Träning och Noah!

Godkväll!
Har precis satt i mig en portion spagetthi och kyckling. Mums. Var riktigt hungrig idag. Innan handbollen körde ett helt gäng löpning inne i hallen. Eftersom Nacka inte har träning den här veckan kunde vi köra våra rusher inomhus vilket kändes riktigt bra. Dessutom var det riktigt kul att köra med så många! Musiken dunkade i bakgrunden och efter varje rush hade vi lite danssteg att spexa med :) Känns konstigt att löpningen inte är nära-döden-upplevelse för tillfället men så är det ju när slutspelet kommer och man måste lätta upp efter tung fys sedan i augusti. :) Skön känsla iallafall!!

Sökningen efter whippeten Noah fortsätter. Det känns riktigt hemskt att inte kunna delta i letandet. Fy. Mår dåligt. Men kneg och handboll har sin gång och jag kan liksom inte låta bli att jobba eller träna. :( Idag har det iallafall varit en positiv dag...för känslan är att man börjar ha mer koll på Noah. Tyvärr är det ju inte så som när en människa kommer bort...att hemvärnet och flera hundra människor dyker upp och fixar skallgång. Nä, här får Gunilla & Co verkligen förlita sig på riktigt djurälskare!!!! Hur som helst är Noah just nu runt Hagaparksområdet.

Läs och bli uppdaterad på facebookgruppen "Hitta Noah". Sök så hittar du gruppen!!!
Kan du hjälpa till? Har du en timme över? SNälla, kan du så vore det toppen om du kunde hjälpa till. Det mesta handlar nu om att OBSERVERA. Noah ska absolut inte fångas in av oss.

Åh, tänker på Noah och Gunilla väldigt ofta, speciellt nu när det är så kallt och mörkt ute. Tänk vilken dröm om man vaknade upp till orden "NOAH ÄR HOS GUNILLA". Jag skulle glida på moln hela veckan ut..minst!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0