Söndag = träningsdag

Söndagen börjar lida mot sitt slut och så mina krafter. Eller riktigt så är det i och försig inte, för jag känner mig ganska pigg iallafall.

Vaknade runt 8 i morse och efter frukosten gav jag mig i väg på dagens första pass - löpning. Jag var verkligen tvungen att springa iväg eftersom åskmolnen hopade sig rejält. När jag hade sprungit ca 30 min började det ösregna och åska + blixtra. Sprang sista biten på vägen och när det blixtrade till var man inte så kaxig :P Herregud vad läskigt att vädrets makter kan bete sig så. Var ganska glad att jag kom levande hem och så tyckte nog mamma också. Hon såg riktigt lättad ut när jag öppnade dörren :)

Härligt nog sprack himlen upp efter åskan och vi kunde fika utomhus under äppelträdet. Underbart.

Vid 15.09 tog jag och Mats bussen hem mot Lidingö. Åker man hela vägen hem tar det totalt 2h 19min. Shit. Ingen kort resa där inte. Men är man två och allt klaffar känns det ändå helt ok.
Jag åkte till Lidingövallen direkt och mötte upp AC och Arto. På gymmet körde jag knäböj, bänkpress, MAQ och lite annat smått och gott.


Tre muppar tränar styrketräning!

Kände mig ändå relativt pigg i kroppen. Konstigt med tanke på att det var det 11 passet på 7 dagar. Vilodag i fredags, men annars har det bara rullat på. Imorgon börjar veckan igen, och jag ser verkligen fram emot det.

Jag kan sammanfatta helgen som: solig, mycket kommunaltrafik, träning i massor och fortsatt renovering av Undantaget (Lillstugan på landet). Nästa helg blir det inget landet :( Men snart är det ju faktiskt semester och då väntar Öland och landet ♥

Tjingeling!!


Kommentarer
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Tack vännen.

Åh jag måste verkligen träna idag :) Kram

2011-06-13 @ 08:57:33
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0