Imorgon startar helgen...

Gokväll!
Idag har dagen gått riktigt fort. På något sätt tycker jag att veckans dagar går fortare och fortare för varje dag. Visst är det positivt? Det innebär ju faktiskt att morgondagen kommer speeda på riktigt bra :)

Tyvärr känner jag mig lite si och så inför helgen. Mats ska nämligen upp till landet fredag till söndag. Jag har tagit beslut att inte åka upp efter lördagens träning. Det blev alldeles för mycket åkande för att det skulle kännas bra. Så vad ska jag hitta på imorgon? Jag kommer garanterat vara väldigt trött :) Min kropp är ganska mör just nu. Därför känner jag mig väldigt glad över att jag bokat in thaimassage imorgon efter jobbet (klockan 16.00).


En bild från Eken cup - 2 år sedan. Iskallt!

Lägger in bilden ovan med tanke på att det faktiskt är Eken Cup i helgen. Tyvärr kommer vi inte vara med och spela :( Jättetrist! Det enda jag kan trösta mig med är att det antagligen kommer att vara regn hela helgen. Så bilden ovan kanske kommer bli en repris, men denna gång för Nackatjejerna? Brrr.

Däremot är det lördagsträning, och efter det ska ganska många från laget till Sickla och Stadium för att prova ut löparskor. Kanske att man fortsätter på en liten shoppingrunda? ;)

Nä, klockan har slagit alldeles för mycket för mig :P

Låt se vad helgen har att erbjuda. Just nu är det ganska oplanerat, men det är ju också ganska skönt!


Kommentarer
Postat av: El Prof

Det KAN vara bra att få lite egentid nån gång oxå, men jag tycker nog att det är överskattat!!? Man vill ju vara med dem man älskar!! Fast jag tror att meckaMats ber till Gudarna att solen och värmen kommer hitta till landet denna helg, det blilr kallt om hans bara fötter annars och ingen Emma som värmer dem...

2011-06-16 @ 23:57:39
URL: http://logowoll.blogg.se/
Postat av: AC

EkenCup, kolla på sön om vädret tillåter??

2011-06-17 @ 08:53:40
URL: http://peterssonannacarin.wordpress.com
Postat av: Amanda Rosende - Mode Make Up & Foto

sv: Tack! :) Jag kan göra en tutorial, inte så himla tydlig dock men kan väl komplettera med text! :) Ska försöka innan lördag kväll!

2011-06-17 @ 11:19:31
URL: http://amandarosende.blogg.se/
Postat av: elsa andersson

Just nu kan du vinna en modern 3mm halsring från capi.me! Klicka in här för mer info: http://elsaannakristina.blogg.se/2011/june/vinn-halsring-fran-capime.html

2011-06-17 @ 18:16:58
URL: http://elsaannakristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0