Tuff träning

Hemkommen från sena träningen och jag är slutkörd. Innan sena träningen var jag, Karin och AC ute och sprang ett av löppassen; 45 min löpningen. Det var verkligen kyligt trots underställ och bra huvudbonad. Mina höftböjar strejkar fortfarande men de vänjer sig snart vid långdistansen.

Handbollen var fullt ös medvetslös, och Leffe was back! :) Vi spelade 4 mot 4 - kortare matcher där vinnarlaget står kvar. Riktigt bra kamp - vem vill inte vinna liksom :)
Förrutom dessa övningar bjöd träningen på f ys. Vi gick ihop två och två och körde skott mot vägg, situps, jobba sidled, jobba upp och ner, sidledshopp. Vi körde först i en minut och tog ut antalet på varje övning som vi orkade med. Sedan fick vi dela det talet. I slutet av träningen var det sedan: Köra varje övning 3ggr på tid, och då köra det antalet man fick fram när man delade 1minutersantalet :) Aja, hoppas ni förstår. Det var iallafall riktigt jobbigt. Jag släpade mig nästan ut ur hallen och in i duschen :p

Hemma fick jag två galada nyheter:

- Min personliga almanacka har kommit.



- En avi för min espressomaskin har kommit. Så imorgon kommer jag och Mats kunna brygga våra lattes med denna superfina apparat :) Jippi jaj jaj!

Nä, nu ska jag vara lite social med Mats :) 22.00 släcker jag lampan. 05.30 ringer klockan!


Vilka spel föredrar du?

Jag gillar att spela spel. Men när man pratar om spel och sitter framför en dator tänker nog många på spel på nätet såsom: bingo. Dessa spel i all ära, men är det något jag uppskatar mest är det helt klart de traditionella sällskapsspelen. Har själv haft spelkväll med vännerna och vet hur trevligt det är. Det blir en väldigt social form och jag gillar det.

Vill du kika in och få lite tips på spel och dess hemsidor kan du besöka hemsidan Spelfest. Där hittar du många spel. Det är t.ex. bra om man är nybörjare och inte ritkigt vet vad man ska testa.


Tycker du om att spela spel?
Sällskapsspel? Spel från internet?



Espressomaskin

Igår tog jag tjuren vid hornen och köpte en Espressomaskin via nätet, på Netonnet. Det kanske låter lite konstigt att bara klicka hem en espressomaskin hur som helst. Men sanningen är den att det faktiskt är något jag funderat på länge men aldrig tagit tag i. Dessutom köpte jag (härmis, jag vet) en likadan som AC har. Jag har nämligen letat efter en maskin som både maler bönorna och brygger kaffet genom ett knapptryck. Men obligatoriskt för att jag skulle bli nöjd var också: mjölkskummare! Jag dricker inte enbart espresso, och att stå och koka mjölk som sedan ska vispas hade jag aldrig orkat med.

Men jag är övertygad om att den här maskinen kommer bli tipp topp!

Bosch TK52002 Siemens Espresso

Den är vit såklart :O :)

Dessutom var det frakt fritt nu i jultider. Tummen upp för det. Netonnet har annars sitt lager i Västberga, men dit orkar jag inte åka och hämta någon kaffemaskin :)

Om några dagar kommer vi ha den i vårt kök!

Längtar!


1:a advent

Det har varit en bra första advent :) Startade dagen med sovmorgon och fortsatte med jobbet att fixa dvd-samlingen. Herregud! Jag kommer drömma mardrömmar om dessa dvd-filmer :p Haha!

Vid 14.00 mötte jag upp AC och sprang ett löppass. AC hade köpt löparbroddar som skulle testas. :D Och jag måste säga att de fungerade riktigt bra. Vi sprang dock endel på djup snö, och då var det svårare, men när man sprang på ett tunt snölager blev det riktigt bra fäste. Tipp topp. Konstigt att man inte har kört med broddar tidigare. Nu hade jag inte alls samma "trötta" känsla i benen som jag brukade ha då man spänner låren maximalt för att hålla sig på marken *hehe* Har ni inga broddar...köp broddar *tummen upp*

Direkt efter löpningen åkte jag, pappa och Mats till Liljeholmen. 16.00 och 17.00 spelade Mats matchern och jag var där som publik, medan pappa var fotograf :) Tyvärr blev det två förluster.

Förresten!!! Här kommer lite bilder från gårdagens adventsmys:


Mmm...


Gonzo var nästan på lyset ;) Han gick och drack slattar av glöggen. Tur att man drack lättglögg :p


Gonzo var jätteglad och visslade...


Gonzo kramades med Mats


Gonzo och jag pussades såklart :)

Nä jag kan bara konstatera att det har varit en helmysig helg. Jag är till och med glad över att snön är här. Det är ju jättemysigt och det ska bli härligt att vara i december och bara mysa!


Kaos --> Ordning

Jag och Mats är mitt uppe i ett kaos, dock ett kaos som snart inte kommer vara ett kaos mera :) Vi håller nämligen på att fixa så att alla hans över 1000 filmer hamnar i pappersfickor och inte i fodral. I veckan har det varit staplar med dvd-fodral i hela vardagsrummet. Vilken röra! Men idag gör vi de sista filmerna sedan ska alla dvd-fodral upp på vinden medan alla pappersfodral (med dvd-skiva) åker in i boxar :)

Vid 15.00 ska jag gå på handboll i Kungliga tennishallen. Vår sponsor RICOH ha nämligen arrangerat en handbollsfest med vå matcher (klockan 15.00 & 17.00). Vi fixk reda på evenemanget ganska sent, så egentligen hade jag och Mats planerat julmarknad. Men vi får hoppa det helt enkelt. :(

Klockan 16.00 ska vi vara hemma hos mamma och pappa och träffa släkten. Vi ska fira advent kan man säga :)

Uppdatering kommer...

Adventsfint

Ledig idag vilket var skönt, speciellt med sovmorgon. Blev ganska sent med tanke på bion (SAW 3D - som övrigt var väldigt bra). Mats åkte iväg ganska direkt när jag klev upp och efter det har jag varit igång konstant. Dammsuga, tvätta golv, fixa julgrupp, fixa ljusstakarna, fram med julstjärnor osv osv. Listan kan göras lång. Har tagit fram en riktigt adventsfin duk till köksbordet också. Känner att adventskänslan börjar infinna sig nu :)


Egenkomponerad julgrupp :)



'

Vad tycker ni?

Huvudvärk - räknar ner

Sitter här med huvudvärk, andra dagen i rad. Har inte tagit tablett varken igår eller idag. Ibland är man bra knasig och dum. Men på något underligt vänster tror jag liksom att huvudvärken ska gå över. Det kanske den gör(?) Ska ta och lägga mig i massagefotöljen vid lunch och försöka koppla av lite.

Idag är det torsdag, eller fredag för mig :) Är nämligen ledig imorgon. Om man nu kan kalla det ledighet. Ska nämligen vara hemma och dammsuga, tvätta golv och pynta. Tror hela dagen kommer gå åt till detta. Det är verkligen mycket som ska göras. Fram med adventsljusstakar, ljusstakar, hyacinter och amaryllis i kruka, nya juliga dukar...etc. Men jag ser ändå fram emot det. Ska bli mysigt. Tyvärr ska Mats inte vara hemma. Klockan 10.00 ska han nämligen vara på intervju och efter det ska han spela innebandy vid Arlanda. Men det gör inte.

Ikväll har jag och AC bestämt att vi ska köra styrka och hoppstyrka innan målvaktsträningen. Vi väntar med löppasset till på söndag. På fredag är nämligen tanken att handla löparbroddar och då kommer förhoppningsvis söndagens löpning gå som en dans :p Någon som testat broddar?

Efter kvällens träning kommer jag åka in till Kungsgatan och möta upp Mats för bio. Jag hoppas Ann kan vara med och se bio också. Hon har ett knä som bråkar, men jag håller tummarna! :) Hur som helst, ska vi se SAW 3D klockan 21.10 på Sergel. Hjälp. Undra hur snuskig den är. :I

Nä, dags att fortsätta jobba...


Tester dag 2

Check igen då :) Idag avverkade vi de sista testerna nästa. Snabbhet och spänsten betade vi av ganska snabbt. När vi sedan skulle ut och springa 5km på löparbanan (ja vi skulle springa trots detta vädret och den här terrängen) fick vi stopp från vaktmästaren. Det var nämligen förbjudet att beträda löparbanan innan någon plogat bort snön. Börjar vi springa och trampa ner snön innan plogningen kan nämligen löparbanan förstöras. Många i laget kände faktiskt en suck. Här har man gått hela dagen och laddat, och så blir det inte som man tänk sig :/

Istället blev det gemensam löpning i snöovädret, dock ej på löparbanan :) Vi sprang i 55min (var tänkt 45min egentligen dock). Phu. Trots att vi sprang ganska lugnt var mina ben tunga när vi kom in. Stram som en spännd gummisnodd var jag också, ffa i höftböjarna :p

Testerna då? Jorå, jag förbättrade mig både i snabbhet och spänst. Dock inte nöjd med spänsten. Blä. Jag vill kunna betydligt bättre där. Fy vad jag ska köra hopprogrammet varje vecka.

När jag kom hem fixade jag iordning hemmagjorda hamburgare med sambo olek. Mumsigt. Mats som är lite känslig för stark mat fick lite tårar i ögonen dock. Tihi. På fyra hamburgare hade jag nämligen 2msk...kanske liite för mycket?
Men jag skyller på AC som sa att man skulle ha 4 msk till ca 500g köttfärd. Haha!


Kvällens efterrätt. Fyra pepparkakor med ädelost :d
Till detta chaite som jag fick gratis genom en kupong på Gratistokig :)

Ha en underbar kväll.


Tester dag 1

Ja, så var de första testerna klara. Check! Dubbelcheck! Så skönt. Vi var några som kom dit innan och körde bänkpress och chins. Jag känner mig väldigt stolt efter att ha förbättrat bänkpressen. *klappa på axeln* Trodde verkligen inte att jag skulle ta 70kg med tanke på att vi i princip inte kört bänkpress mer än 1ggn/veckan + att det var väldigt jobbigt när jag testade bänkpressen förra veckan. Så jag är glad! Tycker dessutom att jag ligger bra till på chinsen. Beepen gick okej. Mitt mål är 14 på beep, och dit hoppas jag verkligen att jag når snart. Det är verkligen en önskegräns! Lite mer korta intervaller så... :)
Knäböjen gick också bra idag. Förbättring där också! Så jag kan nog konstatera att jag är ganska nöjd efter första dagens tester. Helt ok iallafall!

Idag är vi på det igen. Då gäller spänst, snabbhet och 5km ute på löparbanan. Vädret verkar allt annat än lovande. Men vi har faktiskt sprungit i sådant här väder förrut. Det knasiga blir väl att det är svårt att få ett värde att jämföra eftersom greppet på löparbanan kommer vara sådär. Men man får väl ta det som ett 5km löppass om inte annat. Jag har iallafall underställ och hela kitet med mig :)

Har en liten tvilling historia som jag tycker ni ska läsa om på AC´s blogg. Tihi! Det är lite roliga saker och förväxlingar som sker iland när man är enäggstvillingar ;)

På återseende gott folk!
Ni glömmer väl inte att kommentera mina inlägg ;)


Swosch. Bye bye måndag.

Så flög måndagen sin kos. Swisch! En hemmakväll som kändes riktigt behövlig. Mats och jag tog en kväll hemma. Åt middag tillsammans i lugn och ro. Såg en film och jag njöt mest av att inte behöva titta på klockan hela tiden. Kvällen kändes väldigt lång. :) Sådana här lediga vardagskvällar då och då uppskattar jag enormt.

Veckan som kommer då?

Tisdag: Jobb + fystester med laget
Onsdag: Jobb + fystester med laget
Torsdag: Jobb + löpning & mv-träning + bio
Fredag: Ledig från jobb och oplanerat än
Lördag: Egen fysträning + tidig adventsmys med släktingar
Söndag: Egen fysträning + barnkalas + Mats ib-matcher

Känns som en inspirerande vecka, bortsett från fystesterna då. :p
Endel kanske undrar varför man hatar dessa tester så. Helt enkelt eftersom man mår så förbaskat dåligt när man kör dem. Eller rättare sagt jag hatar beep-testet. Det andra kan jag göra varje träning om det skulle vara så. Men när man springer beep-test så springer man tills det vänder sig i magen på en och benen känns som mjölksyrefyllda köttstycken. Blä. Mår dåligt av tanken bara. Tester är utan tvivel det jag kommer sakna minst den dagen jag slutar med handbollen. Då kommer man gladeligen kunna säga R.I.P Beep.

Men - bit i det sura äpplet och spring!


Tråkig match

Att åka ner till Skåne ochspela som krattor, hur kul är det egentligen? Inte speciellt kul :( Varken vi eller H43 trodde nog att matchens inledning skulle bli som den bli. Vi låg under med 12 bollar ett tag, vilket inte är okej. Ligger man under med 12 mål handlar det bara om inställning och inget annat.

F-n. Jag blir arg och besviken när jag tänker på matchen. Vet faktiskt inte ens om jag orkar skriva mer.

Får räcka för idag.

Fy f-n.


Mot Skåneland

Nu har vi åkt ett tag på X2000. Vi samlades kl 10.00 vid Ringen och tåget gick 10.20. Jag och AC har sett en av Wallanderfilmerna - Vittnet. Riktigt dålig måste jag säga. Jag tyckte om alla tidigare Wallanderfilmer, men har ändrat mig lite efter att ha sett många andra bra filmer :) Mats som har lärt mig ;)

Vi är framme om 2h och då kommer Westbergarna ansluta till oss :) Yeah!

Under tågresan fick jag ett sms från Mats, eller rättare sagt ett MMS. Det var en bild på Mats som hade hittat min disc. I somras var vi nämligen i Högdalen och kastade frisbee. Naturligtvis lyckades jag kasta bort min mintgröna putter :( Vi letade som idioter, men hittade den aldrig. Men plötsligt så händer det ;) Blev så glad. "Tyvärr" så har jag redan hunnit köpa en ny putter (i cool rosa färg), men jag blev ändå lika glad :)


En Mats som verkar väldigt häpen :)

Tycler förövrigt väldigt synd om Mats och Ann som är ute och kastar frisbee i det här hemska vädret. Samtidigt ska jag säga att jag är väldigt imponerad att de vill ge sig ut.

:)


Fredagsmys med trillingarna :)

Wow vad härligt det är med fredagar! Det var speciellt bra fredag eftersom jag hann hem till Matsen innan jag begav mig hem till mamma och pappa för att hämta Ebba och sedan vidare upp till AC. Ikväll var det "trillingarnas kväll - två vita & en svart". Ni fattar sökert ingenting av det jag skrev så det kräver väl en kort förklaring:
Jag, AC och Nadia spelade för flera år sedan i samma elitserielag, nämligen Skånela. Vi åkte fyra till fem dagar i veckan den långa kommunalaresan på 1,5h till Märsta och det 1.5h långa resan hem igen. På den tiden lärde vi känna varandra grymt bra och efter det var vi som tre trillingar. Vi gjorde allt tillsammans helt enkelt. Tyvärr slutade Nadia spela handboll och jag + AC bytte klubb till Skuru i Nacka. Sedan började Nadia plugga utomland :( Men nu är hon åter hemma igen och ska praktisera hemma i Svedala :) There we are:)

Ikväll var det alltså fredagsmys hos AC. Det bjöds på fajitas och vaniljglass med varma hallon som efterrätt :) Smask. Vi pratade och pratade och nu är det tyst som graven när Nadia gott;)


AC och Ebba myyyser!


Mitt ena hjärtegull :)


Bästa Nadia!


I vanlig ordning klippte Nadia mig och jag var i vanlig ordning livrädd. Mohaa!:) Men jag kan garantera er att det blev väldigt bra! Jag är jättenöjd :) Välkommen till Nadias frisörsalong!


Den här bilden gillar jag!

Nä, klockan går och imorgon är det träning i Nacka. Jag kan bara konstatera att fredagen har varit super. Tack Nadia, AC och Ebba ♥


Fredagsmys med Nadia

Ikväll ska jag träffa Nadia :) Vi ska fredagsmysa hos AC och jag ska kidnappa Ebba från mamma och pappa :) Har inte planerat kvällen så mycket än. Men det får inte bli allt för sent eftersom vi har handbollsträning 10.30 på lördag (i Nacka).

Snälla låt klockan gå så jag får gå hem!!


2 bitars synd



Ikväll kände jag mig som ett vrak på träningen. Vet inte varför. Men idag har jag varit så förbaskat trött. Gah. Men imorgon är en bra dag och jag ska gå och lägga mig klockan 22.00 PRICK! Då får jag 7,5h sömn om jag somnar på studs vill säga. Zzzz...

Träningen var inriktad på anfall och efter handbollsträningen plågade Marius oss (eller vi plågade egentligen oss själva) med fys. Det var brottning och en hel del tunga övningar: hoppa på ett ben och knuffa varandra, brottning i liggande, apan och trädet (klättra runt den andra personen som står upp) m.m. Vi körde på i nästan 45 min sedan var det nerjogg och stretch. Tröttmössa.

När jag och AC åkte bussen pratade hon om Marabou´s limited edition: VINTER. Jag smet in på ICA och köpte en kaka och sedan har jag mumsat i mig två rutor...trots att det är onsdag. Jag vet att jag har syndat ;) Haha! Men jag tror inte gud straffar mig så hårt ;) *driver* Gott var det iallafall och jag ska säga att de två bitarna satt som en smäck. Blev riktigt godismätt också. *Rap*

Nu ska vi titta lite på landskampen Sverige -Tyskland. Sedan ska jag krama Mats och min kudde. Imorgon är en ny dag, och vi närmar oss en helg (and I love it).


Coolstuff-prylar

Godmorgon i det mörka kalla landet! Hoppas fler är piggare än jag idag! Gah! Kan inte vara många som kliver upp pigga den här årstiden. Men samtidigt ska jag säga att efter lite vatten i ansiktet och en kopp kaffe blir man nästa som en ny människa. Tack gode gud för den som hittade kaffet :)

Igår efter träningen (gym + handboll) hann jag in på ICA för att hämta ut mitt paket som jag fått på Posten. Måste verkligen plussa Coolstuff för deras snabba leverans. Jag beställde produkterna på tisdag morgon och fick sms om att de ankommit Posten på onsdag förmiddag. (!!!)
Vad fanns då i paketet? Jo följande:


Chokladfontän av den minsta sorten.
Både snyggast och mest praktiskt tycker jag. Kostar 299:- och ska omgående testas. Tänk vad gott att smälta choklad och sedan doppa olika frukter i chokladen. Ananasbitar, päronbitar eller jordgubbar?


JUL DVD med flera hundra bilder och en massa fin julmusik. Kan man nstarta första advent på ett bättre sätt? 1h speltid för endast 45:- känns ju nästan lite larvigt :) Perfekt julklapp tycker jag!

Jul i kul tyckte jag. Tänk att få öpnna ett paket redan innan första December :) Tihi.

Kika in på Coolstuff nu!


Ny jobbtelefon



Idag fick vi nya jobbtelefoner och jag tycker de var riktigt snygga. Dessutom små men inte för opraktiska. Jag vet att Mats hade älskat den här typen av telefon med svart och metall, eller hur Mats? ♥

*gilla*


Lilla Sportspegeln och EM!

Inget bloggande igår av olika anledningar. Men idag gär jag på igen :)

Första ska jag säga STORT GRATTIS till Nattis som kom med i EM-truppen! Grymt. Kan dock inte förstå hur man kan kalla det "skräll" på vissa håll. Självklart tycker jag :)



Annars ska jag berätta att jag ska få testa endel roliga prylar från Coolstuff. Nu när det snart är jul tänkte jag att det kanske är något utav det som kan bli bra julklappar? Lite tips helt enkelt. Håll ut, för snart dimper paketet ner hos mig och då ska det utvärderas såklart :)

Annars rullar veckan igång. Igår var det handboll enbart, men jobig sådan. Tävling var ordet och tävling blev det. Endel fusk och fula tag tilläts men så länge det är på allas villkor är det väl ok?

Veckan som kommer har väl egentligen inget extra att ge, inte utöver det vanliga iallafall.

JO! Igår var det faktiskt Lilla Sportspegeln med inriktning mot handboll! Förra veckan var de nere på en träning. Linnea och Natti visade olika typer av skott och i slutet spelade hela laget anfall/försvar för att visa hur det gick till. Det klippet var med på TV, och sedan var Boson och Åström med i Lillas soffa för att prata om handboll.



Ha en bra dag!


Ny fotpall

Yeha vilken söndag. Sovmorgon såklart, man måste ju passa på när man kan. Men jag bestämde mig ändå för att inte sova bort dagen utan gick upp i bra tid för att köra ett intervallpass. Det var 4min intervallerna. Hade tänkt köra de i tisdags, men med tanke på snökaoset blev det gympass då istället. Det var tungt som in i bangen, vilket kanske inte var så konstigt eftersom vi hade match igår. :/ Men jag kämpade på. Sprang dessutom själv eftersom AC skulle köra senare på dagen. :O


Fit for fight!

Efter dusch åkte Mats och jag iväg till mormor för att hämta bilen. Vid 15-tiden skulle vi vara på Floris för att fira farsdag (Mats pappa) och innan dess skulle vi alltså hinna hämta fotpallen som jag beställt för några veckor sedan. ÄNTLIGEN! Nu är fotäljen "hel" och man kan riktigt sitta och mysa.



Vad tycker ni? Kommentera kommentera :)

Annars sitter jag ensam och tittar på "Ensam mamma söker" eftersom Mats har innebandy hela sena kvällen! :(


2 härliga poäng!


JIPPI JIPPI YAAHA!

2 härliga poäng - jag är så lycklig. Vi gör en okej match men spelar tyvärr inte försvarsspel. Det finns mycket att peta i såklart, men det lämnar jag åt någon annan dag. Ikväll ska jag bara njuta av en seger på hemmaplan där Ingela regerade som speaker :) Det höjer stämningen i hallen, helt klart.


Linnea i en grym satsning!


Karin hoppar högt!


Me and my sister :)



Har fler bilder som pappa tagit, men det får räcka tycker jag. Tog lång tid att ladda upp bilderna.
Såg i tabellen att vi fortfarande låg kvar på var 7:e plats. Mjorr. Men det komiska i årets tabell är att det endast skiljer några poäng på 3:e och 7:e plats. Galet men riktigt roligt. Det ska vara tight i en tabell tycker jag! Mycket mer spännande säsongen igenom. :)

Nä, bara att blicka framåt. Nästa match är mot H43. Vi ska till Skåne....


Biljardkväll hos R2 + AC

Toppenkväll! AC, Arto, Lina, Christian, Maja , jag och Mats hade det jättetrevligt. Vi åt en dundermiddag som avslutades med efterrätt: äppelpaj med vaniljsås! Vi drog även en reva ner till biljardrummet och jag kan bara konstatera att jag var förbaskat nära att vinna :/ Mats drog dock sista strået.


Mats och jag - middagsdax!




Några har visst tjuvstartat!!


Samma strumpbutik ;) Hehehe!




Siktet rätt inställt? :)

Det var som sagt mycket trevligt och Mats och jag rullar hemåt. After Eight är gott - mycket gott! :d

Imorgon är det nytt fokus - gameday!


Aqua Day Spa

Klockan 12.06 åkte vi iväg mot Upplands Väsby för att avnjuta en dag behandling på Aqua Day Spa. Mats fick en SMARTBOX av mig i julklapp och äntligen använde vi den. Det var en väldigt mysig lokal med flera behandlingsrum. Vi fick ett eget omklädningsrum där vi fick dricka, morgonrock, choklad. Sedan fick vi bada bastu tillsammans och bara ta det lugnt. Efter ett tag kom hon och hämtade oss och vi fick bodyscrubbehandling; där hon scrubade hela kroppen. Efter det fick vi kliva ner i ett varsitt kurbad. Innan behandlingen fick vi välja vad vi ville ha för kurbad. Både jag och Mats tog kurbad med enbär och gran - cirkulationsökande och bra för ifrottade eftersom man slappnar av. :) Jätteskönt var det och badkaret hade dessutom massagestrålar. Kroppen var verkligen helt slut efteråt. :) Men väldigt skönt och avkopplande!


Vi framför Scanic Infra City - ståtligt minsann ;)


Mats blev en liten plutt utanför denna höga byggnad :)



Det var verkligen en härlig upplevelse. Både jag och Mats var överens om att vi måste göra detta flera gånger. men som vanligt är det alltid svårt att få tiden att räcka till. MEN vi ska iallafall försöka få till massagebehandling snart, men då på närmare ort. :)

Snart ska vi bege oss hem till Ac och Arto för middag och trevligheter. Christian, Lina och Maja kommer också vilket blir väldigt trevligt :)

Ledig fredag!

Att vakna upp och veta att man får sova igen är så skönt. Underbart. Jag gick upp 8.30 och sov inte riktigt 8 timmar, men känner mig ändå utvilad. Gårdagens bio var grym. Jag älskar Cornelis Wreswijks musik och filmen var sorglig och berörande. Lagom lång. Och som sagt väldigt sorglig på något sätt. När man sitter och lyssnar på hans musik tänker man inte på det livet han levde och att han avslutade sitt liv bara 50år gammal och tärd av diabetes och levercancer. :,(

Full med känslor åkte vi iallafall hem och somnade som stockar. Zzzz...

Men idag är det en ny dag. Vi har varit nere och handlat tillsammans så nu är kylskåpet fullsmockat :) Snart ska vi äta frukost innan det är dags för oss att ta tag i DVD-samlingen med 1000 filmer som änntligen ska in i papperskuvert och in i de fina lådorna :) Bokstavsordning och ordning! :)

Klockan 14.00 ska vi vara på Aqua Day Spa i Upplands Väsby för att få behandling. Ska bli underbart skönt. Det är verkligen något man behöver i dessa kyliga tider. Uppiggande om inte annat.

För att sväva bort en aning och tänka på sommaren kommer här en fin bild på den jag tycker om otroligt mycket:





Det får avsluta detta inlägget. Nu blir det frukost.

Dejt på G?

Varje dag läser man om dejtingsajter som finns att besöka. Jag tycker man hittar länkar i Metro, i Aftonbladet, i Expressen och i många andra tidningar. Det har liksom blivit lite inne.

Själv har jag aldrig varit medlem på någon dejtingsida, och kommer nog aldrig att bli det heller. :)

Men är det nåon där ute som är inresserad och nyfiken är det bara att kika in Spraydate på länken ovan. En sida som alltid uppdateras med nya medlemmar. Dessutom skriver tidigare medlemmar om sina kap ;)


Fredag?

Idag är det faktiskt inte fredag, inte på riktigt. Inte om man ska följa den riktiga veckan iallafall. Men eftersom jag har tagit ledigt imorgon så är det faktiskt lite fredagskänsla för mig :) Grymt skönt. Har dock ganska mycket på jobbet eftersom jag var borta på kurs (rullstolskurs) igår. Men det löser sig! Kursen var 9-15 vilket innebar både sovmorgon och sluta tidigt. Den tidiga avslutningen på dagen gjorde dock föga för mig som ändå hade träning i Nacka 17.00. Men jag tillbringade 30 min åt att snoka runt i Liljeholmens centrum. Shoppade lite, bla. en varsin reflex till mig, AC och Mats :) Sedan kikade jag runt på Clas Ohlson. Tyvärr fanns isdobbar för löpning endast i storlek XL, vilket naturligvis var alldeles för stort :( Så måste kika vidare efter det i stan. När det är snö och is går det ju faktiskt knappt att springa :/ Dock är det bara att gå ut och göra det ikväll innan träningen. Förhoppningsvis är det inte isbana ute på löparbanorna, men i värsta fall får vi väl köra andra intervaller. Det löser sig det med ;)

Annars är det målvaktsträning ikväll. Robin Hallberg från Hammarby kommer att instruera våra målvakter och det ska tydligen bli väldigt mycket fys för deras del. Oftast är det vi utespelare som springer mest; spela match på träning osv. men ikväll är det alltså ombytta roller :) Ska bli kul att skjuta mycket.

Kvällen har jag redan berättat om: Mats + jag + förhandsvisning Cornelis = sant! :)



Jag ser fram emot filmen och sa till Mats (innan jag visste att han hade förhandsbiljetter) att: - Den vill jag se! Gillar hans  musik. Vem tycker inte om "Fredrik åkare" liksom?

Låt dagen gå och vara trivsam :)


Spelat Casino?

Tänkte tipsa lite om Casinospel på nätet, för er som har eller kanske kan tänkas ha intresse. Man kan ju faktiskt ha sådan tur att man vinner riktigt stor summor. Det är egentligen större chans än att spela bingo, eller hur? :) Lite spänning skadar ju faktiskt inte. Huvudsaken, enligt mig, är väl att man inte spelar bort stora summor pengar. Så kom igång och låt spelet leda dig - spela casino!

Lycka till!


En av sötnosarna

Såhär underbart söt var Ebba igår kväll när jag var uppe hos mamma och pappa och hälsade på.





Är hon inte sjukt söt? Hon hoppade upp i sängen och levde rövare :) La sig på rygg och smågnabbades :)

Gonzo var lika busig som vanligt. For omkring som en tätting. Åh kan inte få nog av de där sötisarna :)


Bio & spa = Here I come!

Ny vecka - here I come. Helgen gav inte så mycket återhämtning men det var en väldigt bra helg! Hade egentligen ingen söndagsångest igår med tanke på hur den här veckan ser ut :) Har nämligen endel lite annorlunda roligheter som kommer ske i veckan. 
 
På torsdag kväll ska jag och Mats gå på förhandsvisningen av "Cornelis". Eftersom jag tycker Cornelis har gjort väldigt många bra låtar ser jag fram emot att se filmen. 21.00 är förhandsvisningen och det är väl tur att jag är ledig på fredagen då :) Det hade aldrig fungerat annars!
På fredagen har jag och Mats bokat SPA. Förra julen gav jag honom en SPA-upplevelse. Den ska vi äntligen ta och ta vara på. Hade tänk göra det i somras men kände att det känns lite behövligt i kalla och mörka november.
Jag ser verkligen fram emot den behandlingen. :)
Ska även försöka ta tag i massagebehandling som man kan få via jobbet. Vi har 1000:- / år att använda till exempelvis massagebehandlingar. Varför inte liksom? När man har en kropp som ständigt känner sig mörbultad och sliten känns det som att man är dum om man inte tar tillvara på det...



Kanske ska börja ha "Veckans händelse" här i bloggen? Liksom ta ut den upplevelsen som jag ser fram emot mest eller som är lite annorlunda (?) Vad tycker ni om den idén?

:)


Supersöndag

Jag älskar söndagar där man kan lägga upp dagen precis som man vill. Idag var det en sådan dag :) Mats och jag åkte iväg till Sickla för att shoppa och gå på bio. Jag köpte underställ (svart underdel och rosa överdel). Tänkte ha det lite praktiskt och ha ett underställ i Nacka och ett hemma. Sedan köpte jag en tempurkudde...så nu kommer jag sova som en stock (som att jag inte gjorde det tidigare) :p Haha!

Mats köpte ett par shorts på Stadium. Och tillsammans köpte vi färgglada strumpor som vi tänkte skulle förgylla den dystra hösten :) haha!


Titta vem som snokar fram :)


BIOMYS!


Sicklas biograf.

Mats och jag valde alltså att se ToyStory 3 och jag tycker den var riktigt rolig. Alla Toy Story filmerna är roliga, men frågan är vem som är bäst. 1:an är nog bäst....klart. Sedan velar jag om vem som är bäst av 2:an och 3:an. Hum. Jag tycker iallafall att ni ska se filmen. Den rekommenderar jag helt klart.

Innan vi åkte hem for vi förbi MIO på Sergelgatan och köpte ett fruktfat + adventssiffror som är dekoration.

Soffmys - Ja tack!

Sconesfrukost

Härligt att starta dagen med en sconesfrukost! Lite frukt och kaffe så blir det tipp topp :) Satte på en tvätt och började sedan baka scones :) Känns som att det endast är på söndagar (om ens då) som man hinner äta frukost i lugnan ro. Gäller att passa på med andra ord!

Har hunnit dra en sväng med dammsugaren också. Behövdes ;)

Idag har Mats och jag endel planerat. Jag ska bland annat införskaffa en TEMPUR-kudde och vi ska gå på bio i Sickla vid 13-tiden. Har velat se Toystory 3 länge nu. Tyvärr går den inte på stor skärm längre, men det spelar kanske inte så stor roll. :)

Nä, dags att sparka igång den här dagen tror jag :)

Ha det bra i solen!


Gonzo <3 Emma



Skymningsmys med Gonzo <3


24 - 24

För tredje gången den här säsongen spelade vi lika i en match. Galet. Komiskt nog har Heid spelat fem matcher med lika resultat så det vore ju konstigt om inte vi hade spelat lika med Heid i den här matchen :) Hur som helst var det en jämn match där både vi och Heid spelade riktigt risigt med massa tekniska fel. Vet inte ens om antalet tekniska är värda att nämna. Pinsamt dåligt faktiskt. Men som tur var var som sagt Heid inte mycket bättre. Kan nog konstatera att de hade vunnit klart över oss om de hade tagit tillvara på våra misstag.



Lånat från Heids hemsida.

En pinne är alltid en pinne. Med tanke på hur vi spelat i tidigare matcher ska vi vara glada. Jag tycker det känns bättre och bättre. Nu blickar vi bara framåt och fortsätter spela med glädje.

Efter matchen åkte vi till centralstationen och åt lasagne. Gott med varm mat. AC åkte vidare med tåg till Jönköping där hon ska följa Arto i SM.

Underbart att få komma hem en lördag i bra tid. :) Wonderbar! :)


Titta inte alltid på pappret

Det är så fascinerande med idrott. Det är verkligen inte bara att "gå in och spela". Man måste faktiskt plocka med sig huvudet också...annars går det många gånger åt skogen. Årets elitserie har verkligen varit annorlunda. Det är en jämnare serie i år där man väldigt sällan kan vara säker på att en match slutar som man tror. Se bara till gårdagens matcher där IVH slog Skövde och i toppmatchen där Lugi slog Sävehof. :O Det var, iallafall för mig, lite oj-upplevelse. Det gäller verkligen att plocka med sig det man har mellan öronen när det är dags för match!

Jag tycker det är kul att det blir en jämnare serie. Det går helt enkelt inte att spå vinnaren!

På lördag är det dags för oss att visa vad vi går för. Vi möter Heid borta i Göteborg och då Jäklar ska vi ha huvudena med oss. Inte ett ända huvud ska lämnas kvar på tåget från Göteborg :p



Fullt fokus!!


Som en ny människa!

Imorse vaknade jag pigg! Kändes riktigt skönt att få uppleva den känslan när klockan ringde 5.30. Efter träningen igår kändes det som att jag var påväg att bli sjuk. Jag kände mig varm och extremt trött. Därför var jag riktigt tacksam när Mats hade fixat maten då jag kom hem. Det blev lax med ris. Jag åt, borstade tänderna och gick och la mig. Zzzzz. Var inte hemma förrän 21.00 eftersom bussj*veln strulade både i Nacka och på Lidingö. Morr. Hur som helst kände jag mig riktigt tråkig när jag kom hem halvt grinig och trött. Men idag är en ny dag, och jag känner mig taggad för att ta mig an allt :)

Jobb som vanligt till 15.30. Kvällens pass blir löpning och handboll.
På lördag är det viktig match i Götet. Vi möter Heid klockan 13.30 och det ska bli grymt kul! Vi kommer hinna med 17-tåget från Göteborg vilket är positivt eftersom vi beräknas vara hemma redan klockan 20.00 vid Centralen. Det innebär dock tidig uppstigning på lördag morgon, men man kan ju inte få allt ;)

Den här veckan har jag hittills kört följande pass:

Måndag: Gym + handboll
Tisdag: Löpning + handboll
Onsdag: Handboll + Mariusfys

Återstår endel pass. Men efter kvällens löpning känner jag ändå att jag kört de tuffaste passen. :)

För övrigt ska jag berätta för er vad som kommer hända nästa torsdag och fredag. Det är något jag ser fram emot extremt mycket :)


Lilla lördagen (?)

Godmorgon godmorgon!
Lillördagen är varmt välkommen. :) Mitten i veckan. Mot helgen och dess händelser.

Gårdagens träning började tungt - 4min intervaller helt ensam i mörkret ;) Men det gick bra. Sprang i sprillas nya löparskor också vilket kändes rätt så skönt. Var dessutom ganska så tacksam och nöjd när regnet föll efter träningen. Alltid skönt att slippa springa i regn.


Löpning med sötnosarna?

(På tal om löpning och olika underlag; så måste jag snart införskaffa löparbroddar. Någon som vet var man kan köpa dessa samt kostnad? Såg en annons på Clas Ohlsson där broddar ICE Runner kostade 149:-)

Handbollen var också jobbig men bra! Det märks att det är en "tung" vecka nu. De där förbaskade cykelslangarna exempelvis :p Men vi kör på. Ikväll är det på´t igen. Handboll och därefter Mariusfys som tydligen ska bjuda på något annorlunda :) Spännande(?)

Nä, lite kaffe och man kanske vaknar till och blir som en människa igen?


Tisdag

Det är andra dagen i veckan och jag jobbar, men har precis tagit lite rast. Har varit ganska mycket på jobbet nu. Men jag gillar när det är lite fart och fläkt :)

Igår däckade jag i soffan när vi började titta på Hemsöbornas första avsnitt. Jag lyckades se hela avsnittet med lite sådana där ryckningar som man får när man håller på att somna :/ Men som sagt, jag lyckades hålla mig vaken. Dock slocknade jag direkt när huvudet nuddade kudden klockan 21.30. Zzz... Vad är det som gör att man är så trött? Är det höstens intåg eller något annat? Inte vet jag :(
Fick hur som helst en buzzador förfrågan om att vara amed i en kampanj och testa Philips Wake-up light lampa som tydligen ska göra att man vaknar upp "mer som på sommaren". Tyvärr måste man bebkosta lampan för 799:-, men med tanke på att den kostar 1299:- i vanliga fall kanske man skulle delta i allafall?
Jag har iallafall sagt att jag är intresserad...sedan får vi se.



Philips Wake-up Light - spännande om den är bra och hjälper.

Jag skulle vilja köpa en sådan lampa bara för att testa om det verkligen hjälper. Skulle det göra det...så skulle jag bli överlycklig :) Men vi får se vad som händer.

Vill du bli buzzador och få testa produkter gratis?
Skriv din mailadress i en kommentar så skickar jag länken :)


Oj oj oj

Nu är jag trött. Väldigt trött. Känns riktigt skönt att komma hem efter en hel arbetsdag, ett gympass och ett tufft handbollspass. Handbollspasset var tufft. Men jag klagar inte. Jag älskar när det är mycket intensiva övningar. En av övningarna har jag kört tidigare när jag spelade i skånela. En enkel men väldigt jobbig övning. Går ut på att man som anfallare ska skjuta totalt 10 skott mot en försvarare. Men går försvararen ut ska man gå på genombrott. Låter kanske inte så jobbigt men utan vila suger det ganska rejält då varje satsning ska vara 100% såklart :-D Vi körde även matcher där vinnande lag stod kvar. Herren på täppan! Sist av allt klämde vi ut det sista genom att köra gummislangar. Fy vad det sög. Men sjukt skönt efteråt :-)


Bild från Uddevalla :)
Jag, Anna och AC kollar på Ifååånen ;)

Sushi till middag. Ja,tack!
Hungrig som en varg efter att ha ätit lite dåligt med mellis innan träning. Dumt. Men jag var så inställd på att hinna tidigare och köra gymmet, så jag glömde nästan bort mellis :p

Men nu sitter jag iallafall djupt nersjunken i soffan. Nu ska jag äta och klockan 22 ska jag krama Mats och kudden :)


Avslutar med sådant som lockar mig på vardagarna, men som jag tyvärr inte får inta då :( GODISSSS!!!!


RSS 2.0