Skräckis

Regnet och åskan fortsatte hela dagen. Jag förstår inte att regn och moln kan göra så stor skillnad när det gäller sommarkänsla. Men åska och blixtrar blev det iallafall. Därför blev det lite film. En svensk skräckis Strandvaskaren. Jag tycker den var helt okej men så är jag en som gillar svenska filmer också.



Jag vill titta på biofilmen Barnhemmet. Tycker den verkar bra. Det stör mig att den är spansk. Engelska är okej, men spanska, jaja, inget att bry sig om kanske.


Här kommer lite info om Barnhemmet:

Laura tillbringade den lyckligaste delen av sin barndom på ett barnhem. De föräldralösa barnen såg varandra som bröder och systrar och de togs om hand av en kärleksfull personal. Nu, trettio år senare återvänder hon, tillsammans med sin make och deras 7-årige son Simón, driven av drömmen av restaurera den sedan länge övergivna byggnaden, och slå upp dess portar för handikappade barn. Det nya hemmet och dess mystiska omgivningar väcker liv i Simóns fantasi och pojken börjar spinna ett nät av otroliga sagoroch inte helt oskyldiga lekar.

Någon som har sett denna film?

Plötsligt regn och rosenrabatt

Svetten lackar, det kan jag lova. M pratade om att hon ville ha rosenrabatter där det nu är andra blommor. Sagt och gjort. Snabbt var vi där med spadar och skottkärra. Att stå i värmen och jobba är verkligen mödosamt.

Rhomboideerna (ryggmusklerna) får sig verkligen ett pass...det kan jag lova. För övrigt är det träningsledigt idag...så det blir "vila" men aktiv sådan :)


Har ni märkt att Gonzo alltid ska vara behjälplig. Kaffe - ja då är Gonzo med på noterna. Här ska bryggas kaffe.

Senast idag var han med och åkte dammsugare...

Godmorgon

Ännu en dag står för dörren.
Det blir nog inte så mycket annorlunda som händer jämfört med alla andra soliga dagar. Man orkar ju inte göra något förrän klockan passerat 16. Det är då man kan börja röra sig som folk igen.

Vad man kan göra då det är varm/soligt:

- Ligga och lapa sol samt bada
- sitta i skuggan och njuta av en bok

Vad kan man göra med?

Nu är alla sötnosar vakna. Gonzo håller lektion i tjuta-så-högt-och-gällt-som-möjligt. Mina öronsnäckor sprängs snart. Nu är det inte så många dagar kvar av den riktiga semestern. Jag menar, den semestern då inget kan låsa en till att göra något. Men gud vad skoj det ska bli med en vecka (träningsläger/tunering) i Danmark.

Sovdax

Börjar bli lite trött faktiskt. Drack kaffe för inte så länge sedan, dumt eller dumt, gott var det iallafall. Det kanske kostar mig sen insomning. Jag vet faktiskt inte.

På fredag tar jag ut det lycklige vinnaren i Canderels tävling!!!!
Du kan vara lycklig vinnare av en goodiebag från dem om du går med och tävlar här.

Livet är underbart med Canderel

Vad skulle du säga om att bli vinnare av deras kalorisnåla produkter?
Jag har redan testat dem och älskar dem kan jag meddela. Precis samma fylliga smak som i vilket godis som helst. I love it! Du kan få provsmaka genom en goodiebag!!!

Fotboll

Det blev fotboll denna kväll också. Gissa vem som vann "stolpe, ribba, kryss"?

E  M  M  A

Känner mig ganska nöjd faktiskt :)

Över en timme spelade vi boll. Riktigt kul!

Undrar om det är något på TV ikväll. Deckare, engelsk tror jag det skulle vara. Morden i midsommer var kass igår. Förstår inte. Den serien brukar alltid vara händelserik och spännande. Igår var det ingenting som hände.

Ses senare...

Huvudvärk

Tror jag fått lite solsting. Huvudvärken - känns som att huvudet ska explodera. Därför har jag tagit skydd inomhus med mina kära dator. Det räcker, det har redan släppt lite tryck i skallen.

Nu börjar jag bli lite nöjd med solande. Problemet är att det är för varmt att göra något mitt på dagen.
Skulle vara trevligt att åka in till Norrtälje någon dag.
Imorgon kanske?
Vi får helt enkelt se. Men jag vill inte ligga mer i solen. Inte i gassande sol iallafall.

Bål och styrka

Jiha! Träningen för idag är avklarad för ett tag sedan. Skönt! Förstår inte att jag alltid tränat senare på sommaren. Det är ju på morgonen man ska träna. Då slipper man tänka och planera hela dagen efter träningen. Det var bålstabilitet och lilla styrkeprogrammet idag. Det gick som det skulle men jag är lte trött i axlar och ben efter gårdagens pass.

Imorgon är det iallafall vila - gissa om jag ska vila :)


Nu blir det sol & bad!

Min hund <3

Har fått lite frågor angående Ebba. Många undrar vad hon är för ras. Svaret är   S H A R P E I. Hon kan beskrivas som en riktig liten envis krabat som älskar att leka och gosa. Brukar leka "nu ska jag ta dig" och då springer hon iväg med öronen bakåt. Emellanåt kan det även vara skönt med lite massage. Då kommer hon in i någon slags "långsam andning" och snorklar :)

Ä L S K A R   D E N   T Ö S E N ♥


D A X

Egentligen är det ganska konstigt. På semestern ska man ju vara uppe länge och njuta av sovmorgon. Men jag blir så trött efter all sol och aktivitet att jag slocknar vid den här tiden. Imorgon ska jag försöka sova ut lite längre. Ingen löpträning imorgon. Så man kan träna på frukosten.

Blir lite oroad över hur fort veckan går.
Stay - stop it

Allsången var okej. Vet inte vad jag ska säga var bäst. Babsan kanske eller den där homosången.Det var lite larvigt med att temat skulle vara Pride. Varför då liksom? Allsång ska väl vara allsång (?)

Nu ska jag iallafall natta.
Ni med?




Allsång med hallonpaj

Nu har vi varit uppe i skogen och plockat nästan 1 1/2 liter vilda hallon. mmm.. Så när vi kom hem nu så tog jag tag i bakandet och gjorde en smulpaj. Den är inne i ugnen nu och det doftar vamra hallon i köket. Snart börjar Allsång på Skansen och efter det blir det Morden i Midsommer. Känner på mig att det kommer bli en mysig kväll.

Gonzo har naturligtvis varit involverad i vispandet, vaniljsåsen som skulle vispas.



Han visslar och är helt i sitt essen. *ahaha* Han fick ett hallon och var i himmelriket.

Nä, nu ska jag fixa iordning.....mys med sång...


Gratis till dig (?)

Meddela mig om du vill bli medlem i GratisBio. Jag hjälper dig. Kostar inte ett öre - men du kan tjäna pengar/presentkort. Inte fy skam va? Har redan samlat ihop flera hundra poäng - lätt som en plätt.

www.gratisbio.se/rss.php?UserID=33176

Länken ovan är om du själv vill fixa medlemskapet...




S Å   B L I   M E D L E M   D U   O C K S Å ! ! !

House of Hedda

V E C K A N S    W E B B S I D A    A L A     I N R E D N I N G :

Brickbord - stensöta och vit i gruppen Möbler hos House of Hedda (BHJERTBORDSTENSOTAVITSTOR)
Brickbord - fint och praktiskt!

Vägghylla    i gruppen Möbler hos House of Hedda (HDOCVAGGHYLLA)
Den här hyllan föll jag pladask för.

Filt/handduk Harry i gruppen Hund och Katt hos House of Hedda (ANNAVFILTENHARRY)
Något för Ebba? (handduk)

Flagga & stuga i gruppen PRESENTER / Gåva till bjudningen hos House of Hedda (SVSLFLAGGAHUS)
Gratulerar, någon som fyller år?

Vilken tycker du var finast? Jag skulle inte banga för brickbordet...

Inte en regn dag

Dagarna med sol fortsätter. Härligt! Även idag var det tidig träning intervaller och gym. Sedan har det mest varit slapp. Poolat och solat :) Alla djuren älskar det. Gonzo har varit ute hela dagarna. Nyligen fick han en persikobit i buren. Tjöt glatt, och njöt :) Ebba blir osynlig under dagen men desto lekfullare på tidig morgon och sen kväll.

Eventuellt cyklar jag och Ac upp i skogen och plockar skogshallon lite senare. Specielitet för Gonzo =)

Vad tycker ni om den här bilden som pappa tagit på Öland - solnedgången vid Alvaret.

morgon...

tidig träning på gång - here I come!

Njuter - kan inte låta bli

Jag kan inte låta bli - skönt att tjuren kan ge igen *haha* Nu får matadoren (feg j*vel) slå sitt kast.

Vad är det som är så jävla roligt med tjurfäktning? Mår illa av det och matadorerna måste ju vara psykiskt sjuka som kan njuta av att plåga ett djur. Skulle dock kunna se omvända roller bara för att matadoren skulle få känna smärta.


De som går på tjurfäktning är helt korkade - hur kan man gynna sådant?

D Ö D A   M A T A D O R E N   -   L Å Å Å Å N G S A M T

Fotboll och lite smärta

Jiihaa...jag AC och D fick ett ryck efter middagen. Vi tog cyklarna och cyklade iväg till en fotbollsplan (gräs). Med oss hade vi två fotbollar. Körde skott, latjjo och tävling i 1h. Kul! Tyvärr måste jag meddela att Anna-Carin vann tävlingen. Inte nog med det. Ont har jag också. *aj* Har kännt under säsongen att jag har ont i ett fäste på knät. Igår efter löpningen fick jag ont och det svullnade upp. F-n! Dock ej så smärtsamt att jag inte kunde köra idag, men molande smärta. *aj*

Nu ska jag titta på TV. Ska bli skönt att komma in lite. Solfrossa!

Ernst kl 20.00
Han hade visst råkat ut för både krabbor och sjöstorm. *ler*

Bränd - semester

Vad är mer semester än att bara ligga med ljudboken i örat och njuta? Snart klar med Sjöjungfrun. Måste verkligen rekommendera den. Camilla Läckberg skriver verkligen bra. Jag har fäst mig vid alla karaktärer. Har läst alla hennes böcker hittills och väntade verkligen på den här boken.

Funderar på att cykla och ta ett kvällsdopp efter middagen. Undra om det är varmt i vattnet nu, det måste det ju vara.

Vad gör ni denna varma dag? Tänka sig att jag faktiskt tog cykeln till affären idag. Kom svettig som en regndroppe till affären, but I´m still alive :)


Moln & sol

Redan färdigtränad, och klockan är bara 10.30 Känns skönt. AC, jag och D sprang iväg redan kl 9. 25 min löpning - otroligt hett men skönt då det var över. Efter det körde Ac och jag gym. Hade skivstång och vikter så det gick att köra det vi skulle. Nu är vädret växlande. Skulle vilja ha lite soligare så man kan sätta sig i solstolen :)

Pappa och T river panel nu. Dammar och har sig. Det tar sin tid att bygga upp ställningen de ska stå på.

Idag blir det en slappar dag. Synd att det varit så torrt i skog och mark. Inga blåbär och ingen svamp. Jag som vill plocka blåbär och frysa in. Då kan man ta fram och göra hemmakokt blåbärssylt, eller blåbärsmuffins. Men icke sa Nicke.

Nu ska jag iallafall slappa loss, det är jag värd efter allt träningsslit.

Sängen

Nu ligger jag i sängen. Varmt det är. Hoppas jag kommer kunna somna. Har kikat lite på TV, men det enda som var roligt var "Det sociala spelet". Tycker Christina M och Jonas Gardell är grymma. Felix är iof också riktigt kul. Har du sett det tv-programmet? Tycker dock de skulle kunna hålla på 30 min till. 30 min är alldeles för lite.

Hoppas morgondagen blir bra. På nyheterna sa det att det skulle bli åska på morgontimmarna *hjälp* Hoppas de har gissat fel (gissar metrologen?) Imorgon hoppas jag på sol. Tidigt imorgon blir det löpning med snabbdistans och sedan gym :) Nu måste jag somna....snart iaf.

Fasadrenovering

Nu har vi börjat renovera framsidan av huset. Panelen kommer bli så fin!!!
Självklart var Gonzo med då vi skulle bygga upp byggställningen!



Han ska verkligen vara med hela tiden. När han får vara med blir han jätte glad och visslar samt flöjtar.
Gullgossen :)

Landet med sol

Nu har vi snart varit här på landet en halv dag. Kom upp vid 12 och har solat och badat. 16 körde vi 15s intervallerna uppe på en skogsstig. Fy farao vad varmt. Mådde lite illa de sista 5 intervallerna. Men fasen tar den som ger sig. Vi har flyttat så att vi kör det lilla styrkeprogrammet med bålen. Känns lite segt att bara köra ett bålpass.

Nu ska vi äta pastasallad. Gud så hungrig jag är. Ska verkligen bli gott. Brukar inte äta middag så här sent, men eftersom vi kom hit så sent blev det så idag.

Sol sol sol!!!

Landet

Idag blir det att åka bil igen. Idag far vi nämligen upp till landet. Ska försöka komma iväg snart så att man inte missar så mycket av dagen. Gonzo är verkligen i sitt esse idag. Han har varit  på bråkhumör i några dagar nu. Trotsålder. Han kan växla från att vara världens keligaste till att använda näbben så att fingret nästan går av (känns det som).

Han har börjat flyga mer och mer nu så det är dags för vingklippning snart. Något han inte gillar. Kan dock ha full förståelse för det. Den lilla pajasen :)


Öland alvaret





Tycker det andra kortet var riktigt cool :) Eller vad säger ni?

Gratistema



Jag tycker alltid det är lite speciellt om man kan få grejer gratis. Därför vill jag tipsa er om denna webbsida. Gå in och bli medlem eller kolla bara in vad de har och erbjuda. Gratis är gott!

Inredningstips!

På väg hem från Öland läste jag tidningen "Lantliv" och längst bak i tidningen kan man få lite tips på hemsidor. Så här kommer mina favoriter:

I webbutiken Cosas hittar man dessa läckerbitar!

Klockor Väggklocka med timer från Bengt Ek Design
609:- för klocka och timer

Åter i lager! Kökshanddukar med vita prickar, flera färger
45:- styck för härliga kökshanddukar

Hos smultrongården kan läsa om buktiken via bloggen.

Hos Vita Rummet skulle jag välja detta: (priser står ej)





Tycker ni ska kolla in på dessa sidor....






Hemma på ön

Back for a moment. Imorgon bär det av till landet en vecka. Så mysigt. Känner dock att den här semestern är allt för kort. 2 veckor helledigt och 1 vecka med handbollen är inte mycket. Nästa sommar blir det nog 4 veckor.

Har ont i huvudet. Vet inte om det är värmen som trycker. Men jag ska inte klaga. Sådant här underbart väder går inte att klaga på.Måste nog dricka lite vatten och få mig en kopp kaffe för att det i huvudet ska släppa.

Ska upp till lyan och kolla till den.
Se om jag fått något roligt i brevlådan :)

Mat

Har åkt rätt länge nu och är snart i Söderköping. Där ska vi äta. Mm..så hungrig fast att man inte gör någonting...bara sitter. Har sovit lite, läst tidning och tittat på "Horton" i min dator. Trodde den skulle vara roligare faktiskt. Men elefanten var söt iallafall.



Får se om jag återkommer under resan, filmen tog mycket batteri =)

Hemfärd

Idag blir det hemfärd från kära Öland!
U S C H   V A D   T R I S T!

Vill inte, skulle vilja stanna här en vecka till. Men tycker ändå man har fått ut mycket av Öland. Skulle iof velat besöka slottsruinen, men det gjorde vi förra året. Får bli nästa år.

Skriver mer under resan!

Dagen i bilder


Pavlova gjordes i dag, självklart var Gonzo behjälplig...not! :)


Självklart var mästerbagaren först på tårtan.

Gick på Alvaret och tog bild på solnedgången - inte så bra men iaf.

Inge mer sol

Nu måste min hud få vila. Inge mer sol idag och inget imorgon (eftersom det är hemresa hela dagen då). Skönt. När man ligger och solar på stranden känner man inte att man bränner sig. Det fläktar så skönt och solen känns inte speciellt varm eller het. Man måste akta sig, vara försiktig.

G U D   V A D   J A G   Ä L S K A R   Ö L A N D !

Det är så underbart att vara här så ni anar inte. Att få vara med familjen, mormor och morfar samt ha alla sina älskade djur hos sig hela tiden. Det ger så otroligt mycket. Man får krafter.



Nu ska jag hjälpa till lite med tidig mat. Blir tacos idag och sedan ska Ac och jag bjuda på hemmagjord Pavlova. Bilder kommer, jag lovar :)

Stranden idag

Ledsen att jag varit dålig på att skriva idag. Men dagen har gått i ett så här långt. Cyklade till gymmet vid 8.15 och direkt då vi kom hem var det rusher som gällde. Oj vad snabb jag kommer bli :)

Sedan gick jag och Ac ner till stranden. Vi tog med oss en varsin handduk och en varsin luftmadrass sedan gick vi ner och bara njöööt. 3 dopp hann vi med. Kyligt måste jag erkänna men såå skönt. Sandstranden i Köpingsvik är verkligen inte "svensk" utseendemässigt. Nästan för fin =)

Ikväll ska jag göra Pavlova. Marräng (hemgjord), vispgrädde, glass och massa färsk frukt. Låter det inte underbart?

Återkommer...

Taklampa

Jag är inne i lamptankar. Då vi kikade runt i kalmar såg jag en fin kökslampa som jag skulle kunna tänka mig. Kostade 600kr vilket jag tyckte var alldeles för mycket. Men nu när jag kikade runt på MIO och såg en identiskt taklampa ångrade jag att jag inte köpte lampan i Kalmar. På mio kostade lampan nämligen 900kr. Dumma mig.

MIOs taklampa "Bennet":

Bennet


Sablar att jag inte köpte lampan....
Men jag får skylla mig själv...

Har du tips på liknande lampmodeller så skriv gärna i vilken butik jag hittar de...

Badat

J A G   H A R   B A D A T   I   H A V E T
Jo det är sant; jag har badat i havet....i Kalmarsund. *true*
Kom precis hem från kusinen där vi var och hälsade på, fikade och badade. Huset ligger verkligen jätte fint.

Måste passa på att påminna er om min tävling. Ni måste delta. Om ni bara visste hur fina grejer de kommer finnas i goodiebagen från Canderel.

Idag har jag inte suttit speciellt mycket i solen. Känner att min hud behöver vila. Imorgon kommer det däremot bli solning. Jag älskar att ligga och bara blunda i solstolen. Somnar nästan varje gång.

Kaaalmmaaarr!

Turen i Kalmar var bra. Köpte inte så mycket. Blev en bikinidel och 6st smörknivar i ene. Mer blev det inte. Men det beror mest på att jag inte får lägga ner för mycket pengar på shopping. Ska ju renovera köksluckorna och det kostar. Imorgon dock lön *yummi*  Ska försöka spara mycket de här månaderna som kommer.


Måste visa er en bild på Ebba. Här ligger hon på den fina pläden hon fick av AC och mig. Visst passar den henne`"En tuff brud i lyxförpackning"

Snart ska jag med familj åka upp till kusinen. Ska bli kul. Stunden är kommen...blir det bada i havet eller inte? Återkommer med svaret ikväll....åhh...kom igen Emma...va ingen badkruka =)

Kalmar

Det blir Kalmar idag. Kul! Men bara när Ac och jag var ute med Ebba var det så varmt och hett. Tropisk värme. Men jag klagar absolut inte. Det är underbart. Det kan inte bli bättre. Får se om jag hittar någonting i Kalmar. Är inte på jakt efter någoting egentligen. Det ska bara bli kul att kolla runt lite.

Ingen träning idag. Skönt. Var länge sedan nu. Men vi får se, kanske får något ryck senare ikväll. You never know. Skulle vilja gå upp till Allvaret och fotografera lite. Det blir sådan fin utsikt därifrån samt att solen blir rosa/orange på kvällen.

Nu åker vi! Vi ses senare..

Solen

Tirsdag...fort har det gått. Gårdagen var riktigt trevlig. Blev inte så sent egentligen men trött var jag, ändå vaknade jag 7.15 i morse. Ja,ja..det blir en lång dag iallafall. Blir förhoppningsvis Kalmar idag. Återkommer..

Trevlig kväll

Hur ska jag sammanfatta den här dagen? Den har varit väldigt bra måste jag säga. Vid 10 åkte vi upp till Målartorp och träffade släkten. Mycket trevligt. Tiden gick otroligt fort måste jag säga. Det betyder väl att det var trevligt, eller hur? Vi kunde sitta ute också..tack för vädret.

När vi kom hem var Ebba helt tossig. Hon blev så glad!!! Gonzo hade nattat sig själv i buren. Men han hade inte sin nattring. När han fick den och efter att ha fått godnattpuss från mormor blev det natta. Nu är alla klara för nattning. Så trött....måste vara solen som gör mig så här trött.

Här kommer en bild som jag inte riktigt vet om jag vill visa er :)



Men här kommer en bild som jag bara måste visa. Ebba går hela dagarna och växlar mellan sol och skugga. Hon ligger som en vält gunghäst och solar magen. Tycker ni inte det är gulligt?



Solar/steker/bränner

Hiaaaa...underbart att ha tränat klart 1km intervallerna. Dem är verkligen dödens. Vi hann även med att köra bålstabiliteten. Skönt. Efteråt åkte P, AC och jag raka vägen till Kolstad och badade i poolen. Så underbart skönt. 25 grader - perfekt. Då kan man ju verkligen ligga i och njuta. P tog en massa bilder då vi hoppade och gjorde allt möjligt skoj :) Så ni har bilder att se fram emot.

Under löpningen hände något som fick djur-älskaren i mig att stanna. Det är en stor hage med en massa får i och där sprang vi förbi. Då såg vi ett får som hade fastnat i en inhängnad som de använt för att rama in hörullar. Jag och AC hoppade över stängslet och fri gjorde fåret. *stackarn* Då han kom loss bäade han och sprang mkot de andra i gänget. Så underbart att se lättnaden.


Min älsklingstjej


Det var dunderskönt att bada..

Godmorgon

Ännu en ny dag står framför mig. Vädret är totalt underbart. Klarblå himmel och en underbar frukost. Kan det bli bättre? Dessutom har jag faktiskt namnsdag. *jaaa* Fick ett jätte gulligt sms av M i morse :) "Grattis på namnsdagen, M and the wildcats" Blev så glad. Vet inte vad dagen har att erbjuda faktisk..eller jo....kl 19 ska vi bort på middag till släkt. Trevligt! Men annars är dagen öppen, precis som det ska vara på semestern :)

H Ä R L I G T   V I L K E N   D A G!

J I I I I I P P I I I  ! ! ! !

Gratis musik

Hittade en bra sida där man kan ladda ner gratis musik - testa!



Natt på er..

Ingen allsång

Skit tv. Hur i helskotta kan man göra sådana där boxar och skit när de inte fungerar??

Cykeltur till Borgholm

Jag fortsätter cykla som en tossa :) Jag och AC fick ett ryck vid 15-tiden eller om det var 14-tiden. Då tog vi cyklarna och cyklade in till Borgholm. Mötte upp pappa där, sedam snokade vi runt lite. Jag hittade en jätte söt rosa pläd (med vita fransar) på Bo Outlet. Den kostade 105kr och var av märket Gripsholm. Jätte söt! Den kommer bli jätte fin på min säng.


Så här såg den ut, mjuk och jätte gosig!

Sist av allt tog vi en varsin glass. De har underbar ilatiensk glass längst ner på Storgatan. Massa roliga smaker tex. princesstårta, kexchoklad, tiramisu, melon, marabou, bounty....och många fler.
Gissa vad jag tog? Bounty och Tiramisu.
Sedan tog AC och jag cykeln hem. Det går så smidigt. Men varmt var det kan jag lova.

Nu på kvällen har jag och AC målat boddörren i härligt blå färg...

Inredning

K A L L H O L M E N

Här kommer lite fina bilder från Kallholmen´s webbsida:

Rosgården Vardagsrum
Herrgården Vardagsrum
Prästgården Kontor

Vad tycker ni?

Hela dagen kvar

Nu har jag hunnit göra mycket sedan träningen. AC och jag körde snabbdistans in till Borgholm. Perfekt - kl 9 gav vi oss iväg och det var okej väder. Inte speciellt överhettat. Men oj så tufft....snabbdistans är verkligen att ligga på gränsen till mjölksyra. Att springa på morgonen har aldrig varit min grej, men nu har jag blivit ganska bra på det *Stolt* Gymmet gick bra. 1kr / minuten blev det :) 40 minuter körde vi och det kostade 40kr. Dyrt???



Det är så otroligt skönt att ha tränat klart....

Ska måla mormor och morfars dörr till boden ikväll. Fin blå färg ska den få =)


Väder?

Tisdag....mm....hoppas dagen kommer ha mycket att erbjuda. Det vet man oftast inte då man har semester. Iallafall inte jag, för jag planerar inte så mycket. Tycker om att ha friheten att kunna göra det man känner för.

AC och jag finurlar på att träna tidigt idag. Att springa till gymmet (snabbdistans) och sedan gymma. Får sedan gå hem, men eftersom vädret är underbart gör det ju absolut ingenting!



Satt och trixade lite med Photoshop. Blev inte Gonzo söt? Mössa och fluga :)

Nä, dags att göra sig iordning för gym och löpning....

Arga på Ernst

"Sommar med Ernst" slår "Sommartorpet" med hästlängder. Eller vad säger ni? Idagens program skulle Ernst fixa till i en väderkvarn på Öland. I Ölandsbladet går att läsa hur arga många ölänningar va. Nu kommer alla förstöra Ölands väderkvarnar läste man. Herregud säger jag. Han gjorde det hur mysigt som helst. Gillar han mer än många andra inredare, även om mångagrejer kan vara lite väl egengjorda ibland :)

Imorgon ska det bli vackert väder, liksom hela veckan ut. Hoppas vädernissarna har rätt..... 

Tranieren

Nu blir det jordgubbar med mjölk. Känns bra med järnrikt efter att ha tränat. Blev rusher + lilla styrkeprogrammet. Idag var benen ganska tunga, så blev nerjogg och nedcykling efteråt. Phu! Vet inte om jag hade orkat köra något tyngre löppass idag. Värmen skulle ta kol på mig tror jag. Måste verkligen tänka på att dricka ordentligt och inte vara i solgass hela dagarna. Då orkar man inte träna bra....


Så här vackert var det idag!


Jag på gammal cykel in till Borgholm :)

Borgholm på cykel

Vädret har varit alldeles strålande i dag. Helt klarblå himmel och jag har est legat och latat mig på fm. Vid 13 tog jag, ma och AC cykeln till Borgholm. 4km dit och lika långt tillbaka (såklart) *ler* Tittade i lite inredningsbutiker men hittade inget jag var intresserad av. På vägen hem däremot köpte vi 3 liter jordgubbar. Smakade en som var helt gudomlig ♥

Snart dags att avverka dagens träning. Får se vad det blir...

Den första semesterdagen har verkligen hållt hög klass, det måste jag säga.


Varför inte sova?

Har vaknat upp 100 gånger varje natt här på Öland. Varför? Sov bara till 7 imorse. Har man semester kan man väl iallafall sova till 8? Men jag ska vara positiv - man får ju faktiskt en väldigt lång dag då man vaknar tidigt. Just nu är jag otroligt hungrig. Snart frukost ala Öland. *yummi*


Igår bjöd jag o AC på tårta



Nu har jag inte tid med det här längre...ses!


Natti - time

Oj vad trött jag är. Klockan är inte mycket och i morse var det sovmorgon. Varför är jag trött? Träningen? Vädret? Tittade på Aftonbladets väderkarta - bister min när jag såg att det skulle bli såligt väder imorgon med. Men jag hoppas de har fel - för jag älskar att ligga i en solstol och njuta av värmen fr solen :)

Natti natii!!!

Tävlingssugen?

Jag vill gärna vinna ett presentkort och deltar därför i denna tävling:


Jag är med och tävlar om ett superpresentkort på 300 kr sponsrat av gratisbio
60 butiker att välja ibland när ni växlar in presentkortet
. Några av dom syns på bilden.
Tävlingen avslutas den 31 Augusti för att ni ska få länge som möjligt på er att tävla och många ska hitta till tävlingen.
 och ni hittar tävlingen hos Emma och abby
Delta gärna i hennes andra tävling också som ni hittar här



Färjestaden

Det blev ett impulsivt besök i Färjestaden idag. Vädret gjorde att man inte gärna satt ute faktiskt, roligare att titta runt lite. Blev besök i Märits hemslöjd där jag faktiskt, lite ego, köpte en kaffe mugg som bara jag ska dricka ur. Vill ni se?


Gillade den, och föll för den direkt!! 135:- var väl inte så farligt.

Det är Lindholm som har målat den. Ska man unna sig något är de faktiskt värt 135:-.
Annars blev det inte köpt mer än en tuggsko till Ebba. en liten leksaksmus till Gonzo samt 3 stänger av frö till Gonzo med. Ebba älskar presenter. Pappa gav henne ett jätte ben av kycklingsmak. Pluttan!

Nu på kvällen har mamma och jag travat i väg bort till en liten affär som säljer 50% på pilgrimssmycken. Inget som föll mig i smaken. Men skönt att röra på sig. AC och jag har nämligen bakat en tårta (köpta bottnar) som vi ska fika med. mm...Ska bli gott. 

Skriv gärna en kommentar, jag återkommer! 

Redan klar med träningen

På grund av det ganska kassa vädret blev det tidig träning idag, vilket jag i efterhand är glad över. Det var 50 min löpning och hoppstyrka idag. AC och jag hittade en jätte bra väg. Slapp springa samma väg tillbaka...för är man ute i 50 min kan det bli lite trist att se samma väg de 25 min hemmåt :)

Var ute med Ebba innan träningen, nere vid stranden. Vackert, inte sant?



Igår var Gonzo med då vi körde bålstabiliteten =) Han var riktigt duktig....



Nu ska jag gå och handla blåbärssoppa och skorpor - världens bästa mellis :)


Sen morgon

I morse blev det betydligt mer sovmorgon - 8.30. Men det var skönt. Regnade o var massa moln, så varför gå upp tidigt? Har ätit frukost och maten håller på att smälta. AC och jag ska ut med Ebba - och sedan drar vi iväg ut och springer. Gud vad skönt det kommer bli. 50 minuters löpning.
Ser ut som att det kan spricka upp lite iallafall, vilket inte skulle vara helt fel.

Idag har många namnsdag i vår familj - Margaretha.

Blir nog tårta eller rättare sagt Pavlova ala Emma och Ac.

Nu måste jag dra...

Dagens bilder

Här kommer lite bilder från dagen som varit:




Dagens loppisfynd - 10kr (i jul ska det bakas)




Vacker utsikt

Njuter

Från att ha varit kallt, blåsigt och regn med åska..sprack det upp och blev underbart väder. Har legat i solstolen och lyssnat på Sjöjungfrun. Storytel är så bra! Tur att man fick Buzza :)

Nu vankas det snart pizza. Har tagit en pizza med köttfärs, mozzarella och annat gott :) Mmm...

Efter det ska det tränas järnet :) Hahaha! Lilla styrkeprogrammet och bål. Har en boathboll kvar här som vi glömde förra året :) Nä, ingen rast och ingen ro! Gud vad bra den här dagen har varit!!!


Mmm...äppelkart :)
*

Loppisfynd

Turen blev lång. Vi var på loppis, på två inredningsbutiker samt på en auktion. Skrattretande resultat för mig - 10kr´s pepparkaksformar (3 st). *hhehe* Men jag tänkte iallafall visa upp gårdagens fynd i form av mina ballerinaskor:



Hur sköna som helst, och kostade inte alls mycket :) *nöjd*

Vädret idag har varit molning och regn, men helt plötsligt visar sig solen och man ryser. Härligt med värme.
Ikväll blir det pizza till middag. Ska bjuda mormor och morfar.
Vilken pizza tycker ni bäst om??

Gonzo åker dammsugare


Gonzo åker dammsugare, det har blivit en hobby från hans sida :)

Loppis

Kändes underbart att vakna i morse och vet a att man hade semester och var på Öland! Färsk långfranska var inte heller alldeles fel kan jag säga :) Mmm.... Tanken med dagen var att gå på auktion, men den börjar redan kl 9. Vaknade i och för sig 6.40 men det tar ändå ett tag för alla att göra sig klara.

♥   E B B A   ♥
Äntligen fick vi träffa vår syster :)





Blir nog loppis och lite inredningskoll idag :)

Förresten så köpte jag faktiskt ett par ballerina skor igår. Vita Björn Borg - kommer upp en bild senare :)

Livingroom inredning



AC läser eninredningstidning och bad mig logga in på Livingrooms sida Oj vad mycket fint jag hittade. Här kommer lite prylar jag fastnade för speciellt:


Härliga neccesärer..


Praktiska burkar för skafferiet..


Fina glasburkar för fruskostpålägg...

Mycket jag skulle vilja ha från deras inredning..

Mätt och belåten

Vi åker från Söderköping. Har ätit här nu och för min del blev det kebab med bröd. Riktigt gott. Har hunnit med en persika också. *mums* Det är den segaste biten kvar nu, för nu vill man bara vara nere hos mormor, morfar och Ebba. Men vi får lugnt rulla vidare helt enkelt. Någon som kan underhålla mig men någon läsvärd blogg så länge?


Vädret har växlat under resan, ett tecken på detta är en regbåge...efter regn kommer solsken :)

J A G   H A R   Ä N T L I G E N   S E M E S T E R !   !

I bil till Öland

Äntligen är vi på väg, eller har åkt i 90 minuter nästan. Känns skönt att vara på väg. Gonzo har gjort så jag fåttt släng av huvudvärk. Han satt på burtaket och kvittrade - eller kvittrade kanske var lite milt sagt. Men han tycker han sjunger sååå vacker! Jag kan garantera att resten av bilen inte riktigt uppskattade detta höga ljud i detta lilla utrymme. *haha*Här kommer nytagna bilder- precis då konserten var som värst :)


Gonzo o jag - bil till Öland :)


Prinsen själv :)

Har köpt massor med frukt att ha på vägen - nektariner och satsumas. Inget socker inte, i såfall efter Söderköping, då vi har ätit. AC har köpt present till mormor och morfar ♥ Inget märkvärdigt men lite kul.

Hörs senare under resans gång :)

Avokadosallad


Snopet

Kom på mig själv i morse - då jag satt på bussen - att jag hade glömt matlådan hos AC. *surt* Nu måste jag köpa lunch. Lite surt med tanke på att jag ska äta på väg ner till Öland också. Men då blir det mer plats i plånboken *ahha* Man är ju så bortskämd med matlåda från sin kära mamma ♥ Och sedan är det ju alltid dyrare att äta lunch ute jmf med att göra mat hemma och ta med sig. Blev hur som helst avokadosallad med dressing bluecheeze. DELA ITALIA heter stället där vi ofta köper lunch - eller då vi köper lunch! Goda sallader och pizzor!

Vad jag har stressat idag på jobbet - helt slut i kolan. Alt ska vara klart tills  jag drar iväg. Inte nog med det. Idag fick jag lite av ett akut fall angående en förflyttning. Måste beställa taklift till det rummet också. Men som tur var har man bra kollegor (ssk) som kan ringa åt mig om jag inte skulle få tag på LIKO-killen!

Men jag jobbar vidare och räknar ner minutrarna :)

Sista 6 timmarna...

....sedan går jag från jobbet. S E M E S T E R - here I come! Har startat igång tävlingen nu från Canderel - så gå in och tävla. Måste fixa iordning lite här på jobbet innan jag sticker - ska nämligen komma en sjukgymnast som ska vikariera 8h/veckan medan jag är borta. Måste skriva lite instruktioner etc.

M kommer idag - kul! Hon har haft semester denna vecka och kommer bara in för att jobba några timmar. Skoj! Jag funderar på om jag kommer hinna till Åhléns City efter jobbet och köpa Pilgrims örhängen! Tapade ett av mina ljusblåa vilket jag är jätte ledsen för :( Älskar pilgrims örhängen - de med stenar. Hoppas jag hinner!!!

Nu måste jag jobba!

Byte av köksluckor

Jag har länge snokat runt på nätet för att hitta bra företag som byter köksluckor och anpassar dem till stommarna. Finns faktiskt en hel del bra sådana företag. Jag har, genom mamma och pappa, bra erfarenhet av Norddesign Kök.

Mamma och pappas kök kommer från dem och det är såå fint. Mitt kök skulle verkligen behöva byta luckor och det var därför jag hörde av mig till Norddesign Kök. Så nu på kvällen ringde en man och sa att de gör gratis hembesök med kostnadsförslag. Han kunde komma hem till mig på tisdag...tyvärr är jag ju på Öland då :( Så vi kom överens om att vi tar det efter semestern iallafall. Skönt att ha kommit igång med det. *jipi* Får se om plånboken blir lika glad *hehe*

Jag är förväntansfull!!!

Tävling - vinn goodiebag från Canderel


Bilder

Nu är jag hos syster Yster. Ska sova här i natt. Träningen idag har pumpat all kraft ur mig, men det kan vara skönt ibland. Nu har det varit tuff träning måndag-torsdag och i morgon väntar en ledig dag. Gud så skönt det ska bli. Kroppen kommer njuta :) Intervaller 15s är så explosivt och uttömmande. Lite bilder från träningen idag..

En helt slutkörd Emma


Skorna sprang och sprang och sprang


En vän som joinade oss på hoppstyrkan :)

Som sagt, är hos AC nu. Tog Hjördis hit och jag är glad att jag åkte tidigt för nu öser regnet ner. Totalt öser. Funderar på om jag ska tjuvstarta den nya tävlingen ikväll. Eller vad säger ni?

VINNAREN UTSEDD

Nu har jag tagit ut det lycklige vinnaren i tävlingen om presentkort på 200:- hos Fridas Gård.
*trummvirrvlar*

Lyckligast lyckligast  kommer MARIA vara. Du har vunnit presentkortet!!!!

GRATTIS!

Maila din adress till [email protected] så kan jag maila vidare det till Fridas Gård.
De kommer sedan skicka presentkortet till dig! *lyckost*

Till startsidan

Vill passa på att tacka Fridas Gård för att vi kunnat genomföra den här tävlingen! Det har varit jätte kul!!!! Det är verkligen en webbsida jag kommer besöka ofta. Inredning av högsta klass!!!

Väggfärg

Här ska målas! Jag skulle vilja ha en hel dag där jag bara fick måla allt jag ska i min lägenhet. Pappa ringde precis och berättade att han var på Hjula. Han frågade om han skulle köpa väggfärg till mig - Ja, sa Emma. 5 liter kostade 250:- som hittat. När  jag köpte min färg till köket köpte jag färgen på Lundbergsfärg, 4 liter för 450:- JAG DÖR! Snordyrt. Men jag hoppas att den färgen var "special bra".


Ska verkligen försöka ta tag i det där med målningen. Men just nu är det jobb och träning. Sedan tar tiden slut på något underligt sätt. *ler* Men semester stundar ju, så vi får se. Egentligen har jag ju ingen brådska.

Önska mig lycka till :)

Öland

Här kommer flera aktiviteter du inte får missa om du åker till Solen och vindarnas ö - Öland!

1. B O R G H O L M
Alla som besöker Öland måste bara ta en promenad i Borgholm. Långgatan med shopping och glassbarer är helt enkelt ett måste. När ni når hamnen kan ni njuta av utsikten och varför inte avsluta dagen med middag på någon båtrestaurant.

2. S L O T T S R U I N E N
Öland utan slottsruin är som kaffe utan mjölk - inte bra. Slottsruinen kan man besöka 10-18 hela sommaren. Klockan 12 är det alltid guidning av en otroligt inlevelserik guide. Förra året fick jag, pappa och AC äran att guidas bara vi tre. Hela slottet runt. Fascinerande helt enkelt. Värd att besöka!!

3. A L L V A R E T
Alla som någon gång läst om Öland i skolan, vet hur kännt det är för sin unika mijlö. Allvar kan man hitta i Köpingsvik eller vid Borgholm. VArför inte ta en picknik på allvaret? Kal växlighet men sitta och ha picknik i gräset har väl de flesta tröttnat på vid det här laget?

4. Ö L A N D S    D J U R -  O C H   N Ö J E S P A R K
Som djurälskare måste jag ju bara hurra för djurparken. Att det sedan går att åka karuseller och åka vattenrushbanor gör det hela bara så mycket bättre. Spelar ingen roll hur gammal du är. Att se lejon, shimpanser, orangutanger, getter, tropiska fåglar etc är bara så trevligt. En och annan karusell hinner man också med.

Sådär, nu har jag verkligen gett er ett verktyg på vägen.
Någon som ska till Öland förresten??


Ikväll avslutas tävlingen!

Till startsidan

I K V Ä L L   T A R   J A G    U T   E N   V I N N A R E ! !

Morning has broken

Torsdag....I M O R G O N  får jag träffa mormor, morfar och Ebba ♥ *herregud* Fattar inte, tycker inte det var länge sedan det var midsommar. Men tiden rullar på, ibland för fort, och imorgon är det dags. *jipi* Går från jobbet redan kl 14 och kl 15 beräknas vi rulla iväg mot Underbara Öland. Som jag har längtat.

Idag är det dock full arbetsdag. Men dagarna har gått så fort i veckan och det har inte varit särskilt jobbigt att kliva upp på morgonen heller, så jag överlevde :)

Tänkte tipsa er om min systers blogginlägg om sommarrea på Mixin. Mixin har otroligt fina prrylar , inredning,som jag gärna skulle betala en slant för. Jätte gärna! Kika in här och säg vad ni tycker!


Sötnosarna på bild!


Färdig

Sitter och knåpar lite med Photoshop. Ska nämligen förbereda nästa tävling som startar på fredag. Denna gång har ni chansen att vinna en liten goodiebag från Canderel.
Livet är underbart med Canderel

Det är faktiskt rätt kul att trixa lite med alla funktioner som Photoshop har. Är säkert massa trix jag inte kan, men man lär sig alltid nytt. Är rätt så slut efter träningen idag. Gymmet är inte så tungt efentligen men löpningen suger musten ur mig. 1km intervaller - vem kom på dem egentligen? Vågar du visa dig ;)
Tacksam att pappa kan öppna på Vallen - annars hade man fått åka ända till Bosön (världens ände).
Snart ska jag kika på TV "Leila bakar".

T Ä V L I N G

Nu tycker jag ni har sacka ihop lite grann...varför tävlar ni inte? På torsdag kommer jag ta ut en vinnare genom lottning och då gäller det att vara med. 200:- på Fridas Gård är inte fy skam. Hade önskat att jag själv kunnat delta i tävlingen så att jag kunde vinna också :) De har så otroligt fina grejer där. Kik in själv ----> HÄR!

Men som sagt apropå tävlingen så tycker jag ni ska ta er i kragen och gå in och tävla:

HHHHHHHHHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRR!!!!!!!

Hittils 42 deltagare...bättre upp :)


Till startsidan

Fisk och avokado

Det blev fiskgratäng med avokado idag. Gott. Man är bortskämd. Bor man hemma blir man nästan för bortskämd ( kan man bli för bortskämd?) Middagen är alltid klar, väcks inte av en ilsken klocka utan av mamma ♥...ja fördelarna är många. Det kommer jag verkligen känna av då jag flyttar till eget.

Åhh...vad jag längtar till på fredag. Har fått lov att sluta redan kl 14, så dagen kommer verkligen vara kort. Jipi!

Bli medlem idag



http://www.emailadvert.se/ref.php?user=23680
 

Här är länken för dig som vill bli medlem hos Emailadvert.
Är själv medlem och har redan hunnit skrapa ihop nästan 100kr bara påatt ta emot lite mail då och då.

Vill ni ha bevis?

Emma Petersson
Total förtjänst96,35 kr


Hjäääääälp!

Kunde inte somna i går kväll och i morse var det en trött Emma som klev upp. *gäsp* Gonzos läggtid är kl 22 men igår blev det 22.30...ändå sitte han och skriker kl. 6 för att han vill komma ur buren. Igår var han en riktig retsticka. Bet på fingrarna och hittade på allt som kunde irritera. Men man försöker intala sig "det är trotsåldern, det går snart  över". Man älskar honom så. Men ibland är man inte på humör. Det värsta är ju att han känner av om man blir irriterad :)

Sol och blåst. Välkommen till onsdagen :) Men eftersom jag är inomhus nästan hela dagen ska jag inte klaga.

1km intervaller ikväll + gym. *hjäääälp* Kommer jag överleva?

Liseberg - olycka

Man blir lite skakad då man hör om sådana här olyckor på nöjesfält. Speciellt då man vet att man själv kommer sitta i en av Lisebergs karuseller i augusti. *gulp* Men jag försöker intala mig att olyckor inträffar överallt.



Allsång var okej, men inte så bra artister. Tycker allsångerna håller lägre status också. För modernt helt enkelt. Det ska vara Evert Taube, Aven-Bertil Taube & CO.

Glöm inte att delta i tävlingen som Fridas Gård sponsrar. På torsdag tar jag ut vinnaren!!!

Presentation av Hjördis





HÄR HAR NI MIN CYKEL " H J Ö R D I S"
Är hon inte vacker så säg :)
Hon tar mig runt på ön. Har dock en defekt nämligen att treans växel är i hela tiden, backarna är kämpiga med andra ord. *hhaha* Idag cyklade jag och tränade vid Dalenhallen. Mördarpass med 15s intervaller + hoppstyrka.

Längtar



På fredag kommer vi....

Barn

Roligt med barnkläder tycker jag :) Det finns så otroligt stort utbud av barnkläder. Varenda webbsida har barnkläder, nästan :) Syster Lycklig är ett exempel. De säljer mycket fina barnkläder...eller vad säger ni?





Vilken djungel *ler* Men måste säga att det var verkligen annorlunda kläder, men bedårande :) Men så är jag en djurfantast också *ahha*

Träningen fortsätter

Måndagens pass är avslutade - kändes bra tycker jag. Idag kommer det bli tuffare. Intervallerna idag är nämligen 15s intervaller 30st 2 set. Eftersom man inte är inne i rusherna kommer det bli tufft. Men det ska det vara också :)
Efter löpningen blir det hoppstyrka. *hopp och stuts* Vi kommer hoppa fram som grodor på handbollsplanen sedan - i gröna skurudräkten :) haha!

Efter jobbet ska jag stanna vid AC - hämta "Hjördis" (min gamla cykel) och ta med mig datorn hem.
 -"AC, du får ta med dig datorn sedan ikväll om du vill".
Men jag tänkte sätta in lite roliga bilder nämligen - från mobilen och då behöver jag min dator.

Hoppas eftermiddagen går fort, men att jag hinner med massa...
Nu är det äntligen lunch!!!

4 dagar kvar till Öland

Dagen började bra....blev upplockad av ssk på vägen till jobbet. Men i ärlighetens namn hade det varit skönt att gå också. Lyssnar ju på "Sjöjungfrun" som ljudbok. Den är riktigt bra. Man blir lite bortskämd som inte behöver läsa utan bara lyssna. Men ffa skönt på sommaren (i solstolen) att bara kunna sluta ögonen och njuta.

TISDAG = 4 DAGAR KVAR TILL ÖLAND ♥

Jag vill bara att dagarna ska springa iväg nu för att sedan sega sig i veckan som kommer. Det får inte gå fort då vi är på Öland. Det är så otroligt mycket jag vill göra.


Gå i Borgholm - äta mjukglass och njuta!


Ta en shoppingräd i Kalmar!

Sedan ska vi väl försöka besöka inredningsbutiken VicMic och Kallgeuta som ligger nära Köpingsvik. Får se om det blir en tur upp till tanten som gör smörknivar etc. i ene. *ja vill*

Sova bör man

....annars dör man. Därför tänker jag faktiskt gå till sängs nu. Gonzo sitter i sin sovringoch snaskar fröstång. FRÖSTÅNG - klockan 22.30 på kvällen. Tokstollen där..men så är han världens sötaste också.


Gonzo 2006 - vita ringar kring ögonen :) Nu är de svarta - solbrända av sommarsolen :)
Ha en bra natt alla där ute.
Jag kommer garanterat sova som en stock!

Träningen och NetonNet

Direkt då jag kom hem från jobbet gav AC och jag oss iväg för snabbdistans. Sedan gymmade vi på Vallen, tack vare pappa :) Var ett ganska lätt pass, som inte tog särskilt lång tid. Vi var klara vid 19 och då följde jag med pappa till Net on Net. Han köpte en Mocccamaster vit. Jätte snygg, verkligen. Mammas present från pappa på födelsedagen.


Tycker det är jätte snygg. Säkert ljuvligt kaffe också =)
Jag skulle vilja en snygg kaffebryggare jag med, men har köpt en ganska simpel till att börja med.

Vad tycker ni om denna design??

Snart hemgång..

Måndagens arbete är avklarad, men tro inte att man kan lägga sig hemma på sofflocket inte. Nej då, ut och springa snabbdistans för att sedan bege sig till gymmet. Känner på mig att det kommer bli tufft ikväll. Helgen var väl inte direkt intensiv, men man lägger ju bara på mer och mer träning nu. Tuffare och intensivare pass.


Det är så mycket jag skulle behöva köpa nu. Strykjärn till exempel. Inte så kul kanske men ett nödvändigt ont. Fick låna mammas strykjärn igår och ett sådant skulle jag verkligen vilja ha. Men jag väntar tills jag kommer till en onoff, expert eller liknande butik. Orkar inte springa omkring i stan för ett strykjärn.




CHOKLAD

Den som inte ♥ choklad här, räcker upp en hand!

Så fort jag blir godissugen är det choklad sm gäller. En dålig vana trorjag, eller inte. För finns det webbsidor som Chokladfabriken ska inte vara ledsen :)







I min kommande Goodiebagtävling kommer Chokladfabriken bidra med något. Vad? Det är hemlighet nu iallafall :)

Träningen är lagd

Nu har jag och AC lagt upp veckans träning så att den passar oss, vad gäller jobb, resa etc.

Måndag: Löpning 25 min + gym
Tisdag: 15/15 intervaller + hoppstyrka
Onsdag: 1km intervaller + gym
Torsdag: 15/15 intervaller + hoppstyrka
Fredag: Vila pga. resa till Öland ♥
Lördag: Lilla styrkeprogrammet + bål
Söndag: Vila inför nästa tuffa vecka

Det kommer bli en tuff vecka med mycket blod, svett och tårar (jo jag tog i lite). Men det är nu det är som tuffast och det är nu man inte får vika ner sig. Tidigare veckor har varit ok, men det är dessa veckor man börjar känna av all tidigare träning. Kroppen börjar streta emot. Men ack om man ger sig!!!!

K Ä M P A
K Ä M P A
K Ä M P A





Grattis Vickan???

Idag fyller faktiskt kronprinsessan år. Inte tänker jag flagga iallafall. Är jag fräck?

Idag måndag och jag räknar ner dagarna. För på fredag är det faktiskt semester. Bara 3 veckor men iallafall. Känns lite trist att M inte är här nu. Hon har semester i 2 veckor. Det blir så tomt liksom. Jag vill bara att den här veckan ska gå så fort...därför kommer den inte göra det tyvärr.

Kan iallafall garantera att den tuffaste veckan träningsmässigt kommer vara denna veckan. Mycket beror på gym men även på korta intervaller 15s. De tar verkligen på en. Phu!

Dags att sova snart

Har precis tittat klart på reprisen av "Det okända". Läskigt. Kan inte låta bli att tro på det hela. Antaingen uppgjort eller helt enkelt real. Har haft huvudvärk idag. Irriterande. Vill inte ha känslan av sprängande huvud. *suck* Tog två tabletter nu iallafall. Sista utvägen. Har legat i sängen och försökt slappna av. Gonzo låg uppe under hakan och tillslut la han huvudet under vingen. Trött. Han är nattad nu iallafall, och snart ska jag göra detsamma!

Vill först tipsa er om en helmysig webbsida, nämligen Hem ljuva hem.

Här kommer lite inspiration...

Tvättmedelsboxar, colour/white
Tvättmedelsburkar - mycket snyggt och praktiskt..

Lanterne Bonheur
Härligt och stämningsfullt...

Adresslapp i zink
Adresslappar i zink ger en speciell känsla..

Gå in direkt och hitta dina favoriter...

Mycket mycket....

Har tyvärr inte hunnit ta kort på mina loppisfynd men kan avslöja att det blev en bricka -vit med hjärtan på kanterna- samt en "duk" broderad. Nöjd att jag fick dessa två fina grejer för 30:-. Så nu på kvällen har jag varit uppe hos mig. Donat , tvättat, fått iordning mattan och vardagsrumsbordet. Dock återstår mycket innan det är ordning.

Ska måla mycket just nu:
- Måla sovrummet
- Måla vardagsrumsbordet
- Måla skrivbord och stol


Så imorgon efter jobbet blir det antagligen så att jag springer in på Lundbergsfärg och köper färg så jag kan måla skrivbordet och stolen. Det ska vara antikvit färg. Så fint!

Nu ska jag och Gonzo titta på tv =)

Fynd på loppis!

Bilder kommer.....

Loppis

Idag blir det till att åka till loppis. Ska bli kul, men man vet aldrig om det finns något att köpa. Kan vara skit eller helt enkelt fina fynd. Stod i Norrtälje tidning om det, så får se om det kommer mycket folk :) Hela familjen ska ta cyklarna till loppisen. Vädret kan ju inte bli bättre så vi ska inte klaga. Härligt!

Får se om jag kommer tillbaka med någoting..tror inte det...men man vet faktiskt aldrig!!!

Radiosugen (?)

Cubo CD Radio Pink
Denna läckra radio "Cubo" hittar du hos Bagaren och Kocken!


Den fina radion "Roberts radio" hittar ni också hos Bagarn och Kocken!

Dualit DAB Köksradio Röd
"Dudut" radion finns även den hos Bagarn och kocken.

Ska väl börja fundera över att skaffa en fin radio snart. Men står absolut inte högst på prioritetslistan just nu.
Men skulle jag välja någon utav ovanstående skulle det garanterat vara den mellersta.

Vilken skulle du välja?

Tävling

Jag tävlar om en helårsprenumeration av kaffe eller te hos Ninninusen.
Det är Aromboden som står för priset.

Dagens fynd


Hittade den här i gamla stugan - och fick den av mamma  och pappa *tack* ♥

Skogstur

Var ute i skogen men såg inte en skymt av svamp eller blåbär. Jo en handfull blåbär hittade jag, men inget att spara så det åkte raka vägen in i munnen :) Här kommer iallafall lite bilder.




och här kommer den finaste bilden..



Ha en bra kväll och kommentera gärna bilderna!





Äntligen!

Jag har fått min ryamatta! Jipi!! Äntligen må jag säga. Har söt den på alla Mio i hela StorStockholm - men den har varit slut. Imorse ringde jag till Mio i Norrtälje och de sa att de enligt datorn hade två st vita Polar - ryamattor. Yes, tänkte jag! Pappa och jag åkte in men då vi kom till Mio fanns den ingen. Antagligen datorkrångel enligt tjejen i kassan. Men envisa som vi är (pappa och jag) snokade vi runt och tillsist hittade jag mattan :jihaa!

Envishet lönar sig...oftast!

Efter Mio tog vi oss in på ÖB en snabbis och jag köpte sköljmedel och lite wc-rent.

Nu ska Ac och jag upp i skogen och titta efter blåbär...

Dagens träning

AC och jag trotsade värmen och gav oss iväg då det var som varmast nämligen kl.11. Idag var det 25 min löpning och det var faktiskt ganska tungt. Gårdagens rusher kändes i höftböjarna kan jag säga..stel, stelare, stelast :) Men det är skönt för vi har hittat en löparrunda som är både på asfalt, men även på skogsväg.
Efter löpning var det bål - tur att jag tog och lånade boathbollfrån jobbet. Den är perfekt.
Imorgon är det styrkepass och så har vi lagt intra bålpass. Alltid bra att köra!!

Har tagit ett dopp - så nu är jag avkyld - gött!

Semester alla helger(?)

Ja varför inte? Det verkar ju som att det fina vädret dyker upp lördagar och söndagar. mmm.... Men oj vad hörligt det var att i morse ta kaffekoppen och stiga ut på verandan i solen. HÄRLIGT! Jag njuter verkligen!

Får se vad dagen har att bjuda på. V I L A  och  A V K O P P L I N G! Ska lägga mig i en solstol med mobiltelefonen och "Storytel" - tack Buzzador. 600 gratis ljudböcker - härligt. 6h resan till Öland är räddad :)

NJUT!


Lampan släcks!

Tittar på "Morden i Midsummer". Bra den här gången, men det beror helt enkelt på vad deckaren grundar sig på. Dags att sova snart, känner att jag kommer somna ganska snart...och att få sovmorgon i morgon kommer bli sååå skönt. Men som vanligt kan jag väl bara sova till 8 *suckar*


Är hon inte rar? Längtar efter henne. Men om 1 vecka är jag på Öland och kan pussa henne på mulen huuuur mycket jag vill ♥ Har köpt en fleecepläd på Hemtex som hon kan ha på sin dyna. En rosa men stora vita prickar. Jätte fin.
Har ni något husdjur??


L A N D E T!

Nu är vi äntligen på landet. Skönt. Träningen efter jobbet gick enligt planerna. Rusher och hoppstyrka. Jobbigt för låren kan jag säga :) Rusher låter inte så tufft men det är det. Man ska ju ge max varje rush.

Stannade till vid Arninge på vägen upp. Kollade in på Hemtex och lyckades köpa med mig mig tre handdukar 50% rea. Köpte de underbara handdukarna "Living". Två mindre handdukar och en badhandduk.
AC och jag köpte sedan en liten present till Ebba, nämligen en fleecefilt. Rosa men stora runda (vita) cirklar. Jätte söt. Den kan hon ha "runt" sin dyna som hon ligger på hos mormor och morfar.

Living by Hemtex - Högsta kvalitet

Snart träning på Klingsta!

Fredagen går mot sitt slut - arbetspasset vill säga :) 
AC kommer kl 16, då ska vi köra rusher och hoppstyrka. Dubblapass! I like that!




Sedan bär det av upp till Norrtälje! Ska bli så mysigt. Ofta då vi kommer upp äter vi ute i trädgården.
Undrar hur grusgången ser ut nu efter en vecka. Får kanske ta och rensa lite på lördag, om det skulle behövas :) Träning kommer iallafall vara fullt upp med. Både lördag och söndag är dubbla pass. Men det är skönt!!!

Nu ska jag jobba vidare..............



TicTac


Dessa ägnar jag mig åt nu! Mums!
Först en toutch av vanilj och sedan mint.

Är dessa tabletter gamla?

Lunch-time!

Nu kurrar magen något fruktansvärt. Ska bli gott med lunch! Idag är det AC´s färsbiffar som gäller. Ska bli gott. Till det bjuds makaronen. Yummi!

M kommer hit snart med sin kisse. *mjau*

Gratis godis!

Bli medlem här
Jag har själv alldeles nyss klickat hem en order med 20st godisar:

Min order 
 Dessa produkter ingår i ordernr: 50877
AntalGodissortKampanjInformation
1 st.Kola MixVi älskar er!Kampanjförtjänst.
1 st.FizzersSterling tävlingKampanjförtjänst.
1 st.FizzersKLM resorKampanjförtjänst.
1 st.FunnyBra-Kontantkort.comKampanjförtjänst.
1 st.KolaMixVinn en lyxig kryssning!Kampanjförtjänst.
3 st.LilleJan LaktritsOkänt Inväxlat godis.
1 st.Jenka2:a AdventKampanjförtjänst.
1 st.HjärtegodisAllahjärtansdagKampanjförtjänst.
1 st.ShakeVingKampanjförtjänst.
1 st.SkottdagsgodisSkottdagenKampanjförtjänst.
1 st.FlyttgodisVi flyttarKampanjförtjänst.
1 st.PÃ¥skgodisGlad PÃ¥skKampanjförtjänst.
1 st.FizzerIKEA 5000:-Kampanjförtjänst.
1 st.GrönisarIpod + iTunesKampanjförtjänst.
3 st.JenkaOkänt Inväxlat godis.
1 st.CitrusStep on The World - Alla vinnerKampanjförtjänst.


Det komiska är att jag verkligen inte gjort någonting för att få detta. Eller, jo jag har tryckt på någon reklamknapp och kanske svarat på något formulär....men ändå. Det är min tredje order nu.

Äntligen - längtat så!

Snart stundar helgen - åker till landet idag efter jobbet. Härligt. Vet någon hur vädret kommer att bli? Ser lite dystert ut nu på morgonen, men det kanske spricker upp (?)

Var ju på RUSTA igår efter jobbet. Kul! Köpte plåster, tändsticksaskar (fina med blommor på), muffins/bullformar (med rosor på), hemlig sak, schampoo...minttabletter. Det var rea, men jag tror inte jag hittade något som just var på rean. Dock har ju RUSTA riktigt billigt iallafall...så det gör ju inget :)

Glöm inte att tävla förresten. Länken ser ni nedan!

Dödensväg...

Klockan är redan 22 och jag kom hem alldeles nyss från min lya. Börjar faktiskt få lite ordning där nu. AC var verkligen en klippa idag. Hon dammsög och tvättade alla golv. *tackar, belöning kommer* Innan vi kom till mig hade AC och jag tränat på Stockby. 800m intervaller och hoppkoordination. Jag kan säga att 800m inte är att leka med, speciallt inte i terräng. Men vi klarade det och det kändes skönt efteråt. Fysträning ska vara ett helvete. Bettan rullar på bra. Pga. bortglömd nyckel (som visade sig ligga i min väska) fick vi skjutsa på Bettan idag med. Stackars Bettan!

Jag har döpt min cykel nu:

H J Ö D I S

Hon en blå Cresent - stilig och elegant.

Vad tycker ni om namnet?

ont i huvudet

Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen - fråga mig inte varför jag inte har tagit en tablett på hela dagen. Har varit saker i huvudet idag. Somnade komiskt ng med huvudvärk - och vaknade med det också. Tror det är tankarna som virvlar runt till huvudvärk. Har mycket just nu, men har mig bara själv att skylla. Vill göra så mycket med lägenheten samtidigt som det är heltids jobb och träning dubbla pass varje dag. Tänker för mycket på det tror jag.

K O P P L A     B O R T     D E T     N U !

Nu ska M och jag åka och shoppa på RUSTA! De har rea där nu och personalen hade varit och shoppat till avdelningarna. Det är billiga grejer och man kan alltid göra kap. Får se vad jag hittar.

Sedan hem och träna!!!!

TÄVLING TÄVLING TÄVLING!

Nu kan ni delta i min systers tävling!!! Man kan vinna jätte fina prylar från MIXIN!

HÄR TÄVLAR NI!!!!



Gör som mig. Man ska ju leta reda på prylarnas märken. Så lättast är att söka på produkten på mixins sida. Det gjorde jag och gick hur fort som helst att hitta svaren!!!!

Storytel - intresserad (?)

Resan till jobbet idag gick riktigt fort. Fick genom Buzzador programmet "Storytel" där jag gratis får lyssna på ljudböcker i en månad. Kanoners :) Så nu har jag lyssnat på Camilla Läckberg Sjöjungfrun. 30 min är avverkade och den är riktigt bra hittils. Mormor har boken på Öland, men jag kan inte låta bli att tjuvstarta via ljudboken :) Genom Storytel har man 600 böcker att välja på. Om nu vill kan du också få testa kostnadsfritt. Men då bara i en vecka, sedan måste du säga upp det så att du inte får betala för det. Säg till om du är intresserad så skickar jag mer info!

Solen skiner och fåglarna kvittrar =) Det är sommar!! AC gjorde jätte goda biffar igår som jag har med mig som matlåda tills imorgon Yummi! Idag blir det kassler :)

Dagen kommer nog rulla på. Jag vet iallafall att jag har mycket att stå i hemma i min lya. Ska tvätta alla golven täckte jag, fixa stolsdynorna. Ja det finns alltid något att göra!!


Onsdagssmäll

Jag kommer ha en tävling senare i Augusti - en goodiebag kommer stå på spel!
Produkterna kommer bl.a komma från Pharaons , Chokladfabriken och Presentkuriren.  Fler överraaskningar dyker säkert upp under tidens gång. *ler hemlighetsfullt* Men innan den tävlingen ska jag avsluta den tävlingen som är igång samt ha en tävling till. Så tävla här undertiden!!!

Har fikat med choklad, vispgrädde och marshmallows.
Vad säger man inte om detta?


Det smakade otroligt bra iallafall kan jag säga :)

Fick förresten hem ett paket från Pharaons idag, och ble sååå glad då jag fick en ansiktsolja!!
T A C K    P H A R A O N S !!
Deras produkter är underbara så jag tycker du ska gå in och titta på deras hemsida.
Väntar med att använda oljan, stod att det var läkande vilken absolut inte är fel.
Förstår ni vad ni kan vinna senare i Goodiebagtävlingen - dunderbra grejer!!!

Buzzador i brevlådan


Fick hem Buzzador prylarna idag.
Ebba kommer få vara försökshund :) Det är nämligen ett medel för pälsen. Hunden kommer få mindre håravfall, mindre mjäll samt (vid lukt) att pälsen inte luktar illa. Alltid kul att testa nya produkter. Vet inte om Ebba tycker samma sak. Men gillar hon det inte kommer jag naturligtvis inte fortsätta.

Älskar dig Ebba =)



Hektiskt eftermiddag!

Huuuuaaa! Jag har verkligen haft full rulle hela eftermiddag men start efter jobbet. Åkte nämligen raka vägen från jobbet till lyan. Undertiden åkte Ac och pappa till Täby och hämtade AC´s vitrinskåp samt köpte min 32 tums tv. Jag hann måla klart hela köket (för 2:a gången), så nu har det vuxit i och med färgen som är vit :) Nöjd är jag verkligen!!!

Nu sitter jag hos C och äter makaroner och köttfärsbiffar. Mums! Bra jobbat AC =)

Har många projekt i lägenheten. Fick hem min tv nu iallafall så nu har jag soffa, tv-bänk och tv. Dags att flytta in snart. Ska måla om i sovrummet först bara. Sedan dags att ställa in sängen där.
Som jag tidigare skrivit fick jag ett skrivbord (nätt och fint) av äldre modell som jag har spacklat. Ska sedan måla om det i halvblank antikvit. Kommer bli så fint :)

Nu ska jag äta upp det sista av maten.
Snart ska jag smälla av en överraskning. Nyfiken? Åter kommer ikväll och berättar!!

Skulle kunna döda

Läste i Aftonbladet om en familj - där deras djur blir knivskurna, helt utan anledning. När jag läste det blev jag bara såå förbannad. Fick jag skulle jag kunna tortera dessa människor långsamt. Att göra något sådant mot oskyldiga djur är bara så hemskt. Tänk om sådant kunde straffas automatiskt - det skulle verkligen vara skön känsla att få se de som gjort detta plågas själva!

Favorit webbsida

Har hittat ännu en webbsida som föll mig i tycke. Det är nämligen en webbsida med lite av varje i inredningsväg.

- E L S A S  H E M -

Här kommer litet axplock ur webbsidan, som du för övrigt hittar HÄR!


















Lunch?

Vad blir det till lunch idag tro?

Är sugen på något onyttigt, jobbigt.

Skulle vara godis med en fet snuskig pizza!

Mycket ost och onyttigheter!!!

Men icke för mig idag........

Beans & Peas

Godermorgon! Är det inte underbart, vilket väder vi har idag, yummi härligt äntligen! Lite kyligt dock, men klockan är ju faktiskt inte ens 8. Ser fram emot den här dagen faktiskt. Ska direkt efter jobbet hem och mål köket klart. Får dock klara mig på egen hand idag eftersom pappa och AC ska till Täby och hämta vitrinskåpet.

Gick in på Hemköp i morse och köpte Parrots underbara snacks!
Har fastnat för Parrots underbart goda snacks "Beans and Peas". Har ni smakat dem?

Paket att hämta ut (igen) !!

Ja för ett tag sedan fick jag hem produkter från Canderel och idag kom en avi igen. Denna gång var det två paket att hätmta ut. Ett paket är från Buzzador - produkter för hundar (pälsvård som jag ska testa) och så ett paket från Pharaons som är ett otroligt trevligt företag som säljer produkter till huden. Kolla in sidan vettja! Har själv flera produkter därifrån. Bla. ansiktsoljor samt ansiktsmasker. Så det blir spännande!!!

Ska snart gå och lägga mig. Börjar känna mig lite trött iallafall.
Gonzo är nattad, lite motvilligt från hans sida, men nu sitter han i buren och slipar näbb :) ♥
Natti!

Allsång på Skansen (?)

Vad tycker ni om kvällens "Allsång på Skansen" (?)
Jag måste säga att jag tycker det är mycket som var sämre.
Då jämför jag både med tidigare säsonger samt från premiären denna säsong.

1. Sämre artister - de två som spelade tonårstjejerna var helt klart stjärna i kanten.

2. Hela kvällens inriktning på dansband sänkte omgången rejält, även om jag förstår att många äldre blev glada då de slapp de allt för moderna artisterna som tex. Uggla, EMD etc.

3. Allsångerna är kassa, jag vill sjunga med till Evert Taube inte till Ugglas "Kungen i baren" eller "We all are the winner" Skärpning, varför förstöra det tidigare så mysiga sånghäftet?

Vet, förändringar blir det, men inte på bekostnad av att programmet blir helkasst. Suckar!!

Vad tycker ni? Skriv gärna en liten kommentar!

Fint, finare, finast!


Träning - igen!

Det känns lite komiskt, för det är verkligen ofta jag skriver om min träning. Men eftersom jag tränar varje dag- en dag ledigt förresten - så blir det naturligt för mig. Idag var det intervaller som stod på tur. 90/30 intervaller. Tungt - men inte så farligt med tanke på gårdagens 1km intervaller. *hua* Efter det styrkepass, mage/rygg - kändes kan jag säga. Det var verkligen pumpa som gällde. *ler*

Har för övrigt planerat träningen för denna vecka. Imorgon är det vila! Veckans enda lediga dag, måste verkligen koppla bort kilometrar, mil och tider - för en dag iallafall.

Nu är det snart "Allsång på Skansen"


36 hittills!

Hittills har 36 deltagit i tävlingen om presentkort på Fridas Gård (200:-)  Tror det beror på att det är så enkelt att vara med. Man slipper en massa länkningar på sin blogg etc. Bara att gå in på Fridas Gård och plocka ut din favoritpryl, kommentera detta i inlägget för tävlingen! Sedan är du med och kan vinna! Enkelt va!?
TÄVLA HÄR!!

Du får naturligtvis berätta för andra om tävlingen!! Ju fler desto bättre :)

Tävling- jag deltar!


Jag är med och tävlar om dessa fina grejer!
Tävla du med här!


Patetiskt med antirynkkräm

Läste i tidningen om att 12 åringar använder anti-rynkkräm. Patetiskt!! Jag tror absolut inte att krämer kan göra att man inte får rynkor. Däremot kanske ungdomarna ska tänka på att inte röka, festa samt griljera sig själva i solarierna =) Det ä nog där felet ligger vad gäller tidigt åldrande av huden!!!

VAD SÄGER NI??

Ingen Hellasgård

Blev sur då jag hörde att det antagligen blir fortsatt busstrejk imorgon. Grr! Att vuxna människor inte kan komma verens, sorgligt. Sandlåda! Det innebär med andra ord att man får åka silltunna hem (fullsmockad Lidingöbana) samt att vår gruppträff med handbollen blir inställd. Jag har 3 i min grupp - där jag ska vara som mentor gällande sommarträningen. En gång ska vi träffas för att träna tillsammans och prata etc. Tanken var att det skulle bli av på onsdag. Vi tänkte träffas på Hellasgården, men icke, nu är busstrejken antagligen igång imorgon och då kan man ju inte gärna flyga till Hellas. Suckar djupt!

Nä, blir lite sur faktiskt. Dessutom är vädret dåligt.

Ikväll ska jag pina mig med 90/30 intervaller samt styrkepasset! *grrr*

Fridas Gård

Glöm inte att tävla om presentkortet på Fridas Gård!
Gå in och tävla här!

Här kommer lite exempel på vad du kan välja på om du vinner!

Punka och allt

Träningen idag blev inte så smidig som jag trodde den skulle bli. AC och jag skulle ta "Bettan" till Stockby och springa 1km, men innan skulle vi pumpa Bettan (gammal cykel). Problemet blev så att däcken inte gick att pumpa, tvärtom blev det helt tomt istället. Så vi fick köra (skjutsa varandra) på fälgarna hela vägen till Stockby. Guppigt värre och lite blåmärken i baken :)

1km var rena döden rent ut sagt. Hade nog inte varit såå jobbigt om det inte var för terrängen. 2 "dödens backar" tog ut sin rätt, men vi körde våra set och var slut efteråt. Hoppkoordinationen gick bra trots sega ben =)

Nu ska jag ta ett bad, sedan väntar "Sommar med Ernst!"
Ingen sommar utan Ernst =)

Vad säger ni kl 20.00 ikväll!!!!
SVT (Sommartorpet) eller TV4 (Ernst) ?????

Ibland hatar jag

Regn kan vara ganska mysigt. Om man inte ska ut i eländet vill säga. Jag känner bara motstånd. Vet att jag måste ut i det här pissvädret när jag slutar. Gå hela vägen till Mörby Centrum - i mina somriga ballerinaskor. *grr*

Känns inte heller särskilt inspirerande att komma hem, sätta sig på en cykel och cykla iväg till skogsslingan och köra 1km intervaller samt hoppkoordination. *blää* Men det är tungt ibland, idag är en sådan dag. Bara ta tag i det och göra det. Skulle aldrig hoppa träning pga dåligt väder. Never.

Här kommer lite bilder som kan liva upp mig:

Min pussgurka!


Man vill bara gå fram och krama om!


Canderel - chokladdryck

Nu har jag testat Canderels chokladdryck

Livet är underbart med Canderel

Cankao

Chankao heter Canderels chokladdryck. Chokladen utgörs av riktig kakaosmak och 50% färre kalorier. Det är den första chokladdrycken i Sverige som inte har tillsatt socker, men som ändå går att blanda i mjölk.
Smaken är verkligen riktig kakaosmak!! Det riktigt doftar kakao och smaken är rund och god.

TIPS!
Ta fram en stor kopp. Värm mjölk och ha i några teskedar av Canderels goda chokladdryck. Hur mycket beror på smak och tycke. Vispa vispgrädde och ha i, toppa med minimarschmallows.

SMAKLIG MÅLTID!

Svensk sommar?

Vad är det som händer med den svenska sommaren? Något måste ju vara fel? Vämrböljan såg vi egentligen inte ens skymten av, eller gjorde ni det? Jag är glad att jag inte haft tidig semester iår. Men samtidigt är jag medveten om att vädret säkert kommer vara lika kasst då jag har semester. Suck!

Ja,ja...helgen var iallafall bra. Fint väder både lördag och söndag. Men på söndag var det nog bara lokalt hos oss som det var fint. För då vi kom till ön var det molnigt och dant.

Ny vecka och nya tag...here I come :)

Ikväll ska AC och jag träna på Stoc

Färdigt

Gud vad skönt. Nu har jag varit hos mig och donat. AC  och pappa har hjälpt mig med min tv-bänk. Det var faktiskt så att AC gjort allt egentligen. Jag satte ihop kartonger från IKEA, sådana kartonger som jag ska ha i mitt förråd. Har dessutom spacklat min köksvägg samt mitt skrivbord.
Tycker jag fått ganska mycket gjort idag, tack vare min kära syster och kära pappa.

Nu tittar jag på "Sociala spelet" och ska äta jordgubbar. *yummi*

Det har varit en dag med massa stoj. AC och jag gjorde Cesaersallad som vi åt till middag. Så gott. Blev matlåda också, så imorgon ska det bli gott =)

Gonzo åker dammsugare.


Tror det här beteendet med dammsugaren är något som har med könsmognade att göra. Han sitter och flöjtar på dammsugaren, tror det är någon papegojflicka som han ska flörta med.

Är det inte kul, och lite speciellt?

Dagen D

Mycket att göra denna söndag. Ska åka från landet en ganska bra tid så att man hinner med allt hemma. Har ju lite att pyssla med i min lya. Blir lite irriterad på att Mio aldrig har den där ryamattan jag vill ha. Har varit och frågat flera gånger, men vet inte varför de inte tar hem den.

De har ju ett Mio här i Norrtälje - kanske har de kvar mattan -mm-

Är ganska nöjd att AC och jag sprang 25 min igår kl 10. Har helt klart blivit bättre på att springa tidigt på förmiddagen samt i värme. Det är ju skönt att man kan träna tidigt och ha eftermiddagen och kvällen fri.

Trööööött

Herregud, min dag ute i friska luften har sugit musten ur mig. Snart ska jag sova.
Kollar lite på "Allsång på Skansen" reprisen.

Lääängtar så....

Det är egentligen obeskrivligt vad jag längtar efter Ebba, mormor och morfar ♥


Älg i skogen och smultron

Oj jag är verkligen uppåt. Har varit upp "på andra sidan" (cyklade) med AC och plockat smultron. Såg en älg på vägen upp. Tufft som bara den. Blev lite lätt chockad. 30 meters avstånd. Trodde det var en häst först, men det var en älg. Har aldrig sett en älg på så nära håll förrut. Okej, då jag suttit i en bil kanske. Men det var verkligen mäktigt. Den stod och tittade på oss länge. Sedan sprang den iväg och efter skom en mindre. Vet inte om det var barnet.

HUR KAN NÅGON MÄNNISKA SKJUTA ETT SÅ VACKERT OCH SÖTT DJUR???

Någonstans måste ju gränsen gå, fattar inte.....känslokallt.

Det blåser typ storm (nästan) här. *ler*
Har varit en kanondag hittills. Gonzo måste också vara nöjd. Har suttit ute i solen hela dagen. Han kommer somna bra ikväll.
TACK till alla som deltar i tävlingen - 200:- hos Fridas Gård.
Redan efter två dagar är vi uppe i 31 tävlande. Super kul!!!
Fortsätt sprida tävlingen till nära vänner.

Klar med grusgångsrensning

Phu! Nu är jag äntligen färdig...nöjd måste jag säga.


Kanske svårt att se, men så här fin var den faktiskt inte innan jag satte igån =)
Vi skulle haft ett före och ett efterfoto :)

Träning i värmen

Skönt att man kan bocka av dagen träning. Det blev löpning 25 minuter - åhh...varmt som bara den. Sedan bålstabilitet på boathboll. Jag hade en sådan på jobbet som jag lånade med mig. Lånade pump också så nu var den riktigt lagom i storlek. Perfekt. 25 minuter bål blev det, alla övningar genomförda.

Jag håller på med trädgårdsarbete idag. Grusgången ska rensas och breddas. Ganska mycket jobb kan jag lova. Men man måste vara ganska envis, inte alltid kul när man håller på, men kul efteråt. Ska se om jag kan fotografera gången när jag blir klar. Men först ska jag duscha.


Fy vad varmt det var att träna kl 10

Duschtime!!!!

Vackert!


Vad tycker ni om denna sommarbukett?

Förresten, delta i denna tävling!

Vinn vackra ting

Jag kollar alltid runt efter fina tävlingar och måste ju bara hjälpa er till en bra tävling som min syster håller i nu:

GÅ IN HÄR OCH TÄVLA NU!

Man ska hitta vinsternas märken, alltså vad företaget eller märket heter på de produkterna som står på spel. Jag gjorde så att jag gick in på www.mixin.se och där sökte jag på de olika produkterna tex. kökshandske och då jittar man märket direkt :) Ett tips bara!!

Buzzador kampanj igen

Jag har inte hunnit få produkterna (Dermoscent) som är ett pälsmedel för hundar, förrän en ny kampanj dyker upp :) Den här gången är det Storytel - trevligt tycker jag. I och med det kommer jag via mobilen ha tillgång till över 600 ljudböcker. Kommer kunna lyssna på Läckbergs sjöjungfrun etc. Åhh..vad mysigt.



Vill du också få gratis ljudböcker i din mobil, hör av dig till mig.Då kan nämligen du också få lyssna gratis!

Ljudböckerna strömmas till mobilen över mobilnätet, så du behöver inget extra minne på mobilen. Lyssning sker utan avbrott även om du förlorar täckningen eftersom programmet kontinuerligt buffrar cirka 7 minuter. Datatrafiken är kostnadsfri vid lyssning inom Sverige för kunder hos Telia, Tele2, Telenor, Tre och Halebop. Hos övriga operatörer tillkommer datatrafik enligt ordinarie taxor. Utomlands är datatrafiken inte inkluderad och nyttjandet kan bli mycket dyrt

Kommer bli perfekt att testa detta. Resan ner till Öland med dator och ljudbok i mobilen kommer göra susen!

Älskar landet

Det är så underbart, att efter en vecka full med jobb och träning, komma upp till landet. Blev ironiskt nog (vi äter det ofta) tacos idag. Åt det utomhus eftersom vädret är helt underbart. Nu är det dock svalare, men jag trotsar :)

AC klipper gräset, känner mig lite lat just nu.

Det blev träning på Klingsta idag (mitt jobb) kl 16. AC kom och vi gav oss iväg för att köra rusher 40m *15 och hoppstyrkan. Det gick bra. Det är absolut inte det värsta passet men vi svettades iallafall. *ler* Det var verkligen så varmt att jag svettades av att sitta still...hur ofta sker det?


Fy farao vad jag längtar efter Ebba nu.

OBS! Ni glömmer väl inte att läsa texten nedan??

Full rulle - rulle!

Kul att så många deltar i tävlingen. Svaren rullar in hela tiden. Har ju inte satt något slutdatum ännu, men det kanske blir 2 veckor tävlande. Det brukar vara lagom, då har de som vill vara med hunnit få reda på tävlingen osv.

Lunch nu! Sitter faktiskt ensam i personalrummet och passar på att blogga lite. Dagen har varit lite si och så. Har inte haft så mycket att göra, och då blir det lätt att det kliar i fingrarna. *eheh*

Längtar så tills vi åker upp till landet. ♥
Den här helgen, förrutom söndag, ska jag försöka relaxa lite. Det är klart, träningen ska göras, men förutom det.

Söndag kommer bli arbetsam men kul!

Ska ev. måla hela köket en sista gång.
Packa upp IKEA prylarna och fixa iordning i lådor/skåp etc.
Spackla mitt gamla skrivbord.
Skruva ihop min möbel.

Hur mycket tror ni jag hinner? Är jag tidsoptimist??

Canderel - gott utan massa kalorier

Jag bara måste berätta om Canderel´s produkter. Fick hem produkter för att testa. Jag föll pladask. Att äta sött utan att få i sig en massa kalorier är ju faktiskt väldigt bra. Iallafall för mig som är sockerråtta :) *smask*

Canderel - barres de chocolat

Smakade på chokladen med crisp i. Så gott. I en sådan chokladbit får man i sig 125 kalorier. Det smakar precis som Marabouchoklad men det positiva är ju att man slipper alla kalorier :)
Smaken +++++ av +++++
Konsistensen ++++ av +++++


fruit & nuts

Smakade även chokladbiten med mörkare choklad och apelsinsmak. Perfekt! Väldigt god smak när man blandar mörk kakaosmak och apelsin.Smaskens!
Smaken +++++ av +++++
Konsistenen ++++ av +++++

Canderels produkter finns i välstorterade butiker. ICA brukar ha produkterna och du hittar oftast produkterna på light-avdelningen! Bara att gå in och välja dina favoriter.....


Tuppen gal

Gick och la mig lite senare igår. 22.30 närmare bestämt. Gonzo la sig också då, trots att hans sovtid är kl 22 i vanliga fall. Han fick gosa extra då vi kom hem. Jätte kelen var han :) Men då jag sa åt honom "ska vi gå och sussa" verkade han nöjd, sträckte på vingarna och följde med. Ibland kan han nämligen göra lite motstånd, men inte igår :)

Idag FREDAG = underbart. Hoppas dagen går fort :) Att det rullar på. Ska upp till landet ikväll. Trevligt. Metrologerna har sagt att det ska bli sol lördag och söndag. *Tackar för det* Hoppas de har rätt bara.

I eftermiddag kommer AC hit, vi ska träna. Efter det får jag inte glömma att låna med mig boathbollen till landet, så vi kan köra bål. Idag är det ett ganska enkelt pass, med 40m rusher och så kör vi hoppstyrkan idag.

TÄVLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tävling - Fridas Gård



Slutdatum är ännu ej bestämt, det beror helt enkelt på hur mång som deltar.

Svettigt på ikea

Vi är tillbaka från IKEA nu. Var rätt svettigt kan jag säga. Så  nu har jag duschat och känner mig fräsch igen :) Det var rätt mycket folk på IKEA den tiden, trodde jag inte. Allt som allt gick kalaset på över 3000:-, men då kostade tv-bänken 2000:-. Tycker man får mycket för pengarna på IKEA. Tyvärr hann jag inte fixa så mycket i lyan nnu på kvällen eftersom klockan är mycket. Blir mer sådant på söndag.

Gonzo var urduktig. Då vi kom hem satt hann i sin sovring. Blev jätte glad. Visslade och var gossugen. Så nu sitter han vid min haka (sitter på kragen) och plockar lite. Duktiga älsklingen ♥

En överraskning väntade då jag kom hem till min lya. Nämligen ett paket med 3 små tandkrämstuber. Ska jag testa nu tills augusti då ACO vill ha lite recension av produkten. Ska bli spännande :)



Vad tycker ni om mitt kollage?

Sillburk och panikångest

Busstrejken tar verkligen på krafterna känner jag. På morgonen är det inga problem eftersom jag åker 6.30 på morgonen. Men idag på eftermiddagen vid 17 var det kaos på Lidingöbanan. Barnvagnarna kom såklart, trots att de är lediga hela dagarna ska de i busstrejkstider åka PRECIS då alla som arbetar åker.

Alla tryckte sig på banan och man stod som paketerade sillar.
Precis när vi står där och Lidingöbanan ska avgå känner jag plötsligt lätt panik. Vad händer om vi spårar ut i vattnet. Tänk dessa panik. Gulp!!!! Usch!!
Det gick dock lugnt som tur var..

Nu ska jag iaf åka =)

Paket till mig

Idag efter jobbet hämtade jag ut paketet som jag hade fått ettt avi på. Tänka sig vad mycket trevligt det var i. Det här kommer bli mycket trevligt att testa. Speciellt eftersom jag är sockerråtta. Kommer dessutom kännas galant att äta choklad som innehåller lite kalorier och socker. Men det där kommer jag skriva mer om senare. 

 
Jag fick en förpackning chokladdryck, 2pkt sucketter, 6 chokladbitar. Dessutom skickade de med ett häfte med goda och nyttiga efterrätter. Kan det bli mycket bättre? Tror inte det.

Det är Canderel som har dessa produkter. Så går in på deras hemsida om ni är intresserade av produkterna ovan.

Nu ska vi åka till IKEA!
Får se vad vi får med oss hem :)




Vilken dag :)

Har haft så otroligt mycket att stå idag, speciellt på eftermiddagen. Har tagit ut många på promenad vilket har uppskattats enormt. Skulle du vilja sitta inne en sådan här dag? Det skulle inte jag vilja.

Ska sluta snart, och då ska jag knata hela vägen upp till Centrum. *pust* Tycker värmen är jobgig då ,det kan jag erkänna. Kommer bara bli en pöl kvar av mig *ler* Nä, den här värmen är bäst när man har semester och bara kan ligga i en solstol och växla mellan det och havet. =)

Ska köpa fröstänger tlll Gonzo på Mörby Zoo. Det blir antaligen IKEA och då ska han vara ensam hemma. Därför blir det lite extra gott. Kommer dock hinna hem emellan, så han får inte sitta ensam hela dagen.
Men han är aldrig ensam så här i vanliga fall. Det är bara idag faktiskt, så egentligen ska man inte ha så dåligt samvete.

Nu ska jag gå hem!!!

Bullar

Hon har svarat angående bullarnas saftighet 
Jag vill förtydliga att jag inte sagt att bullarnas saftighet INTE handlar om degen. Det är självklart att gör man en torr deg blir bullarna torra. Men jag vet också att har man mer smör i fyllningen så blir bullarna saftigare.

Jag säger så här:
Mer smör i fyllningen så får ni saftigare bullar

Du säger så här:
Bättre deg så får ni saftigare bullar

Vi säger så här:
Fin/bra deg och mycket smör gör bullarna till de saftigaste saftigaste :)

Tävling på G

Till startsidan

Ikväll kommer jag lägga upp tävlingen jag och Fridas Gård har.
Det får ni inte missa!!!

200:- i presentcheckar står på spel!
Vem vill inte kunna välja och vraka med dessa i Fridas vackra sortiment?

Skulle jag vinna skulle jag plocka hem följande varor:

99:- för denna vackra glasburk med lock.
Vore det inte underbart att fylla denna burk med röda gelehallon och röd/vira polkagrisar?


49:- styck - sparbössa. Den rosa bara älskar jag!!!


52:- styck. Vackra band att dekorera en present med kanske?
Jag hade inte tvekat, dessa är ljuvliga.

Ni ser, vad mycket fint man kan hitta på Fridas Gård.
Det här är vad jag hade plockat.
Det kan vara du som får plocka i sortimentet om du vinner tävlingen!!!
Så håll utkik för ikväll lägger jag ut tävlingen!!!


Gratis är gott

Bli medlem här.

För en som vill tjäna pengar enkelt, bara genom knapptryck, och sedan kunna plocka på er varor gratis.

Blev medlem idag och har redan 700 poäng.


Väntar dock med att beställa hem produkter eftersom jag känner att jag vill tjäna mer poäng.

Naturligtvis är det ratis att bli medlem!

Ändrade planer IGEN

Ja vad ska man säga. Det blir antagligen inte IKEA ikväll, trist, har planerat träningen och allting efter att få åka och shoppa på IKEA. Men pga. viss ombokning *grr* så får jag helt enkelt skita i det. Dåligt! Ibland känner jag bara att jag är så beroende av andra, av bil osv. Ge mig ett körkort så jag kan åka själv :) *ler* Nerå, men har man planerat vecckan och så känns det surt att inte få fullfölja som man tänkt.

Fick en kommenetar angående gårdagens inlägg om att "man ska ha mycket smör i bullarnas fyllning för att det inte ska bli torra!!" Den som kommenterade hade tyvärr inte skrivit ner sin blogg/emailadress så jag kunde inte svara. Men denne sa att "det är inte smöret som gör bullarna saftiga utan degen".
NEJ, säger jag fortfarande. Jag har bakat så mycket i mina dar att jag vet. Snålar du med fettet (smöret) i fyllningen blir det en torr bulle.
Kan jag få det bekräftat av andra bullare?


Ändrade planer

Blev inte till att cykla och hämta avin, tyvärr. Tiden rann iväg med annat som skulle göras. Så jag får snällt vänta tills imorgon. Men jag är riktigt nyfiken och vill utvärdera Canderel´s produkter.

Såg Leila Bakar och inspireras verkligen. Vill "premiärköra" min Kenwood köksmaskin snart. Blir nog kanelbullar isåfall. Lovely! Bulltips! Snåla absolut inte med smöret. Då blir bullarna torra.

Nu ska jag ta och lägga mig.
Imorgon väntar en jobbdag och sedan IKEA!

Känner mig slut nu, Gonzo har haft en helt-otroligt-dö-jobbig-dag idag. Bitit och skrikit. Allt har varit fel kan man säga. Bitit på sladdar osv. Men han är i den perioden nu då de är könsmogna och lever rövare. Han växlar humör också. Fråna att ligga uppkurad vid halsen vänder han och försöker bita en i läppen.

Blev fint iallafall

Nu skiner iallafall solen. Skönt det. Har varit ute och sprungit 400m intervaller samt kört cirkelprogram 2. Phu! Men det gick bra och kändes som att det gick ganska fort att köra idag tidsmässigt. Det är alltid skönt för när man pressar sig hårt kan träningen vara som en pina som försvinner då man slutar träna. :)

Idag blir det inget målande för min del. Tänkte ta och måla hela köket (lager 2) på söndag.

Ikväll är det mitt favorit-onsdags-program.
L E I L A   B A K A R!
2 1.0 0  P Å   T V 4 +

Fick hem ett avi i brevlådan idag. Funderar på att ta Bettan (min gamla cykel) till ICA och hämta ut paketet. Spännande!
Ska försöka lura med AC också :)

Kladdkaka - uscha mig

Fy farao Emma!
Idag har jag syndat med kladdkaka. Känner mig lite onyttig måste jag säga. Inte nog med att jag tog en bit, jag tog två bitar också! *fy* Får lägga till lite på löppasset. Närå! Ibland måste man få synda lite.

Dagen har varit bra. Det har rullat på. Jag har träffat arb.terapeuten och vi har diskuterat vår förflyttningutbildning. Den vi hållt i. Utvärderat lite med andra ord. En kanontjej verkligen. Hur lättsam som helst!



Vad hände med det vackra vädret och värmeböljan som var utlovad?


Vårda och ta hand om dig

Nu är sommaren här och snart semester (för min del iallafall). Då är det ju tänkt att man ska ta hand om sig själv extra mycket. Man ska ju faktiskt ta igen sig. Därför tänkte jag komma med lite tips:

- För dig som vill vårda din hy efter tuffa dagar på stranden -
Pharaons

Fuktighetskräm, 150ml
Fuktighetskräm för 169:-

- Var miljövänlig och snygg på samma gång -

Asian Art and Design 
Väska helt i returplast
Läcker va? 695:- för denna!

Det behövs inte så mycket egentligen! Bara man ser om sig själv lite extra!


Hälsa på främling

Det är ju lite speciellt. Iallafall för mig! Varje morgon går jag från Mörby Centrum till Klingsta! Det är lite kul, för man träffar alltid på samma människor varje dag. Så det har varit så ett par dagar nu att jag möter samma kille varje dag. Idag när vi passerade varandra sa han :-Godmorgon". Hehe! Lite kul. Jag sa snällt godmorgon tillbaka.

Får se hur morgonmötet ter sig. *haha* Men det är lite så att nu har han sagt "Godmorgon" och då är det ju konstigt om man inte säger något nästa morgon! Ja,ja..tycker det är trevligt att folk är öppna, och inte som musslor.

Hur som, var pigg i morse.
Hoppas det håller i sig hela dagen.
Får se när mina produkter från Canderel kommer. Är nyfiken att få prova deras produkter.

Cred till mina samarbetspartners

Att driva blogg är verkligen så kul! Sedan kan det alltid bli roligare genom att man får hålla i tävlingar eller utvärdera produkter åt olika företag. Jag har haft förmånen att göra båda delarna.

Hos Avalon Design kan du köpa smycken som är otroligt fina!

Hos Asian Art and Design är det varierat från smycken till inredning! Härligt!

Hos Pharaons hittar du de underbaraste underbaraste hudprodukterna!

Hos NaomiArt hittar alla någonting! Prylar alla vill ha!

Hos Canderel kan du äta sött utan att känna dåligt samvete. Jag lovar!

Hos Fridas Gård finns inredning för dig med lantliga stilen!

Vill verkligen tacka er för att ni velat samarbeta! Hoppas naturligtvis (vet också) att flera av er är intresserade av fortsatt samarbete! Vem kan vara gladare (?)
Gå in på mina samarbetaspartners sidor och kika runt. Man hittar alltid något man gillar och vill ha!

Vinn tält




Jag är med i Barnparadisets ® tävling om ett valfritt lektält! http://www.barnparadiset.se/ är en webbutik som säljer kvalitets inredning till barnrum, leksaker och färgglada sängkläder till spjälsäng.

Var med och tävla här!

Magnus Uggla

M A G N U S    U G G L A    Ä G D E    A L L S Å N G   P Å  S K A N S E N.

Mer behövde man inte säga. Han knäckte som man säger på slang :)

Alla var ju som piskade på Skansen, kaos!

Skulle vilja vara där live och se hur det är.


Slut

Det är egentligen helt sjukt hur det kan regna så mycket som det gjorde i eftermiddags. Självklart var det som värst när jag och AC skulle köra vår 50 minuters löpning. Jag stod vid Bergshamra station i 15 minuter innan jag ( i regn) gick mot AC. Vi sprang ändå till Larsberg. Där körde vi lilla styrkeprogrammet. *jag var ganska slut efteråt*

Men vi målade klart mitt kök (första lagret) nu ikväll. 19.30 var vi klara och snart stundar Allsång på Skansen.

Har tyvärr inga smarriga jordgubbar eller nåt, men får helt enkelt överleva. Har bara varit snabba ryck hela dagen idag.
Nu måste jag dra, men återkommer efter Allsång!

Allsång på Skansen

Dagen börjar gå mot sitt slut. På eftermiddagen har det varit mycket att göra, så dagen har faktiskt rullat på. Ser fram emot att måla köket idag, andra omgången. Kommer dock absolut inte missa Allsång på Skansen. Ikväll är nog det bästa programmet på hela sommaren. Min favorit Magnus Uggla!!! Sedan är faktiskt Jöback och pojkbandet (vad  heter dem?) med. Ska bli kul! Men som sagt, först ska här målas.

16.00 springer jag från Bergshamra mot Larsberg. Efter det styrka. Sedan drar vi raka vägen och målar klart i mitt kök. Då hinner vi garanterat till kl 20.00!!!!



Lasse Berghagen vs Anders Lundin???
Vem gillar du mest?


Uthungrad

Det skriker i magen på mig. Så in i norden hungrig. M är och köper mat. De skulle till Arninges ICA STOP och köpa mat där. Hade visst god mat där. Så det ska bli gott att testa det. Min mage är verkligen inställd på vissa mattider.

Frukost 5.30
Frukost nr 2 8.30
Frukt mellan
12.00 Lunch
14.00 Frukt/fika
16.00 Något lätt innan träning
19 ca Middag


Skrämmande vad magen styr en..haha!
Men de är på väg iallafall!

Glöm inte att besöka mina samarbetspartners som finns på bloggens startsida.
Jag samarbetar bara med bra partners. Så du vet ;)

Canderel - samarbete

Hej kära läsare. Snart stundar lunchen, men jag tänkte bara smälla av en glad nyhet först. Jag har fått ett samarbete med Canderel. Det är ett företag som säljer konfektyr/chokladdryck bla. Men inte vilket konfektyr eller dryck som helst utan socker och därmed lite kalorier. Kan det bli bättre?

Livet är underbart med Canderel

Så jag ska få testa deras produkter och sedan kommer vi ha en tävling här hos mig!!!
Så ni kommer kunna vinna deras underbara produkter.

Gå in och kika på deras sida.
Vilken är din favorit?? Jag vet vilken som är min :)

Påverkas du?

B u s s t r e j k
Har inte märkt av det någonting imorse. Kan bero på att jag inte bor i Nacka alt. att jag åker så tidigt på morgonen! När jag åkte till jobbet var det nämligen nästan tomt på Lidingöbanan! Det borde vara hela södra ön som åker med den. Men det är klart; bil och cykel finns ju.



Trött var jag i morse. Vaknade mitt i en dröm, där ag spelade handboll. Suck! Man saknar att fåspringa efter boll. Nu är det bara springa efter ingenting som gäller. Men det går också bra.

Ont i huvudet känner jag. Åhh....
Vad kan man göra åt huvudvärken om man inte vill ta värktablett?
H J Ä L P!
Någon som har bra förslag?

Tävling!



Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.
Mah klart jag vill vinna;)

Tävlia här.

RSS 2.0