som finns.
http://bloggtavlingar.blogg.se/ har alla samlade också vilket är perfekt om man inte vill zappa omkring på allt för många bloggar.

Jag har deltagit i tävlingar med fina priser: Kolla du med.

http://macozaza.se/2008/04/03/vinn-ett-halsband/#respond

Ett jätte fint smycke står på spel =)




Varför stressa upp sig?

image269

Hos mormor och morfar

Så är jag här nu..mysigt...bussresan med Ebba gick bra...inga andra hundar på bussen vilket var skönt. Annars är hon riktigt kaxig emellan åt..skäller åt bussen och så. Har ätit lunch..!!! När man är hemma sådär och städar och donar rinner tiden iväg och man glömer nästan att äta. Men nu är jag mätt.

Ikväll har vi ingen träning, utan alla får vila och ta igen sig efter gårdagens förlust match. Tycker synd om Ac som fick vakna tidigt idag och bara sova några timmar. Hon kommer nog vara riktigt trött ikväll...

Jag är lite besviken på er som inte tävlar....kom igen!!!

http://petersson84.blogg.se/2008/april/idag-tavlingsstart-vinn-smycke.html

Gå in på länken och delta....

Ebba och jag på väg. Ebba gnyr och är otålig.

DSC00457.JPG
Ebba och jag på väg. Ebba gnyr och är otålig.

Duktig jag är va?

Nu har jag städat hela lägenheten...dammsugit och torkat alla golv. *phu* Svettades som en gris och fick lov att duscha efteråt. Sedan så städade jag Gonzos bur. Det behövdes verkligen...och så fick han ny mat och vatten i sina skålar. Hittar dock inte var mamma har städat undan hans kalk. Mm...allt försvinner verkar det som.
Köpte det i lördags...det är som kalkpulver man strör över frukten.

Nä...nu ska jag ta Ebba och åka bussen till mormor och morfar. Måste kolla när den går bara.
Ha det bra så länge..

image267

Skit

Det blev förlust i borta matchen mot Eslöv..man kan nästan säga att det vasr vända roller...jmf med förra matchen. Så på onsdag är det vinna eller försvinna som gäller.....

Kom hem 00.30 inatt....har tagit ledigt idag...skönt....sov till 8.30 ca...har varit ute med Ebba....
Ganska dassigt väder ute faktiskt...trist..men hade iof varit värre om solen hade gassat in då man höll på att städ så svetten lackade.

Jag åter kommer.....


Glöm inte tävlingen!!!!!!!!

Tidig lördag!

Tidig lördag...ska iväg till Skåne för kvartsfinal. Vaknade i morse och visste inte riktigt var det var för dag..mmm..men så klarnade det..=) 16.00 börjar matchen och jag är fullt fokuserad.
Fick reda på igår att vår hejaklacksledare (som är med på hemmamatcherna) ska följa med till Skåne..skitkul! De betyder så otroligt mkt. =)

Nu måste jag sluta!

Glöm inte tävlingen...

image266

Nytt program...

Klockan börjar bli mycket...kvällen har varit så lång. Skönt! Har dock mest suttit med familjen vid tv´n. Fikat och bara haft det skönt. Tittade bla. på det nya programmet (på svt) "Glasklart" som Ola Lindholm har. Ett ganska roligt program. De är tre tävlande som tävlar mot varandra. Sedan finns det ett helt gäng människor som har som uppgift att spelar charader. Varje spelare får nämligen svara på frågor av olika kategorier. Kan de vinner de pengar. Kan de inte får de hjälp av en som spelar charader. Tiden tickar dock beroende på så lång tid de vill ha av charadern. Kan man inte eller svarar fel förlorar man pengar och de två andra har chansen att svara och vinna pengar.
Haha...vet inte om ni förstod vad det hela gick ut på..men kul var det iallafall.

Jag kommer hela tiden tjata om min tävling som är i full gång nu. www.avalondesign.se sponsrar med priset som är ett mycket fint smycke värt 150:- Tycker du ska gå in och tävla. Men glöm inte att du ska skriva ner svaret på frågan i kommentarsinlägget och skriva din emailadress. Lycka till!!!!'
 

         Gott med fika!!!!

Idag: tävlingsstart - vinn smycke!!

image265

OBS! Länka gärna min sida så att fler kan delta i tävlingen.....


Matchbilder kvartsfinal

image261

Jag in action.

image262

Malin scorar =)

image263

Vinnare!!!!

image264

Mia, grön på tungan efter powerrade =)

Dagen så långt..

Efter träningen, som gick galant, fick AC och jag skjuts av G till Karlaplan. Där var första uppdraget att försöka hitta present till pappa. Det gick sådär...blev istället lotter och blomma och bakelser till fikat. Han är så svår att köpa present till..han har allt.
Gonzo och Ebba fick också sitt. Till Gonzo inhandlades fågelkalk som skall strös på frukten. Ebba fick 2 godisben som hon älskar! Jag gjorde själv ett riktigt kap på BIKBOK. Nu har de rea där de säljer ut vår t-shirtar. 2st för 99:-.
Jag och AC köpte en varsin. Efter att ha handlat mat åkte vi hem. Jag har redan börjat fokusera på matchen. Det gjorde man egentligen direkt efter torsdagsmatchen. Men nu börjar det verkligen närma sig.
 
image260
Ett riktigt kap =) 50:- Som hittat hehe!

Om ett tag kommer det komma in bilder från torsdagens kvartsfinal..håll ut..

Vill du ha tips på lördagsaktiviteter?

Här kommer lite tips på vad man kan hitta på en lördag:

- Ta en promenad i det vackra vädret. Ta dig tid och stressa inte med klockan.

- Ta en shoppingräd i närmsta shoppingcenter - unna dig något extra idag!

- Greppa kokboken eller bakboken och laga/baka något trevligt.

- Sätt dig i en mysig fotölj med filt, ute i solen kanske, och läs boken du annars aldrig har tid för.

- Bjud in dina vänner på brunch - kan det bli bättre?

Hoppas jag kunde ge något tips. Själv ska jag snart iväg.....

Handboll för hela slanten.

Godmorgon alla människor i det avlånga landet Sverige.  Sitter hos C och L i Nacka. Har vaknat lika tidigt som alla andra helger..då tanken egentligen är att sova ut. Förtår inte varför jag inte kan sova lite längre. Men,men...!
11.00 är det träning i Nacka Bollhall och det känns faktiskt väldigt skönt att bara har några minuter med buss till hallen. *smile*
Idag håller jag tummarna för C och L som ska skriva högskoleprovet. *håller alla mina två tummar*  De kommer klara det galant...och de kommer klara det ännu bättre eftersom vi var på MAXI igår och inhandlade att som var nödvändigt: pennor, suddgummi och linjal. =) Vad kan gå fel?

Idag spelar Sävehof antagligen den sista kvartsfinalen mot Heid. Sävehof leder redan med 1-0 i matcher och kommer med stor sannolikhet vinna idag med.
Såg att det var herrhandboll på tv ikväll kl 17.00 på svt24. Hammarby vs Guif!!
Spännande...blir det skräll vinst för Guif så att de får spela semifinal och inte Hammarby??

Reseplanering

V29 åker vi. Vart? Inte en aning en så länge. Vi har kollat igenom lite resebyråer...priser, resemål osv. Funderar på Malta, Grekland, Kroatien....!!! Svårt att veta.....vi får fundera ett tag till helt enkelt. Vi har ju ett tag på oss.
Tanken är att eventuellt ta en sista minuten resa. Sista minuten låter som "nu åker vi dit eller dit i panik" men så är det inte. Man kan planera sista minuten en månad i förväg. Betydligt billigare också...än om man köper resan nu.

Den resan kommer verkligen bara vara sol och bad. Festa? Absolut inte. Har aldrig förstått tjusningen med att supa ner sig...dricker inte heller för den delen och har aldrig gjort det.....kommer inte göra det heller. Mår bra utan det i kroppen. Punkt slut. Reser jag i väg (eller är hemma för den delen) vill jag må bra!! Åka med trevligt sällskap och bara göra det man trivs med.

Någon som kan ge lite tips på resmål??
Bra resebyrå?



Zzzzzz.......

Snart är det natti natti. Känner mig så trött efter en vecka med jobb, handboll och tung psykisk påfrestning i och med slutspelet. *gäsp* Längtar tills imorgon och tills på söndag! Då möter vi Eslöv borta och har chansen att avgöra kvartsfinalerna. Man spelar ju bäst av 3 matcher.
Imorgon blir det nog mycket spel och försvarsträning..lite individuellteknik också vem vet?
God natt!!!

Våffelfest i Nacka

Smällmätt, verkligen. Men oj så gott det var. Åkte direkt efter jobbet till Nacka och C och L. Våfflor är verkligen jätte gott men man blir ju så fruktansvärt mätt. 
AC och jag ska sova över här inatt. Skönt! Hemresa kommunalt är oftast ganska jobbigt. 
Sedan har vi träning kl 11 i morgon i Nacka så det passar ju ganska bra =) 
L och C ska göra högskoleprovet. *lycka till* Själv skulle jag nog inte alls klara av det särskilt bra. Räcker med att kolla i DN´s testgrej. Inte mycket som man förstår till 100%

Jag längtar tills måndag då tävlingen ska starta. Ska dock fixa lite grejer i helgen inför tävlingen. Kul! 
www.avalondesign.se har fina smycken. Gå in och kolla lite vettja. 

Nä..tv´n väntar. 
Talang 2008
Carina flyttar in

Vad tror ni? Slår "Carina fluttar in" nya tittarrekord *blink*

 

Haha...kolla in den här bilden!



Hahaha!!!! Är det inte roligt? Jag satt och skrattade för mig själv. Tänk om det är så här det kommer gå till då den nya skollagen träder i kraft. Ja...tur att man inte är elev skulle jag säga!!

Smycken jag vill ha!

Jag har hittat en urfin sida med massor av smycken. Bara att välja och vraka.
http://www.kyssjohanna.se/ Du bara måste kolla in den sida.

Här kommer lite smakprov på sådant jag vill
 ha:


149:- på rean!


150:-


245:-


179:- Örhängen passar en godisråtta som mig.


299:- Varför inte ha en donut kring halsen?

Åhh vad jag vill ha dessa grejer.....

Arga Emma

Lunchtime!! Idag bjuds det på kassler. Mumsfillibabba!
Jag kan bli så arg på vissa personer. Personer som inte har någon som helst känsla för andra människor. Människor som inte bryr sig om andra människor. Varför finns det sådan? Jag kan bara inte fatta. I en grupp finns det alltid någon sådan person...och den eller de personerna kan verkligen förstöra så mycket. Trivs man inte med sig själv får man väl försöka lösa det..men gå inte på andra människor för det. *arg Emma*

Nä...det var inge kul...nu måste jag bli glad igen. Har ju en trevlig fredags eftermiddag och kväll att se fram emot =) *big smile* Är du lite nere men vill bli glad igen så gå in på den här bloggen : http://annacarinpetersson.blogg.se/ 
En mycket trevlig flicka =D *blink*

Sugen på:





Vad säger du om lite "Ben & Jerry-glass"?

Vad händer ikväll?

Jo, ikväll ska jag och Ac hem till C och L! Ska bli riktigt kul för det var ett tag sedan vi träffades. Inte så länge sedan egentligen, men känns som evigheters. Får se om vi ska planera den eventuella resan i sommar. =)
Skulle vara så kul. Bulgarien kanske? Det skulle vara bra att ta ett land där det är billigt att handla.
Jag sparar endel pengar nu. =) Lägger undan lite varje månad. Sedan i sluet av Maj får jag in flera tusen extra. Dem får nog gå till resan dem med =) *yaa*
Ska du resa någonstans i sommar? Några bra tips på resmål?

Imorgon kl 11 är det träning i Nacka Bollhall! Ska bli kul! Blir nog så att AC och jag sover över i Nacka och lever rövare där själva på morgonqvisten då L och C ska iväg tidigt för högskoleprovet  <;o)
Jag längtar tills att få sova ut imorgon...yammi...det är faktiskt ganska tufft att gå upp 5.30 var eviga morgon =)

Svara på min fråga...jag behöver tips !!!!!!!!!


image259

Kisspaus

När jag vaknade i morse, vaknade jag med ett leende på läpparna. Samtidigt som man verkligen vill glädjas åt seger (vilket ma naturligtvis ska göra) känns det som att man måste börja fokusera på söndags match. Den här matchen är över - vi vann - men det spelar ingen roll...om vi inte vinner på söndag! Det skulle vara så skönt att slippa åka till Eslöv två gånger.

Dopingkontrollen - där man var tvungen att kissa - gjorde såklart att jag bara klunkade i mig vatten för att kissa fort. Jag kissade - och kissade - och kissade. *haha* Tror jag gick på toa 3ggr då jag kom hem...+ att jag fick gå upp i natt. Hehe! Undra hur det gick för M, hon var kvar efter mig och kunde inte riktigt kissa. =)



Jag i skitmatchen mot Spårvägen, den matchen som glömdes bort *ler*

/Global/Nyhetsbilder/2008_15/Mia.gif
Grymma Mia =)

Jag älskar det - fy f-n vad underbart!

Glädjeruset ligger som ett skal över mig. Kan det bli bättre än att vinna över Eslöv med 10 bollar? Nä, jag tror inte det. Hela laget var så grymt....åhh....går inte att beskriva. Men *fokus* imorgon är en annan dag och vi ska sikta in oss på söndagsmatchen. Då möter vi Eslöv borta och det kommer vara betydligt tuffare. Det kan jag lova!
www.webbsport.se sände matchen online. Kul! AC fick intervjuas och några fler. Jag slapp ;0)
Det är verkligen ett bra initiativ de gjort. Tänk att alla kan följa matchen online.
Efter matchen fick jag lyckoträffen *not* att bli dopingtestad. Man lämnar urin för testtagning. Trodde jag skulle kunna kissa med en gång..men så var inte fallet...och ca 1h senare var jag klar.
Men vad gör det..med seger i bagaget...känns det helt okej =)

Ett litet Grattis skadar inte....=)

kram...

Bilder från matchen kommer..håll ut =)

Dimma

Jag är så trött efter lunchen *gäsp* Skulle bara vilja lägga mig ner och ta en powernap eller nåt. Men jag måste pigga på mig lite. De värsta är ju att bli seg.
Det känns som att det ligger ett lugn över hela huset. Konstigt. Det är alldeles tyst och många av de booende ligger och vilar. Ibland då det är underhållning blir det helt annat...men idag alltså kav lugnt.

Jag sitter som på nålar. Vill iväg till hallen och börja ladda igång på riktigt. Har väntat hela dagen.

Jag tittade in på en blogg som gjorde egna vykort med stämplar och scrapbooking (heter det så?) Fattar inte hur fina hon gjorde..hon måste verkligen vara konstnärlig. Wow! Kommer tyvärr inte ihåg vad hon hette, men hon hade en blogg på blogg.se. 
 
Glöm inte att kolla in vår match på webbsport.se Där sänder de matchen live. Yes!! Kl.18.30

Hjälp med present till pappa!

Idag fyller min pappa ♥ år!! Grattis!! Proeblemet är att jag inte hunnit köpa någon present, men jag har sagt att han ska få det i helgen istället. Men frågan är vad man ska köpa!! Någon som har ett bra förslag??




Var man på jobbet då!

Så var man på jobbet i vanlig ordning!
Fick mail från Avalon Design (www.avalondesign.se) där de nu har tagit ut vinsten till tävlingen som börjar på måndag! Det blir en lite överraskning vad priset är. Men på måndag får ni se =) Då startar nämligen tävlingen och håller på tills på lördagen den 13:e då vi ska ta ut vinnaren. Spännande! Min första bloggtävling, så jag hoppas det blir många som deltar.

Som jag skrev igår läste jag på Aftonbladets nättidning att Mona Seilitz avlidit. Det är lite overkligt. 65 år är ju ingen ålder...och hon har ju verkligen varit aktiv nu i slutet. Jag kommer ihåg hennes "Bingo Royal" Där tyckte jag mest hon var konstig. Men hon var ju som sagt skådespelare....!

Nu väntar fik a för mig...yummii

Det brinner

ahhh....godmorgon kära läsare. Hoppas alla sovit gott för det har jag gjort. Drömde naturligtvis om en handbollsmatch och jag hoppas att vi vann den =) hehe!
I dag kommer det gå runt i skallen på mig. Positiv laddning kommer pruta ur öronen på mig. haha!

18.30 är alla välkomna till Nacka Bollhall för elitserie slutspelsmatch Skuru vs. Eslöv

Tyvärr blev det inte så mycket skrivande just nu!
Gonzo är fortfarande inte väckt så jag måste göra det nu och trycka in linserna så att jag ser något =)
Just nu sitter jag med mammas goggles för att ha ledsyn åtminstone *ler*

Ses snart!








image256

In och shoppa smcycken till våren :)




Hjälp hemlösa hundar!!!!

Hej, vet inte om alla här har läst Aftonbladet idag. Om inte, kan jag berätta att de skrev om hemlösa hundar. Bla. såg jag en sharpei (samma ras som Ebba) ♥ 4 åring den med. Åhh...en grå färg...Ebba är ju mer röd-brun. Jag får nästan lite tårar i ögonen då man tittar på de där vovvarna och tänker vad de varit utsatta för. Det är klart, alla har ju inte varit hos dåliga människor..men många har faktiskt det.

Jag tycker bara människor som hjälper de här hundarna....åhh vad jag gillar er!!!

Mona Seilitz är död! Hon avled idag..65 år gammal efter en tids sjukdom. Tragiskt!!

Oj oj oj

Ikväll kom jag hem ganska tidigt efter träningen. Fick skjutsa av G till Slussen, så det gick ganska smidigt hem. Sista träningen inför morgondagen var lugn..körde mest igenom spelet. Så imorgon kl 18.30 kommer alla vara pigga och taggade till tänderna. Vinna skulle verkligen vara en fördel. Jag kommer ha hela morgondagen i fokus
--> matchen kommer snurra i huvudet hela dagen.

Visst är våren snart här? Det känner jag i luften. Nu är det den där mellan perioden då man tar av och på kläder hela tiden. Hade dunväst idag..ganska kallt på morgonen men för varmt på dagen. Mm...

Kollade lite på rent hus idag. fattar inte vad det finns för människor. Är det uppgjort eller? Får den som deltar en massa pengar av tv? Man undrar verkligen. För vad är det för idiot som kastar över 200 mjölktetror i sin lägenhet?
Är du pedant?? <eller sådär lagom kanske`Kommentera gärna =)

image255
Dagens fråga: Vem är vem??

våren är här.skillan blommar som bara den. Är det inte vackert?

DSC00448.JPG
våren är här.skillan blommar som bara den. Är det inte vackert?

Bullfest Bullfest hela dan

Jag är smällmätt..*rap* Har ätit tre kanelbullar och jag inser at jag har kommit in i någon måste-ha-socker-rush! Får ta och skärpa mig lite. hehe! Men jag är verkligen en sockerråtta.
Speciellt efter lunch är det gått med någott sött....

Visste du att:
◊ Pelagoner trivs bäst om de får c-vitaminvatten?
◊ Det bästa är att träna lätt om man har träningsvärk?
◊ Hundrasen sharpei är en blandning v chowchow och mastiff?
◊ Om man fryser bränner man mer kalorier än om man inte fryser.

Skriv en kommentar för att göra mig lite glad!


Wok

Sitter jag här och bara vill ha mat. M är och handlar wok i Solna..och jag känner verkligen hur min mage skriker efter mat. *miaaoo*
Jag har precis deltagit i en bloggtävling där man kan vinna en mascara. Tror dock intejag har sådär jätte tur i sådana tävlingar..men man kan ju alltid försöka =)

Gå in du med:

http://emeliiepettersson.blogg.se/1206555212_snart_r_mascaran_din.html?0EA0E5DA-E717-F87A-BC34646663B21757

Men vinn inte...för det tänkte jag göra *blink*

Varför är det så få som läser loggen idag då?

Isället för Dagens Outfit bidrar jag med:


Dagens lunch:

Huvudont..

Jiha! Vore inte vädret så kasst så vore jag dunderglad. Nu får jag nöja mig med att vara glad. Har dock ont i huvudet..vilket känns si sådär kanske. Alltid så vaknar jag med ont i huvudet då jag sovit hos AC. Min hypotes är att jag är van att sova med kall frisk luft inströmmande i rummet...vilket jag inte har då jag sover hos AC. Spelar liksom ingen roll om jag dricker kaffe heller =( Men,men..allt går över så småningom.

Jag börjar få lite samarbeten med min blogg. Så det verkar som att jag redan har en andra tävling på gång. Kommer dock vänta med den tills den första är avklarad. Känns verkligen kul!!!

Vi har underhållning idag på eftermiddagen....på jobbet alltså. En trubadur som kommer och spelar. Har mycket på förmiddagen nu..så jag måste jobba på nu =)
Vill dock bara ge lite shopingtips till er:

http://www.coolstuff.se/ Mycket udda prylar, men väldigt mycket roligt.


Radioanka
Radioanka
Vattentät bad- och duschanka med inbyggd radio som spelar din favoritmusik och termometer som mäter vattnets temperatur. Underbart!

http://www.bluebox.se/ Roliga grejer till allt och alla. Mycket bra om man ska köpa presenter.

Liten varmvattenflaska - creme med hjärta
Varmvattenflaskan är en gosig present som passar bra att ge bort när vädret är ruggigt. Funkar också bra som ´uppiggare´ till någon som mår lite dåligt.

Shoppa på - det mår man bra av ;)









image253

I-landsproblem

Ibland kan jag bli så irriterad på mig själv. Man gnäller över sådant som egentligen är en bagatell. =/ Man borde egentligen tänka till en gång extra varje gångman ser ett problem.
Tex. "Sablar, nu finns det inget smör kvar...vad ska jag göra nu?"
Vad spelar det egentligen för roll? En tanke till u-länderna förmildrar dock problemet...vilket kan vara skönt då man stressar upp sig i onödan.

Jag som som sagt hos syster inatt. Men mamma berättade att Gonzo inte alls ville gå tillbaka till sin bur i morse. Han hade till och med blivit lite arg för att mamma tog in honom i buren igen. =/ Stackarn. Men han hade iallafall varit tyst då mamma gick. Det var väl allt gott han såg. Apelsin, äpple, vindruvor, nöt...ja han har ju lite och pyssla med, grabben ♥

En dag utan Gojja och hund...*böööl* Saknar ju älsklingarna så mycket.
Ikväll blir dock Ebba och Gonzo glada för då ska jag sova hemma. =)

Ny dag

Ny dag. Vaknade av AC´s mobil kl 5.30. Trött, men har lyckats vakna till liv nu =) Avokadosmörgås och te var frukost.
Idag är det som vanligt jobb och sedan träning som står på schemat. Lite jobbigt. Men jag borde klara dagen bra..med tanke på att jag somnade väldigt tidigt. Jag känner att jag var piggare idag än i går så jag gick upp också...se "Here I come" =)

Sista träningen inför kvartsfinal mot Eslöv. Vi har kört mycket snabbhet, fotarbete..men ikväll blir det nog en ganska lugn träning. För på torsdag ska alla vara på topp..pigga och laddade. hehe! Vi f år slå lite ur underläge. Men jag tror det passar oss. "Fullt ös medvetslös"



Ingen trevligt väder nu på morgonen..men det kan ju ändra sig =) =) =)

Ha en trevlig morgon!!!!

Shopping


image251

Nu är jag i shoppingtagen igen. Vad sägs om smycken?

image252 
Vad säger ni om dessa fina smycken? Är de inte läckra?

http://www.avalondesign.se Gå in och kolla...ni kommer inte att bli besvikna!

Soppa soppa soppa

Nu sitter jag äntligen hos syster yster. Äter en varm soppa med kräftstjärtar och räkor. Dunder gott. Mm..!
Kvällens träning gick bra idag. Det känns som att vi börjar få ihop det riktigt bra. Vi kör mycket försvarsspel och det känns jätte bra för där börjar allt. Tänkte hinna med att sola efter träningen...men det var några andra som också tänkte besöka "Solarieöarna" så vi hoppade det. *huden tackar nog för det*

Sitter och tittar på ett campingprogram. Jätte kul! Verkligen mysprogram, om jag får välja =)
Men så är jag ett sådant där dokumentärfreak också. Om man nu kan kalla det en dokumentär =)

Imorgon är det onsdag. På jobbet är det Klingsta Café...underhållning för de äldre. Mycket trevligt och uppskattat. A-S bakade kanelbullar till imorgon....så jag vet vad jag kan vänta mig vid 13.30 imorgon. hehe
Nu ska jag sluta tjata..

image250
Kvällens middag hos "Hotell AC"

handlar i torsvik. Ska nu hem och äta samt sova hos syster :) skri

DSC00447.JPG
handlar i torsvik. Ska nu hem och äta samt sova hos syster :) skriver mer då jag är hemma.

Laddad

Hej igen denna vårvarma eftermiddag...det är helt underbart..varmt i solen..mmmm. Synd att man inte har tid att sitta ute eller promenera ute i detta vackra väder =/
Ska nu snart dra iväg till träning. Ska bli kul. Är laddad verkligen. Det känns att det är något speciellt i luften..kvartsfinal och slutspel. Brrr...Grrr....

Jag kommer skriva mer ikväll efter träningen. Då ska jag sova hos syster. Får se vad hon hittar på för gott till mig *ler*

Jag har inte blivit lurad en endaste gång idag...har du??



Snart tävling!

image248

Äntligen!
På måndag är det dags för tävling på min blogg. Det är Avalon Design som kommer att sponsra vinsten i tävlingen. Otroligt fina smycken för alla, både tillvardag och fest. http://www.avalondesign.se Gå genast in på deras sida och kolla..det finns defenitivt något du kommer falla för. Fråga bara mig!

Avalon Design har kollektioner i såväl äkta sterlingsilver som andra metaller. Alla smycken är av egen design och tillverkas endast i mindre upplagor för att du ska få en speciell kreation.

Våra smycken är skapade med inspiration från mytologins värld, därav namnen på kollektionerna. Vi använder mycket naturmaterial som ädelstenar, kristaller och snäckskal vilket gör varje smycke unikt.

Så på måndag startar vi tävlingen!
Jag åter kommer då...


Metro lurar oss idag (jag vet hur)

Alla tidningar och tv ska ju lura oss på 1 April. Jag satt och läste metro och verkligen skummade igenom för att hitta det där skämtet. Jag hittade det. Det var ganska uppenbart.
Jo deras skämt handlar om att de kommer förbjuda foppa skon..men att de kommer ta fram en egen foppamodell..ljusblå med ett stort SL-emblem på ovansidan av skon *haha*

Vill dela med mig av "Elvis" som jag älskar. Har själv köpt flera av hans böcker =)


Just nu hatar jag poliser!

Jag läser alltid metro på tunnelbanan. Det är första april och man letar alltid lite extra efter luriga grejer. Ett inlägg gjorde mig otroligt förbannad och jag trodde faktikst det var ett skämt. Läste att poliser avlivat eller rättare sagt haft ihjäl kattungar...som var helt friska...men sagt till ägarna att de skulle in på katthem. Fy fan för dessa poliser. De ä inte ens värda att kallas människor. Jag blir så arg att det bara kokar inom mig. Ska jag behöva skriva om sådant här varje dag i min blogg? Det är alltid något i tidningen om oskyldiga djur som blir behandlade som skit. Usch!!!
Är det någon som har någon kommentar till mitt inlägg?

   BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Äntligen

Så var bloggen igång..känns befriande. *haha*
Roligt att läsa alla ilskna inlägg och kommentarer till de på blogg.se
Att folk saknar förståelse...suckar!

Det har hänt mycket nu medan bloggen har varit nerlagd...jag skulle kunna skriva långt inlägg..men gör inte det.

Det börjar närma sig kvartsfinalsdag. Vi har enbart handbollsträningar nu måndag till onsdag. Och på torsdag smäller det. Då kommer jag vara tokladdad. Grrr! Eslöv möter vi. Denna säsong har vi vunnit en och förlorat en match mot dem. Frågan är hur det blir nu.

RSS 2.0