Vardagen

Hej hopp.
Jag är trött. Väldigt trött. Tyvärr kan jag inte skylla på semestern i Turkiet. Det känns liksom inte rättvist för de som varit hemma i Svedala och jobbat. Efter många dagar utan träning fick jag äntligen lufta mig igår. Efter jobbet körde jag 5km löpning, gympass och 5km cykling. Så skönt att få röra på sig igen. Tyvärr har nog Mats fått tagit endel snytingar när min träningsabstinens tagit överhand :P Men nu är man på banan igen. Vardagen rullar på och det är på ett sätt ganska skönt. Jobb, träning och allt annat flyter på. Det enda jag saknar är att få sova sig utvilad. Men knasig som jag är vaknade jag många gånger vid 7-tiden. Kan inte förstå varför, men det gjorde jag. Pigg som en mört dessutom. 

Sista "lediga" veckan...sedan drar handbollen igång igen. Tänk att vi haft 3 veckor utan att spela handboll. 3 behövliga veckor om du frågar mig.

Fick planeringen från Erik, och det verkar bli 4 handbollspass i veckan fram till midsommar. Sedan en massa fys såklart. Just nu känner jag mig faktiskt mest motiverad till fysen. Att få vara ute och springa i sådant här vår- och sommarväder är ju faktiskt helt underbart!

Har slutat jobbet nu och ska ta mig raka vägen hemåt. Har redan laddat en tvättmaskin som jag ska starta igång, och sedan ska jag ut och springa långdistans längst med vattnet.

Antar att soffan kommer bli min bästa vän ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0