Dagens shopping

Idag har jag varit i Bromma och shoppat lite. Egentligen var det väl inte mening att jag skulle komma hem med en dvd och ett litet vitt ljushus, men så blev det och jag är jätte nöjd. 
Jag skickade faktiskt efter ett lusthus i zink igår, men kunde ändå inte motså detta vita ljushus på Bauhaus. 41kr är ju småpotatis. Vet inte om det här är någon kopia men fint var det iallafall ♥


När det blir mörkt kommer den säkert göra sig ännu bättre :)

Dvd inköptes på Expert för en ynka peng. Men eftersom jag aldrig spelar in på dvd så kändes det onödigt att köpa en värsting. Den här dvd´n av märket Philips (som min TV) passar mig perfekt. 


Väälkomna kära vänner - snart blir det filmkväll *hihi*

Nu ska vi se om proffset Emma kan få ihop två bokhyllor från IKEA. hehe!

Klockan 16 kommer AC och då ska vi ut och pinas med 1km intervaller. Ska bli skönt att svettas!!!

kramkalas!

 

Ikväll smäller det!

Nyårsafton 2008! Känner på mig att det kommer bli ett riktigt trevligt nyårsfirande. Ska nämligen fira med ett par vänner här på ön. Great! Vi kommer bli upp emot 13 personer. Trevligt trevligt. Det blir middag sedan kan allt hända :) haha!
Det blir lite knytis kan man säga. Men jag har lite som ska uträttas först.

- En rutt till Bauhause
- Löpning idag 1km intervaller (ev. core, annars flyttas det passet till lördag)
- Kanskehinner jag påbörja ihopskruvningen av bokhyllorna.

Dagen kommernogspringapå ganska fort, tror jag.

Nyår är trevligtpå alla sätt, nästan. Jag tycker så förskräckligt synd om alla djur som skräms till livet av alla raketer. Som tur är Ebba bara nyfiken då det pangar och smäller. Hon springer fram till fönstret och vill bli uppburen, så att hon kan
se.Till och med utomhus är hon mest nyfiken.



Så,hur firar ni nyår?

Träning och IKEA

Lite dålig uppdatering men det har verkligen varit fullt upp. AC och jag for iväg till Lidingövallen för dagens två pass. 20m rusher*20st och ett gympass (överkropp). Ett väldigt lätt pass om man jämför med gårdagens eller vad som komma skall *gulp*
Innan träningen, när AC kom hem efter shoppingturen fick jag lite presenter av henne!


En förpackning med salt
2 rullar med guld och silversnören

TACK snälla AC!

Direkt efter träningen åkte pappa och jag iväg till IKEA. Vi var väldigt effektiva och gick bara in och tog det vi skulle. Äntligen kom jag iväg och köpte mina två bokhyllor - Liatorp. Den ena bokhyllan har ett skåp längst ner. Det ger verkligen bra förvaringsmöjligheter. 

 LIATORP BokhyllaLIATORP Bokhylla


Pyssel hemma

Ännu en dag med sol och klar blå himmel. Ännu en dag med träning och slit. Har mycket som ska uträttas idag. På eftermiddagen ska jag och pappa åka iväg till IKEA och köpa de två bokhyllorna som jag velat ha så länge.

Precis nu har jag faktiskt varit så duktig att jag målat om skänken (i sovrummet) i antikvitt. Det blev jätte fint! Funderar på att även ta tag i den stolen jag har stående i vardagsrummet. Den skulle även behövas kläs om, men det får ske vid ett senare tillfälle och med mamma vid min sida *hihi*


Nymålad skänk.


Nu ska jag ta om mumsa lite rostade smörgåsar och kanelte :)

Dags att hänga tvätt.....*suckar en aning*

Kvällens träningspass

Den onda veckan har börjat och två pass är avklarade. Trodde faktiskt att de korta intervallerna skulle vara mera dödens än var de va. Men jag tror det kändes bra eftersom man är mitt i säsongen. Det var värre innan säsongen, när man mest hade kört lång distans löpning. Positivt att det kändes bra iallafall.


Det kallas bålstabilitet, ser helknasigt ut för den som aldrig tränat det tidigare. Har du?

Just sådana här tider när det faktiskt ligger lite frost kvar på marken skulle det vara så skönt att bara skrapa ihop några och åka skridskor i Kungsträdgården. För det är väl där man kan åka skridskor?
Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen. Skönt att få lite tid att träffas, på vardagarna går allt runt och man hinner knappt ses. Bäst att ta chansen.

Ser fram emot filmkvällen och ev. middag med F. Vi ska se "Mamma Mia" hemma hos AC. Mysa och bara prata gojja :)

Nä, dags att vara lite social :)

Mellandagsshopping

Jag har varit iväg till Lidingö Centrum. Ett litet men väldigt trevligt och mysigt centrum här på ön. Men det var inte direkt några reavaror. Köpte faktiskt bara en sak på rea och det var showelgel LDB. Annars gick vi in i alla butiker och jag hittade endel saker.


En pärm med flikar jan-dec där jag ska samla 2009´s roliga utgifter.
Magnecyl koffein - bra att ha vid huvudvärkens dagar.
LDB shower gel - måste lukta gott ibland *hiih*
Celluflanpapper - bra att ha om man ska göra fina paket.
Sedan köpte jag en bh, men tyckte inte det var något ni behövde se.
Vi tog en lunch på Viva - sushi. Det är verkligen den optimala lunchen enligt mig. Mättade men på ett lättare sätt. Man rullar liksom inte iväg efter att man ätit det. Sedan köpte vi med oss princessbakelser hem, gott till fikat. Men egentligen måste jag säga att jag inte förstår hur de kan ta så mycket betalt på konditori om man jämför med ICA. Eller så är jag ingen finsmakare helt enkelt, känner liksom ingen skillnad.

Snart ska Ac och jag ge oss ut på dagens träning!
15s intervaller 12min*2 och sedan bålstabilitet på det.
GO FOR IT!!! KÖR JÄRNET!!

Långpromenad

Sovmorgon med tanke på den sena hemkomsten från Lund inatt. Det blev en snabb frukost sedan tog AC och jag Ebba på en riktigt långpromenad. Men oj vad kallt det var. Öronen höll på att frysa till is, icke-mössmänniska som man är. Men jag får skylla mig själv med andra ord. Ebba var iallafall väldigt glad och hon gjorde det hon skulle.

Den här veckan är det väldigt tung på fysfronten. Under den här veckan ska vi nämligen köra 9 egna fyspass och ett bollpass. Vi ska med andra ord ha en tung period nu.

Vad händer för er den här dagen?


Gyllene måsen

Vi har moffat i oss mat på McDonalds. Det blev lilla menyn för min del och sedan en McFlurry daim *gott*
Är fullt uppe med filmen Twilight och förutom den usla grafiken tycker jag filmen är väldigt bra. Vampyrfilmer är verkligen inne. Senast "Låt den rätte komma in". *Bra film*



Efter att granska bilden kan ni se hur mumsigt det måste ha varit med glass efteråt. *haha*
Tränaren är i full gång med att berätta vilka som vunnit frågesporten.
AC, BODIL, JOHANNA!

Grattis!

Hemväg

Sitter på bussen hem. Känns skönt att vara på väg hem igen. Förlust i sista matchen mot Skövde gör väl att hemresan blir ännu mer tacksam. Skit med förluster. Nu väntar en vecka med dubbla fyspass i 6 dagar. Ska bli jäkligt jobbigt men samtidigt skönt att plåga sig igenom dessa pass. Är man värd något annat nu? Hela den här resan har varit äta, sova och spela handboll. Speciellt äta har stått i fokus och jag har tyvärr mått sådär på vara-hungrig-fronten. Fick läskiga fiskpanetter i skolmatsalen (till lunch). Tuggummi konsistens, var väl sådär.

Ullis och jag. Mätta? Snygga tröjor iaf =)


Fick mail igår angående nyårsafton. Kommer bli hur trevligt som helst och jag ser verkligen fram emot det.

Funderar på att se Twillight nu. Hann aldrig se den på resan till Lund.
Vi ska visst stanna på McDonald på vägen hem. Inget jag ropar hej över eftersom det är mycket godare med riktig mat. *mhhrff* Men bara att äta antar jag? Vi kommer ju hem mitt i natten.


Bild från matchen!

Jag ska inte klaga på domarna, men av tidigare erfarehet vet jag att domarna vi hade idag blåser på det mesta. Eller vad säger ni om 9 utvisningar totalt i matchen? You name it!

Hotellfrukost

Godmorgon.
Ligger uppe på hotellrummet efter att ha vaknat upp lagom trött och fått i mig lagom med hotellfrukost. Orkade inte med våfflorna så här tidigt på morgonen,men det såg helt ok ut :) Har sovit ganska bra för att vara första natten på rummet. Vaknade faktiskt upp flera gånger och trodde att jag var hemma.

Nu ser programmet ut som följande:

Slappa på rummet
11.15 Buss till Polhemsskolan för lunch
11.30 Lunch
Promenad från lunch till hallen
14.30 Match om tredjepris mellan Skuru (vi) och Skövde.


Av vad man såg igår i matchen Västerås - Skövde fungerade två-punkt ypperligt på Skövdes två bästa spelare. Får se hur vi lägger upp taktiken idag =)

Vinnare trots allt!

Ett litet glädjande besked i allt elände är att jag faktiskt är lite av en vinnare idag. Jag fick nämligen en kommentar där det meddelades att jag vunnit en tävling på en blogg. Jag vann hos Ninninusen :) Och vet ni vad jag vann?


Hehe, som kvinna måste jag ju säga att det alltid kommer till användning :) haha!

Puss och godnatt!

Förlust

Nu ligger jag på hotellrummet och deppar. Vi förlorade mot ett allt för bra Sävehof. Dem var egentligen bättre på alla positioner idag. Eller, jag tycker i och försig att Bodil var grym (matchenslirare) men annars hade de lekstuga. Men vi kommer igen och blickar redan framåt mot morgondagen match mot Skövde. Jo, tro det eller ej men Västerås vann faktiskt över Skövde. Ska bli riktigt kul att spela mot Skövde.


Bodil och jag är grymma rumskompisar. Vi delar rum nu och vi delade rum i Eslöv. Grymt.

Vi bor på Ibis. Helt okej hotell även om man blev lite bortskämd då vi bodde på Scandic förra veckan. Men jag ska inte vara bitter. Vi ska bara sova här. Imorgon är det frukost kl 8.15. Skönt med lite sovmorgon.

Dags att kika runt lite på nätet innan det blir sovdags. Bodil kommer snart och då blir nog lite matchsnack också. Imorgon ska vi slå Skövde.


Julklappsöppning

Vi rullar vidare mot Lund. Har hållt humöret uppe genom att titta på matchen då vi mötte Sävehof i elitserien. Grr...inte bra andra halvlek kan jag säga. Men vi ska ta med oss det till idag. Nu ska vi dea ut julklappar till varandra. Jag vet, men bättre sent än aldrig faktiskt :)

Film 1 klart

Nu har jag sett på den första filmen denna resa, och fler lär det bli. Har redan satt igång filmen Twilight som jag har hört ska vara riktigt bra. Men jag såg alltså klart filmen "Wallander - blodsband". Som ett stort Wallander-fan (jo de är visst bra filmer) tycker jag förstås att filmen var riktigt bra. Känns lite surt att jag har sett sista Wallanderfilmen "Hemligheten" men jag får väl låtsas att jag inte kommer ihåg slutet.

DVD Film: Wallander - Blodsband

Polisen i Ystad finner en båt i hamnen som ser ut som ett slakthus. Det är blod överallt men någon kropp finns inte på platsen. Strax därefter flyter en död kvinnas kropp i land. Ett av spåren i utredningen leder till Oskar Ung, en gammal kärlek till Linda Wallander. Deras tidigare förhållande försvårar Lindas arbete med fallet och Kurt kräver att hon ska hålla sig utanför. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort. Gammal kärlek rostar aldrig.

Snart stannar vi vid A6 i Jönköping för att äta. Min mage behöver verkligen påfyllning. Ska bli riktigt gott. Kanske pasta, men jag hoppas på att det inte blir det. Har ätit allt för mycket pasta under mina handbollsår *hihi*

Mot Lund

Nu sitter jag med hela laget i bussen på väg mot Lund och ligacupen! Det var en riktigt trött Emma som vaknade i morse. Kunde dessutom inte somna igår kväll utan somnade väl tillsut vid 23-tiden. *gäsp*

Vi fick nya hoodtröjor igår, svarta adidas. Jätte sköna! Så nu är hela mysoverallen på.

Vi ska stanna vid A6 i Jönköping för att äta, sedan kommer vi komma fram till Lund vid16-tiden (tror jag). 19.00 spelar vi var första match mot Sävehof. Ska bli kul! Tyvärr kommer nog Sävehof ha extra publik eftersom lundaspelen (tunering i Lund) går i helgen. Det är nog många Sävehofslag som spelar där, och tyvärr inte fullt lika många Skurulag *mm*

Nu ska jag sätta på en film och försöka sova....

    

Heja Skuru!!

(Övriga lag i ligacupen är Västerås och Skövde)

Julrea - shopping

Ikväll har jag klickat hem tre saker hos Hansonsmagasin. De har julrea just nu, och vad är inte bättre än att klicka hem lite saker till nästa jul? Just nu har jag ganska många kuddar i min soffa. Två röda, två vita och så en (som jag fick i julklapp) från Gripsholm - röd med vit stjärna på. De två vita har små toffsar på varje hörn.
När jag var inne och kikade runt på Hansonsmagasin såg jag att det var 50% på ett par jätte fina "GOD JUL" kuddar. Vita.
Dessutom klickade jag hem ett grått prydnadshjärta som man kan hänga på skänken. Jätte fint!

Klicka för att förstora bilden
2 sådana här kuddar får jag snart hem i brevlådan :)

Klicka för att förstora bilden
Vackert grått hjärta i tyg.

Just nu känns det kanske inte så roligt att få hem julsaker, men jag vet att det kommer bli kul nästa jul. Egentligen skulle man alltid passa på att köpa julsaker på rean. Varför inte liksom?

Ska ni julhandla något i mellandagarna?

Tröttnar snart

Nu har jag ätit mat - julmat- blä det börjar gå mig på nerverna och ändå är det bara 4:e dagen med julbord. Hade tidig träning idag. Skönt att få komma hem och ändå ha kvällen kvar. Vi körde på ganska hårt idag med mycket spring och match. Kul, jag föredrar sådana träningar även om man blir helt slutkörd :)

Imorgon far vi alltså till Lund. Kul!! Ser verkligen fram emot att få spela match. Webbsport kommer vara där och sända live via nätet. Dem kommer tydligen även bygga upp en liten studio där i hallen *fniss*

Nu är det "Fanny och Alexander" på TV. Herregud, den är ju 5h lång. Har aldrig lyckats se hela den filmen. Någon annan som har sett hela i sträck? Den verkar bra av det man ser tycker jag.

Nu ska jag packa klart det sista inför morgondagen!

Vad händer?

Godmorgon, den 26:e December är här. Har i princip ingenting planerat. Skönt. Jo förresten kl. 14 ska jag infinna mig i Nacka Bollhall för träning. Ska bli kul med handboll. Sedan åker vi faktiskt till Lund och Ligacupen imorgon. Ligacupen är en "kort" tunering för elitseriens topp 4. I år är cupen alltså i Lund. Vi kommer åka buss dit och startar från Nacka kl 8 imorgon. Vi spelar första matchen på lördag kl 19 mot Sävehof.

Sedan spelar vi en match på söndagen också, för att sedan åka hem igen. På morgonkulan kommer vi komma hem, suck, men är ledig på måndagen så jag ska inte klaga.



Ebba var väl inte den snyggaste på detta foto, hihi!

Gonzo snacksar



Börjar man tillåta Gonzo plocka fritt ur snacksskålen får man faktiskt skylla sig själv. Det blir snacks över hela bordet (och golvet). Och eftersom han får tillåtelse att härja fritt på bordet är det naturligt för honom att hoppa upp och sätta sig på vattenglaset, doppa snackset och mumsa. Haha! Är han inte härlig?

Han är i allafall världens sötaste gojja  ♥

Snabbis

Oj vad den här dagen har gått fort. Har dock hunnit med mycket, men känns som att dagen passerat på några timmar. AC och jag tog ett förmiddagspass med löpning och hoppstyrka. Skönt att få röra på sig efter att mest ha blivit däst på julaftonen =) Kallt var det i och försig, men vad gör man inte för träningen?

Klockan 14 var familjen bjuden till släktingar. Vi åt julmat och fikade. Alltid lika trevligt. Var dessutom lektant, vilket inte var helt fel. Underbara barn. Jag har mitt barnasinne kvar iallafall och tacka sjutton för det.

Nu är jag ganska färdig måste jag säga. Herregud. Snart börjar "Stjärnorna på slottet" och det vill jag absolut inte missa. ´

Jag har ju berättat tidigare om min skänk där jag förvarar alla pysselgrejer, eller alla skrivbordsgrejer kan man säga. I dag har jag gjort lite finare inne i skänken genom att fästa spets på hyllorna. Är jätte nöjd med resultatet. Köpte spetsen (som är av tyg) på Åhléns tyhavdelning.


Skänken - i sin helhet


Tygspets från Åhléns. Vad tycker ni?

Jag tycker iallafall att tygsptesen gjorde att skåpet fick sig en riktig uppfräschning. Helt i min stil!!

Hoppas alla mina läsare inte hamnat i skriv-kommentar-koma. *hiihihi*
Kram

Dagen efter

Hoppas ni hade en trevlig och stämningsfull julafton. Det hade nämligen jag :) Vi var totalt 16 personer varav 2 hundar och 2 fåglar. Tur att mormor och morfar har bra med plats. Det var full rulle hela dagen.

Gonzo var med hela tiden. Han blir så blyg då det är mycket f olk med. I vanliga fall kan han knappt sitta still men nu satt han och putsade sig och var allmänt lugn :) Ebba däremot var allt annat än lugn. Hon hade fullt upp med att försöka visa min kusins vovve Liston...att "här är det minsann jag som bestämmer". Tillslut gick det iallafall hyffsat bra.

Det blev sent igår och därför sov jag till 9.30 i morse. Zzz...skönt.
AC och jag ska ut och jogga + köra hoppstyrka idag innan vi åker iväg till mammas släktingar.
Ska bli riktigt trevligt!

Sedan får ni inte glömma "Stjärnorna på slottet" kl 20.00 ikväll! Ett måste.

GOD JUL

Ett inlägg idag, såhär på julaftonen. Synd att det inte kom någon snö som de först lovade men egentligen gör det inte så mycket. Hela familjen har ätit frukost tillsammans. Ebba och Gonzo är på strålande humör. Kan inte bli bättre.

AC och jag har som tradition att alltid ge varandra våra julklappar på julaftonsmorgon.


Jag är jätte glad över den här Bamse-grisen. Hade verkligen velat ha en sådan och så köper AC den till mig. TACK! Jag kommer ha den som prydnad i sovrummet eller vardagsrummet. Nu i jul får jag väl byta ut snöret kring magen till rött sidensnöre. Gullig var de verkligen.


Trött men glad Ebba på julaftons morgon. Ho har sprungit och lekt med sitt ben hela morgonen. Känner väl att något är på gång.

GOD JUL alla mina läsare!!!!

Hjälp eller inte!

Gonzo har suttit i sin bur hela förmiddagen eftersom vi donar runt här. Han fick komma ut vid 13-tiden och speciellt intresserad är han av dammsugaren och golvmoppen. Om han är till någon hjälp? Svar NEJ. Absolut inte, även om han kanske menar väl *haha* Han hoppar på dammsugaren, försöker bada i mopphinken. Vilket yrväder han är.




Han blev duschad med sparyflaska och efter det blev han lugnare. Nu sitter han på mitt knä och putsar sig. Plutten ♥

Alldeles nyss gav jag "mig själv" en väldigt trevlig julklapp. Kanske låter det fel, men jag gjorde så att jag skänkte 200:- till Hundstallet. Mina 200:- kommer gå till ett vårddygn för en hund. De har räknat ut att det i genomsnitt kostar 200:- inkl. foder, hyra, veterinärkostnader etc. Sedan kommer jag även få ett specifikt nummerbevis där jag kan gå in på deras hemsida och titta exakt vilken hund som mina pengar gick till, och vad som gjordes. Kännsbra!!!

Du kan också skänka en slant till Hundstallet. Gå in här och ge din julklapp NU!
Nu ska jag snart upp till mig och fixa lite..

Still going on

Oj vad jag är hungrig nu. Städning och doning tar verkligen på krafterna. Dessutom går Ebba och tittar på en med blicken "Nu vill jag ut och kissa igen". Ska ta henne på en promenad samtidigt som mamma sätter på kaffe. Måste få något i magen känner jag. *kurrar*

Har alldeles nyss pysslat med apelsiner och nejlikor. Doften är bara så julig. mmm! 2 stycken till mamma och 1 st till mormor och morfar. Härligt. Det börjar sprida sig en riktigt julig doft här nu med julskinka och nejlikor. MMmm!!





Dags att röra på sig innan Ebba blir tokig.

Skönt att röra lite på sig....

Stora städdagen

Skönt med sovmorgon i morse. Mamma väckte mig kl 9.30. Har sovit här i natt eftersom det är stor städdagen idag :) Ebba har varit ute på promenad och gjort det hon ska. Solen gassar, vilket kan vara skönt om man är ute och går, men när man är inne och städar vill jag hellre ha molnigt. Gurk! Har iallafall redan städat klart i två rum. Dammat av, dammsugit och tvättat golven. I morse hann jag dessutom med att städa Gonzos bur (sittpinnar, galler etc). Så jag är på riktigt städhumör idag *tur är väl det*

AC är på jobbet nu. Stackarn.

Tänk att det bara är en dag kvar till julafton. Konstigt. Får lägga på en julskiva eller nåt för att försöka få lite julstämning. Ingen snö heller. Igår sa de dock att det eventuellt skulle komma lite snö över vårt område. Hoppas hoppas hoppas!


Ebba - snyggo...kanske inte ändå.

Julstress (?)

Idag efter jobbet hade jag julklappar i tankarna. For iväg och köpte julklapp till pappa sedan iväg till SIBA för ännu en. Hade tittat upp på vilken SIBA julklappen fanns. Kungsgatan tänkte jag att jag skulle till. Herregud!!! Jag fattar inte hur man kan ställa 2 peronal i kassan när det står ca 100 personer och köar. Jag stod 40 min i kö..men det var det värt för mormors skull ♥ Vidare träffade jag AV på Humlegårdsgatan. Det blev fler julklappar.

Men vi var inte nöjda efter Östermalmstorg utan då vi kom till Ropsten bestämde vi oss för att åka till Lidingö C och handla det sista. Det blev tre julklappar till. Nu känns det klart vilket är lite skön känsla. :)

När jag kom hem fick jag en glad överraskning.
I brevlådan låg ett litet paket från CALAS (Tack snälla Sussi)



Gillar armbandet hur mycket som helst!!! Tack snälla snälla!!! Har tidigare fått ett halsband med änglasmycke så nu har jag både armband och halsband. Kommer nog ha de på julafton. Jätte fint!

AC och jag sprang 5km snabbdistans då vi kom hem efter allt handlande. Kyla och löpning i motvind. Great! I min jultävling hade man citat som tävlingsfokus och jag tycker att denna är bra:
"Man blir stark av motvind"

Kram

Sista rycket

Sista dagen på jobbet innan jag tar julledigt. Skönt som tusan! Tycker synd om AC som behöver jobba imorgon med. Idag är det jobb som gäller hela dagen, som vanligt. Funderar dock på att gå lite tidigare så att jag kan uträtta endel ärenden. Känner mig lite smått stressad, vilket jag inte gillar. Det finns faktiskt endel  m å s t e n  idag:

- Jobba hela dagen
- Handla sista julklapparna
- Träning 5km snabbdistans

Om jag hinner handla de sista julklapparna innan AC slutar funderar vi på att ta en titt på Koffert innan vi far hemåt för träning. Deras butik ligger på Humlegårdsgatan 11 och är bara för mysig. Går man in där inspireras man verkligen!





Hoppas den här dagen pinnar på i ett lagom bra tempo. Nu vill jag bara ha ledigt!

Julklapp


En sådan här vacker kruka med hyacint gav jag till mina underbara arbetskamrater.
Vit hyacint och ett äpple + guldhjärta som dekoration.


Sedan slog jag in dem i celloflanpapper och knöt med ett rött sidensnöre.
Observera gärna det egentillverkade julkortet :)

Fint i huset

Städpatrullen är klar. Det gick riktigt smidigt att städa. AC och mitt teamwork var grymt :) Snart ska vi jogga iväg 5km och sedan köra ett gympass. Känner mig riktigt fräsh i kroppen trots att vi hade match igår. Konstigt. Antar att det är ett positivt tecken. Imorgon är det jobb som gäller. Känner absolut ingen söndagsångest, vilket inte är konstigt eftersom jag bara jobbar på måndag och sedan har semester i nästan 2 veckor.

Den 23:e ska jag vara hemma hos mamma och pappa. Ännu en tradition ska följas upp. Hela dagen går nämligen åt till att städa och julstöka. Jätte mysigt på kvällen när allt är färdigt.


Gonzo älskar kapsyler..haha!!!!

Städpatrullen

Jag har svirat på mig diskhandskarna, laddat dammsugaren för här ska städas. AC och jag har sedan flera år tillbaka alltid hjälpt mormor och morfar att städa hela deras hus inför jul. Torka av alla möbler, dammsuga och tvätta golven. Sist har vi alltid avslutat med att putsa upp alla mässing julstakar etc. Känns bra att kunna hjälpa mormor och morfar med det. ♥

Exluderat toaletterna är det 8 rum som ska städas :)

På morgonkulan steg vi upp och tog Ebba med oss på bussen hit. Ebba känner verkligen av när vi kommer till den stationen vi ska kliva av vid. Då tittar hon på en och nästan frågar "visst ska vi kliva av här?"

Nä, har inte tid att blogga mer....städningen väntar....



Film idag

Har kikat klart på ytterligare en film. Tur att man har datorn att fördriva tiden med. Tiden går mycket fortare på bussen då. Jag såg en skräckis/thriller - hjälp. Nämligen "the cycle" Någon som har sett den?



Medan Carrie åker längs en landsväg räddar hon Amy som är den enda överlevande från massakrerna i skogen. Carrie upptäcker snart att Amy bär på en farlig hemlighet och att den ofattbara skräcken som skedde i skogen är långt ifrån över.

Ganska bra faktiskt även ifall jag mest ville att filmen skulle sluta. Ja, lite rädd var jag faktiskt. Allt kommer så nära inpå då man sitter i en mörk buss med hörlurar i öronen. Hjälp!


3 vinnare

Nu har jag och Sussi tagit ut de tre lyckliga vinnarna i bloggens jultävling. Dessa citat fastnade vi för:

1. Sagas citat: Man får starkare ben i uppförsbacke
2.Marias citat: One who makes no mistakes never makes anything. 
3.Sofies citat: Ett gott skratt förlänger livet!

1:a pris: Änglasmycke + valfri klolka ordleken
2:a + 3:e pris Valfritt kloka ordleken

Gå in på CALAS och välj ut din ordlek, sedan mailar ni era adresser till mig!!! [email protected]

Stort grattis och tack till Sussi på CALAS för att vi kunnat genomföra den här tävlingen!!

24-22

Jag älskar domarna i Skåne. N o t!
Första halvlek spelar vi som skithögar, andra halvlek spelar vi grymt och ska vinna om inte domarna gör bort sig och blåser sönder matchen till Eslövs fördel. Men så är livet på handbollsplanen. Vi låg under med 7 mål i första halvlek - vad ska man säga? Usch vad dåligt man mår av förluster. Bara att bryta ihop och komma igen. Nu j*vlar ska jag träna som en idiot hela julen. Gaaahhhhhhhhhhhh!

Nu sitter vi på bussen.
Frukt och yoghurt, sedan frågesport. Kanske kan vinna något idag?

Stannar om ett par timmar och äter sedan ska jag kolla film. Såg "Alla älskar Alice" igår förresten. Helt okej film. Har en förkärlek till svenska filmer. "Låt den rätta komma in" skulle jag vilja se.




Lite bilder från matchen..

Matchdag i Skåne

Har sovit som en stock, men det kändes lite underligt att vakna upp på ett hotellrum i Skåne. Hotellfrukost var dock inget man tackar nej till :) B och jag sover i samma rum och vi bestämde oss för att gå ner och äta frukost en halvtimme tidigare, kl 7 med andra ord. Fil och flingor, kaffe, smörgås med gott pålägg. Ananas och melon. Älskar det!!

Nu ser schemat ut som följande:

-8.30 buss mot Lugis hemmahall - för träning i en timma
- Lunch
- Bussresa till Norrevånghallen
- 14.30 Avkast i matchen Eslöv - Skuru

        


Nu jäklar ska vi ge allt.

Måste dra tre vinnare i min jultävling också. Men håll ut, på hemresan ska jag ta tag i det!! Jag lovar!

Full - stupfull

Nu har vi ätit på A6 - fläskfilé med stekt potatis och bea. Jag är verkligen mätt. Efter maten gick vi in på Coop och köpte en skarvsladd så att alla i bussen som har dator kan ladda batterierna.

Tro det eller ej men nu är det Sunes jul som gäller. Nostalgi nostalgi! Jag kommer faktiskt ihåg det mesta från hela det årets julkalender. Vilket år var det förresten den julkalendern gick?

Vi beräknas komma fram vid 22-tiden och sedan blir det nog bara att gå till sängs.
Imorgon väntar frukost kl 8, träning 9.30 och match mot Eslöv 14.30.
Just nu är jag taggad bara vid tanken!

Kommentarer e alltid kul!

Bussresa

Nu sitter hela laget i bussen - mot Skåne och Lund där vi ska sova på hotell i natt. Känns konstigt att sitta på en buss en fredagkväll såhär. Men är man elitseriespelare i handboll så kan det bli så, och jag gillar det. Bara man kan fördriva 7h på en buss. Har med mig datorn och en massa filmer.

Har precis tittat klart på filmen "Eden lake" men den var alldeles för blodig för min smak.

DVD Film: Eden Lake

Det unga paret Jenny och Steve planerar att tillbringa en romantisk weekend tillsammans vid en idyllisk sjö i skogen. Friden störs dock av ett gäng barn och ungdomar som trakasserar dem. När Steve vågar konfrontera dem trappas våldet upp och helgen förvandlas till en levande mardröm. Jenny lyckas fly in i skogen och hamnar i en djävulsk katt-och-råtta-lek med de sadistiska barnen. Tills hon bestämmer sig för att inte längre vara ett offer...

Nä, alldeles för deppig film. Nu skulle jag behöva en uppåt-film.
Snart ska vi stanna på A5 i Jönköping där vi ska inta middag. Ska bli gott med mat i magen, men är inte så värst hungrig. Har proppat i mig nötter och clementiner :) haha!!!

Möte med juldoft

När jag kom till jobbet i morse möttes jag av doftan av   j u l s k i n k a . Det luktade verkligen jul! Det är sådana dofter som jag oassocierar till då man var liten. Att vakna upp dagen innan julafton och känna just den här doften. Älskar det!

I dag blir det en kort dag på jobbet. Slutar vid 12 redan. Sedan bär det av till Nacka där bussen avgår för resa till Lund. Jag har laddat datorn med bra filmer. Jag lovar att jag kommer recensera filmerna här ;) Kom i skrivandets stund på att jag inte har någon färdskost med mig. Inget gott att mumsa på alls :( Hur ska jag klara mig då?

Min röst har nu hamnat i någon slags basröst. No no no! Skär sig emellanåt och med mörkt tonfall. No no no!
Lite mera förkyld idag, men antar att det innebär att jag håller på att bli frisk?

Nu har M fått sin julklapp, hon blev jätte glad!
Snart kommer A-S hit och hämtar sin.

Nu ska jag försöka göra lite nytta.


Kvällens hemlis

Jag lovade att berätta för er vad jag fick i brevlådan. Kommer ni ihåg att jag alldeles nyss var en lycklig vinnare i Helenas tävling? Jag vann en dekoration av små söta julstrumpor i ett snöre. Blev glatt överraskad åt dessa små sötnosar.


Fint paketerat såklart. Helena vet verkligen vad som ger det lilla extra!!!


Så här fint hänger dem. Här hängde jag upp dem i köket bara för att kunna ta en bild. Tror faktiskt jag ska ha dem i mitt sovrum. Kanske hänga dem på skänken? Urfina iallafall.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag ha massa grejer med mig. Stor handbollsväska med dator, kudde etc. Julklapparna till A-S och Maria. Jag kommer nog bli krum efter att ha knatat till jobbet.
Ser fram emot morgondagen men funderar över om det kommer gå att ladda datorn på bussen. Hur ska jag annars kunna se på massa filmer? Mmm!!

Natti natti

Toppen!

Kändes som en bra dag idag. Dagen har gått jätte fort på jobbet . Fick en julklapp från A-S iform av en jätte fin röd julduk och tre urfina jul kökshanddukar. Tack snälla! Jätte fint! Imorgon är det min tur att överraska M och A-S för då ska de få min julklapp. Bild imorgon kanske för er som vill se :)

Efter träningen bar det av till Nacka Bollhall (mitt andra hem).  90 min handboll gick bra, dock utan att jag var särskilt kommunaktiv med tanke på min röst som sprungit och gömt sig :) Nu jäklar ska vi tagga till match. Vi kommer även ha en 60 min handbollsträning på lördag morgon. Kommer kännas bra eftersom vi sitter still på en buss hela fredagen.

Men kika in snart så ska jag visa vad som slank ner i min brevlåda en kväll som denna :)

Glad blev jag iallafall =)

Julklapp på jobbet

Varje år får vi julklapp på jobbet, vilket med stor sannolikhet alla andra också får. Mina 2 år jag har varit här har vi fått Kosta Boda glas och en bok. Endel tycker inte att det varit bra julklappar de senaste åren. Själv är jag glad och tycker det har varit bra och fina saker. Hur lätt är det för en chef att välja ut en julklapp som passar alla?


I morse fick jag iallafall årets julklapp vilket var 2   b i o b i l j e t t e r. Perfekt. Nu måste det bli bio i jul. Det måste verkligen bli det! Har två biobiljetter hemma hos mamma och pappa också. Mamma går aldrig på bio så AC och jag fick varsin biljett. Jag har alltså 3 biljetter totalt. Dags att bjuda någon på bio *blink*

Biofilmer jag vill se just nu:

Madagaskar 2 (Måste bara se ettan först)
Vi hade iallafall tur med vädret IGEN (Undra om den är bra?)
Låt den rätte komma in

Nä, mera Läkerol, te och mycket tystnad!

Vinst!

Det blev en vinst mot Västerås igår. Härligt! Vi plockade bort deras bästa spelare på ett väldigt bra sätt. När släppte vi in 17 bollar senast? *ler* Bodil var grym imål och hade över 50 i räddnings% Grymt Bodan! Själv gjorde jag en lam insats. Skit dålig. Men det är också positivt att vi har en bredd i laget. En trygghet. Jag har redan knytit handen i fickan.

Ikväll träning och på fredag åker vi till Lund. 
 
Är förrestemm stum idag. Har tappat rösten och vet inte hur dagen ska kunna passera på jobbet utan att kunna prata med de boende. Men,men...teckenspråk brukar gå hem (?)


Emelie i en av sina grymma satsningar!

null
Matchenslirare Nattis!



Kram

Äntligen lite lugn

Halsont och förkylning känns bättre. Skönt. Har försökt se förbi det med tanke på matchen ikväll och det verkar fungera ;) Skämt o sido...ska bli kul med match. Bara att ge full spruta och hoppas att matchtempot är på G. Är övertygad om att alla i laget är taggade till tänderna.

Klockan 19.00 smäller det i Nacka Bollhall.

Kom och hejja på oss, det kommer bli många Västerås supportrar så vi behöver stöd.





Må bäste lag vinna!
Och må det bli vi!

FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

Ny hemsida

Skuru Ik har ny hemsida och den ska lanseras idag på hemmamatchen mot Västerås. Men självklart ligger jag steget före =) *blink* Så vill ni kan ni gå in och kika nu. En väldigt fin och trevlig hemsida som jag tycker är väldigt tydlig. Man hittar lätt vilket alltid är en fördel.

Kika in här.



Skuru IK Damer A 2008-2009

Dessutom finns det en gästbok så ni kan skicka snälla och trevliga meddelanden :)


Matchdag och jobb

Mörka mornar nu. Men tycker det går ganska bra att kliva upp iallafall. :) Det är klart att det är tungt precis då klockan ringer, men när man fått i sig lite kaffe och smörgås...då är det bara att tuta och köra.

Imorse lyxade jag till det och köpte nygräddat bröd vid Tekniska som M och jag ska äta snart. Äggsmörgås är det bästa.

Kan ni förstå att det är julafton snart? Herregud! Det är så underbart när jag tänker på vår julafton. Mycket folk, Kalle Anka, god mat och fika. Trevligt. I år kommer dessutom yngre barn vara med och det gör att stämningen höjs ännu mera. Barnen är förväntansfulla :)


Jag önskar mig:
En fin pall från Fridas Gård.

God jul i stugan ;)


Tidig julklapp

Jag fick, som jag skrev tidigare, en liten julklappa av M på jobbet. Här kommer bild på sötnosarna:


Det är 6 st helt egengjorda bordsplaceringstomtar.
Jag älskar dem.

Sedan måste jag säga att jag längtar efter att få pussa på Gonzo, Ebba och S.




God natt

Info

Hemma i bra tid. Skönt. Har hunnit laga och äta kyckling med tomat och basilikasås, till det fullkornspasta. Gott. Jag har redan siktet inställt på morgondagens match. Ska bli riktigt kul.

Kvällens träning var väldigt lugn. Men det känns skönt att spara på allt krut tills morgondagen.

Tycker fler av er ska tävla här hos mig. Kom igen!!

Nu ska jag fika med te, pepparkakor och lussebullar =)

Träning

Det blir träning ikväll för mig. Vaknade med halsont i morse,  b  l  ä  vad jag hatar allt som har med halsont att göra. Fy bubblan. I övrigt mår jag bra, men man ska ju inte träna när man har ont i halsen. Men med undantag eftersom det är matchförberedande och en lugn träning, så är jag med.

Nu vet jag vad syster AC ska få i julklapp. Ska jag berätta?

Tyvärr blir det inget luciatåg här på jobbet idag. Fröknarna på förskolan var sjuka. Trist, de äldre hade verkligen uppskattat luciatåget. Dem är så söta i 5-års åldern.

JAG VILL VINNA IMORGON!!!!!!!!!!



Mörten Emma

Tidig sängdax igår gör att jag vaknar upp med mycket mera ork idag. Det gör verkligen skillnad. Känns skönt, med tanke på att tisdagar är det mest intensiva dagen här på jobbet. Har lagt upp det så själv. Måndagar är lite mjukstart för mig, men sedan blir det rivstart. *gahhh*

AC berättade att hon har massa filmer på sin dator nu. Perfekt med tanke på resan ner till Lund på fredag. Vi har fått ännu mer information angående resan. Vå åker på fredag eftermiddag (,ed buss) och kommer fram ganska sent till Lund. Där sover vi över på hotell för att sedan vakna upp på morgonen och ha 1h träning i Lunds stora arena. Efter det lunchar vi för att sedan bege oss till match mot Eslööööööv. :)

Men innan det händer har vi en mycket viktig match mot Västerås i Bollhallen.
*tagga tagga*

Fick en liten julklapp av M idag. Lovar er att jag ska visa er bild på det sedan :)

Jag vann!


Tror jag är inne i ett stim =) När jag loggade in på bloggen hade jag fått en kommentar från Helena som bloggar på Hemma hos Klara. Jag hade vunnit i hennes tävling. Gud så glad jag blev. Herregud! Visst var priset underbart?

Nu ska jag genast maila Helena så att hon kan skicka vinsten.

I övrigt gick träning bra. Handboll och hoppstyrka. Mina ben skakade nästan efter hoppstyrkan. Tur att det "bara" är handboll imorgon. Och eftersom det är match mot Västerås på onsdag är det fullt fokus på dem imorgon.
Fullt ös medvetslös.
Jag kommer iallafall inte spara på någonting.
Något som är nytt är att de har satt upp en moitor i hallen som ska visa bilder tex. då de presenterar oss en och en. Då kommer våra porträttbilder komma upp på stora väggen i hallen. Coolt. Får se om jag kan be pappa ta bild på det på onsdag. Om ni inte förstår vad jag menar...

Julklappstips

Igår innan jag var på julkonsert i Andreaskyrkan kikade jag och AC in i lite butiker på Götgatan. De flesta butiker är klädesbutiker, men en butik som verkligen tilltalade mig var butiken Lush. En jätte trevlig och väldogtande butik som säljer badbomber, tvålar, shampoo, ansiktskrämer etc. Allt i lite annorlunda och väldigt underbara dofter.
Det blev två julklappar inhandlade där. Effektivitet gillar jag ♥




Dessutom kan man köpa färdiga paket. Då har de satt ihop ett litet sett av ex. flera tvålar, och allt inslaget i ett vackert paket. Verkligen något jag rekommenderar till er som har svårt att hitta bra julklappar. Tvålar, shampoo etc använder man ju faktiskt alltid. Eller hur???


Inriktad

Nu börjar verkligen nedräkningen. Jag längtar så otroligt mycket till ledigheten. Ska bli så skönt att bara få sova ut och göra vad man vill. Inte behöva öppna ögonen klckan 5.30 varje morgon. Men än ska jag inte ropa hej. Veckan återstår och därmed 2 tuffa matcher. Såg att Västerås (som vi möter på onsdag - hemma) spelade lika mot Skövde. Inte illa. Det kommer bli en hård nöt att knäcka, men vi har gjort det förr. Bara att gå in med rätt inställnings och kämparglöd.

Veckans fyspass är verkligen få. Endast ett löppass och ett hoppstyrka står på programmet. Men det beror, som sagt på, att vi har två matcher. Dessutom blir faktiskt fredagen en resdag eftersom vi åker buss till Eslöv. Har proppat datorn full med bra filmer. Sedan åker såklart bredbandet med. Därför ska jag underhålla er hela fredagen :)

GLÖM INTE ATT TÄVLA HÄR.

Julklappstips denna måndag:


Julröd ängel på wire. 295:-
Perfekt julklapp!

Stämningsfullt

Hemma igen efter julkonserten. Vackert och stämnigsfullt. Konserten höll på i dryga timmen. Dessutom var det luciatåg med barn. Gulligt. Men jag förstår inte varför ungar alltid ska  s k r i k a  då de ska sjunga. Vet inte om jag vill påstå att de vann över vårt luciatåg igår med laget, men fint och mysigt var det.
Efter konserten tog L,C, L´s bror och vi oss våra hungriga magar och gick och åt på Pizza Hut. Gott värre.

Fika med Fia var väldigt trevligt. Vi har redan spetsat in oss på en filmkväll i julsemestern :)

Måste sammanfatta den här söndagen som väääldigt mysig.
Är dock orolig över att en ont-i.halsen-förkylning har börjat smyga sig på. Orkar inte med det igen :(



BYE BYE!

Söndagen för mig

Idag blir det full rulle. Har analyserat Västerås nu på morgonen och varit ute med Ebba. Har även hunnit slå in en massa julklappar som inhandlades igår. Phu! Känner dock att jag har mycket kvar på julklappslistan vilket gör mig lite stressad. *gaah* Klockan 12 kommer Fia hem till mig. Har bjudit över henne på fika. Så det kommer bli jätte trevligt. 16.00 ska AC och jag på julkonsert på Söder. L sjunger. Det ska bli riktigt mysigt.
Kan förhoppningsvis locka fram julkänslorna trots att ingen snö är inom synhåll :(


This is me - believe or not :)

Nä, måste städa och sona lite innan Fia kommer...
See you!!!

Luciatåg

Ni ska veta att dagens luciatåg med laget var över förväntan. Grymt med andra ord. Vi kom till hallen kl 8.30 för att förbereda lite. Ella höll i spakarna med dikter och sånger. Vi värmde upp i ca 10 minuter och sedan gick vi ut och bytte om till all rekvisita innan Åke (tränaren) kom in i hallen. Sedan släckte vi ner helt i hallen och tågade in.
Vi hade lucia, tärnor, pepparkaksgubbar, stjärngossar och tomtar + en julegris i form av Ullis och julgran i form av Lina :)
Jag var pepparkaka :)
Det blev iallafall uppskattat från den magra publik vi hade.


Tomtarna dansar och sjunger kring granen..


Ullis o Sara



Nä, det var verkligen lyckat!!!!!!!!!!
Visst var vi snygga....

Förfrusen

4 granar blev sålda på 2 kalla timmar. Bra eller dåligt? Ska man skratta, gråta? Det var iallafall svinkallt. Brr. Som tur var hade Bodil och Johanna byggt upp ett regnskydd. Tack. AC hade ett paraply också.
Det "positiva" med regnandet var att de som köpte gran var snabba med val av gran. Det räckte att visa tre granar max, sedan hade de tagit ett beslut.

En grillad korv och kaffe med saffransbulle hann jag få i mig under timmarna. Mums! Vi turades även om att få gå in lite i värmen. Min jacka var så blöt att jag var helt kall och blöt på axlar och nacke.

Gud vad jag  g r i n a r  över julgransförsäljningen. Det var kallt, men som tur är har man bra sällskap.

Nu IDOL-final.
Heja Kevin.

Vad tycker ni om vinnarlåten. Jag tycker det var som en Disneylåt :)

OBS: Bilder från julgransförsäljningen kommer....

Fredagshumor









Paramedicinare är bra sköna :)
Tack Jenny :) *ler*

Käslan = 0

Ingen fredagskänsla har infunnit sig ännu - konstigt.
Jag hoppas vi säljer massaor med granar ikväll, annars kommer det svida som eld eftersom jag isåfall missar IDOL-finalen genom att stå och frysa vid ICA MAXI. *grrr* Men jag ska inte klaga (fast att jag gör det) för det här är det enda vi behöver göra för klubben på hela säsongen. Och jag hoppas man kan få liiite julkänsla av julgransdoften.

Snart ska jag ner och äta den goda fläskfiléwoken som AC och jag gjorde igår. Mums! Det slog mig att jag kommer vara utan mat från 13.00-21.00 Jag kommer dööö! *ler* Tur att man kan smita in på MAXI och handla något undertiden.

Jag är sugen på:
Choklad
Fläskfiléwok
Kaffe med mjölk

Undra om köket bjuder på efterrätt idag. Det står princesstårta på matsedeln :)



Julgranar - jo tack!

FREDAG - en av veckans bästa dag.
Känner just nu att det vore otroligt skönt om arbetsdagen kunde springa iväg fort. Jag vill ha helg NU. Den här helgen kommer vara full av aktiviteter. Direkt efter jobbet ska jag iväg och handla en julklapp till AC. Kan tyvärr inte säga vad eftersom hon kommer läsa det här. Jag kan inte heller ge er en ledtråd eftersom min kära syster är fenomenal på att lyckas lista ut.  Hinner jag blir det julklapp till mormor också ♥
18-20 ska jag sälja julgranar i Nacka (ICA MAXI) så har ni inte köpt julgran ännu så är ni välkomna ikväll. Jag lovar att jag ska hitta den finaste granen åt er :)



Imorgon är det full rulle. Tidig träning + hemlighet. Sedan shopping i sista-chansen-klass. För nu börjar tiden rinna iväg. Gulp! Tackar vet jag Täby C - perfekt ställe att handla på.

På söndag är tre saker inplanerade. Träning (Löpningsnabbdistans), träffa Fia (Äntligen) och lyssna på Linas julkonsert.

Gud vad bra helg det här kommer bli!


Fläskfilé wok

Nu är jag hemma hos Syster Yster och väntar på att middagen ska bli klar *ler* Jo men jag är ju faktiskt gäst här och då kan man kräva det :) Det blir fläskfiléwok med ris. Efter träningen hoppade vi av i Torsvik, sprang in på VIVO och handlade det som behövdes. Skönt att komma hem i bättre tid. Idag var det liiite bål (det jag hann innan träningen) och 90 min handboll. Kände att jag ovän med bollen idag. Men så kan det vara ibland.

Kul med match i slutet iallafall. Hur ofta får vi spela tvåmål?
Sedan vill jag ge en liten guldstjärna till Helena A som höll i träningen idag...och började med  f o t b o l l  som uppvärmning. Hur kul som helst. Vi gamlingar vann i vanlig ordning. Skön seger.

Nähä, det här duger inte..dags att äta.


Gulligt eller gulligt?


Hemlighet

På lördag är det lucia och i laget har vi stora planer. Tyvärr kan jag inte avslöja någonting. Ella håller i det mesta och vi (de gamla rävarna) har pratat oss samman hur allt ska utformas. Det kommer bli kanon. Vill ni ha lite ledtrådar så kommer det här.
Toalettrulle
Mask
Dikt
Mer får ni inte veta. Funderar på att ta med mig kameran för att förverkliga det hela. Förhoppningsvis får ni se det hela på bild då. *haha* Det kommer bli sååå bra. Vad skönt det är att man är bland de älsta i laget.



Fjuna kommer till kvällens träning efter att ha varit i Avesta med u-landslaget. Då ska planerna verkligen sättas på sin spets. Nä, nog svamlat om detta. Men kika in på lördag kväll så får ni se det hela.

Ny dag

2 dagar kvar - sedan stundar helgen. Ser verkligen fram emot helgen, speciellt att få sova ut på söndagen. I morse var jag inte lika pigg som tidigare mornar. Antar att veckans träning och jobb har slitit lite. Men så ska det vara antar jag. *ler*

Julklappstips Torsdag:
Klicka för att visa större bild...

Är inte detta ett väldigt lekfullt och speciellt smycke så säg. Gå in på CALAS och kika in, de har fler smycken av LEGO-karaktär ;o) Det finns något för alla, I promise!
275:- för gubbe och kedja, perfekt julklapp!

Ikväll blir det träning med u-laget igen. Gårdagens träning var lite lugnare så antar att det blir gasen i botten ikväll. Go for it! Har kört alla egna fyspassen förutom snabbhetspasset som jag tänkte lägga in efter lördagsträningen. Ikväll blir det antagligen lite extra bålstabilitet.

Kaos

Jag är totalt utmattad - nästan. Efter corepass, handbollspass och hoppstyrka begav jag och AC oss hemåt. Inte trodde jag att kabelfelet i tunnelbanan fortfarande inte var åtgärdat. Var nämligen kaos till träningen men ersättningsbussar och hej o hå. Hur som helst fick vi åka till Stadion där vi irrade omkring i kyla och regn innan bussj*veln kom. Hann slinka in på sushistället och köpa en 10-bitars innan bussen avgick. Blää att vara ute i det här vädret.

Sitter iallafall hemma nu - lagom mätt - men ikväll blir det nog inte lika tidigt isäng.

Måste säga att Nobellunchen på jobbet var KANON - hur trevligt som helst. Vad säger ni om den här menyn:

Förrätt: Kantarell- och renköttspanacotta

Varmrätt: Ugnsbakadlax med örttäcke, potatis och rotfrukt med champanjesås

Efterrätt: Hjortron Tiramisu

Jag rullade till träningen kan jag säga :)





Trötter trötter

Hur kan man vara trött när man går och lägger sig 21.30? Är det ens möjligt? Jo, kanske eftersom klockan ringde redan 5.30 men iallafall. Man tycker ändå att 8h sömn är bra. Tur att kaffet piggar upp en på morgonen.
Känner mig tung i huvudet idag, huvudvärk på gång kanske. Känns lite sisådär med tanke på att dagen kommer bli ganska hetsig. But that´s life.



14 dagar kvar till julafton.



Har börjat fundera på hur jag ska nyttja min Smartbox. Hade spadagen i tanken, men funderar istället på om M, A-S, AC och jag ska ta en bowlingkväll i Birkastan. Antagligen efter jul eftersom alla dagar i stor sett är fullsmockade nu. Men jag ser verkligen fram emot det. Kul i jul!

Varm sallad

Varm coucoussallad med lax. Gott. Lite daim slank också ner *hhehe* Var vrålhungrig då jag kom hem. Även idag blev det tre pass irad. Gym-handboll-utfallssteg (kanske inte kan räknas som ett pass?) Men hungrig efter passen var jag iallafall. Handbollen körde vi med u-laget. Kul!!! Mycket match också, vilket är positivt. Vi måste ju komma upp i matchtempo nu med tanke på att vi inte har haft seriematch på flera veckor. Känns lite konstigt.

Just nu är det mest träning känns det som. På helgerna är det dock lite mer egen tid. Börjar julstressen smyga sig på? Har faktiskt inte handlat så många julklappar ännu. Ja,ja...på fredag ska jag iallafall köpa AC´s julklapp efter jobbet.



"Jag vill spela match"

Pråper lunch

Imorgon blir det pråper nobellunch här på jobbet. Själv ska jag servera och fotografera. Vi ska ha 3 rätters med vin till de boende. Jätte bra initiativ tycker jag. Personalen ska vara finklädda och endel ska till och med ha frack har jag hört. Det måste ju bara fotograferas. Jag brukar alltid fotografera speciella tillfällen ex. kräftskiva och sedan ta ut bilderna i färg och göra kollage. Uppskattas verkligen!

Ikväll bär det ut till Nacka i vanlig ordning. Har inte bestämt vad det blir för fyspass ännu. Käns än så länge som en ganska lugn vecka om man ser till de fysiska passen. Ikväll skulle vi träna med u-laget eftersom många av våra junisar är på landslagsläger. En fågel viskade att det skulle bli mycket match :) kul!

Tävla i tävlingen förresten, sedan är det väl dags att ta ut vinnaren av ipod hörlurarna..till helgen kanske?

Nyår bokat?

Har haft nyårsafton i tankarna ett tag, och funderat över hur det ska firas. Har tidigare år både varit med vänner och firat med familjen. Tycker båda alternativen är trevliga. Blev dock glad då jag fick ett mail igår från en vän :) Jipiii! Ska bli riktigt kul att fira tillsammans! Hoppas vi drar ihop mycket folk. hehe!



Nu ska jag jobba - jobba bör man annars dör man *eller?*


3 gånger idag

Kul att så många deltar i tävlingen. Hittills har 27 stycken deltagit och det är bara att fortsätta delta, ni som inte gjort det.

Jag är hemkommen från träningen. Körde tufft idag, med gym överkropp (innan träningen), 90 min handboll och hoppkoordination (efter träningen). Kändes bra. Det var bra att kunna köra ett överkropp och ett ben pass. Det var rena turen att jag kunde komma ifrån tidigare på jobbet. Hade nämligen möte med sjukgymnaster och arbetsterapeuter, och vi slutade redan 15.30. Tur med trafiken hade jag också =) Samma tur imorgon?

Bodil, AC, Ella och jag har smitt planer inför Lucia. Sedan har vi bestämt att vi ska ha julklappsbyte på resan till Eslöv. Vi åker ju redan på fredagen, sover över på hotell och spelar på lördag. En massa tidsfördriv krävs alltså. Vi tänkte att alla skulle få veta vem de ska köpa juklappar till. Detta skulle ske genom lottning :) Kul va :)

Nu ska jag kika vidare på TV och sedan gå och lägga mig.


Julklappar

Sakta men säkert tickar dagarna ner mot julen. I helgen försökte jag handla lite julklappar. Gick sådär, men helt okej. Har handlat till mamma och pappa, men är inte klar ännu. Måste ut på lördag igen. Då ska hela familjen till Täby Centrum. Där brukar man hitta det mesta. Ingen julklapp till AC ännu, men äntligen har jag kommit på vad hon ska få. Perfekt att det går att ombesörja i Täby. Ebba och Gonzo ska självklart också ha julklappar. Gonzo ska nog få leksak + stora fröstänger medan Ebba får godis och eventuellt någon leksak. Ebba har extremt mycket leksaker redan. Hennes leksakskorg är proppfull...vi får se.

Måndag morgon också. Pust!

Längtar redan till helgen. På fredag kommer jag stå och frysa vid ICA MAXI i Nacka. Julgransförsäljning. I lördags stod många i laget och över flera timmar såldes endast en julgran. Ska man skratta eller gråta?
Förhoppningsvis vill fler handla på fredag. Brrr!

From idag vill jag ge er ett juklappstips om dagen från CALAS.

Juklappstips Måndag:

Klicka för att visa större bild...
Rött änglasmycke 250:-
Just nu kan du tävla om bl.a ett sådan här smycke. Gå in här för att tävla.

Hitta dina julklappar hos CALAS, massor av fina smycken, kedjor, ordlekar. Välj och vraka hos CALAS.

Söndag - söndag



Kvällen har kommit.
Imorgon börjar en ny vecka med nya träningspass och arbetspass. Bara att ta nya tag. Ser fram emot julen nu. Ledighet och julstämning. Mys! Har tagit fyra dagar semester i jul/nyår och det blir (tack vare röda dagar) nästan 2 veckor semester. Skönt! Träningen är det såklart ingen ledighet ifrån, men det är jag bara glad över.

Förhoppningsvis blir det Ligacupen 27:e och 28:e december. Det är en fyralags tunering som topp 4 i elitserien får spela. Hoppas hoppas. Isåfall blir det Lund nästa...det är nämligen där den spelas i år.

I veckan som kommer har jag endel saker att se fram emot.
På onsdag blir det lunch alá Nobel på jobbet. hihi.
På söndag blir det julkonsert. Lina sjunger och det ska bli riktigt trevligt.



GOD 2:A ADVENT!

Full rulle

Nu bakas det för fulla muggar här. Mandelmusslorna är klara och finskapinnarna gräddas i ugnen. De blev riktigt bra. Jag funderar på att även baka någon småkaka med choklad. Måste nog kika igenom "7 sorters kakor" och se vad som finns att baka.


Knåda kakan - här är degen till mandelmusslorna


Mormors gamla kvarnen

Full aktivitet här alltså. Ebba ligger på mattan och sover. Hon har fått levergodis. Det första hon gör då hon kommer till AC är att skrapa på skafferidörren. Hon vet nämligen att det finns karameller där. Klockan tickar på, så ska jag hinna med bak nummer 3 - kan jag inte sitta här. *ehhe*

Baka till jul

Söndag morgon. Endel människor tycker söndagar är deppiga. Jag tycker kanske inte det är veckans bästa dag, men en av de bättre helt klart. Har endel att göra idag. Har lovat mormor ♥ att baka småkakor till jul. Det blir iallafall finskapinnar och mandelmusslor. Hinns det med mera så är det bra. Jag ska hem till AC och husera i köket. Älskar att baka. Men man måste ha tid för det.



Ska till mormor och morfar också. Då ska vi lämna över det lyckats med *blink* Närå, småkakor brukar inte vara några problem. Får se om Ebba följer med. Gonzo skulle nog mest kliva omkring i kakorna :)

Sverige vs Ryssland

Sverige möter Ryssland i seriefinalen i damernas EM. Sverige leder över världsnationen Rysslanld i halvlek. Riktigt kul att se Sverige spela så bra försvar. Något vi har att lära av. Får se hur det går i andra halvlek nu. Det är väl där Sverige har haft problem tidigare.

Karin Isaksson (Sävehof) fick börja trots att hon är debutant. Kul!

Nu ska jag kika vidare på matchen..spännande.

Håller du koll på Sveriges EM i handboll?


Dagen D

Lördag för mig:

Fystester 9-10
Handboll10-11
Julhandla hela dwgen :)
18.00 Sverige möter Ryssland i TV4 *spännande*

Ses!

Fullt i brevlådan

 
Idag fick jag min Smartbox från Tumadre. Jipi! Jag hade valt en skön dag på ett dag-SPA. Får se om det blir det, men vad det än blir så lovar jag att jag ska visa bilder på min dag.
 
Inredningsbiten fortsätter hemma. Idag körde pappa upp skänken till mig. Så direkt efter jobbet var jag uppe på Åhléns och köpte 3 meter spets som jag ska ha på hyllorna i skänken.


Skänken stängd.
Skänken öppen.
Jag ska ha alla mina skrivbordsgrejer i skänken ex. pysselgrejer, pennor etc.

Dessutom hämtade jag ut min lamfot idag. Fin va? Nu ska det bara införskaffas en lampskärm. Kommer bli så fint.

Har inte tid längre, har grejer på G, men tävla!

Utlovade bilder



M, A-S och jag for som sagt iväg på lunchen och åkte bil. Hoppas ni inte var ute i Solna, för där härjade vi.
Vad säger ni om färgen? Jag gillar den inte, men antar att den har den färgen för att dra åt sig blickan. Vad tror ni?



SEAT hade många fina bilar.




Min dvd som jag fick med mig. Får se när jag ska kika på den. Det var en dramafilm som verkade vara riktigt bra då jag läste historien. Någon som har sett filmen kanske? Var den bra?

Tävling med Calas


SEAT Ibiza

Äntligen har M, A-S och jag varit ute och gjort Solna osäker. Vi tog lunchrasten och for i väg till SEAT och provkörde deras nya Ibiza. Vi tryckte in oss i bilen och körde runt som galningar :) Som tack för att vi testade vi fick varsin DVD-film. Jag fick: "Jakten på lyckan" med Will Smith.
Jag har tagit bilder som ni ska få se senare ikväll. Galet ful bil, iallafall färgmässigt. Kolla in ikväll så får ni se vad jag menar. *haha* Vi tyckte alla att bilden var ganska okomfortabel, ingen bil man åker långa sträckor i, utan mer statsbil (stadsbil?). Ganska tuff inredning iallafall :)



Om du vill bli Buzzador och också få tillgång till sådana här roliga erbjudanden är det bara att skriva en kommentar så hjälper jag dig.




Friskus

Godmorgon, en frisk Emma här. Vilken skillnad. Måste ha varit någon bacill av något slag för igår var jag totalt utslagen. Men inget att fokusera på idag, idag är jag frisk :) Fick lite kloka ord av AC. Japp AC ska tänka på det. Den man minst anar ;) *hehe* Mmmm.....

Skönt med fredag iallafall. Vem gillar inte det?

Men AC, man kanske kan vända det du skrev till att uttnyttja det? *ler*

Sveriges handbollsdamer vann igår. Tråkig match, men kul med seger. Grundström i målet hade lekstuga..eller säg såhär..hon stod där hon stod och fick alla bollar (i princip) rakt på sig. Men det finns väl en anledning till det också. Aggresivt försvarsspel. Tycker Österrike var riktigt dåliga. Alla som sköt från 9M gjorde det med bakåtvikt på 13m avstånd. Kanske inte så konstigt att Grundström hade de extremt bra räddningsprocenten på 72%?

Hemma

Nu är och har jag varit hemma ett tag. Pappa kom och hämtade mig. Åkte hem till mamma och pappa, så Gonzo har fått sällskap. Vi har kelat och han han varit jätte gosig. Usch vad jag vill sova.
Trist att inte kunna vara med på kvällens träning. Vi som ska möta herrjuniorerna i match. Skit.

Bye

Inte bra

Nä, varför traskade jag till jobbet idag. Jag känner mig inte bra alls. Illamåendet vaknade jag av flera gånger i natt. Ändå trotsar jag allt och beger mig till jobbet. Nu sitter jag iallafall här och mår illa. Suck! Varför är man så dum? Antar att det är något jag ätit, men kan inte komma på vad.  Kunde inte äta frukost i morse heller, en klunk kaffe och jag höll på att spy. Igår fick jag i mig ett halvt tacoskal--inte mycket.

Blääääääää

Almanackan har anlänt

Sitter här i soffan och har försökt få i mig lite taco...går sådär. Vet inte varför jag mår illa.

Idag fick jag hem min personliga almanacka. Är jätte nöjd med den och den kom verkligen till mig fort. Snabb leverans med andra ord :) Nu ska jag skriva ner alla viktiga datum.



Nä, nu ska jag försöka krypa till kojs, inge bra att känna sig såhär.

Pest o pina

Nu är jag mätt som en plätt. Gjorde faktiskt ganska god middag i går. Stekte köttfärs med kantarellröra och hade i morötter och paprika i. Sedan åt jag det med pasta. Det var dagens lunch med andra ord. Nu står jag mig iallafall några timmar :) Ikväll blir det antagligen taco. AC ska sova hos mig och vi ska antagligen titta på Leilas jul kl. 21.00. Mys.

Ikväll blir det antagligen en ganska sen träning eftersom AC och jag ska köra intervallöpning efteråt. Phu. Jag bävar redan för den löpningen eftersom jag vet att det är pest och pina. Att hyperventilera i 30 min totalt är jobbigt. Men känslan efteråt är precis lika skön, därför brukar det jämna ut sig. Den som inte sover efter ett sådant pass sover aldrig.

Dax att jobba ytterligare några timmar, innan det blir resa till Nacka.


Skärpning media!

Sverige spelade, som de flesta handbollsmänniskor nog vet, 21-21 mot Vitryssland igår. Imorse läste jag i både Metro och DN om matchen. Jag blir såå irriterad. Svenska media verkar inte ha mycket koll på det svenska laget. I både Metro och DN fanns en bild, och i båda tidningarna hade de skrivit fel namn på personen på bilden. Dåligt. Tycker man borde ha mycket bättre koll. Dessutom är personerna i fråga inte ens lika varandra...ja båda kanske hade en fläta i håret, men annars ingen likhet. Nä, en risbuske till media.

I övrigt var jag pigg i morse. Gick och la mig innan 22 igår och det gör mycket. Fick ett mail igår där jag fick reda på att min personliga almanacka antagligen kommer dimpa ner i brevlådan idag. Jipi! Ska genst (om tid finns) sätta mig ner och skriva ner det viktigaste.

Ikväll blir det dödens träning - 15s intervaller efter handbollen. Bara bita i!!
Jobba bör man annars dör man - not!


Sista

Det blir ett sista inlägg för kvällen, ikväll blir det tidigt i säng. Jag kan glädjande berätta att det kommer komma upp en tävling här på fredag, Det kommer plockas ut tre lyckliga vinnare som kommer vinna priser från CALAS, Jag ser verkligen fram emot att släppa iväg tävlingen. Kul i jul - haha- kul va?
Det är faktiskt en jultävling - så vill någon ha fina julklappar är det bara att delta.

Sveriges handbollsdamer spelade sina första match mot Vitryssland idag men lyckades inge vidare. Spelade lika 21-21. Viktigt med vinst där, men och andra sidan brukar faktiskt Sverige kunna skaka de bästa motståndarna, och det var nog mycket nerver i den här matchen. Synd att jag inte kunde se den pga. egen träning. Och andra sidan föredrar jag att själv spela än att titta. Ja,ja...inget att gråta floder över.

Dags för sussiluss...imorgon väntar dödens löppass. 15 sekunders-intervaller...

Överraskning (?)

Jag är faktiskt ganska slut efter dagens träning. Handbollen var inte som alla andra dagar. Vi hade nämligen Nackaspelare med på träningen. Nacka är Skuru IK´s andra lag som ligger i div 1. Det var kul att se lite nya ansikten. Många med bra inställning och det blev mycket kriga. Kul med mycket matchspel.
Efteråt blev det intensiv gymträning. Inriktat på överkropp - biceps och axlar.

Då jag kom hem idag fick jag en glad överraskning. Ett paket. Det var min vinst från KRONBLAD OCH LANTLIV. Jag är jätte nöjd. Och det var inte dåligt hur fort det gick - expressfart.


Tjusigt paket va?

 

När jag öppnade paketet inslaget i ännu en inslagning. Väldigt fint med pärla och hjärta.
Sedan ser ni hur bokstäverna såg ut då de låg på bordet. Egentligen skulle jag köpa en "boklist" på Åhléns som jag kan sätta upp på väggen. Då kan jag ha bokstäverna på den nu när det är jul, och när julen är över kan jag ha böcker :)

Tack snälla för det fina priset!!!!!

Tävlingslust


Är inte dessa tossor mysiga så säg. Jag tävlar hos KRONBLAD OCH LANTLIV om dessa. Det kan du också göra.
Perfekt att ha på landet då det är kallt på golvet. Gillar desutom färgen. Riktigt tuffa tycker jag.
Mockasinerna är sponsrade av Blonsterkompaniet. Inte illa!!

96:- för lampa

LAMPFOT -  LAMPA - GULD/BRONS FÄRGAD

Jag vann budgivningen om lampan. 96:- och då är det inkluderat frakt. Förstår ni att jag köpte den här snygga lampfoten för ynka 19:- Vilket fynd. Har precis betalat in till säljaren och hoppas på snabbleverans. När jag får lampan ska jag titta ut en fin lampskärm. Kanske skulle passa med en lampkjol? Vet inte riktigt med tanke på lampans ganska grova "ben". Vi får helt enkelt se. Nöjd är jag iallafall.

Tisdagen är kommen

Vad glad man är då man har luva på jackan en dag som denna. Regnet öser ner, men jag överlever :) Blev förskräckt då jag läste i tidningen om Stavstensspelaren som bara ramlade ihop i den allsvenska matchen mot Malmö. Upplivningsförsök gjordes och tillslut lyckades de få igång hjärtat med hjälp av defibrillator. Usch vad hemskt. Skönt att han klarade sig iallafall.

Just nu hatar jag mina ögon. Snälla tomten ge mig en laseroperation av ögonen. Jag lovar att vara snäll året som kommer. *blink* Jag ska iallafall försöka. *hehe* 25 000:- kostar det i princip att operera ögonen. Får kanske starta insamlingen "Hjälp Emma med ögonoperation" Eller vad säger ni?


Mycket...

Nu är jag äntligen hemma efter en träning som jag tycker gick bra med tanke på lite uppehåll i ett par dagar. Det blev inget gym efter handbollen, istället tog AC och jag tjuren vid horna och körde ett av löppassen i form av 20-40-20m * 10 st. Det tog där de skulle kan jag säga. Nu sitter jag iallafall uppe i soffan med en varm kopp svarta vinbärste.
Var hemma hos mamma och pappa och åt efter träningen. Jag var nämligen där och lämnade juldekorationen som jag köpte på jobbet för 200:-. Den fick världens bästa mamma och pappa ♥


En juldekoration med både hyacinter och en amarylis. Präktig va?

Hann pussa och kramar Ebba och Gonzo lite. Mina sötnosar. Ebba blev riktigt snopen då jag lämnade dem för att gå hem. Hon trodde nog jag skulle stanna över natten.

Jag ska få skänken hemifrån! JIPI! Sovrummet ska få sin (tror jag) sista möbel. Iallafall en sista stor möbel.
Jag lovar att ni ska få se bild på den så fort pappa har hjälpt mig köra upp den hit. Dock behöver den spacklas och målas. Men det ska jag målar-Emma göra :)

Snabba bud

Dagen har bara försvunnit i en himla fart. Skönt att veckans tyngsta dag är över. Nu blickar jag fram emot helgen. *haha* Några dagar kvar bara. Tänk positivt.

Handboll ikväll ska bli riktigt kul. Känns som att det var väldigt länge sedan men det var faktiskt i torsdags senast. Man är så van att spela handboll varje dag. Helt plötsligt är det "uppehåll" i tre hela dagar. Herregud, klart det blir tomt.
Efter handbollspasset ska AC och jag köra ett gympass. Har faktiskt inte kollat upp vad det är för pass.

Måste ta en funderare över var jag ska ha mina fina "XMAS"-bokstäver. Mailade hon som höll i tävlingen, och hon har skickat iväg paketet redan. Jag lovar att ni ska få se hur det ser ut då bokstäverna kommer upp.

*längtar*

Näpp, dags att tänka på avslutning snart.

Tävling på G!

Lagom till juletider ska jag starta en tävling. Måste bara fixa och dona lite först.
Kan glädja er med att det antagligen kommer att dras tre vinnare!

Målet är att tävlingen drar igång på fredag!!!!

Ska bli kul!

Vinnare*2

Det är inte sant, kan man ha sådan tur? Det verkar inte bättre. Nu när jag loggade in och skulle läsa alla kommentarer fick jag helt sanningsenligt slag. Jag hade fått två "du är vinnare"-kommentarer! Jag blev så glad att jag höll på att flaxa av stolen. Jipiiii! Det var verkligen fina priser, så nu kan jag knappt sitta still av iver.

TUMADREs blogg vann jag en "skön dag" från Smartbox. Jag valde en spadag i Stockholm. Herregud!



KRONBLAD OCH LANTLIVS blogg vann jag de underbara bokstäverna "XMAS" Jag blev huuur glad som helst.



Förstår ni att jag är uppåt?
Jag kommer sväva på moln hela dagen! Sådan här tur har jag aldrig haft. Kanske ska slå på stort med en trisslott också? haha!

TACK SNÄLLA NI FÖR VINSTERNA!

RSS 2.0