Noah fortfarande på flykt!

Det har nu gått 3 långa veckor och Noah är fortfarande på flykt. Ni som inte läst om detta på facebook, metro, sett TV4s lokalanyheter osv. så har Noah (en whippetpojke) som arbetar som terapihund på Trygghetens äldreboende sprungit iväg. Han försvann fredagen den 4 mars och har varit borta sedan dess. MEN han har sett lite då och då och senast igår sågs han vid Danderyds sjukhus men även i Stocksund. Jag och min syster har tejpat upp lappar och letat. Det är otroligt många människor som hjälper till i sökandet och det är sååå fantastiskt hur alla ställer upp!!! Noah ska hem - något annat finns inte.

På facebookgruppen kan man uppdateras hela tiden:

https://www.facebook.com/event.php?eid=194187173945012&ref=ts

Igår var jag och Maria ute på lunchen och lappade längst med Edsviken. Vi gick även Kevinge golfbana tillbaka för att se spår efter Noah! Men ingenting hittade vi. Fick dock mycket lappar vilket känns bra eftersom det är mycket löpare och hundägare som tar den vägen!!



VIKTIGAST för er som vill hjälpa till!
Observera BARA - och ring Gunilla 0735930133. Man ska absolut inte försöka fånga/ropa/jaga Noah. Han är väldigt skygg nu! Snälla, följd det så kan Noah förhoppningsvis komma hem snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0