Min tavla

Nu ska ni få se hur litografin såg ut som jag ramade in på Gallerix. Jag är mer än nöjd, trots att det kostade 700 kronor cirka. Hade jag ramat in den i samband med att jag köpte litografin hade det i princip gått på samma summa, så jag är nöjd.


Jag gillar motivet skarpt. Jag tycker om när man kan sitta och titta på en tavla och hela tiden hitta nya saker :)

Säg gärna vad ni tycker om tavlan :)


Jag är med mobil

Direkt efter jobbet gick jag iväg till Mörby Centrum för att hämta ut en litografi som jag ramat in på Gallerix. Den blev verkligen hur fins som helst. När jag kommer hem och kan fotografera tavlan lovar jag att ni ska få se den. Stennöjd är jag iallafall. Den kommer passa alldeles utmärkt i vardagsrummet - guldram.

Efter att ha hämtat ut tavlan hämtade pappa upp mig med bilen och vi åkte till Täby Centrum. Jag har nämligen haft min mobiltelefon i över två år (tror jag) och under ett gympass lyckades jag göra så att skivstången föll ner på displayen och den var ganska trasig kan man säga. hehe.


Min nya telefon.

Har haft Telenor nu och fortsätter så också. Det blev billigare i längden. Vi kikade på Tele2 också, men det blev som sagt dyrare abbonemang och telefon.

Vad tycler ni om telefonen? Jag gillar designen och färgen :)

Nu är jag hos päronen. Har ätit middag här och ska fortsätta ha fredagsmys. Ebba och Gonzo är lika härliga som vanligt. Gonzo kvittrar och Ebba gosar :)


Tiggar-Ebba :)

Nu blir det Bonde söker fru på TV4 play =)


Jag vill gå på bio

Nu ploppar det verkligen upp en massa filmer som jag vill gå på. Gah. Men var ska jag hitta tiden? Att se en film på bio är oftast lite bättre än att se den hemma.

1. Jag skulle vilja se "Bröllopsfotografen" med Kjell Berqvist. AC såg den för någon vecka sedan och klassade den i samma stil som "Den bästa sommaren" som för övrigt är en storfavorit. Berqvist är verkligen så bra. Gillar honom skarpt. Vill se, vill se, vill se.

SF Bio: Bröllopsfotografen

2. "This is it" med Michael Jackson känner jag bara att jag måste se. På bio eller inte. Kan dock tänka mig att musiken kommer bli ännu bättre om man hör den på bio. (?)

Michael Jackson's - This is it

3. Har fått för mig att filmen "Apan" ska vara bra. Har någon sett den eller hört gott/ont om den? Skulle vara kul och veta.

Apan


Biosugen?


Kvällens träning

Gårdagens fys satte sina spår. Bortsett från alla blåmärken på låret blev det träningsvärk i baksida och insida lår. Yeah. Kvällens träning var fokuserad på försvarsspel. Ett riktigt bra pass. Perfekt att ha en tränare som är fokuserad på försvarsspelet. Jocke petar i allt och får en att verkligen se detaljer och hur viktiga dem är.

Nu drar vi mot nya mål!!

Det finns puckon...

...och så finns det puckon. Vilken vettig människa trodde inte att djur hade känslor? Ett riktigt nötskal antar jag. Har man haft djur vet man hur väl de både visar och känner av våra känslor. Har många exempel på det.

Därför blir jag både ironisk och irriterad när jag läser i Aftonbladets artikel om den "stora nyheten" att djur faktiskt känner känslor och kan sörja.

sista vilan Schimpansen Dorothy dog av ett hjärtfel vid 40 å
Lånat av Aftonbladet.

Usch vad ledsen man blir när man ser sådana här bilder. Det skär verkligen i hjärtat. ♥

Vad skulle man göra utan djur?


Glupsk Gonzo ;)

Roligt när man får mail från pappa. Speciellt när de innehåller gulliga bilder:


Är man söt eller är man söt?

Haha! Han tar för sig minsann :)

Älskar Gonzo =)


Blåmärká på bená

I morse när jag satte på mig jeansen kände jag hur öm jag var på baksidan av låren. Aitch. Kopplade inte först, men kom sedan på att vi hade gjort en lite annorlunda övning under gårdagens fys. En övning där vi, som apor, skulle svinga/klättra oss över och under bommar.


Egentligen hade det inte varit smärtsamt, om det inte vore för klistret som alla hade på händerna efter handbollen. När man skulle klättra under den nedersta bommen var man tvungen att hålla sig fast nära bommen och är det klister på bommen då gör det gaaanska ont. Aj. Okej, jag kanske klagar för mycket, men öm är jag iallafall.

I övrigt - jobb
I övrigt - handboll + hoppkoordination
I övrigt - har äntligen jämkat klart

I övrigt - see you later aligator....


Marius fys

Överskriften säger en hel del. Jag var trött som en kolli innan och nu efteråt känner jag mig ännu tröttare. Det beror inte på att man mesat de veckor han inte varit här. Vet inte. Kanske är det alla veckors tuff träning som börjar kännas? Hur som helst kommer jag ge mig sablar på att stångas vidare. Det är nu det ger mest effekt?

Dagen på jobbet var annars bra. Gjorde väldigt mycket på förmiddagen och fick en väldigt glad överraskning på eftermiddagen. Yeha! Sådant gör att man bli glad :)


En badande Emma i somras :)

Äntligen börjar veckan lida mot sitt slut :) Phu.

Nu har jag inte tid med er :)


Lillördag

Jag lever. Onsdag - lillördag - mitt i veckan. Känner mig oförskämt pigg om man ser till träningsveckan som varit måndag + tisdag. Kan gladeligen bocka av två av veckans löppass - långa och korta intervaller. Känns inte helt fel. Trodde gårdagens långa intervaller (på löparbana) skulle bli pest, men kändes ändå helt okej. Benen sprang på ganska bra. Känns väldigt kul att det är fler som kör tillsammans nu. Igår var det jag,AC,Döl (sorry, Henryson), Anna och Lollo. Grymt jobbat tjejer!!!

Min mobiltelefon har som ni kanske vet gått i tillståndet kaput (trasig på tyska). Vi behöver inte gå in på detaljer, men det hände när jag gymmade med skivstång. AC sa åt mig att inte lägga mobilen så nära där jag gymmade, men herregud hur stor är risken? (Stor i detta fallet). Därför ska jag försöka komma iväg till en Telenor butik på fredag. Vill ha en duglig mobil med bilig telefontaxa. Check. Någon som har förslag på mobil abbonemang?

Här kommer några fina bilder från matchen:


Time Out


Haha fråga inte vad jag gör där :)


Emelie :)


Grym bild på Lina :)

Sådär, snygga bilder va? Pappa som är duktig fotgraf :)


Tiiirsdag

Pigg och glad - kan det bli bättre? Tror inte det. Kan behöva vara lite pigg idag känner jag. Mycket på jobbet och hård träning idag, med långa intervaller + handboll! Gårdagens intervallpass var inte att leka med. Tvillingarna Emma och Lina Hawia + AC och jag var ute och körde dem på löparbanan efter gårdagens handbollsträning. Fy f-n. Snälla Marius ge oss nya intervaller snart. *haha* Oexplosiv, seg...you name it. Att vi inte hann jogga ner eller stretcha efter söndagens match gjorde nog sitt tyvärr. Men "trägen vinner" och vi gav allt vi hade. Kan man begära mer?

Övrigt - löning idag. Sådant älskar vi :) Mindre kul att betala räkningar dock :/

Helgens planer smids för fullt. Fick reda på att det inte var någon kollektiv träning på lördag. Bra det kanske. Sovmorgon, samt att man kommer vara mycket piggare till innebandyn med gänget :) 15-17 kör vi! Kommer bli riktigt kul! Kvällen kommer spenderas hos syster yster med spel (?), kuddkrig (?) m.m. Haha! Kul kommer vi ha det iallafall.

/Global/Nyhetsbilder/2009/43/Skuruspar1_CL.jpg
Förresten, vad tycker ni om tröjdragningen i matchen mot Spårvägen? Tvåminuters utvisning? Eller Anna kanske vill gå med magen bar? Haha!

Hej hopp!


Måndag

Så börjar veckan om igen då. Dags att räkna ner till helg antar jag (?)

Fick en önskan om fler bilder på Gonzo. Självklart ska ni få se det. Den färgsprakande killen är härlig att beskåda :) Clownen Gonzo.

Här kommer därför några av mina favoritbilder på Gonzo:


Underbar bild - färgsprakande


Typisk Gonzo aktivitet...bita på saker ;)


Snaskande på apelsin Yummi!


Klart att Gonzo har första tjing ;)

image425
Bada i Ebbas vattenskål - ja, tack!

Sådär, det var endel bilder. Måste bli bättre på att ta med kameran tror jag.


Matchbilder


Jag ligger lågt...


Lina flyger högt


Jag på kontring


Jaha, vad hände här?


Hehehe!

Mest egobilder men de var de bilderna pappa mailade mig.
Kommer fler..


2 derbypoäng

Matchen var jämn till en början men tillslut knöt vi ihop säcken och vann med 18-31. Härligt. Var kul att så många människor var där och tittade. Skuru vann iallafall hejjarklackstävlingen utan dess like. Heja Ingela och alla maskotar. Utan er hade läktaren varit knäpptyst.

Direkt efter matchen var det snabbt och stressigt. Lite snack med NVP och autografskrivande hann vi dock med :) Klockan 18 skulle vi nämligen vara i Kungsängen och lyssna på Jockes konsert/musikal.
Vi stressade men kom iallafall 20 min försent. Snurrade runt lite vid Kallhäll, och åkte fem varv i en rondell innan vi fick reda på (via telefon) var vi skulle :) haha!

Musikalen var iallafall riktigt bra!!! Grymt bra sångare och Jocke var såklart superduktig. Gåshud - ja!


Utklädd för att sjunga låtar från musikalen Hair.

Konserten var totalt 2h lång och på det tillkom en fika på 30 minuter. Var en kul grej att göra med laget och trevligt att höra Jocke sjunga. Han är riktigt bra!!!

Nu tickar klockan och Emma ska sova...


Matchdag

Idag smäller det, ordentligt hoppas jag. Vi möter Spårvägen i Eriksdalshallen kl 15.30 och jag hoppas verkligen det blir en tuff och hård match. Sedan hoppas jag såklart att vi drar det längsta strået och vinner. Men Spårvägen har endel bra spelare som det gäller att se upp med. Har tittat på video nu på morgonen.

         

Det är damhandbollensdag i dag. Det kommer spelas flera matcher från 11 tiden och framåt.

Nu hoppas jag verkligen att det blir en bra match och att vi vinner!!!


Utmaning


Jag har fått en utmaning från Alexandra som jag naturligtvis antar :)
Jag utmanar AC och Döl.

Regler
:

  • Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
  • Kopiera detta till din blogg, utmana ungefär 5 personer och berätta det för dem.
  • Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
  • Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger!



1. Vad heter du: Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Etsa
3. Flicknamn: Ebba
4. Pojknamn: Egon
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Etssvart ehhh...
7. Klädesplagg: finns inte tror jag
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: "Ehh....bussen kom inte"
12. Något man skriker:
13. Film: Ensam hemma
14. Något man dricker:
15. Band: E-type (han har ju ett band iaf) ;p
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Eriksgatan
18. Bil: EMW (tack vare google.se) haha
19. Sång: En gång jag seglar i hamn...

Kul i jul :)


Laserdome och indiskt

Gårdagen var väldigt trevlig! Startade helgen med att köpa en ny dunjacka på Boomerang. Hur nöjd som helst. Mamma var med som smakråd. Visste i och försig att jag ville ha en boomerang dunjacka, men inte vilket färg. Blev dock en brun tillslut :)

Vid 18 var vi (efter mycket stress) på Surbrunnsgatan 42 där vi skulle spela Laserdome. Vi var inte ensamma på stället, men valde att dela upp oss i två olika lag.
Lag gul: Jag,AC,David och Mats
Lag röd: Marcus, Johan, Stefan och hans vän.
Självklart vann vi i det gula laget. Vi vann både 15 min spelen. Såklart. Efter lite dusch och nervarvning var det dags för mat. Hungrig.


Mats,Davis, jag och AC - VINNARE!


Tyvärr killar - ingen vinst över oss i gula laget..

Vi hittade en indisk restaurang på Sveavägen. Jätte god mat, även om vi fick vänta 60 min på maten (stort minus när man är så hungrig). Drack även min första indiska dryck, Lassi, som är en sorts yoghurtsdryck med mangosmak. Mums. Till maten åt vi gott nanbröd. Hur gott som helst. Vitlök och en annan med kokossmak. :D

Blev inte särskilt sent med tanke på lördagens träning i Nacka. Kan konstatera att det blev ännu en lyckad SPA-aktivitet iallafall .)


Gooooo...

Nu blir det laserdome. Bilder kommer garanterat ikväll (om AC har kameran med sig) :)


Gårdagen

Gårdagens träning startade faktiskt med lek - den bästa leken också för den delen - fotboll! Tyvärr lyckades de gamla inte vinna denna gång. Mm. För ovanlighetens skull ska tilläggas *blink* Annars körde vi på. Pratade inte så mycket om Spårvägen eftersom vi har ytterligare en träning innan söndagens match. Efter handbollen gick jag och AC ut och körde de j*vliga intervallerna. Fy fasen i gatan (eller nåt). Efter 8 minuter kändes det som att jag skulle spy - men bara låta benen trampa på. Gah. Duggregn under hela löpningen vilket i och för sig var ganska skönt. :D

Direkt efter dusch for jag och AC mot ön. Klockan 20.30 spelade nämligen FC Kasam mot Lidingölaget Elpe. Lina hämtade upp oss i Brevik, och innan vi åkte till planen köpte vi med oss thaimat :) Sedan satt vi i spelarbåset och åt. Gott värre - iallafall min mat ;)


Dålig bild med min mobilkamera - men man ser iallafall lite.

Tyvärr (trots många målchanser) lyckades Elpe göra två mål, och KASAM inga alls :( Så förlust.

Fick skjuts hem av en Lidingöbo och somnade så fort jag la huvudet på kudden. Att somna har verkligen inte varit något problem för mig - är totalt slut varje kväll. Längtar efter sovmorgon gör man också :/


Möte - stånk och stön

Jag blir helt tokig av möten. Gah. Att sitta stilla och bara lyssna är verkligen jobbigt. Jag är så van att springa omkring på huset. Upp för trappor, långa korridorer. Då kan 30 min på en stol vara ganska jobbig. Suck. Men hur som helst är det snart dags för hemgång, eller till-träningen-gång. Känner mig väldigt inspirerad idag.

Ikväll (20.30) blir det till att se fotboll på Lidingö, efter träningen vill säga. FC Kasam möter Lidingölaget Elpe i Brevik och det tänkte jag och AC kika på. Dock bara om Lina har bil, annars blir det allt för sent. Det är en dag i morgon också :) En arbetsdag.




Skuru rockar fett - frågan är om KASAM gör det ikväll :)

Förresten ska våra mål-jinglar vara klara till nästa hemmamatch. Grymt :) Har mest sett det på skoj, men iallafall :) "Vem kan stoppa mig, när jag bara rullar fram..." *mm*


Fy f-n vad skönt

2 enormt sköna poäng bar vi med oss från Västerås  igår. Skönt? Ja, gaaanska skönt. Kändes som att vi hade matchen rakt igenom. Trots att Västerås var på G i andra halvlek ryckte vi upp oss och vann. Härligt tjejer! Jag tror fysen är stark bidragande orsak till att vi kunde dra ifrån (bland annat). Tycker Västerås såg trötta ut ganska tidigt i matchen. Annars var det mycket fula efterslängar som domaren tyvärr inte såg. Men hur lätt är det att vara domare? Johanna lyckades de kasta runt i en volt (illa) och Emelie hade ett stort köttigt rivsår på halsen. Mm. Kanske dags för domarna att kolla alla spelares naglar innan matchstart?

Tycker AC och tvillingarna Westberg skötte sig riktigt bra på matchen :) Lollo hade en riktigt bra första halvlek i målet. Hur lätt är det att ta frilägen hela tiden? Nä, bra jobbat tjejer!!! Gryyymt *nöff*

Hur som helst tog vi ytterligare 2 poäng.
Sov otroligt bra i natt. Känner mig oförskämt pigg efter 6 1/2h sömn. Gäsp.

Nu blickar vi framåt. Ny viktig match på Söndag mot Spårvägen i Eriksdalshallen. Då är det visst damhandbollensdag. Be there.




Skuru i mitt ♥ ;)

Ikväll är det träningen igen :) Förhoppningsvis får vi värma upp med en lek efter vinsten :) Eller? Direkt efter handbollen blir det korta intervaller på löparbanan. Fullt ös medvetslös. Det är dessa intervaller som gör avv vi orkar kämpa och springa hela matcherna. :) Yeahh!


Matchdag

Så är det lill-lördag och matchdag. Har sovit riktigt bra inatt och kände mig väldigt pigg när jag vaknade. Positivt antar jag. Ska hur som helst bli riktigt kul att spela match ikväll. 19.15 möter vi Västerås bort. Jag har sagt det förr (inför andra matcher) och säger det igen - det kommer bli tufft. Vi måste verkligen vara på tårna, kriga och framförallt spela tufft bakåt. Grr.

     

Träningen igår gick väldigt bra för hela laget. Rätt fokus, glädje och noggranhet. Sån´t gillar vi.
Körde ett alternativt gympass innan träningen. Vid 18.10 kom NVP och intervjuade mig,AC och Natti. Tog lite bilder under och efter träningen, så vi får se vad det blir :)

Det har blossat upp en rolig grej gällande cykelköp samt användning. Kan tyvärr inte gå in på detaljer eftersom det är internt. Men oj vad kul vi haft. Haha! Jag säger bara "Ullis - jag tycker du ska slå till" *blink*


Fussball

Yeah! På torsdag klockan 20.30 kanske det blir till att titta på när KC KASAM möter Elpe (Lidingölag) på ön. Trevligt trevligt. Lite sent blir det kanske, men vad gör det när fredagen stundar? Mohaa!

Äntligen blir det till att träffa Christian och Lina! Jipi!


Bara ett pass?

Gårdagens träning gick riktigt bra. Det kändes som att alla var fokuserade, vilket är ett positivt tecken. På onsdag är det nämligen bortamatch mot Västerås. Tagga. Gårdagens träning var bara handboll för min del. Väldigt annorlunda att inte snöra på löparskorna, eller plocka fram "gymmet" efter 90 min handboll. Raka vägen in i duschen med andra ord. Märklig känsla var det hur som helst. Ska istället köra ett pass (kanske även hoppkoordinationen) innan kvällens sena handbollpass kl 18.30.


Haha! Den här bilden har vi skrattat åt i laget endel. Vem är roligast? De flesta har kommit fram till att Lina Wallin (andra från höger) ser roligast ut :D Sedan, vad hände med den täta muren? Iof vann vi den här matchen lätt, men iallafall ;)

Nä, det ska bli riktigt kul med match på onsdag. Ska se till att lägga mig i bra tid ikväll. Sömn är viktigt.

Annars rullar veckan på. Har bestämt mig för att inte delta i tvillinggrejen med TV4 (vara med i en sketch i ett underhållningsprogram tillsammans med min tvillingsyster AC). Tjänar inget på det (snarare förlorar) och jag känner att jag faktiskt behöver de pengarna. Så nopi do, även om de faktiskt hade varit spännande att vara med :) Men samtidigt kan jag tycka att TV4 borde kunna täcka upp kostnader för ens arbete om de vill att man ska vara med. Det är nog ingen hemlighet att de tjänare mycket pengar. Host.


Körkort nästa

Två steg närmare körkort ;) Yeah!

Förra veckan var jag på synundersökning hos optikern för att få det bekräftat att jag ser som en hök. (Ser mer än 100% efter laseroperationen). Sedan har jag fyllt i ansökan om körkortstillstånd samt kryssat i hälsoundersökningen. Idag efter jobbet ska jag skicka iväg allt till länsstyrelsen.Suck. Har även betalat in pengar till länsstyrelsen angående körkortstillståndet samt betalat för handledarutbildningen som jag, AC och pappa ska gå på lördag. Jipi, eller (?)



Så snart kära vänner får ni se upp. Snart sitter jag i en bil utan körkort men med en lång övningskörningsskylt baktill. Håll er inomhus om ni inte vill riskera att bli mos :S Jag kör som en kratta...än.

Skönt att ha sparat ordentligt med pengar iallafall.
Någon som har erfarenhet av intensivkurser?
Har funderat över att ta en intensivkurs efter att jag gått i bilskola.

Kommentarer tack!


Vinnare i CALAS tävling

Nu har jag äntligen utsett en vinnare i min och CALAS bloggtävling. Det var helt okej med antalet deltagre, även om jag hade hoppats på några fler. Vem vill inte vinna ett änglasmycke?

Trummvirvel.........

Trummvirvel..........

Trummvirvel.........



Vinaren är:

Paltbarn :)

Gratulerar. Du har vunnit ett änglasmycke. Kontakta mig på min mail [email protected] eller här på bloggen. Sussi på CALAS kommer att försöka göra ditt änglasmycke utifrån det du önskade.

Ha det bra och tack till alla som deltog.

Ett särskilt tack till Sussi på CALAS. Alltid lika trevligt att samarbeta.

Kan passa på att tipsa om deras nya armband. Huur fint som helst. Kika in vettja...



AdIoS!


Helgen som var...

Lördag: Förmiddagsträning i Nacka, vanlig ordning. Jag och AC var där redan kl 9 för att köra ett gympass (alternativt) samt ett bålstabilitetspass. Härligt. "Sovmorgon" till 7.30 med andra ord. Handbollen gick bra. Fokus på M6-spelet vilket jag vet är väldigt bra. :D
Direkt efter träningen åkte jag iväg för att hejja fram M i Tjurruset. Fy bubblan. Kallt, regnigt, lerigt. Beundrar de som sprang dessa 10km i terräng, lera, sandbackar,skogsstigar och åar. Herre min gud. Kan dock säga att det antagligen är sådant här man själv kommer hålla på med när man slutar med handboll en tråkig dag. :) Vad är egentligen bättre än sådana här utmaningar?
Eftermiddag spendrades med frisbeegolf i Rudans frilufsområde. Hur kul som helst! Har ni inte testat detta måste ni bara göra det. Det är precis som golf, fast att man han en frisbee. Det fanns en hel bana på 18 hål. Gick väl galet ibland och hyffsat ibland, men det är otroligt mycket teknik! Kommer garanterat göras om!

Söndag: Förmiddagen spenderades med trevliga människor i kaffe och bullenstecken :) Sånt gillar vi. Självklart tickar tiden på i allt för snabb takt ochvar klockan snart över 13.
15.00 tittade jag på innebandy i Liljeholmen. Riktigt rolig sport att titta på. Som handbollsspelare förstår jag inte att man kan vara så duktig på att hålla bollen. Men,men...snart ska vi väl da ihop ett kompisgärn och köra...så  då får jag testa ;) Kul i jul.
På eftermiddag åt vi smörgåstrta hos päronen. Väldigt gott ska tilläggas :) I vanlig ordning möts man av en glad Ebba och en visslande Gonzo :D Sötnosarna.

Det har verkligen varit fullmatad helg. Har kanske inte hunnit med sådant jag planerat (köpa vinterjacka, kolla fotöljstyg osv) men spelar ingen roll. Har tid denna veckan.

Inga bilder - än. Men eventuellt kommer det lite bilder senare i veckan (då i detta inlägg).


Dåligt dåligt.

Dålig uppdatering - jag vet. Men helgen har verkligen varit fullsmockad. Ska berätta mer om allt imorgon.

Nu blir det nämligen filmkväll - IGOR :) En animerad film.

Ska också utse vinnaren i min bloggtävling. Imorgon.

Ha det bra!


Gonzo och Ebba

Idag efter jobbet gick jag iväg till Mörby zoo. Direkt efter jobbet skulle jag nämligen hem till mamma,pappa och mormor så jag tänkte ha med mig lite presenter till Gonzo och Ebba. Jag kom därifrån med två leksaker till Gonzos bur, 2 tuggpinnar till Ebba och så en liten leksaksfisk till Gonzo. Båda blev såklart väldigt glada :)

Ebba började nosa i min väska direkt Snuttan ♥ Man blir så glad när man möts av en glädjefylld hund och en kvittrande papegoja. Djur kan verkligen få mig att må bra!


...likabra som jag älskar att vara på Öland under sommaren.

Tyvärr blir inget sig riktigt likt.

Vem är vem? Stående frågan på vår tvillingbilder.


Igår - sorry! Idag - bättre!

Godmorgon Fredag. Underbart underbart! Jag älskar verkligen fredagar.

Gårdagen var okej. Okej okej. Bra på många sätt men bara okej på andra. Känner att jag var alldeles för trött igår (framförallt på träningen). Blev sur och grinig för ingenting vilket var onödigt :( Men sådant som händer. Bad iallafall om ursäkt efteråt. Kombinationen begravning och 5h sömn är inge bra. :(

Men som sagt, idag är en ny dag med nya tag.

Det var lite kul igår. Ingela (hejarklacks-Ingela) ringde mig och berättade att TV4 hade velat kontakta alla tvillingar i Skuru för ett program som ska sändas framöver. Det var ett underhållningsprogram där de ville ha tvillingar till att göra spegelvända sketcher :) Ska ringa och höra med henne på TV4. Tydligen skulle de spela in sketcherna en hel dag (fredag). Spännande.

Övrigt är helgen fullbokad!

Fredag: Fredagsmys hos mamma.pappa.mormor ♥

Lördag: Förmiddagsträning 90 min + gym och bålstabilitet

Heja fram M i Tjurruset

Frisbeegolf med vänner

Filmkväll med vänner

Söndag: Ev. träning (?) beroende på lördagenspass

Hinna kolla fotölj till vardagsrummet?

15.00 Innebandymatch?

Söndagen känns mest oviss. Den som lever får se. Just nu ser jag bara fram emot en god middag  med familjen samt att lägga mig i soffan och titta på TV.


Day after...

Morgon - morgon!
Så var det en ny dag och nya tag. Vardagen rullar trots allt på, även om det känns konstigt.

Idag har vi höstlunch här på jobbet. Ska bli trevligt. Mycket ska fixas med dock. Hela dagen kommer rulla på. Sedan är det träning på kvällen. Handboll 90 min + korta intervaller. Jag känner att det börjar bli riktigt jobbigt att springa ute nu när kylan kommer. Man känner av sugrörseffekten när luftstrupen krampar av kyla. Gäh. Har som tur var lyckats leta fram en mössa som jag kan ha att springa i.

Gårdagskvällen var annars bra. Var hemma hos mamma och pappa på kvällen. Tittade på Sveriges match mot Albanien. Vinst utan någon som helst betydelse. Blä. Hur blir sommarens VM när Sverige inte är med? Ska man byta nation (?) Heja Frankrike, heja Portugal? What ever.


Nu längtar jag något fruktansvärt efter sommaren ♥

Grönt gräs, värme och sol.

Utlandsresa snart kanske?


Behöver inte säga så mycket

...
Älskar dig och kommer alltid att älska dig
...

RIP


The young Victoria

Igår var det bio. 21.00 var det VIP, förhandsvisning på filmen "The young Victoria" på biograf PARK, Sturegatan. 1h 40 min lång film. En riktigt bra film. Bra stiry med inslag av humor vilket jag tycker är ganska viktigt i en film :) Sånt gillar vi. 3 + av 5 möjliga.



Det var fullsmockat på biografen, onumrerade platser dessutom. Men vi lyckades få i mittenraden och precis rakt framför duken. Perfekt med andra ord. Men jag förstår inte hur folk tänker när man sätter sig på en förhandsvisning (onumrerat) och inte hoppar in längst in. Istället lämnar folk platser emellan sig, så vi som kommer lite senare ska passerad 10 sittande personer för att få plats. Mm...biohyffs? ;)

Det var hur som helst en mycket trevlig kväll. Träningsmatchen mot Hammarbys a-pojkar gick väl inge vidare. Vi förlorade, men kan stoltsera med att vi vann första 20 min? Hur som helst plcoakr vi med oss endel bra saker. Var tom i huvudet efter de tunga intervallerna. Bra träning för fokusering med andra ord!

Nu är det en tung dag idag........men jag ska försöka tänka klart.


Klagar-Emma

Min kropp värker.....

Jag har lätt sträckning i vänster halsmuskel - fy f-n Aj
Jag har en vadkaka på vänster vad efter att AC och jag slog ihop igår - Fy satan Aj
Jag har ont i vänster axel (vet ej varför) - känner mig invalido Aj
Jag har förbannad träningsvärk i höger låret (varför mest i höger) Fy fasen Aj
Jag har muskelknutar på vänster skuldra som strålar något helvetiskt - Vill inte mer Aj

Ibland undrar man varför man plågar sin kropp såhär. Varför (?)

Helvetesintervaller ikväll kl 17 och sedan match på det. Here we come.
Kroppen är tacksam NOT!

Men jag ska tappe 17 klara av den här dagen också. Det finns mycket som gör att jag orkar med allt nu! Är glad för det. Sedan endel jobbiga saker också tyvärr :(

Livet är en salig blandning..


Dagen "ont"

Aj jag heter Smärta, Emma Petersson. Idag är ingen rolig dag. Därför ska jag klaga lite över min ömma kropp. Hade ont i kroppen efter matchen. Ont i vänster höft, ont i vänster halsmuskler (som mini-sträckning) och sedan ont överallt eftersom man spelade match i söndags. Aj. Inte nog med det. Igår på träningen for jag och AC ihop med varandra i en kampövning, vilket orsakade en liten vadkaka :/ Inget som hindrade mig från träning (varken handboll eller gym) men det kändes. Kände mig liite klumpig då Hahaha!

Träningen var hur som helst riktigt rolig. Tävlingsmoment träningen igenom - vilket jag älskar.
Efter handbollen var det gym. Vi var 5 personer som körde, och det fungerade förvånandsvärt bra med tanke på litet utrymme och tre stänger. Vi pumpade på och hjälpte varandra riktigt bra. Bra tjejer! Sånt gillar vi.
Drop-set. Ja det heter så. Man gör totalt 4 set. Man börjar på 90% av 1 RM (repetition maximum) och kör så många rep man kan, sedan går man ner till 80% och kör så många man kan, sedan 70% och till sist 60%. Fy farao vilken mjölksyra. Herre min gud. Bänkpressen var på något sätt värst.

Sedan körde jag marklyft för första gången i mitt liv. Iallafall marklyft ala Marius. La inte på så mycket utan körde mest teknik, men det kändes såklart iallafall. Help me.

Bla.bla.bla vad jag skriver.

Hur som helst är det fortsatt träning idag med helvetes-intervallerna (400m*8,200*8,100m*8) och sedan match på det. Vi möter Hammarbys killag. Senast förlorade vi mot dem. Dem är riktigt bra. Tuffa och starka, går in i varje situation. Men det är bara positivt. Perfekt träning för oss och vårt försvarsspel.


Tävla!

Gå in och tävla om ett änglasmycke. HÄR!


Dagen efter...

Dagen efter en vinst är alltid lika skönt. Känslan att vinna är lika skön som en förlust är hemsk. Vaknade upp med svullen överläpp (silikon?) ;), ont i vänster axel och lite överallt. Men en ganska normal känsla efter match. :/ Tänkte bjuda på lite fler bilder från gårdagens match:


Janne Wigren, Ingela (härlig hejjaklacksledare), två härliga maskotar (tvillingar ska tilläggas).


Johanna johanna!


Det rullar, det rullar...


Johanna, Lina, Emma och Emelie fick alla en varsin maskot vid inspringet :)


Applåder till publiken...


....och så vågen såklart :)


Glädje!


AC skjuter...

Ja, det var lite bilder från matchen :)

Ikväll är det träning i vanlig ordning. Handboll och sedan ett fyspass. Annars kommer veckan se lite annorlunda ut. :( Jobbigt. Men kommer kännas bra efteråt. ♥


Skuru vs Heid

Det blev vinst över Heid i dagens match. Hela 15 mål! Härligt. Skönt! Yes!
SVT var däroch gjorde ett reportage om alla tvillingar i laget :) Hehe! Gick på Sporten nu ikväll :) Kul med lite media :) Inte varje dag damhandboll får publicitet!


Natti! Matchenslirare!


Jag in action.



Emma H dras ner - 2 min? Nej *öhh*


Jag hoppar!


Johanna får ont i ansiktet?

Ska försöka lägga in fler bilder imorgon..


Lördagen och söndagen

Har helt  missat att uppdatera om lördagens eftermiddag. Efter handbollsträningen var det nämligen dags för fotboll. Totalti blev 8 personer som spelade i cagen. Vi delade upp i två lag och spelade. Blandat resultat (punkt). Men i vanlig ordning riktigt kul. Kamp och svett - sånt gillar vi!


Härligt gäng.

På kvällen var det fotboll hemma hos Per. Sverige vs. Danmark och där slutar vi prata om den matchen. Illa Sverige. Bye bye. Tur att det blev en bra kväll iallafall. Bra vänner - bra kväll :) Blev pizza också vilket var väldigt länge sedan jag åt. Mums.




Vem är vem? Pris till den som vet :)

 
Min kära syster.


Dagens händelse

Idag smäller det klockan 16 i Nacka Bollhall. Vi möter Heid och det kommer bli riktigt tufft!!

           

Jag hoppas verkligen att det kommer bli mycket folk. Vi behöver allt stöd vi kan få. Att ha hemmapubliken med sig är verkligen a och o :)

Kul, är dessutom att SVT ska göra en "tvillinggrej" av matchen :)

KOM IGEN!!!!!!!!!!


Smoothi på det

Nu är jag åter hemma från träningen på Bosön. Det var en bra och lagom lugn träning. Avslutade med tvåmål vilket var kul. Full fart framåt, håll tätt bakåt. Efter dusch åt vi gemensam lunch på Bosöns lunchrestaurang. Bra mat och framförallt jätte trevligt salladsbord. :) Sånt gillar vi skarpt.

Eftersom Gippe hade bilen fick både jag och AC skjuts hem *tackar* Hann till och med in på ICA för att handla allt sådant där tråkigt man måste ha, typ smör, bröd och mjölk ;)

Fixade ihop en blåbärssmoothi, som jag sitter och smaskar i mig. Hur gott som helst.


Yummi dummy :)

Klockan 14 blir det fotboll. Ska bli riktigt kul. Haha.

Kvällen kommer spenderas hos Per. Det blir fotboll för hela slanten. 20.00 smäller det. Sverige möter Danmark. Förhoppningsvis en bra match, och en och annat fyllo på banan (?) Hoppas inte det :)


Lördag

Så är lördagen kommen och jag vaknade av väckarklockan. Blä. Hade varit skönt att sova vidare, men samtidigt hade jag glömt att dra ner persinennerna och solen gassade rakt i ansiktet på mig. Lika bra att gå upp. Igår smsade Gippe om att hon hade bil. Glada blev man då :) Det innebar nämligen 30 min extra sömn. Hade vi tagit bussen hade vi nämligen behövt gå upp klockan 8 istället för klocksn 8.30. Tack för det :)

10.00-11.30 ska vi ha matchförberedande träning. Imorgon möter vi nämligen BK Heid i en tät match. Det kommer bli tufft. Dem har många duktiga spelare som vi måste se upp för. Jag hoppas verkligen att vi går in med samma inställning som nere i Lund för då fungerar försvarsspelet.


Jag älskar Gonzo, världens underbaraste gojja :)

Jag är laddad för den här dagen. Det kommer nog bli en bra dag. Eller vi säger såhär, det blir vad man gör det till :) Så är det alltid. Yehaaaa!!!!!!!


IDOL

Men vad är det som händer? Sitter och tittar på IDOL med familjen men tycker de flesta deltagarna sjunger falskt. Gah. Vilka är det som är bra? Jag tycker den sista deltagaren var riktigt bra, Tove?

Känner att ögonen börjar falla ihop. Så trött. Zzz.. Blir underbart med sovmorgon imorgon. Sedan ska det bli roligt med träning på förmiddagskulan :D

Ha en fortsatt bra fredag..nu går jag snart och sover.


Piron päron

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Direkt efter jobbet gick jag till Gallerix för att beställa en ram till min litografi jag beställde från Konstbolaget för länge sedan. Jag tog en smalare guldram som var ganska enkel. Till det beställde jag en parspato samt glas. Dryga 700 spänn. Ett rån kan tyckas, men jag vill verkligen ha litografin ordentligt inramad.

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten. Idol klockan 20.00 är ett måste och självklart blir det taco :d

Var dundermysigt att träffa Ebba och Gonzo ♥


Uppe i varv (?)


Söt eller gullig? Båda såklart.

Nu blir det fredagsmyyyyyys


Bättre och bättre

FREDAG! Yehaa vad skönt det ska bli med helg. Full upp som vanligt.

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa + mormor ♥ Det blir middag och TV för hela slanten. En mysig tv-kväll helt enkelt. Fredagsmys med andra ord. Sånt gillar vi. Men innan jag åker hem till dem efter jobbet ska jag in på Gallerix och titta upp hur mycket det kostar att få en litografi inramad. Köpte en litografi på konstbolaget, men köpte den utan ram. Jag vill ha en guldram.

Imorgon börjar dagen med träning på Bosön. 10.00-11.30. Är ytterst glad och tacksam att träningen ligger så in på knuten. Inget man är bortskämd med direkt. 10 min med buss + promenad. Tack för den ;) Direkt efter träningen har vi bestämt att vi ska äta lunch tillsammans. Tanken var en gemensam brunch, men med tanke på den ganska knasiga tiden samt att det i princip kostar 200:- att äta brunch i Sthlm...så tar vi det vid ett senare tillfälle. Något att se fram emot med andra ord :D

Direkt efter lunch ska jag, ac + cirka 6 personer till mötas upp och spela fotboll. Kul i jul. Vi har triggat upp varandra riktigt mycket så det ska bli intressant. Djurgårdens vs AIK? Den som lever får se.

Kvällen är än så länge inte planerad. Det enda jag vet är att det blir lugna gatan eftersom det är match mot Heid på söndag klockan 16 i Nacka Bollhall (Be there!)

Söndagen = matchdag = fullt fokus!

Behöver inte säga så mycket mer. Vi ska mötas upp vid 12.45 och gemensamt äta på resaurangen Telegraf. Fy fasen vad jag är laddad. SVT ska dessutom göra ett reportage med vinkling på alla tvillingar (skräll?) i vårt lag. Skuru IK har bjudit in alla tvillingpar i klubben. Kul! Har inte alls koll på om det finns många tvillingar.

Angående tvillinggrejen har det verkligen blivit uppmärksammat. NVP,Expressen,Mitt i, Skånsk tidning och nu SVT. Ja vad ska man säga. Eftersom de inte sänder damhandboll över huvudtaget får man väl vara glad att det händer. Synd bara att vinklingen blir på tvillingar (vilket iof är kul) och inte på handbollen ;) Mer damhandboll åt folket!

Sorry, orkade ni läsa allt?


Kvällen

Godkväll!
Jag är trött, lättad och glad...av olika anledningar. En anledning är att jag är klar med veckans fyspass. Efter kvällens handbollspass var det dags för korta intervaller. 25 min totalt. Vi springer 10sek i en riktning, vänder, springer 10sek åt andra hållet - vilar 10sek osv. Gah. Det var kallt, svinjobbigt och bara gahh. Det var jag, AC, Natti och Emma Hawia som sprang. Bra jobbat tjejer. Vi kommer bli grymma!!


Jag kastar upp Totte.

Totte som nu sitter på ett tåg - påväg - någonstans i Sverige. Emma och Lina Hawia tog med sig Totte till t-centralen och skulle lämna honom på något tåg. Stackars Totte :)

Ha en bra kväll!!


Några saker

Så har jag lite uppdatering från gårdagen att berätta:

1. Totte har varit hos oss måndag-onsdag men ska åter igen ut på äventyr. Antagligen bär det av mot Dalarna :) Igår efter träningen gav vi Totte en liten present, nämligen en Skuru t-shirt med allas autografer på :) I Tottes bok skrev vi även att "vi gärna kan ha Totte som maskot när hans uppdrag är avklarat". Men jag tror faktiskt inte de kommer vara intresserade av att låta honom komma till oss.



2. Gårdagens Mariusfys kommer jag drömma mardrömmar om. Shit pommesfrites. Whatever. Det var verkligen mördarfys igår och jag har ont överallt. Inte nog med att jag, på handbollsträningen, fick en armbåge bakom örat, ett slag i ansiktet och ett lätt stukat finger....fysen gjorde även sitt ska sägas. Aj. Men det ska väl kännas att man gjort något (?) Vi började med att köra parövningar ala kampövningar sedan gick vi upp i Birkahallen och körde cirkelbana (8stationer, 2,5 min/stn, 2 varv). Stationerna var svinga sig över bom, armhävningar på bänk, trampa höga knän på tjockmatta, brottning, saxhopp, plankan, 90grader mot vägg. Fyyyy f-----n vad jobbigt. Men vi klappade oss på axeln ordentligt efteråt - bra bra bra!

3. Jag har fortsatt fundera över vilken jingel jag ska ha vid mål. "Hon e grejen, värsta grymma tjejen", "Vem kan stoppa mig, när jag bara rullar fram", "Du kan lita på mig", "Oops I did it again", "I´m simple the best"..... Det finns en massa olika jinglar. Svårt svårt svårt. Vill inte ha någon kaxig låt. Fundera på Fontas låt "Vem kan stoppa mig, när jag bara rullar fram". Sådär lagom kaxig och rolig :)

Det var 3 viktiga (NOT) punkter.

Har du tävlat i min bloggtävling än då? INTE? Illa, gå in här och gör det då.


Lill-lördag...igen!

Så var vi åter på onsdagen. Tiden går verkligen fort. Bäst att försöka hänga med tror jag.

Gårdagen var bra. Hade bävat för kvällens intervallpass hela dagen, men i vanlig ordning är det bara att köra järnet. Känslan efteråt är verkligen skön. Anna,Sara,AC och jag sprang på löparbanan. Varje tisdag är löparbanan verkligen invadread av små lintottar som springer omkring och sprakar boll (fotbollsskolan?). Har tidigare fått tillsägelse om att inte springa där, men ska man köra 400m,200m och 100m interaller krävs det faktiskt en löparbana för bästa resultat ;) Fick lite onda blickar, men vi körde på iallafall. Man kan väl samsas? Hu vad tuffa de intervallerna är. Ingen barnlek. Ser dessutom redan fram emot 20sek intervallerna med vändning ;)

Tävla kära vänner, tävla. Klicka här.

Tänkte bjuda på ett par bilder från ett besök på grönan som ägde rum 2a september.


Killen till vä tillhör inte sällskapet. Han kom bara fram och ställde sig utan att vi visste något :)

Insane - 2ggr Yehaaa

Fler bilder? Hehe. Har ett par riktigt roliga/fula bilder, men dem sparar jag på ;)


Avverkning

Just nu vill jag bara bege mig till träningen och avverka de tuffa och långa intervallerna på bästa tänkabara sätt. Phu. Löpning är verkligen det jobbigaste, men också det jag ska prioritera. Styrketräning är jag väldigt lättränad i, medans jag får kämpa mer med löpningen. Skönt att vi har pulsklockor att gå efter.

Dagens lunch: Rökt makrill med stuvad spenat
Dagens humör: Sådär lagom pigg
Dagens känsla: "Fy farao vilken träningvärk jag har i låren"
Dagens aktivitet: Chokladbingo på jobbet
Dagens skratt: Kollegornas referat från sina barn
Dagens godis: Bridge bladning
Dagens händelse: När en av AC´s arbetskamrater glatt vinkade till mig vid Bergshamras tunnelbanestation. Jag säger direkt "Känner jag dig?" och hon förstår direkt att jag är AC tvillingsyster och hon säger "Hehe, du måste vara AC´s syster" Andra gången detta händer på kort tid. Men är man tvilling så är man ;)

Bye bye!
 


Hemma - hemma

Så var man åter igen på jobbet. Mer på jobbet än hemma. Mer i handbollshallen än hemma. Men, men...livet är ett äventyr..haha! Var skönt att få dona hemma igår kväll. Fick hjälp av pappa med att skruva upp min griffeltavla i hallen. Det blev jätte fintoch jag lovar att ni ska få se bild på den framöver. Snart kommer tavelkritorna på posten också, vilket innebär att jag kan börja komma ihåg saker. Bra.

Hann med att köra en tvätt igår också. Problemet är att det är simpelt att slänga in en tvätt...det är desto arbetsammare att stå och stryka tvätten. Blä. Finns det ingen elektriskt strykningsmanick? (Kanske något jag kan ta patent på?)

www.calas.se
In och tävla idag.

Hittills har bara 15st deltagit i tävlingen. Dåligt tycker jag. Tävlingen har ett väldigt fint pris och att delta i tävlingen tar bara 2 minuter. Vem vill inte ta chansen att vara med då?
Jag har verkligen valt att inte krångla till det med en massa länkande, "hitta-detta-svaret-där" och annat.
Nä, in och kommentera så är du med i utlottningen!!!

Ha nu en bra dag - det tänker jag ha!


Tack Sussi och Calas

Direkt efter jobbet åkte jag och min kära syster och gymmade. Det var ett tufft gympass med bla. knäböj, frivändningar och bänkpress. Phu. Benen är spagetthi nu, men det känns bra eftersom träningen minst sagt har gett resultat. Kommer bli spännande att köra de tuffa intervallerna imorgon. Help :)

Lite solarieöarna och sedan hem till mig där pappa och Ebba mötte upp. Pappa har hjälpt mig att få upp min lilla griffeltavla i hallen. Perfekt. Nu kan jag skriva upp så att jag inte glömmer en massa saker ;)

I brevlådan fann jag till min glädje ett litet paket :) Sådant älskar jag :)


Ett paket och Peptalk :) Tack CALAS och Sussi :)

Smycket som låg i det lilla paketet var inget mindre än ett änglasmycke med kedja, precis ett sådant smycke (ej samma färg dock) som du kan vinna om du går in HÄR.


Huuur fin som helst :)

Gå in och tävla nu! Bara en kommentar är vad som krävs av dig. Gå gärna in och titta på CALAS hemsida också. Jätte fina smycken av alla de sorter. Dessutom har de både kloka ordleken och peptalk. Peptalk fick jag hem i brevlådan :) Vad är nu detta?

Peptalk innehåller 40 kort med kloka ord och illustrationer med inriktning på träningsråd. Blunda och dra ett kort ur lådan innan du ska träna fysiskt eller träna på något annat, och se vad du får för råd. Du blir förvånad hur väl det stämmer med vad du behöver. Trevlig present till dig själv eller någon du tycker om!

Kostar 100 kronor och är en perfekt present/julklapp till någon komis eller närstående :)

Jag blev jätte glad när jag fick den :)


Tävlingen

Men kom igen och tävla. Vem vill inte vinna det fina smycket från CALAS?

TÄVLA HÄR!!!!!



Eftersom jag vill att alla ska kunna vara med, behöver man inte ha blogg eller länka en massa.(Men självklart positivt om ni vill länka).

Jag vill bara att ni går in och skriver hur eran favorit ängel skulle se ut!!!!!


4h sömn inkl. värk

Godmorgon (med betoning på GOD)
4h sömn och lätt huvudvärk - men otroligt glad, lättad och uppspelt över gårdagens seger mot Lugi. Huvudvärk och trötthet känns ganska lugnt med tanke på gårdagens seger. Sådant man får ta helt enkelt. Värt varenda smärta :) Jag älskar att vinna ♥

Läs i Sydsvenskan om matchen.




Har fått ledigt från dagens kollektiva pass (handboll) eftersom vi kom hem så sent som vi gjorde. Tror inte det ger så mycket om man sovit några timmar. Istället ska jag och min kära syster röja på gymmet ikväll. Härligt värre.

Ikväll blir det lugnare än lugnast. Titta när "grannarna" (blink) Simon & Thomas inreder ett fult hem? Har åkt Lidingöbanan med dem lördag + söndag (coolt va?). Yehaaa! Eller också blir det film. Kanske springer ner till ICA och hyr en bra film. Lugnt blir det hur som helst och tidig sänggång :) Sånt gillar vi.





OCH..........

Idag fyller min älskade Gonzo år. Hipp hurra för Gonzo idag!!!

Måste hinna in till djuraffären efter jobbet och köpa något till älsklingen :)


Viktig vinst!!!!

Det blev vinst mot Lugi med 23-25. Yes yes yes. Hur skönt som helst. Vi spelade bra försvarsspel vilket känns både viktigt och otroligt skönt. Det var en jämn match. Domarna dömde en massa utvisningar och straffar. Själv lyckades jag få rött kort 10 min in i 2:a halvlek. Om det var rätt? Självklart inte ;) Men många var frågande till kortet....men just nu spelar det ingen roll. Vi vann matchen vilket är viktigast.


Jag, Lollo och Ullis. Glada såklart.

Vill passa på att tacka Totte för det bästa stödet. Hann satt med matchtröja hela matchen och peppade oss på bänken :) Haha. Vi har tagit en massa bilder.


Anna, Totte och Emma :)

Här kommer några bilder från Tottes dag.


Totte hamnade på spåret, men jag räddade honom :)


AC gillar Totte :)

Ska se om jag kan sätta in lite fler bilder senare, där ni får se Totte :)


x2000 -> Lund

Hej allesammans!
Nu sitter hela laget på X2000 påväg mot Lund och säsongens tredje match. Kommer bli en tuff och intensiv match. Klockan 17.00 smäller det.

Nu har jag fördrivit tiden med lite filmtittande. Har tittat på den animerade filmen "Up" som inte kommit ut på bio ännu. Riktigt rolig film. Jätte söt gammal gubbe :) En perfekt film att titta på så här på resande fot :)



Sedan har vi fått en ny reskamrat också. Totte!! Det är en nalle som en skolklass i Karlstad skickat ut på äventyr :) Han ska åka Sverige runt innan han åter igen kommer tillbaka till sin skolklass :) Vi har bestämt att han ska få vara med på vår elitseriematch i Lund. Great. Han har redan fått vara med på foto och allt. Det sista som händer är att han kommer få vara med på ett lagfoto som vi sedan kommer maila till klassen :) Kul grej.


TOTTE


Sara och AC tar hand om Totte..


Döl (Emma) och Lina tar hand om Totte...

Nu fortsätter resan. Lite Farmville och fortsatt filmtittande så...


Jag vann!!!

Jag blev överlycklig  när jag loggade in på bloggen och såg att jag vunnit i bloggen Lantligt Inrett. Jag älskar den lantliga inredningen. Jipi. Kika in och kolla på bloggen, massa trevliga inlägg.

Hur som helt vann jag två fina lyktor och en tändsticksask. Jätte fina!

In och kika på hennes blogg!!

Tack snälla!




 


Flickan som lekte med elden

Hej!
Lördagen har varit great. Började morgonen med handbollsträning kl 10.30-12.00. Matchförberedande inför morgondagens match mot Lugi (i Lund). Kändes riktigt bra. Vi har höjt försvarsspelet den här veckan vilket känns riktigt bra. Det ska vara intensivt, aggresivt och jobbigt att möta. Gah.

Direkt efter träningen åkte jag och syster in till stan och lunchade på Kungsgatan. Det blev en 9-bitars. Jätte gott. Älskar verkligen sushi. Perfekt som lunchmat. :)

Vid 15.15 var det bio som gällde. "Flickan som lektemed elden". Såg "Män som hatar kvinnor" när den kom ut på dvd, men det var mycket bättre att se på bio. Helheten blir absolut bättre. 2h 9 min lång var filmen. Men kändes betydligt kortare vilket jag antar betyder att den föll mig i smaken :) Jag gillar ju dessutom svenska filmer.


"Flickan som lekte med elden"

Nu har jag varit hemma hos päronen ett tag. Älskade mormor är här och det är så mysigt som det kan bli. Bästa uppladdningen helt klart. Och hela dagen har varit en bra uppladdning :)

Innan bion shoppade jag två plagg på BIKBOK. Inte min typ av butik egentligen. Men det blev ett par ljusgråa mjukisbyxor och en svart,långärmad tröja. Helt ok.

Nu blir det lite TV här innan det blir sängen. Imorgon åker vi redan klockan 8 (cirka). Uppstigning klockan 6 med andra ord. MEN 1h sovmorgon jämfört med vardagar. Sådant gillar vi ;)


Fredagens bowling

Fredagskvällen blev väldigt lyckad. Vi bowling vid Gullmars och träffades vid 19.40. Innan åt jag och syster yster en god pasta på ett ställe när Gullmars. Mums.

Vi delade upp oss i tre och tre (totalt var vi 10 personer). Jag var med Mats,Federico. Gryymt lag ;)


Nästan allasom var med och bowlade :)


Haha! Jag älskarden härbilden. Grymt helt enkelt.


Var det handboll....eller bowling?


Ac och Christian begrundar resultaten..

Bowling i 2h var riktigt kul. Verkligen. En perfekt aktivitet om man vill ha roligt, röra på sig och samtidigt psyka varandra på skoj ;) Men kommer faktiskt inte ihåg vilka  poäng  var hade. Vet bara att det blev några strike och spares :) Glad för det :)

Marcus var grym. Körde med skruv och allt möjligt :) Haha!

Det här ska göras om fler gånger :)


Rosa bandet armbandet

Nu är vi inne i Oktobermånad. Hösten är här på riktigt. Rosa-bandet kampanjen är i full gång och jag tycker man ser rosa överallt. Rosa bakelser, rosa smycken, rosa kläder...! Tycker det är ett väldigt bra sätt att dra in pengar på. Väldigt bra.



Idag efter jobbet ska jag till Guldfynd och köpa det rosa armbandet. Jätte gulligt armband. Kostar 69,50:- och man stödjer bröstcancerforskningen vilket är hur bra som helst. Sån´t gillar vi. Är dessutom sugen på att köpa en rosabandet-brosch också. Vi får se, armbandet ska jag ha iallafall ;)


Den här kommer vara om min handled i eftermiddag. Gillar den!

Men sedan skulle jag vilja ha lite tips från er, vad gäller broschen. Vilken av dessa två broscher ska jag köpa?



HJÄLP MIG!

Glöm inte att du ska delta i min bloggtävling med www.calas.se

Du kan vinna ett handgjort änglasmycke. Allt jag begär är en kommentar. Så kör hårt.

IN HÄR OCH TÄVLA KÄRA VÄNNER!!






Nära döden upplevelse

Dubbla pass till torsdag känns. Jag lovar. Kroppen skriker inte, men stönar lite. Kvällens fyspass var verkligen nära-döden-känsla. Efter hhandbollen begav sig jag,ac och Natti till löparbanan för att köra korta intervaller (10sek löp-vändning-10sek löp, vila 10 sek osv.) i 25 minuter. Vi har ökat de korta intervallerna med 5 min + lagt till vändningar. Gah. Totalt 50st intervaller utan längre vila. Men fy fasen var grymma vi kommer bli.Yes. Jag brukar inte vara nära att spy, men efter detta passet låg det nära.

Efter träningen blev det hem till päronen. Så mysigt att komma hit!I veckorna hinner man sällan komma till dem och helgerna är oftast fullspäckade!Ebba och Gonzo är underbara. Båda är hur kelsjuka som helst. Ebba går och säker kontakt heela tiden. Älsklingar. Love you!

Imorgon är det äntligen fredag. Jag älskar fredagar och fredagsmyyys...:)



Ps.akta er för sängar med fjärkontroll


Ärtsoppans dag

Jag ser ljuset i tunneln. Fredag och helgen närmar sig. Det kommer (i vanlig ordning) bli en fullspäckad helg.

Fredag:
Bowling på fredagkväll med vänner

Lördag:
Förmiddagsträning handboll + hoppkoordination

Shopping ute i Barkaby

Bio med vänner :)

Söndag:

MATCH mot Lugi nere i Lund

Bra helg. Det tror jag på :) Full upp. Men det är väl så det ska vara (?) Bästa vännerna!


RSS 2.0