Rullar vidare...

Godkväll!
Veckan har rullat vidare och det är redan onsdag. Imorgon sm'äller det bokstavligt talat. Det är vinna eller försvinna som gäller, något som jag VET bara ger oss ännu mer fyr! Nu j*vlar. Ingen vill avsluta säsongen i mars månad, så är det bara. Jag skulle istället säga att det är Lugi som har pressen. Vi kommer bara gå in och köra! Vi har kikat igenom mycket i spelet måndag-onsdag och det ser bra ut!

Imorgon kommer vi ta flyget från Bromma kl 14.00. Känns verkligen bra att få flyga ner. Det ger helt klart bättre förutsättningar! Efter matchen kommer vi sova över i Lund och flyga tillbaka på fredagsmorgon.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Imorgon gäller det. Just nu är det mest handboll som snurrar i huvudet. Det blir liksom mest om det i bloggen.

Övriga kvartsfinaler är inte särskilt spännande. Skövde, Sävehof och Eslöv är redan klara! Spårvägen, Heid och IVH fick med andra ord tuffa matcher. Lite synd att det inte blev någon skräll där. Skrällar är ofta roliga och uppfriskande :)
Aja, har inget mer att berätta. Nu blir det sushi och film!


Besviken!

Gårdagens förlust förtjänar inte någon officiell diskussion - så jag säger istället att jag ser fram emot torsdagen match i Lund. Nu är det inget att spara på. Gahh!


Våfflor med vänner!

Söndagen har spenderats i goda vänners lag. Mats och jag begav oss till Malin vid 13-tiden, och innan dess kikade vi upp till AC en kortis. AC fick en likadan löpartröja (vit adidas) som jag köpte till mig själv igår. :) Så nu kan vi springa i samma utstyrsel ;) Haha! NOT!

Eftermiddagen hos Malin var i vanlig ordening MYCKET trevlig. När man är tillsammans med Malin, Nina, Blanka, AC och Mats så är det alltid massa skratt. ALLTID. Dessutom var det väldigt goda våfflor. Det blev både våfflor med creme fraice, rödlök och rom + våfflor med glass, olika sorters sylt och frukt. Mums.











Efter de mycket trevliga timmarna hos Malin begav sig jag och Mats till Willys för lite handling.

Tyvärr kommer jag få spendera söndagskvällen själv då Mats ska iväg på innebandy. :/ Känns lite trist. Men, men. Jag ska försöka sätta igång en bra film. Kanske att jag häller upp lite chips i en skål också :P

Söndagsmyyyys?


Gårdagens kap :)


En löpartröja och en löparjacka!

Jättenöjd!


Träning, shopping och film!

Shit vilken bra dag det varit hittills. Började med att få sova ut. Sova ut var väl egentligen att ta i, men jag sov så länge jag kunde...till 7.15. Hehe! Det är ljuset som gör att jag inte kan göra. Dessutom vaknar jag i princip alltid av att jag är hungrig :P

Träning på Bosön samt videoanalys. Var där 9.45 och pappa var så snäll att han skjutsade AC och mig. Trots att vi bor på Lidingö måste vi åka 40 min innan, vilket är ganska konstigt egentligen. Men bussen till Rudboda går bara två gånger i timmen och dessutom tar faktiskt promenaden ner till Bosön ca 10 min (?)

Efter träningen mötte jag upp Mats. Vi gick lite i affärer och det slutade med att jag kom hem med två löparjackor och en munktröja. Riktigt nöjd :) Orkar jag lovar jag att det blir bild imorgon, men frågan är om jag orkar ;)

Vi avslutade vår shoppingrunda med att besöka en pizzeria på Sturegatan. Vi var lite nyfikna på den vedugnsbakade pizzan där. Helt ok, men det finns nog bättre ställen :)

Har inte så mycket mer att säga. Vi är totalt sluta efter den här dagen och har parkerat oss i soffan. Här förblir vi nog sittande också. Ska sätta på en Disneyfilm snart - Hercules. Vi har bestämt oss för att bocka av ALLA Disneyfilmerna :) Många har man ju sett när man var liten, men det finns endel kvar. Kul!

Imorgon är en ny dag, men först ska den här kvällen avslutas!!

Pssst! Köpte en liten present till min älskade syster ♥ Bild imorgon - promise :)


Noah fortfarande på flykt!

Det har nu gått 3 långa veckor och Noah är fortfarande på flykt. Ni som inte läst om detta på facebook, metro, sett TV4s lokalanyheter osv. så har Noah (en whippetpojke) som arbetar som terapihund på Trygghetens äldreboende sprungit iväg. Han försvann fredagen den 4 mars och har varit borta sedan dess. MEN han har sett lite då och då och senast igår sågs han vid Danderyds sjukhus men även i Stocksund. Jag och min syster har tejpat upp lappar och letat. Det är otroligt många människor som hjälper till i sökandet och det är sååå fantastiskt hur alla ställer upp!!! Noah ska hem - något annat finns inte.

På facebookgruppen kan man uppdateras hela tiden:

https://www.facebook.com/event.php?eid=194187173945012&ref=ts

Igår var jag och Maria ute på lunchen och lappade längst med Edsviken. Vi gick även Kevinge golfbana tillbaka för att se spår efter Noah! Men ingenting hittade vi. Fick dock mycket lappar vilket känns bra eftersom det är mycket löpare och hundägare som tar den vägen!!



VIKTIGAST för er som vill hjälpa till!
Observera BARA - och ring Gunilla 0735930133. Man ska absolut inte försöka fånga/ropa/jaga Noah. Han är väldigt skygg nu! Snälla, följd det så kan Noah förhoppningsvis komma hem snart!


Huvudet högt!

Första slutspelsmatchen gick inte dit vi ville. Vi spelade stundtals bra och visade att vi verkligen kan, men i slutet av matchen när det verkligen gäller fungerar det inte. Vårt försvarsspel var grymt nästan hela matchen och Bodil stod i vägen för det mesta!!! MEN så i slutet händer det något och de kommer igenom/skjuter/spelar in och allt går deras väg. Känns riktigt tungt. Samtidigt tar vi med oss det positiva i matchen och ska på lördag ha videoanalys för att se hur vi ska lösa de situationerna vi hade problem med. Är övertygad om att vi kommer stå som vinnare på måndag. Igår kändes det som att det var våran match, men det gick inte hela vägen.

Jag tycker vi börjar hitta tryggheten i försvaret, något vi haft problem med nästan hela säsongen!!! Så det är bara att jobba vidare de handbollspassen som är kvar innan  måndagen (alltså torsdag, lördag). Nu j*vlar!

Var otroligt skönt att få flyga till och från Skåne. Man hade garanterat ett lättare huvud jämfört  med att sitta 4h på ett tåg. Det känns också bra att vi får flyga ner nästa torsdag då match nr 3 spelas.

Ikväll kör vi alltså på det igen. Löpning (korta rusher) och sedan handboll står på kvällens schema!!



HEJA SKURU!!!


Slutspelstime!

Godmorgon!!!
Har precis fått i mig en smarrig frukost samtidigt som jag tittar på morgontv :) Idag smäller det. Idag börjar slutspelet och då gäller det att vara på tårna. Vi har tidigare år mött Eslöv i kvartsfinalen, men iår blir det ett annat Skånelag. I år möter vi näligen Lugi i bäst av 5 matcher. Ska bli riktigt kul!! Gillar Lugis hall också. Hoppas det kommer mycket folk och tittar!! :)

Matchen börjar 17.30, vilket egentligen är en ganska annorlunda matchtid, men det är för att vi ska hinna ta flyget hem. Vi kommer nämligen flyga både dit och hem. 13.10 åker vill till Skåne och 21.30 är vi hemma igen. Snacka om snabbvisit. Vi har dessutom inte tid att spela längre än matchtid, dvs inga förlängningar, för då missar vi flyget hem :S Men jag hoppas vi kan knyta ihop påsen innan matchtiden är förbi. ;)


NU KÖR VI!!!!

Skuru VS Lugi!

Vem tror ni vinner?

:)


Flera timmar i Hagaparken

Noah är fortfarande på rymmen. Många tänker nog att allt hopp är ute, men experterna säger annat och det är de jag tror på nu! Det är det vi måste tro på nu! På facebooksidan kommer solskenshistorier om whippetar som varit på rymmen i 6 veckor och sedan kommit hem. Det är vad jag hoppas!!!! Idag har spårhundar varit ute och kontrolerat de tips som kommit in om Noah. Jag vet ännu inte hur det gått med dem. Men jag hoppas så grymt mycket!!!

Morgonen startade med ett lättare gympass på Vallen. Var skönt att köra igenom kroppen efter en dags vila :)



Vid 13 var jag,Mats och AC i Hagaparken. Vår uppgift var att hålla ögonen öppna men även att lappa (informationslappar om Noah och telefonnummer). Vi gick främst längst med vattnet men gick även över till Bergianska och lappade.

I och med att Noah försvann har jag fått kontakt med en kvinna som också äger en sharpei. Hon såg min profilbild på facebook och skickade ett mejl. Nu är vi vänner på facebook. Hon och sharpeipojken Nemo skulle också till Hagaparken idag och då passa vi på att träffas :) Nemo var verkligen en charmig kille. Det roliga när man träffar andra sharpei är att man ser så mycket likheter. Man ser rörelsemönster och massa andra likheter. Underbar ras!!! ♥ Riktigt kul att träffa andra sharpeier :)



Tyvärr såg vi ingen Noah, men det kändes skönt att ha lappat ordentligt så andra människor blir observanta. Ju fler ögon som observerar desto bättre.

Känns jobbigt när veckan drar igång och man inte kan vara ute och leta längre....


Mats ¨får massage av mig :P


Fullsmockad lördag

Hej o hå.

Hann inte ens sätta mig vid datorn igår, för det var verkligen full aktivitet från 8 på morgonen. Men en riktigt bra dag!!! Startade dagen med ett handbollspass i Nacka. Riktigt skönt att träna på morgonen, speciellt när man får träna det man älskar mest - handboll. Var en riktigt bra träning. Jag känner riktigt stor skillnad på pigghet när man tränar lördag morgon eller en tisdag kväll. Man har liksom inget tungt huvud att bära omkring på :) Hehe! Skönt var det iallafall och dagen startade på bästa sätt.

Direkt efter dusch åkte jag och mötte upp Mats som hade spelat innebandy i Blåsut. Sedan åkte vi gemensamt till Västerhaninge för kalas :) Trevligt trevligt!!!! Massa goda bullar och kakor :) Smask!!!


Sunny!!

Efter kalaset kände vi att vi behövde lite mat i magen så vi gick ner och åt på Kina restaurangen i VH. Var riktigt gott!! Tog en China/Thai tallrik.



Mätta och belåtna begav vi oss sedan in till stan för bio. Tanken var först att gå tillsammans med Malin, Nina, Philip och AC...men så blev det inte :( Istället såg jag och Mats filmen Rango på Söder. Haha! Den var faktiskt rolig, men kanske inte sååå rolig som jag hade förhoppning om. :/

När vi kom hem och gick och la oss somnade jag som en stock. Det var verkligen en lördag som fylldes av det mesta. En bra lördag helt enkelt!!!! Hoppas söndagen blir minst lika bra. Det startar iallafall bra - träning på Vallen snart. Ett lättare rehabpass!!!


Ingen Noah

Godkväll.
I dag efter jobbet bestämde jag och AC att vi skulle vara med i sökandet efter Noa. Vi möttes upp vid Centralen och åkte tillsammans till Haga Norra. Sedan gick vi genom hela Hagaparken, från Haga Norra till Roslagstull. Vädret var väl inte det bästa, med snö och vind, men det spelar liksom ingen roll. Ska Noah hittas får inte vädret spela någon roll. Vi hade med oss ca 30 lappar med information om Noah (Telefonnummer till Gunilla bla. - Noahs ägare) Alla lapparna satte vi upp längst med gångvägarna. Vi såg ingen Noah :(


AC lappar i Hagaparken

Vi har planer på att söka o lappa på söndag också. Det är så frustrerande att han varit borta så länge nu - 2 veckor är väldigt lång tid. Men kan inte låta bli att ge upp hoppet. Dock känns det som att han snart måste ge ifrån sig ett tecken. :/

Kvällen har spenderats med min älskade familj.



Smörgåstårta. Ja, varför inte? :)

Pöss


Tröttmössa

Hej Svej!
Trött som bara den. Men inte så konstigt. Det är i slutet av veckan och det har varit en ganska hård vecka. Träningen har varit lugnare sett från ffa. fysen, men annars har det varit fullt upp på jobbet.

Kvällens träning innehöll snabba intervaller och handboll. Ska inte gå in mer på handbollsträningen, men jag tycker det ser riktigt bra :) Vi är tokladdade till slutspelet - behöver inte säga så mycket mer!!!



Imorgon älskade fredag och det är massa planer på G, men det kommer ni få reda på mer imorgon!!!

Hej Svej


Träning och Noah!

Godkväll!
Har precis satt i mig en portion spagetthi och kyckling. Mums. Var riktigt hungrig idag. Innan handbollen körde ett helt gäng löpning inne i hallen. Eftersom Nacka inte har träning den här veckan kunde vi köra våra rusher inomhus vilket kändes riktigt bra. Dessutom var det riktigt kul att köra med så många! Musiken dunkade i bakgrunden och efter varje rush hade vi lite danssteg att spexa med :) Känns konstigt att löpningen inte är nära-döden-upplevelse för tillfället men så är det ju när slutspelet kommer och man måste lätta upp efter tung fys sedan i augusti. :) Skön känsla iallafall!!

Sökningen efter whippeten Noah fortsätter. Det känns riktigt hemskt att inte kunna delta i letandet. Fy. Mår dåligt. Men kneg och handboll har sin gång och jag kan liksom inte låta bli att jobba eller träna. :( Idag har det iallafall varit en positiv dag...för känslan är att man börjar ha mer koll på Noah. Tyvärr är det ju inte så som när en människa kommer bort...att hemvärnet och flera hundra människor dyker upp och fixar skallgång. Nä, här får Gunilla & Co verkligen förlita sig på riktigt djurälskare!!!! Hur som helst är Noah just nu runt Hagaparksområdet.

Läs och bli uppdaterad på facebookgruppen "Hitta Noah". Sök så hittar du gruppen!!!
Kan du hjälpa till? Har du en timme över? SNälla, kan du så vore det toppen om du kunde hjälpa till. Det mesta handlar nu om att OBSERVERA. Noah ska absolut inte fångas in av oss.

Åh, tänker på Noah och Gunilla väldigt ofta, speciellt nu när det är så kallt och mörkt ute. Tänk vilken dröm om man vaknade upp till orden "NOAH ÄR HOS GUNILLA". Jag skulle glida på moln hela veckan ut..minst!!!!


Ledig måndag!!

Idag är det inte som vilken måndag som helst. Idag är jag faktiskt ledig från jobbet vilket aldrig händer annars. Men eftersom jag ska vara hundvakt hela dagen tog jag ledigt :) Var riktigt skönt att få en extra ledig dag. Måndaggar brukar ju vara ganska träliga.

Pappa kom och lämnade Ebba vid 6.30. Hon är ju världens underbaraste.


Nu ligger hon utsträckt i vardagsrummet och snosar :)

Ska väl försöka göra lite nytta idag också. Vattna blommor, dra ett varv med dammsugaren, laga kvällsmat. Är i fullfärd med att titta på filmen "Nyckeln till friheten" som Mats rekommederat! Hittills är den riktigt bra!! Det är så underbart skönt att få starta veckan så här. Det ger verkligen kraft till resten av veckan!!!

Höres!!


Söndagen i bilder!


Bästa gänget på Djurgården!


Mot Blå Porten på Djurgården!


Röd linssoppa som smakade riktigt bra efter en uppfriskande promenad!


Två glaá tjejor :)


Blanka och jag!


Emma och Blanka!

Det blev en toppendag på Djurgården. Dag var väl att ta i, men en toppenförmiddag!! Tyvärr var inte solen med oss idag, men det var iallafall uppfriskande. Att avsluta med lättare lunch gjorde det dessutom topp :)

Tyvärr gav sökandet efter whippeten Noah ingenting varken för AC, mig och pappa eller de andra 9 som slöt upp kl 14.30. Dock ska man inte glömma alla de hundägare, och icke hundägare som hela tiden observerar och sätter upp lappar. Må oss hitta Noah. Fy blir förtvivlad när jag tänker på honom. Han bara MÅSTE komma tillbaka!!!


Söndag

Hann verkligen inte blogga igår då dagen passerade väldigt snabbt. Det var en kanonlördag på många sätt. Klockan 12.00 var jag, Ac och Mats i Blåsut för att spela innebandy med ett gäng. Det var både jobbigt och kul. Vi spelade i lag om tre och spelade 3 minuters matcher. Så kul! Det bästa är att det mesta är tillåtet, på ett schysst sätt dock. Med det menar jag att det faktiskt är ok att det blir lite slag på klubborna. I vanlig innebandy får man ju inte ens komma i kontakt med klubborna utan att de blåser av. :) Kul var det iallafall.

Efter dusch begav sig AC till Rissneområdet för att leta efter vovven Noah som fortfarande är försvunnen :( Det positiva i kråksången är dock att många hört av sig och sett honom. Han lever och chansen att hitta honom finns kvar. Jag och Mats åkte till Gullmars för att träffa Mats mamma. Det blev lunch och fika. Jag hade verkligen velat leta efter Noah men samtidigt hade vi redan planerat in detta innan och då kunde jag inte hoppa det hur som helst.

Vid 18-tiden åkte vi hem och hade Melodifestivalen mys med päronen :)
Vann rätt låt? Kanske. Vet inte ritkigt. Var första gången i år jag hörde låtarna.


Den här lilla sockertoppen fick man träffa igår!!

Idag är det promenad på Djurgården och brunch med bästa vänner!! Ska bli riktigt trevligt. Har tagit med mig kameran så jag hoppas kunna visa lite bilder senare ikväll :) Efter brunchen ska jag och AC iväg och hjälpa till med letandet efter Noah! Har du inget för dig så vore det toppen om du ville hjälpa till!!!

IN PÅ FACEBOOK GRUPPEN!!

Nu ska jag göra iordning mig innan det är dags att lämna lyan. Blanka och Emma kommer och hämtar upp med brumbrum snart så ska vara där nere då.

Höres!!


Innebandy i Blåsut!

Swosch! Klockan 12.00 ska jag, Mats och AC spela innebandy i Blåsut. Vi spelar med ca 5 andra personer så det ska bli riktigt kul!! Kommer väl köra på i 90 min ungefär innan vi är klara!!!

Dagen är annars relativt oplanerad. Så vi får helt enkelt se vad som händer.

Noah är inte återfunnen :( Dock verkar det som att han numera håller sig i samma område, vilket är positivt. Skrolla ner längre ner för att hitta till facebooksidan där du kan gå med. Vill du hjälpa till med pengar till burar eller vara behjälplig och leta kan du hitta telefonnummer där. Varför inte gå en promenad i det området lika bra som hemma?


Hitta Noah!

Min systers kollegas hund har sprungit bort :( Han försvann fredagen den 4 mars - alltså en vecka sedan. Han heter Noha och är en whippet. Det är så sorgligt att höra om hans försvinnande :( Hans matte och många många andra har varit grymt engagerade och satt upp lappar, letat m.m. Noah har setts till vid Hallonbergsområdet av flera personer och han måste bara hittas :,(

Bli medlem i facebookgruppen och sprid gruppen vidare till alla du känner!!!

http://www.facebook.com/event.php?eid=194187173945012



Letandet går nu mest ut på att sitta utplacerade och bevaka. Noah är nu i ett tillstånd där det inte går att locka fram honom bara :( Han måste bara hittas!!!

Har du inget annat för dig i helgen...hjälp till i sökandet!!!

Jag ringde Mats (som jobbar på taxikurir) och bad honom se till att de ropar ut om Noah i alla taxibilar. Taxichaufförer sitter ju faktiskt och kör runt väldigt mycket.

Du som läser detta!!! Gå in på facebookgruppen och skicka inbjudan vidare. Det är det minsta vi alla kan göra!!!


Eligt värre.

Godmorgon världen. En fredag jag väntat länge på :) Men man längtar väl i och för sig ofta efter fredagar :) Eller? Den här helgen är speciell då vi inte har någon kolektiv träning med laget och ingen match heller för den delen. Vi har en helg där man kan planer precis som man vill. :) Känns väldigt skönt.

Har som vanligt många planer inför den här helgen. Bio, fredagsmys,spela innebandy, flytta möbler, se Mats spela innebandymatcher, kanske bruncha med vännerna. Ja, som ni ser är det lite inplanerat :)



Tänkte tipsa er om något som är väldigt väsentligt för oss som har egen lägenhet. Det är ju faktiskt så att det är en kostnad för oss som ständigt pendlar upp och ner. Det är något som vi både kan, och inte kan påverka själva. Jag pratar om elpriserna. Man läser hela tiden om elpriserna som bara stiger och stiger. Herregud. Det blir ju verkligen bara dyrare. Det är skrämmande att titta på elräkningen numera. Trots att jag faktiskt inte ens är hemma så mycket pga. jobb och handboll skenar elpriserna hela tiden. Suck!

Men för att inte bara gnälla tänkte jag tipsa om en sidan som kan hjälpa er sänka elkostnaderna i er lägenhet. Jag tycker absout inte att man ska snåla, men det är bra att vara medveten.


2 poäng mot Eslöv

Igår visade vi ännu en gång hur j*kla bra vi kan vara!!! Vi kriga tillsammans och spelar nog en av våra bättre försvarsspel. Vi gör det tillsammans helt enkelt!!! Framåt har vi bättre tålamod och kommer till riktigt bra lägen. Det finns fortfarande endel att jobba på, men det här lugnet och tryggheten bakåt har vi saknat förrut. Det känns som att det är ett ypperligt tillfälle att dra igång slutspelet nu. Glädjen i laget är på topp och jag vet inte mer hur jag ska beskriva det.





Ikväll fortsätter vi. Innan handbollen är det löpning med inriktning på explosivitet och snabbhet :) Skönt! 18.15 är det handboll som efter vinst kommer starta med fotboll gamla mot unga. Senast vann de gamla - men då var det basket det handlade om :) Späänande att se vem som drar det längsta strået ikväll ;)

Längtar något enormt efter helg nu. Har mycket sovmorgon som jag längtar efter. Har mycket skoj som är planerat :) Redan på fredagkväll ska jag och Mats gå och se filmen Ritualen :)

Nu kööööör vi!


Kocken Mats!


Detta väntade mig när jag kom hem efter veckans första av tre sena träningar.

Det kändes extremt lyxigt att bara få maten serverad :) Marinerad kycklingfilé med pasta! Med tanke på att det är det jag stoppar i mig ikväll som betyder något  imorgon känns det med andra ord riktigt bra :) Imorgon väntar nämligen den sista elitseriematchen mot Eslöv. :) En betydelselös match gällande tabelläget men väldigt viktigt i stundande slutspel. Vi kommer gå in med näbbar och klor. Vi ska visa att matchen mot Spårvägen inte var något som bara hände. Vi är taggade!!!

Kvällens träning innehöll ett lätt gympass innan handbollen. Vi körde bål och endel överkropp men sparade benen med tanke på morgondagens match! Vem vill vara trött då?
Handbollen var annars bra...mer säger jag inte :) Körde endel fotarbete vilket jag tycker är riktigt bra! Det är nu man ska känna sig pigg och snabb - härligt!

Dock måste jag säga att träningens och dagens höjdpunkt var BETTANS SEMLOR!!! Det är som alla säkert vet semmeldagen, och Bettan som måste vara en av de bästa konditoristerna hade bakat semlor till hela laget. Det kallar jag elitseriens bästa lagledare. Absolut inte bara pga. semlorna förstås men jag är stensäker på att det inte finns en enda annan lagledare som står och bakar semlor till ett helt lag. Det är egentligen makalöst :) Tack Bettan!

Har egentligen inte så mycket mer att skriva. Är mätt och belåten. Ska knoppa kl 22 tänkte jag. Zzzz. Avslutar med AC som rockade gymstjärna:



GO KVÄLL!!!


2 grymma poäng!

Hej!
Gårdagen satte pricken över i:et med en derbyseger mot Spårvägen. Man kan konstatera att vårt försvarsspel var riktigt bra. Vi jobbade för varandra och Bodil var såå bra :) Måste bara säga att Lollos straffräddning höjde laget enormt. Den glädjen som Lollo visade var underbar :) YAAA!

Ävenom glädjen finns kvar har jag på något sätt redan flyttat fokus till nästa match som är mot Eslöv på onsdag. Jag känner på mig att det kommer gå bra :) Det är för övrigt sista seriematchen innan det är slutspel :)

Har inte så mycket mer att skriva om, och har framförallt inte TID. Har det väldigt stressigt på jobbet nu...:/ Så får se om jag kan återkomma ikväll efter träningen!!!

Cioa!


Gräsänka - no more!



Idag kommer min älskling hem från Strängnäs.

Tiden som gräsänka är över.

Bye!


Gårdagen hos Malin

Godmorgon!
Vaknade upp efter en mycket god natts sömn. :) Blev inte speciellt sent i går hos Malin men det var otroligt trevligt. Det var första gången jag var hos Malin, så det var som inflyttningsfest :) Malin hade donat till med jättegod plockmat och vi blev tillslut 14 personer.


Det fanns myyycket gott att mumsa på!

Emma dök också upp vilket var kul :) Trodde inte hon skulle komma eftersom hon inte är medlem på facebook, och därför inte var med i välkomsmejlet. Men hon kom :D

16.00 idag är det match. Derby mot Spårvägen. Nu är det fullt fokus!!


Brunch och shopping

Tjenare!
Bruunchen blev väldigt lyckad!!! Allt satt verkligen som en smäck! American pancakes, våfflor, smoothis,pannacotta, paj, tekakor, fruktsallad, kladdkaksbownies och endel annat. Mötet var också bra!!!


Mycket smör i våffelsmeten tycker AC och Linnea :)


Här var det smet.


Mmmmmm....gottgott!

Mötet höll på till 13 och efter det drog jag och AC till Forum Nacka för lite shopping. Jag kom hem med en hel del faktiskt och är väldigt nöjd med allt. Forum har verkligen blivit bra. De flesta butiker finns och eftersom det är så stort blir det aldrig trångt i butikerna :) Det sista vi gjorde var att köpa med oss sushi. Sushi, taco och pizza måste vara favoriträtterna för mig :P

Ikväll ska vi till Malin på försenad inflyttningsfest :) Ska bli trevligt att se hur Malin bor :) Blir tidig hemgång eftersom det är match imorgon. 16.00 mot Spåret. Be there!

Kram


Hund eller dammsugare!

Godmorgon!
Har varit upp sedan 7.30 och känner mig riktigt utvilad. Fredagsmys hos päronen blev inte så sent som det brukar så kom hem och var i säng redan vid 23. Har med andra ord fått rejält med sömn :)

Har till och med varit så flitig att jag rengjort kaffemaskinen och rastat dammsugaren. :)

Frukost blir det inte mycket av idag. Tog ett kokt ägg och en stor latte. Klockan 10.30 ska vi i laget nämligen ha möte och brunch. Alla i laget har fått i uppgift att ta med sig något i brunchväg. Ex. ingredienser till våfflor, smoothi, american pancakes m.m. Ska bli riktigt gott och trevligt. Tänk vad bra det är att mixa möte och brunch! Bra initiativ måste jag säga :)

Efter mötet planerar jag och AC att ta en liten runda i Forum Nacka. Kanske hitta något trevligt i klädväg :)

Kvällen kommer spenderas hos bästa Malin. :)

Här kommer två bilder som alltid gör mig glad:


Snuttan sover med sin lillaleksaksvovve :)


Gullungen knaprat äppelkart.

Vad hade man gjort utan dessa sötnosar?


Min torsdag

Hemkommen efter ytterligare ett dubbelpass i Nacka. Innan handbollen drog igång sprang AC och jag en snabbdistansrunda. Jag trodde verkligen det skulle vara lättare i kroppen, men vi kämpade på och det var ritkigt skönt när det var färdigt :) Är så underbart när snön försvinner från marken. Lovely!
Handbollspasset var bra. Vi fick börja med fotboll och jag kommer föralltid stå fast för att den bästa uppvärmningen är fotboll. Svetten lackar och man blir riktigt varm. Sure.

Nu sitter jag helt ensam hemma. Mats jobbar långt pass idag. Först 8.30-17.00 och sedan 19-01. Galet. Han ska dessutom upp tidigt imorgon för att jobba 8-17. Aja, tomt utan honom är det iallafall. Såg sista 20 min av "We own the night" och tittar nu på Svensk Maffia. Ska snart ta och krypa till bingen.

Kikade igenom sommarbilder från 2010 och jag längtar något enormt!!



Tänk vad härligt med semester på Öland och Vätö med sin älskade familj!


Mycket text nu!

Gårdagens träning gick bra. Jocke höll i träningen med inriktning på försvarsträning. Kändes riktigt bra. Den "blå trekanten" kändes betryggande :) Blev inte så mycket spring på träningen men med tanke på de egna löppassen gör det inte så mycket. Efter handbollsträningen hade vi Mariusfys med betoning på explosivitet. Det börjar närma sig slutspel och då gäller det att vara på G.

Efter en säsong full av grymma fyspass kan känslan av att vara lätt definieras som "skitskönt". Så på lördag har vi ett möte där Marius ska lägga upp den nya fysen. :) Jag som älskar hopp, snabbhet och explosivträning ser verkligen framm emot det! I samband med mötet ska vi ha brunch. Johanna skickade ut ett sms igår kväll med med en lista över vad alla ska ta med sig. Det kommer bli mycket trevligt och gott!
Min första tanke när Jocke nämnde mötet var "jaha, där rök den sovmorgonen", men sedan ändrade jag mig. Eftersom det är ByggOlé cup kunde vi nämligen inte ha handbollsträning och sovmorgon tackar man ju aldrig nej till....men brunch är ju inte heller helt fel :P Smask!



Låt slutspelet börja!!!


Lillördag

Så har vi onsdagen här. Måste säga att veckan rullat på ganska bra iallafall. Blev alldeles för lite sömn natten till tisdag så igår kvälll bokstavligt talat somnade jag som en stock kl 22.00. Känner mig hyffsat pigg i morse. Allt är relativt, som man brukar säga.

Ikvälll kommer Putte ner och håller i träningen. Det blir med andra ord mycket individuell teknik och skott *gilla* Efter handbollen (som bara håller på i 75min) har vi Birka fys. Får se vad Marius hittar på idag. Tror det blir cirkelbana :) 19.00 har Nacka match. Spännande!!

Har egentligen inte så mycket att skriva för tillfället. Ska väl passa på och skälla på er - var är alla kommentarer? Varje gång man loggar in ekar det tomt på kommentarer. Skärpning ;)

Helgen planeras för fulla muggar. Antagligen blir man gräsänkling då Mats ska till goda vänner i Strängnäs.

Tjo!


RSS 2.0