Mycket text nu!

Gårdagens träning gick bra. Jocke höll i träningen med inriktning på försvarsträning. Kändes riktigt bra. Den "blå trekanten" kändes betryggande :) Blev inte så mycket spring på träningen men med tanke på de egna löppassen gör det inte så mycket. Efter handbollsträningen hade vi Mariusfys med betoning på explosivitet. Det börjar närma sig slutspel och då gäller det att vara på G.

Efter en säsong full av grymma fyspass kan känslan av att vara lätt definieras som "skitskönt". Så på lördag har vi ett möte där Marius ska lägga upp den nya fysen. :) Jag som älskar hopp, snabbhet och explosivträning ser verkligen framm emot det! I samband med mötet ska vi ha brunch. Johanna skickade ut ett sms igår kväll med med en lista över vad alla ska ta med sig. Det kommer bli mycket trevligt och gott!
Min första tanke när Jocke nämnde mötet var "jaha, där rök den sovmorgonen", men sedan ändrade jag mig. Eftersom det är ByggOlé cup kunde vi nämligen inte ha handbollsträning och sovmorgon tackar man ju aldrig nej till....men brunch är ju inte heller helt fel :P Smask!



Låt slutspelet börja!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0