Borgholms marknad & pizza!

Yeah vilken dag! Idag igen! Dagarna bokstavligt flyger fram, och varje dag är tipp topp. Idag började jag dagen med gym i Borgholm. Snälla pappa skjutsade in mig med bil fram och tillbaka. Är han inte snäll så säg :) Blev alternativt gym som klarades av ganska snabbt då jag var ensam och körde.

Innan lunchtid var vi på marknaden i Borgholm. Egentligen är det samma saker varje år, men lik förbaskat vill man dit och titta. Det är liksom lite sommar-mys på något sätt ;)


Mats i strålande sol och klarblå himmel. Det skulle faktiskt bli åska idag, men icke.


Mats utanför kyrkan i Borgholm. Snygg och fin bild :) ♥

Efter marknaden begav vi oss till Borgholm för att fika på Tradgårds cafét tillsammans med Viveka och Mattias. Ett jättemysigt café! Lite hemmakänsla och ett jättefint valnötsträd i trädgården :)


Mums!!!!


Mats och jag på Café Trädgår´n.

Efter marknaden la jag mig i solen ett tag - och somnade faktiskt!

Middagen då? Den stod vi för och det blev självklart hemmagjord Pizza :)



Pizzan var uppskattad!!!

Nu ska vi dra på minigolf. Vem vinner?

Gissa gärna ;)


Fys på programmet...

Idag åkte AC och Arto hem med buss. Genast blir det så tomt. Det är tur att vi fortfarande är 7 personer kvar. Men konstigt nog jämför man med de 9 vi var tidigare. :)

Idag är det Borgholms marknad på programmet. Jag tog en sovmorgon till 7.30 i morse :) edan givk Mats och jag iväg och köpte Ölandslimpa och långfranska. Färskt bröd på morgonen är aldrig fel. Perfekt att ha ett konditori någon hundra meter från stugan, som dessutom öppnar klockan 7 varje morgon. :D

Innan marknaden ska jag köra ett alternativt gympass inne i Borgholm. Måste säga att jag känner mig väldigt pigg i kroppen nu. Det är mycket tyngre att köra 4-5 handbollpass + fys. Handbollen sliter verkligen på kroppen. Att bara få köra fys dessa veckor känns riktigt skönt. Fokus på fys helt enkelt!


Haha! Tre flummisar. Jag, AC och Arto larvar oss liiite.


Frivändningar! Ja!

Nä, dags att börja rulla mot gymmet. Dagens fyspass ska avverkas!


Dålig uppdatering

Dålig uppdatering, sorry för det. Men här går dagarna i ett, och ibland känner man bara att man vill koppla bort nätet på semestern. :) Men nu ska ni få höra att det varit fullrulle här på Öland. Vi har varit i Borgholm en dag. Där shoppade vi, spelade minigolf och åt glass.


Jag med golfklubban i högsta hugg :)


Tre muppar :)

I går var vi i Kalmar en hel dag. Det blev naturligtvis shopping då med samt fika i Krusenstjiernska trädgården.


Mats och jag på fiket!

Vi har legat nere på stranden och solat! Härligt väder har vi haft! Klarblå himmel och strålande sol. Njuta!

Idag åkte Mats och jag upp till Böda Sand på norra Öland. Vi spelade frisbeegolf (9-håls bana) som finns på KronoCamping i Böda Sand. Efter det gick vi ner och satte oss i solen på Böda Sand. Jättefin sandstrand.


Gonzo leker i spegeln.



Dessa underbara söta bilder på Ebba och Gonzo får avsluta detta inlägget!

Kram på er

Ska verkligen försöka uppdatera bättre!


En dag i Borgholm

Igår var en riktigt rolig dag. Vi bestämde redan på morgonen att träningspasset skulle avverkas på kvällen. Att springa klockan 11 på morgonen (i gassande sol) skulle vara alldeles för varmt. Speciellt med tanke på att löpningen var 60 min. Gah. Vid 12-tiden var vi istället inne i Borgholm för lite shopping och mini-golf.


Jag med klubban i högsta hugg.


Hela golfgänget. Fiiiiint ;)


AC böjer i knäna...ordentligt :)

Hur gick minigolfen då? Kan informera om att jag gjorde två hole in one där ett av dessa i stort sett var ett omöjligt. Helt chockad. Man ska ha tur! På själva minigolgen kom jag och Mats delad etta. Men efter utslagsputtning vann till slut Mats :) Jekla skiiit! Vinsten blev en stor glass på en italiens glassbar :)


Mums!

Idag är det åter igen klarblå himmel. Jag ska trotsa värmen och snart ge mig ut och springa pyramidintervaller. Kötta! Kommer antagligen tuppa av i värmen, men det löser sig :) Sedan blir det antagligen lite strand med sol och bad! Planerar eventuellt att besöka Byxelkroks frisbeegolfbana. Kanske.

Sol o gla.


GLAD MIDSOMMAR!

Det önskar jag alla mina läsare. Antar att det inte är så många som är inne och läser bloggen en sådan här dag, men är ni inne imorgon så får ni iallafall en hälsning.

Här på Öland har vi en underbar midsommarafton. Började dagen med att fika hos pappas syster dit många andra kusiner mfl kom. Alltid lika trevligt. Det bjöds på 7 sorters kakor som var hembakta. Såååå gott!!!

På kvällen har vi ätit midsommarmat. Inte min favoritmat, men ändå :)



GLAD MIDSOMMAR!!!


Öland

Nu är vi nere på älskade Öland. Resan gick bra. Vi tog första stoppet i SÖderköping där det vankades kebabrulle. Jag och Mats delade på en rulle så att vi kunde få i oss den berömda Söderköpingsglassen ;)





Jo, det var lite galet i bilen ner...men det är så det ska vara :)


Ebba var duktig och Arto hade pli :)


Jag och Mats mumsade glass.

Glassen var riiiktigt god. Jag tog tre kulor i våffla:

Lion: chokladglass med kolasås och choklad.

Änglaglass: vaniljglass med lingonsylt och digestivekex

Saltlakrits/hallonglass: Blandning av saltlakrits och hallon helt enkelt.

Mums vad gott det var. Vi har redan bestämt att vi ska stanna där på hemresan också. Då ska vi dock sätta oss på deras uteservering för då får man jättefina glasbägare att äta ur!

Vi gjorde ett kortare stopp till innan vi begav oss raka spåret till Öland och Köpingsvik. Blev smått chockad över att det är så lugnt på ungdomar här. Förra året var det gap och skrik hela kvällen, men ikväll är det lugnt som bara den. Vet inte om färre åker hit pga. förra årets händelse då en kille blev knivmördad nere vid stranden några hundra meter här ifrån :/

Imorgon är det midsommar!! Då ska vi bort till pappas syster mfl. Ska bli riktigt trelvigt! Förhoppningsvis blir vädret fint också!!!


Öland - here we come!

Så är det äntligen dags att åka ner till Öland på semester. I morse ställde jag klockan på 7 för att vara på gymmet kl 8. Körde det tunga gympasset själv. Riktigt tungt. Får än så länge inte gå upp till de riktigt tunga vikterna på benen men sakta och säkert letar jag mig upp :)

Klockan 10 är det planerat att vi ska åka hemifrån. Mats ska styra karossen mot Öland och Köpingsvik. samtidigt startar mamma och pappa sin kaross :) Påvägen hämtar vi upp AC och Arto. Sedan är det tänkt att vi ska äta gemensamt i Söderköping. Mats har redan bestämt att vi ska äta Söderköpings berömda glass :D Mums.


Hehe! En bild som vi tog på pendeltåget. Mats mumsar after eight karamell och jag lipar så vackert ;)

Nu ska vi plocka ihop det sista innan det är dags att bege sig.

Vilka vann eken cup?



BILD HITTAR NI HÄR :)


Buzzadorkampanj på G

Riktigt kul att jag ska få testa Berocca Boost.



Efersom jag tränar och jobbar så mycket som jag gör känns det som att det passar mig som handen i handsken. Man löser upp tabletten i vatten och dricker för att få i sig extra vitaminer, mineraler och guarana. Spännande. Jag hoppas jag hinner få hem paketet innan nästa lördag. Då kan jag buzza under semestern.

Är du buzzador? Om inte, bli det via mig. Skriva bara ner din mejladress så skickar jag en inbjudan. Det hela är väldigt enkelt. Som buzzador får du testa olika produkter på marknaden. Jag har ex fått testa Orangina, SSensodyne tandkräm, Neutrogena ansiktstvätt, Storytel (ljudbok i mobilen) m.m. Sedan är din uppgift att sprida produkten vidare till familj, vänner och andra i din omgivning. Jag har tex. tagit med produkter till jobbet, handbollen, vänner. Det är alltid kul att buzza. Bli medlem, du kommer inte ångra dig en sekund.

Mejlen i kommentnarsfältet så bjuder jag in!


1 dag kvar

Semestern väntar runt knuten. Känns väldigt skönt. Idag är sista dagen på jobbet. Var väldigt trött i morse. Men med tanke på att det är sista arbetsdagen känns det lugnt. Har ingen träning idag heller eftersom Gonzo har fått veterinärtid på Roslagstull klockan 16.30. Han måste verkligen vingklippas, och eftersom vi åker till Öland i morgon på morgonen är det verkligen sista chansen. Inget att välja på alltså. Jag måste till och med gå tidigare från jobbet eftersom han ska hämtas på ön först. Mhh.

Ikväll måste jag dessutom packa klart till Ölandsresan. Trots att det bara blir 1 1/2 vecka på Öland är det endel man ska ha med sig. Man vet ju faktiskt inte vad det blir för väder. Men jag hoppas på sol. Har hört att man ska ta med sig paraply - annars blir det regn. :)

På torsdag morgon ringer klockan 7, eftersom jag måste vara på gymmet 8. 10.00 rullar vi mot Öland ♥ Mormor och Viveka är redan där sedan i måndags. Åh så jag längtar. Ska bli riktigt mysigt att komma ner! Jag lovar att uppdatera allt som händer :) Ska bara försöka hitta kamera först. :)

Ha en underbar dag i solen!


Träningen i veckan

Känner mig taggad för träning ikväll. Ska bli skönt att gå ut och springa, trots att jag vet att 4min intervallerna är sjukt jobbiga. Man mår faktiskt riktigt dåligt när man springer dem. Efter det ska jag köra alternativa styrkan, och sedan 90 min kollektiv handboll. Jag vet att jag kommer vara riktigt trött ikväll. Någon som vill komma och hämta mig på en skottkärra? Haha!

Imorgon är det träningsledigt för min del. 16.30 ska Gonzo klippa vingarna. Det är ett måste så att han kan vara utomhus i sommar. Vi riskerar inte vårt lilla hjärta. Tänk om han skulle flyga bort :,( Hemska tanke. Hur som helst är det ett måste, vilket gör att jag och AC missar kvällens handbollsträning. Satan i gatan. Istället måste jag köra ett morgonpass på torsdag kl 8, innan vi åker ner till Öland. Känns lite tungt.

Sedan kommer veckans fysträning rulla på. Har iallafall planerat att midsommarafton kommer vara träningfri. Sedan kör vi hårt på midsommardagen igen. Alla pass ska få plats :) Det positiva med sommarträning (när man inte jobbar) är att man kan planera sin träning väldigt fritt. Morgonträning? Kvällsträning? Dubbla pass? Enkla pass? Så lyxigt för en som annars alltid måste gå efter schemat: Jobb -> Träning!

Snart är det dags för mig att rulla mot träningen i Nacka!

Ha en underbar kväll!


2 dagar kvar..

Snart går jag på semester och det känns underbart skönt!!! Gaaaah! 3 veckor utan att behöva öppna ögonen vid 5-snåret. Kunna planera dagarna som man vill och bara njuta!

Gårdagen var allt annat än rolig, ur träningssynvinkel. Jag var totalt sönderkörd. Ont överallt. Men 90 min handboll blev det och delar av det tunga gympasset. Ska kompletera med endel övningar idag tänkte jag. Igår var känslan bara "hur mycket ger egentligen detta?".

Idag däremot hoppas jag att det känns bättre. Jag ska köra löpning och gym innan handbollen klockan 18.30. Antar att det kommer kännas när handbollen drar igång, men jag ska verkligen köra på hårt nu sista kollektiva träningen.

Nä, dags att göra nytta!


Guld i Eken Cup

Det blev GULD i Eken cup. Söndagen startade med semifinal mot Sannadal (vinst med 42-7). Den matchen spelades på konstgräs. Våra bollar var fulla med svarta gummipluttar *haha* och jag var riktigt tacksam när jag fick höra att finalen mot Spårvägen skulle spelas på gräs. Det är ju det som är Eken Cup. Det blev en tät historia som gick till förlängning 2ggr 5min. Där drog vi ifrån väldigt tidigt och vann med 5 bollar. :) Vi försvarade med andra ord förra årets guld :) Jihaaaa!



Med tanke på vädret, både lördag och söndag, har det varit en riktigt rolig helg. Att spela matcher där man vinner med 30 mål är väl ingen jättehöjade egentligen...men finalen höjde hela helgen kan man säga. Kamp och tuffa dag!! Ta och ge!! Mycket publik i finalen!! Soligt väder!!

Tyvärr har de inte lagt ut bilder från finalen ännu :/

Direkt efter finalen åkte jag hem och duschade. Sedan spenderade vi kvällen hemma hos mamma och pappa med fika och fotboll (Brasilien - Elfenbenskusten). Så mysigt att få gosa med Ebba och Gonzo ♥ De är underbara de små liven. Vid 21.30 gick vi hem och jag somnade i vanlig ordning som en stock. Zzz....

Nu är det bara 3 dagar kvar innan semester stundar. Åhh...underbart!!


AC och jag - glada :)


Mot Eken Cup, dag 2

Jaha, sovmorgon var ju inte helt fel. Såå skönt. Sov till 7.30 och känner mig riktigt utvilad. :) Inte blir det sämre av att vädret är kanon. Strålande sol - love it! Det kommer bli en bra dag! Vi ska ha kul och hoppas på att vi når hela vägen fram till guld. Eken Cup är en kul grej i slutet av säsongen, men inget är väl roligare än att vinna? ;)

12.00 ska vi samlas på Gubbängsfältet.

Uppdaterar ikväll!

Eken cup Dag 1

Så här startade dagen på Eken Cup. Bodil blev bortrövad till Möhippa av syster och vänner. Haha. Simglasögon och snygg krona + slöja = Great! Hoppas du hade en riktigt trevlig dag!!! :)

Jocke berättar vad han tycker i halvlek.

Emma och AC.





Växlande molnighet och godkänd temperatur. Det har varit en riktigt bra dag på Gubbängsfältet idag. Vi har spelat 4 matcher och vunnit samtliga utan problem. Ett lag vi mötte kunde tyvärr inte ge något som helst motsånd och vi gick vinnande med 42-2. Ni kan nog förstå att det inte var särskilt roligt för publiken att titta på :/ Men det är alltid roligt att spela :)

Imorgon får vi sovmorgon!!! Egentligen skulle vi ha spelat kvartsfinal klockan 10.10, men eftersom Vallentuna har dragit sig ur blir det semifinal klockan 13.00. Samling 12.00 innebär sovmorgon, och jag hoppas verkligen inte att jag vaknar vid 6-tiden som jag gjorde i morse. Gah. Suck.

Jag hoppas verkligen vi kan vinna semifinalen och få möta Spårvägen i final klockan 16. Vore kul! Då möter vi Ulla (Läs Ullis) och Mia som spelat med oss tidigare :)

Nu blir det mera TV och soffmys innan det är dags att natta. Imorgon väntar förhoppningsvis en solig och rolig dag på fältet :)


Eken cup

Blev smått chockad när jag vaknade och såg att det var klarblå himmel. Dock var klockan bara lite över 6, och klockan skulle ringa 7. Men jag var pigg så jag gick upp. Nu börjar dock molnen smyga sig på och jag tror det blir en molnig dag med lite regn. Men jag har packat ihop det man behöver för eventuella regnskurar så det ska nog gå bra.

Ska bli riktigt kul med Eken.

Igår ringde Jocke AC och sa att vi hade ett bortfall pga. sjukdom...så AC ska, liksom mig, spela alla matcher idag.

Nu ska jag snart gå ner och ta Lidingöbanan!

Mot Gubbängen!

Snart börjar helgen...

Känns helt underbart att det snart är helgdax. När klockan slår över till 15.30 beger jag mig härifrån för att göra ett par ärenden åt syster i Mörby Centrum. Hon ville visst att jag skulle köpa lite sminkgrejer. Vid 16 ska jag möta upp Mats i stan för gemensamt köp av byxor. Jag har längre trånat efter ett par McKindley byxor (trekvartslånga) som man kan ha när man tex. spelar discgolf eller när det är för kallt för shorts men för varmt med jeans. Mats har ett par och jag gillar dem skarpt. Provade faktisktett par i tisdags men var osäker och lämnade tillbaka de innan jag nådde kassan. Men efter lite betänktetid har jag faktiskt bestämt mig för att köpa två par; ett par svarta och ett par beiga. Tro det eller ej. 290:- styck är helt ok pris.

Efter att ha shoppat ska vi handla mat till kvällen. AC och jag har bestämt att det ska bli taco :) haha. Min favoriträtt. Mats är inte lika frälst tyvärr ;) Eftersom AC ska träna efter jobbet hinner jag och Mats förhoppningsvis plocka upp lite ur flyttkartongerna innan det är dags för middag.

Kvällen ska avslutas med film såklart, och avkoppling.

På lördagmorgon ringer klockan tidigt för min del då jag ska spela första matchen i Eken Cup klockan 9.50!

Ahhhh äntligen heeeeeelllggg!!


Eken stundar

Imorgon drar alltså Eken Cup igång för våran del, dvs. vi äldre ladys. Idag spelar många yngre lag. Ska bli riktigt kul att spela. Lite tungt att första matchen är redan 9.50, med samling 8.50. Det innebär alltså att jag måste gå upp vid 7-tiden. Snark. Jag har nämligen valt att vara med i alla fyra matcher på lördagen. De som ville fick spela alla annars delade de upp så man spelade 2 matcher var. Men för bövelen, Eken är Eken, och dessutom verkar det som att vädret ska vara helt ok hela lördagen. Växlande molnighet = bra!

Vårt spelschema:
9.50 Skuru - HK71
14.00 Hammarby-Skuru
15.40 Skuru - Upptuna
17.20 Skogås-Skuru

Yeah vad kul det ska bli.

Något jag däremot tycker är riktigt tråkigt, är att semifinal och final spelas på konstgräs. Men för helvete, det är väl en grästunering? Inte en konstgrästunering? Blä. Det är ju det som är hela grejen med Eken Cup. Nä där har de verkligen tabbat sig. Men bara att le och va glad.

Lovar att ta bilder som uppdateras på lördag kväll!!!!


Möhippa för Bodil

Efter att ha kört dubbla pass på Bosön och efter att ha mött upp Mats i Ropsten för att gemensamt äta thaimat begav jag mig in till centralen. Alla i laget hade förberett en möhippa för Bodil som gifter sig i sommar. Bodil var helt ovetandes och då hon klev ut på Plattan gapade vi och skrek :)

Bodil fick göra flera uppdrag på vägen mot Kungsträdgården. Bland annat sälja rosor, få autografer från tre kändisar (thore i ztv, ensam mamma-kille, någon sångerska)....m.m. Riktigt kul!!


Anna låter Bodil välja av den starka varan :)


Gratis fotografering ho Expressen och Bodil fick två brudnäbbar på köpet :)


Ett annat uppdrag var att flörta till sig några personer som kunde fånga Bodil då hon gjorde sitt superwoman hopp :)

Vi lyckades även komma in på VIPen tack vare Annas charm :) Där bjöds det på gratis dricka. Cider, vin...och sprite för min del :) Det har varit en riktigt rolig kväll. Förhoppningsvis kommer fler bilder upp här. Jag hade inte kameran med mig, utan bara den kassa mobilkameran. Men flera i laget hade kamera och de lägger förhoppningsvis upp bilder på Facebook som jag kan norpa.

GRATTIS BODAN!!!
Allas vår fruga :)

Tvättmedelshink till salu

Som ni vet innebär flytten att det blir mycket dubbla prylar samt att endel saker behöver rensas ut. Därför tänker jag sälja lite saker via bloggen framöver. Jag hoppas verkligen kunna bli av med det. Först ut är en vit tvättmedelshink. Jag köpte den för 185:- och den är i nyskick. Jag tänker sätta priset 125:-

Till hinken ingår en jätte fin silverfärgad skopa som man kan hänga på utsidan av hinken.

En väldigt fin och praktisk hink måste jag säga.

Någon som är intresserad????


Dubbla fyspass

Äntligen torsdag. Gud vad skönt! Snart är det fredag och en träningsledig dag väntar. Är så otroligt trött i kroppen nu. Handbollen ger verkligen kroppen mycket stryk, och att lägga på fyspass efter varje handbollspass gör att man känner sig mör i slutet av veckan. Ska njuta som bara den på fredag och samtidigt ladda inför Eken cup ;) Ska mest bli en rolig grej iof. :) Men vinner man blir det såklart roligast!

Idag väntar arbete i vanlig ordning innan jag ska bege mig till Bosön för dubbla fyspass. Har ingen handboll idag vilket passar bra med tanke på att alla fyspass ska få plats någonstans i veckan. Hade det varit handboll ikväll hade det nämligen blivit kämpigt att lägga till två fyspass efteråt. Vet inte hur mycket det hade gett rent fysiskt.
Löpning (4min intervaller) och alternativtgym står iallafall på kvällens schema + min rehabträning som nu består av enbensknäböj, knäext, knäflx och endel hopp. Räknar med att kvällens träning kommer ta sig tid, så jag ska verkligen snabba mig från jobbet klockan 15.30.

Klockan 18.30 ska vi i laget befinna oss vid T-centralen för att äta tillsammans. Trevligt! :) Får se om jag hinner dit i tid. Får annars sluta upp senare än alla andra :/


Flyttbild

Avslutar kvällen med en bild från i helgen då vi kastade endel prylar på Jordbro Industriområde. Jag och Bempen kastade en TV bland annat.



Hehe!! Lite rolig bild.

Gräv ner mig

90 min handboll och 40 min löpning.
Bra fart på handbollen där vi bland annat avslutade med tvåmålsspel. Hur kul som helst. Dessvärre märks det att man inte är inne i matchtempo. Men det är samma för alla, och det är bara att kämpa på.

Efter träningen pratade vi lite om Eken Cup. Vi är anmälda och ska spela. Dock verkar det bli så att vi delar upp lördagen i två delar där hälften av laget spelar fm och resterande del spelar på em. Man får dock spela hela dagen och det lutar åt att det är så jag kommer göra. Jag kommer iallafall spela 3 matcher på lördagen.

Har smockat i mig spagetthi med baconröra. Nu väntar en halv melon på mig. Mums.

Godnatt!

Tävling med Saltåkvarn

Nu när det snart är sommar och allt tänker jag dra igång en tävling tillsammans med Saltåkvarn.


Jag kommer dra en lycklig vinnare som kommer få hem ett presentkort på 100kr att plocka musli för samt den här urfina plåtburken att förvara muslin i.

Jag vill att många ska kunna vara med. Därför är reglerna enkla.

1. Berätta vad du äter till frukost!

Har du blogg är du mer än välkommen att länka. Dock är det inget krav för att få vara med i tävlingen!
Glöm inte att skriva i ev. bloggadress samt mejladress så att jag kan nå dig vid ev. vinst.

Kör hårt!!!


Parloppet 2010

Nu är parloppet avklarat. Riktigt kul! Jag är helt nöjd med min tid med tanke på förutsättningarna. Känns som att man har fått lite blodad tand efter det här. Jag kommer absolut vilja springa fler lopp i framtiden.


Innan loppet. Ganska kallt och blåsigt.


Taggad Mats efter loppet, jag ser mest nöjd ut. haha!


Också efter loppet.

Vi stannade inte kvar efter loppet för att ha picnick utan valde att komma hem i bra tid istället. Typiskt bara att solen precis kom fram när vi gick därifrån. Gah. De som hade start nr 2 klockan 1.30 fick med andra ord lite varmare :)

Ja, som sagt. Det var värt sina 175:-
I kassen från Löplabbet fick vi bröd, banan, ost, vatten, chiquita dryck, kexchoklad.
Mums!

Jag kommer iallafall somna gott ikväll!!!

Parloppet nästa

18.30 går startskottet för Parloppet! Tyvärr verkar vädret strejka lite. Molnigt och lite duggregn. Förhoppningsvis är det uppehåll när själva loppet går :) Det ska hur som helst bli kul och annorlunda. Var väldigt länge sedan jag var med i ett lopp. :) Förhoppningsvis kommer uppdatering.


Bosönbesök

Imorse var jag hos sjukgymnasten på Bosön för att fortsätta kolla upp hur det går med styrkan i vänster lår. Jag var där klockan 8, och fick alltså sovmorgon  till 6.15. Tyvärr blev det väl inte fler timmars sömn då jag var tvungen att titta klart på gårdagskvällens Italien-match innan jag slöt ögonen :) Men hur som helst. Det gick bra hos Britta. Jag fick göra flera tester i maskin där man jämför styrka, power m.m. i benen. Man spändes fast i en stol, och det kändes precis som att de skulle skjuta upp mig i rymden. Haha! Lite mysko känsla. Testerna gick väl bra. Jag är fortfarande svagare i det skadade låret, vilket inte kom som någon överraskning. Jag känner det bland annat på handbollsplanen eller då jag ska köra enbenshopp. Men det kommer ta sin tid. Framförallt är jag sämre på den explosiva styrka, tex. vid hopp. Men eftersom jag inte hopptränat så mycket än utan mer koncentrerat mig på råstyrkan är det inget att hetsa upp sig för...det kommer!! Jag har hela försäsongen på mig att köra hopp och annat för benet! (Tagga tagga) Nu ska jag inte tillbaka förrän efter semesterna. Då ska vi åter igen testa styrka och power. Spännande.

Efter testerna känner jag mig verkligen totalt slut i benen. Inte nog med att gårdagens träning innehöll handboll och tungt basgym (med bla. knäböj, marklyft, frivändningar). Men jag ska inte klaga. Det är skönt att känna att man tagit ut sig. Ikväll är det dessutom ett löparlopp som ska spingas i Hagaparken, nämligen Parloppet. Jag och Mats ska springa tillsammans. ♥ Förhoppningsvis är vädret med oss ikväll klockan 18.30.

Tills dess ska jag mata på med energi. Dagens lunch: Laxpudding. Hur gott som helst!

Zzz..... 

:)


Börja om...

Helgen har verkligen varit fullt ös. Men det har varit en bra helg. Fick mycket gjort kombinerat med trevlig lördag- och söndagskväll. Träningen på Bosön igår blev senare än planerat. Var där vid 19 och sprang intervaller + körde styrka. Riktigt skönt löparväder ska tilläggas :) Blev som sagt lite senare än planerat. Jag och Mats planerade nämligen att se matchen Tyskland - Australien klockan 20.30 hos mamma och pappa, men kom dit först klockan 21.00. Då hade vi dock havrebollar till fikat och ett stort tuggben till Ebba. ♥ Mamma hade sagt till Ebba att vi skulle komma så hon var helt tossig när vi kom. Hoppade,spang som en toka och var överlycklig. Hon är heeelt underbar! Tyvärr kunde vi inte träffa Gonzo då han redan var nattad. :/ Men jag kikade in under filten till buren och kliade honom lite i nacken. ♥

22.30 var vi hemma efter att ha sett Tyskland utklassa Australien. :)

I veckan hände lite skojjiga saker.

Måndag: Jobb + träning (handboll+fys)

Tisdag: Jobb + springa parloppet med Mats ♥

Onsdag: Jobb + träning

Torsdag: Jobb + egenträning (löpning och gym)

Fredag: Jobb + löpning

Lördag & Söndag: Ekencup hela dagarna!!!!

Eken Cup är en utomhustunering för handboll som spelas på gräs. Den spelas på Gubbängsfältet och det är flera hundra lag som deltar! Jag hoppas verkligen vädret är med oss. Förra året var det rena vargkylan, och det var mindre roligt kan jag säga. Desto roligare var dock att vi vann förra året :)
Kommer ni ihåg?


Fullt upp

Flytten fortsätter!! Igår var det fullt upp här, och igår eftermiddag hade vi äntligen fått hit alla saker. Jag kan inte fatta att Mats har kunnat ha alla dessa prylar hos sig. Var har han gömt alla saker. ;) Nu gäller det bara att komma iordning med allt. Kasta, spara osv. Var ska vi ha den möbeln osv.

Igår kväll tog vi ett litet break och åkte hem till Arto. Nedanför där han bor har de världens godaste italienska restaurang med vedugnsbakade pizzor. Gah vad gott.


Min och Mats pizza. Mumsigt.


AC och Mats mumsar pizza!


Yeah gott med pizza!!

Det blev en riktigt trevlig kväll. Vi tittade på England-USA och fick se den stackars målvakten i England tabba sig ordentligt. Sedan funderade vi över om det var han som psykade svenskarna när de spelade EM och skulle lägga straffar. Var det han kan jag tycka att han fick sig en tankeställare. Man ska vara ödmjuk och inte så kaxig. Nu fick han känna på!!! Men frågan är om det var han?? Någon som vet kanske?

Idag ska vi fortsätta här hemma och flytta iväg Mats soffor i Tungelsta. Det blir en dag full med aktivitet med andra ord. På eftermiddagen ska jag och AC till Bosön och köra dubbla pass; löpning och styrketräning!

Kram


2 pass på Bosön

Efter jobbet åkte jag raka spåret till Bosön. Det var verkligen inget upplyftande väder, men får väl vara tacksam över att det inte ösregnade. Sprang först mina intervaller på deras 1.2km bana i skogen. Grymt skönt att springa på sådant underlag. Efter löpningen gick jag in i gymmet och körde min rehab för låret. Enbensknäböj, enbensknäböj med vikt, bencurl och extentionscurl. Check! Lyckades matcha Bosönbussen ganska bra efter duschen vilket var riktigt skönt. :) Bosöbacken är inte rolig efter dubblapass.

Nu sitter jag hemma hos Mats i Tungelsta. Det kommer bli en lugn fredagskväll i soffan. Som jag har längtat efter en sådan kväll. Gah. Att inte behöva snegla på klockan hela tiden, för att slänga sig i sängen klockan 22 känns lyxigt.


En rolig bild får avsluta det här inlägget. Det var mina nya stövlar som skulle testas. Vad passar bättre än en stor vattenpöl?

Äntligen Fredag

Jipi, idag är det äntligen fredag!! Underbart med helg även om mycket kommer innebära jobb med flytten. Måste tycka lite synd om studenterna som går ut idag. Inte speciellt roligt väder att ta studenten i. Gah. Regn och kallt. Brr. Jag skulle inte vilja stå huuttrande på ett lastbilsflak en sådan här dag. Eller också struntar man i det...man har ju faktiskt tagit studenten ;)

Idag känner jag mig som en 89-åring. Gårdagens pass tog extremt hårt. Handbollen var ganska intensiv med mycket start/stop och tempo. Direkt efteråt gick jag och AC ut och körde 4min intervaller, 8 set. Herregud. Jag trodde i ärlighetens namn jag skulle dö. Var så otroligt trött i benen. Men envis som man är körde man sig totalt slut och stupade i säng kan jag säga. Zzzz...

Idag efter jobbet blir det löpning och styrka på Bosön. Kan inte säga att vädret är sådär jätte lockande. Eller så är det skönt att springa i regn (?)

Någon som är bra på Polar pulsklockor? Hojta i såfall. Behöver hjälp med att kunna sepulsen när jag kör. När jag sätter igång klockan nu så räknar den bara på procent av inställd puls. Gah. Blir galen. Jag vill se exakt pulsen, inte procent av den maximala puslen.

Puss och Kram


Kaos

Just nu är det ganska så kaosartat hemm hos mig. Det är flyttkartonger och möbler överallt. Dessutom kommer det komma ännu mer prylar på lördag då vi flyttar hit det sista från Mats lägenhet. Men vi ska se till att få iordning och sälja av lite grejer vi har dubbelt av.

AC tvingar mig att visa en bild på detta kaos :) Så här kommer den.


Haha! Ni ser ju själva :)

Bara för att jag visar er den här bilden, så måste ni ju bara få se hur det ser ut sedan när det blir fint. Håll ut :)

Man fattar nog inte hur jobbigt det är att flytta ett helt hem.


Planer för helgen

Det börjar faktiskt närma sig helg, även om det inte känns så. Idag är det redan torsdag. Jag som tyckte att veckan börja så långsamt, får nästan ta tillbaka det. Nu tycker jag nästan att veckan har gått för fort. Antagligen kändes veckan extra tung då det var fystester med handbollen tisdag och onsdag. Det är sådant som frestar på psykiskt :O Hur som helst är dessa tester över för den här gången, och jag ser fram emot helg.

Fredag:
Fredagen startar i vanlig ordning med arbete. Ska dock jobba lite kortare eftersom jag ska iväg till Bosön på eftermiddagen. Där ska jag slita med dubbla träningpass innan jag åker till Mats ♥ Kvällen kommer antagligen spendras lugnt och eventuellt att vi packar lite lådor i bilen.

Lördag:
Redan på morgonen börjar vi packa det sista lasset från Tungelsta till Lidingö. På Lidingö väntar AC och Arto för att hjälpa till. Dagen kommer med störta sannolikhet gå till att packa upp. På kvällen har vi dock bestämt att vi ska äta middag inne i stan. :) Trevligt! Kvällen fortsätter sedan antagligen hemma hos Arto med fotbolls-VM!

Söndag:
Söndag är inte speciellt planerad ännu. Vet bara att jag har dubbla pass på Bosön igen. Löpning och styrketräning även denna dagen :) Skönt!!! Med alla sannolikhet innebär den här dagen att packa upp en massa och sedan fundera vidare på möblering och annat!

Händelserik, men inte så spännande helg kanske. Ingen frisbeegolf eller annat, men det spelar ingen roll. Det kommer bli en kanonhelg iallafall!!!


Dag 2 - klart!

Igår var de sista testerna. För min del spänst och 5km löpning på löparbana (dvs. 12 1/2 varv på 400m-bana). Får inte köra  maximala tester i knäböj än. Hur som helst måste jag säga att jag är klart nöjd med löpningen. Det märks att jag kört med långdistanslöpning. Beepen var jag inte alls speciellt nöjd med, även om jag måste tänka logiskt (herregud, jag har inte spelat handboll/kört intervaller på 10 veckor). Det var hur som helst skönt att få avsluta bra *glad* Min feta fotblåsa (i fotvalvet) gjorde till en början ohyggligt ont. Trodde i ärlighetens namn inte att jag skulle kunna köra. Men när adrenalinet börjat pumpa kändes lite inte speciellt mycket. Phu. Hade aldrig struntat i testet. Då hade jag hellre haltat de 12 1/2 varven. Haha!

Nöjd och glad åkte jag hem och åt pasta med tomat och mozzarellaost. Yummie!

Vid 20-tiden kom Mats, pappa, Raz och Bempen med kartonger och möbler. Nu ser det ut som ett bombnedslag i lyan, men vi ska allt få ordning på det. Mycket måste vi sälja av, annars kommer det vara möbler och prylar upp till taket. Varken snyggt eller praktiskt ;)

Sängdags vidd 22.45 och upp vid 5.30
Pigg, go och glad - den här dagen kan bara bli bra!


7 miljonärer

Jag tycker om svenska filmer. Men ibland tycker jag svensk film har en tendens att bli liiite "barnslig" trots att genren ska vara skräck/thriller etc. Det blir liksom inte alltid lika trovärdigt. Att se filmen "7 miljonärer" gav ganska mycket av den känslan. Den här filmen har nämligen genren thriller/komedi vilket ofta blir ganska larvigt. Helt klart finns det endel roliga scener, men det känns lite konstigt att blanda actionscener ala USA med svensk parodifilm. :/

Här kommer handlingen:
Bröllopsförberedelserna är i full gång på Himlabackens herrgård i det soliga och högsommarfagra landskapet. Måns, stormrik arvtagare till herrgården, ska gifta sig med den minst lika rika Judith som även är ägare till ett av Europas största hotellimperium. En blandning av iver och nervös förväntan sprider sig bland inbjudna och oanmälda gäster när brudparet äntligen ska slå sina påsar och plånböcker ihop. Men molnen tornar upp sig. Är alla verkligen vad de utger sig för att vara...?



Jag ger filmen 2+ Det blir tyvärr inte mer än så.


(Lill)lördagen då!

Så är det redan onsdag. Vad hände med tisdagen? Den bara försvann. Hur som helst var det skönt att göra de första fystesterna igår kväll. Jag ska nog säga att jag är ganska nöjd. Man kanske inte ska vara nöjd, därför säger jag ganska nöjd. Man kan alltid ge lite till i allt. Tror jag iallafall. Med med tanke på att jag inte spelat handboll eller sprungit intervaller (bara ca 2ggr) på hela 12 veckor måste jag vara ganska nöjd. Det är så jag får tänka helt enkelt. Jag hoppas att sommarträningen kommer innehålla massa intervaller och vändningar så att jag kan förbättra beepet betydligt till nästa gång. Känns sjukt inspirerande med sommarträning nu! Jag ska träna som en jäkla duracellkanin.

Efter träningen var tanken att jag skulle åka hem till mig. Men det blev ändrade planer och Tungelsta istället ♥ Där tittade Mats och jag klart på "7 miljonärer" innan det var läggdags vid 22. :) (Läs min lilla recension av filmen i inlägget efter detta)

Idag går iallafall första flyttllasset från Tungelsta till Lidingö. Då blir vi två personer :) Ska bli riktigt trevligt! Men med tanke  på att vi bott tillsammans (antingen på Lidingö eller i Tungelsta) hela hösten så det nog inte så stor omställning. Den störta skillnaden blir att vi måste möblera om eftersom Mats vill ha in sina prylar också såklart!!


Dag 1 klart

Sådär nu kan man bocka av den ena dagen med fystester. Check. Mot morgondagen.

Tuff dag - men utvilad

Klockan ringde 5.30 i morse. För en gång skull kände jag mig ganska utvilad. Somnade innan klockan 22 igår kväll, och tror det kan vara en anledning :) Känns bra att vara utvilad idag med tanke på vad kvällen har att bjuda på. Ikväll är det nämligen fystester med laget. Det är aldrig kul, samtidigt som det är spännande. Ska bli intressant att se var jag ligger efter mitt 12 veckor "uppehåll". Har ju inte legat på soffan i 12 veckor, men har bara sprungit i några veckor. Innan dess fick jag bara cykla som konditionsträning. Har dock fått order om att inte köra maximala knäböj och snabbheten (20m-40m-20m). Knäböjen eftersom jag inte kört det på hur länge som helst och snabbheten för att det kändes lite onödigt att riskera något. Men jag kan däremot köra chins (hoppas jag m.t på min axel), bänkpress, beep, 5km och spänst. :)

Måste även berätta att jag tog tag i klädkamaren igår kväll när jag kom hem från träningen. Funderar påatt sälja lite grejer på tradera eller blocket. Endel saker använder jag verkligen inte. Har tex. ett fin fotbad som bara har använts en gång - för att testa. Någon som vill köpa? Kan lägga ut bild om ni vill (?) Har sedan endel kläder som jag inte kan använda längre t.ex. ett par Levisjeans storlek 29/32. Har en svart tenniströja av Lyle & Scott storlek L (obs. den är inte som en vanlig largestorlek utan mindre). Sedan endel t-shirt från Paul Frank och We.
Tror ni det är någon idé att jag lägger ut något här?

Nu ska jag göra lite nytta!


Bilder

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan. Jag har kört dubbla pass ikväll med handboll och alternativt gym. På handbollen kände jag att det tryckte liiite väl mycket på insidan foten (fotvalvet) och efter träningen när jag tog av mig strumporna såg jag att jag hade två stora blåsor på insidan foten. Aj aj aj! Fasen var onödigt. Men nu får jag genomlida morgondagens fystester med detta. Antar att det inte spelar så stor roll - smärta som smärta. :/

Här kommer lite bilder från i helgen då vi mumsade cocosbollar vid Roslagsstoppet :)


Hahahahaha! Mats o jag mumsar på!


Arto o AC mumsar - inte sämre dem :)

Sedan måste jag bara avsluta med en bild på världens underbaraste vovve Ebba!!!







Nu ska jag riva runt och stuva om så det finns plats till person nummer två i min lägenhet ;)


Typisk måndag

Nu måste jag få vara lite sådär måndags-tråkig. Blä. Trött som en sengångare. Känns alltid tungt att komma tillbaka och jobba när helgen har varit kanon och gått alldeles för fort :/ Nu vill man bara ha helg igen :( 5 tuffa arbetsdagar med uppstigning klockan 5.10, två testdagar med handbollen (fystester)....! På ett sätt ska det bli riktigt triggande och intressant att göra fystesterna. Jag har varit skadad i 12 veckor men är nu på G igen. Var ligger man fysiskt egentligen? Spännande att få reda på...men att ta reda på det innebär också smärta och enorm trötthet. Beeptestet springer man ju faktiskt tills man går in i väggen och 5km på löparbana är ju inte  heller så kul egentligen. Som att springa in i en betongvägg ungefär :/

Söndagen var iallafall fullmatad från att vi vaknade.
På förmiddagen kastade jag och Mats lite frisbeegolf på landet innan det var dags att åka hemåt framåt 12-tiden. På resan hem (med bil) stannade vi till vid Roslagsstoppet för att köpa cocosbollar. Mums vad goda de var. Vid 15 entrade vi Bosön där jag och AC skulle träna. Vi sprang först långdistanslöpning sedan var jag inne på gymmet och körde miin rehabträning för benet. (Enbensknäböj med och utan vikt, bencurl, benextention). Direkt efter det släppte Mats och jag av AC innan det var dags att rulla vidare mot Västerhaninge. Där blev det grillning. Hamburgare är ju alldeles för underskattat. Har man sätt tillbehör är det ju bara huuur gott som helst.
Dressing (naturell,bacon eller bea med gurka), sallad, lök (torkad/stekt eller rå), stekt ägg, gurka (saltgurka eller vanlig), ost, tomat, senap. Yummi vad gott det smakade. Jag och Mats köpte dessutom med oss Halloumiost som Bempen grillade. Det är ju huur gott som helst. Salt och lite segt.

Kvällen spenderades en kort stund i soffan med filmen "7 miljonärer". Svensk film. Hann dock bara se 30 min. Får väl se resterande ikväll. :) Somnade vid 22.30 och vaknade trött som en död i morse. Gah.

Men ingen rast och ingen ro. Idag väntar jobb och sedan träning!


Vätö

8 i morse ringde klockan. Klockan 9 skulle vi nämligen åka från Lidingö för att hämta upp AC och Arto vid KTH. Mot Vätö! Mimmi kom med bilen och vi lyckades få träffa Mimmis 4mån vovve Sickan en snabbis. :) Så söt! Tyvärr växer valpar alldeles för fort :/

Idag har vi iallafall firat Mats med tårta och presenter.


Bullar, kakor och massa tårta. Kan en födelsedag firas på ett bättre sätt?


Jag och världens gosigaste Ebba ♥


AC hoppar högt av glädje!


Här sitter man bra :)



AC, Arto och Födelsedagsbarnet :)

Dagen har passerat väldigt fort. Nu är grillen i full gas och vi ska snart äta. Tyvärr blåser det lite kallt just nu, men mitt på dagen var det skönt i solen. Vi tog faktiskt en liten runda med bilen. Åkte bland annat ner till stranden och träffade en familj med en morhuvad papegoja. Inte varje dag man träffar någon som har med sig gojjan. :)

Nä kan inte skriva så mycket mer.

Ha det kanon!


Shoppingdag!

Idag efter jobbet ska jag och Mats shoppa loss inne i stan :) Min ena födelsedagspresent till Mats var ett par nya jeans. Därför ska vi bege oss till SOLO på Norrmalmstorg för att kika ut ett par fina jeans. På SOLO har de nämligen Acne, Nudie, Levis...med flera. En bra jeansaffär helt enkelt. :)

Tar inte jeansletandet för lång tid ska jag försöka titta efter ett par sneakers samt efter ett par tre-kvarts-byxor på InterSport. De hade nedsatt pris förra helgen, men eftersom det var fullt upp hela helgen hann jag aldrig in till stan för att kolla. Får se om de ens finns kvar :/ Perfekt byxor att ha på vår/sommar när man ska spela discgolf och annars också för den delen.

Kvällen kommer tillbringas hemma i soffan. Ska bli skönt att slå sig ner och bara slappa. Som jag har längtat. Min kropp är som ett vrak efter den här veckans jobb och träning. Gah. Nu väntar verkligen två dagars välförtjänt vila innan det är på igen med dubbla pass på söndag. :p

Klockan 9 på lördag morgon bär det iallafall av till landet. Ska bli underbart att komma upp dit, speciellt med tanke på det soliga vädret som utlovats :) Fixa golvet i stugan, kasta frisbeegolf, grilla och njuta. Sedan ska vi självklart fira Mats ♥ Det blir ttårta och presentöppning :) På söndag åker vi hem igen och på söndag kväll ska jag och Mats på sommarkonsert i en kyrka i Skogås. Sommarmys.

Tycker ni är dåliga på att kommentera. Är lite nyfiken vilka alla är som dagligen kikar in med sällan lämnar ett avtryck :) Shoot. Ni får vara anonyma :)


Tonfiskmacka efter träning

Nu sitter jag hemma hos Mats och är totalt slutkörd. Intervallpasset gick bra. Jag märker att jag inte har trycket i benen just nu, men vet och andra sidan att det kommer. Skönt att köra lite kortare intervaller iallafall. Som tur var tittade solen inte fram särskilt mycket undertiden jag sprang på löparbanan. Jag kände verkligen hur mycket jobbigare och varmare det blev när den väl valde att kika fram.

Handbollen var också tuff (ganska iallafall) eller så är det jag som inte är van vid kortare och explosivare rusher. Hur som helst körde jag nu MAX på handbollen. Jag kastade mig, jag rushade maximalt och jag gick i kamp utan att tänka! Yes, vad skönt det kändes. Ibland är det bra att inte spela så mycket med huvudet. *haha* Jag tänker verkligen inte någonting på låret. Fick en liten smäll på vänster lår...och blev för en millisekund något tankfull, med det blåstes bort fort och sedan var det fullt på igen :)

Ikväll har jag gjort tonfiskmacka. Det var AC som tipsade mig. Jättegott!!



Bara att blanda creme fraiche, majskorn, tonfisk (såklart), lite majonäs och hackad rödlök. Lite salt och citronpeppar så smakar det superdupergott.
Jag åt röran på Hällakaka. Mums.

Väntar på att Mats ska komma hem från en discgolfrunda i Haninges frilufsområde Rudan.

Ha en underbar kväll!!

Trött och gammal?

Nä fy vad trött jag är. Det snurrar i huvudet på mig. Snart ska jag byta om till träningskläder och sedan ta mig till Nacka. Tänkte försöka springa intervaller 70/20 (70 sek arbete, 20 sek vila) innan handbollsträningen. Skulle hemskt gärna komma hem så tidigt som möjligt ikväll. Ska dessutom till Mats vilket tar lite längre tid kommunalt.

Men angående mina intervaller så ska jag absolut inte klaga.
Tankarna då jag var halt, lytt och skadad gör att intervallpasset kommer gå som en dans...iallafall psykiskt. Fysiskt blir det betydligt jobbigare :) Men det är sådan skön känsla efteråt, så det tar jag gärna!!


Vädergudarna!!!Tack!

Är det inte ett underbart väder vi har, så säg :) Det är verkligen högsommar nu! Jag hoppas att vädret håller i sig till helgen då vi ska ut till landet. Vi kommer åka på lördag morgon och sedan sova över där lördag till söndag. Vi ska bland annat fira Mats med presenter och tårta :) Blir vädret soligt blir det med stor sannolikhet även grillning på kvällen! Åh vad jag längtar till landet!  ♥

Men än är inte arbetsveckan slut. Måste dock säga att den här veckan passerat i ett behagligt tempo. Träningen har gått kanon och det känns bara hur bra som helst! Ikväll ska jag för första gången få gå i kamp på planen. Gjorde massa start/stopp banor i går hos Britta (sjukgymnast Bosön) och hon tyckte det såg jättebra ut. :D Jag hade tänk köra ett löppass efter men var totalt slutkörd. Haha! Det blev egentligen ett intervallpass med tanke på start/stopp-banorna.

Känner mig smått stressad över en sak som ska ske inom kort framtid. Nu gäller det att vara effektiv ska jag säga! Ingen rast och ingen ro. Gah gah gah!!!

Ikväll: Löpning, handboll. Yeah!


Varma gratulationer!!

GRATTIS och massa pussar till den bästa Mats som fyller år idag.

Haha! Gillade den här bilden :)


Tillbaka på banan igen!

Gårdagens träning gick utan bekymmer. Det var tufft, roligt och svettigt. 4min intervallerna (8set - 1min vila) gick bra. Skönt att springa tillsammans med någon. Jag tror ändå inte jag har tappat såå mycket kondition som jag först trodde. Samtidigt känner jag att kortare intervaller skulle vara betydligt kämpigare. Där hade nog AC spurtat ifrån mig så att det heter duga :)

När vi kom in efter löpningen tog vi fram gymmet. Det blev överkroppsstyrka för min del. Var ju bra om jag orkade springa på handbollen efteråt också :)

Handbollen då! Som jag har längtat. Jag körde på i 1h och var med på många övningar där det inte var kroppskontakt. Var dock med på endel start/stopövningar vilket kändes riktigt bra!!! Nu är jag iallafall på gång!

Idag ska jag till sjukgymnast Britta (Bosön) igen. Ska bli intressant att se vad hon säger! Vi skulle visst köra endel start/stoppövningar idag. :) Orkar jag, kommer jag köra korta intervaller efteråt. Men det får som sagt känslan efteråt avgöra. Man brukar vara ganska så slut efter Brittas pass! haha!

Igår somnade jag som en stock, tyvärr alldeles för sent. Tror klockan hann bli 23 iallafall. Not my cup of tea. Ska jag orkar med hela veckan med jobb och träning måste jag ha mina timmar!!!





Inga klisterblåsor, tack!

Varning på stan. Nu kommer en tjej som inte har spelat handboll på 12 veckor. Men idag ska bollarna vina kring målvakternas öron :) hihi.

Snart åker jag till Nacka för löppass och gympass, innan jag stoppar fingrarna i klisterburken.
Ja, jag ska förebygga med tejp på fingertopparna. Jag vägrar ha blåsor på fingrarna.



:)


Parloppet

Nu har jag anmält mig och Mats till parloppet i Hagaparken, tisdagen den 15 juni klockan 18.30. Har hört mig för med nuvarande tränare också, och det var helt ok. Skönt. Jag kommer ju inte ligga och lata mig direkt *haha* 5km är sträckan.


Lånad bild från www.parloppet.se

Efter loppet ska man kunna ha lite fika i Hagaparken. Låter trevligt tycker jag. Det är bara att hoppas på sol med andra ord. Sedan måste  jag börja komma i form ;) Bra att veckan har fyra löppass på schemat :) Här ska springas. Som tur är passar 5km-sträckan mig bättre än 1mils-sträckan. :) Jag är ingen långdistansar, så är det!

Någon av er som ska springa Parloppet?


Godmorgon världen!!!

Idag är jag pigg och kry som en solroskärna!!! Yes! Det är så underbart att vakna upp utvilad. Gick och la mig 21.30 igår kväll. Började titta lite smått på "KungFU panda", men när klockan var 21.30 kände jag bara hur trött jag var. Gårdagen var verkligen tung. Ont i huvudet och trött. Gah. Men idag är som sagt en ny dag, och det kommer bli toppen!!! Har jobbet 7-15.30 sedan ska jag och AC kämpa oss igenom 3 pass!!! Intervallträning, gym och sedan handboll! Jag ska ta det försiktigt första handbollspasset, men får vara med aktivit iallafall. :) Känns nästan lite pirrigt att få kasta boll igen!!

Gårdagens möte med laget gick väl ok.
Ingen ny tränare presenterades, men snart hoppas jag det löser sig.
Man ska inte grubbla över det man inte kan påverka!
Så "STOPP" - bara att vänta med andra ord!

Nu har jag en trevlig dag och kväll att se fram emot :)

Tjo och tjim

(Helgens planer är för ävrigt lite annorlunda - men väldigt roliga - återkommer och berättar vad som står på schemat)


RSS 2.0