Min städdag

Det är konstigt att vakna upp alldeles själv i lägenheten. Sov till 8 ungefär och tittade ut genom fönstret. Min första tanke va: "Stackars de som spelar Eken Cup". De hade soligt igår, men idag är det gräsligt tråkigt regnväder. Kan bara tänka mig vilken lera det kommer bli på planerna, och hur kallt det kommer bli för spelarna. Men jag håller tummarna för Nacka och hoppas att de vinner. Det kommer med all säkerhet bli Spårvägen - Nacka i finalen. Känns riktigt trist att inte kunna titta. Klart man skulle kunna åka dit, men måste säga att vädret gör att jag känner hur mycket det tar emot. Nä håller tummarna hemma istället.

Har varit riktigt duktig så här långt. Har tvättat alla golv, kört två tvättmaskiner, städat i min garderob, diskat upp all diskoch donat runt. Det är sådana här dagarn man behöver ibland. Att bara få dona runt och känna att det är lite ordning i lägenheten. Det är precis den känslan jag har nu. Därför slår jag ner rumpan i soffan :)



Får se när Mats kommer hem från landet. Tror ingen känner större lust att vara kvar särskilt länge med tanke på vädret, men vi får se. De har ju mycket att dona med. Igår sydde mamma och mormor gardiner till lillstugan och Mats har satt upp ytterligare tavlor med fina bilder i. :)



Känns bra att vi har jobbat på så mycket under våren. Riktigt trevligt att ha ett litet eget tillhåll.

Nä, nu ska jag slappa vidare här hemma och se om jag kan locka över familjen på tidig middag ikväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0