Söndag

Hann verkligen inte blogga igår då dagen passerade väldigt snabbt. Det var en kanonlördag på många sätt. Klockan 12.00 var jag, Ac och Mats i Blåsut för att spela innebandy med ett gäng. Det var både jobbigt och kul. Vi spelade i lag om tre och spelade 3 minuters matcher. Så kul! Det bästa är att det mesta är tillåtet, på ett schysst sätt dock. Med det menar jag att det faktiskt är ok att det blir lite slag på klubborna. I vanlig innebandy får man ju inte ens komma i kontakt med klubborna utan att de blåser av. :) Kul var det iallafall.

Efter dusch begav sig AC till Rissneområdet för att leta efter vovven Noah som fortfarande är försvunnen :( Det positiva i kråksången är dock att många hört av sig och sett honom. Han lever och chansen att hitta honom finns kvar. Jag och Mats åkte till Gullmars för att träffa Mats mamma. Det blev lunch och fika. Jag hade verkligen velat leta efter Noah men samtidigt hade vi redan planerat in detta innan och då kunde jag inte hoppa det hur som helst.

Vid 18-tiden åkte vi hem och hade Melodifestivalen mys med päronen :)
Vann rätt låt? Kanske. Vet inte ritkigt. Var första gången i år jag hörde låtarna.


Den här lilla sockertoppen fick man träffa igår!!

Idag är det promenad på Djurgården och brunch med bästa vänner!! Ska bli riktigt trevligt. Har tagit med mig kameran så jag hoppas kunna visa lite bilder senare ikväll :) Efter brunchen ska jag och AC iväg och hjälpa till med letandet efter Noah! Har du inget för dig så vore det toppen om du ville hjälpa till!!!

IN PÅ FACEBOOK GRUPPEN!!

Nu ska jag göra iordning mig innan det är dags att lämna lyan. Blanka och Emma kommer och hämtar upp med brumbrum snart så ska vara där nere då.

Höres!!


Kommentarer
Postat av: AC

Våran sötnos...med bjöjjan på :) <3

2011-03-13 @ 21:38:42
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0