Tidig kväll - skönt!

Hemma, färdigshoppad och färdigduschad. Check! Man hinner med mycket när man får gå tidigare från jobbet. :) Blev tidigare idag eftersom jag hoppade in och arbetade på dagverksamheten. Inte helt fel. Riktigt trevligt och roligt var det också!

Eftersom jag och Mats ska på bröllop snart har jag idag varit på jakt efter ett par skor. Lite stressad var jag allt, men jag lyckades komma hem med ett par ballerinaskor från Hillfiger som var nedsatta till 70%. Ganska bra med andra ord :) Lyckades med bedriften att även få med mig ett par tygskor från Fred Perry - även dessa på rean. Det är tappe 17 osunt att gå på rea. Haha. Men jag var nöjd med mina köp som inte kostade allt för mycket.

När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen. Kände mig så otroligt klibbig att en dusch kändes nödvändig. Nu sitter jag här i soffan och njuter av en ledig hemmakväll. Mats är iväg på innebandy, så har lite egentid här hemma. Snart blir det kvällens middag; filmjölk med jordgubbar & persikor. Orkar inte stå i den här värmen och laga mat...och känner dessutom inte för något varmt. Filmjölk blir tipp topp.


Den här bilden gillar jag. Såhär älskar Ebba att ligga på landet. Hon känner att hon vaktar och har uppsikt om något skulle hända :)

Sedan har jag en rolig nyhet som jag tänkte berätta för er! Det är nämligen så att det inom en kort tid kommer bli en tävling här på bloggen. Jag har nämligen fått äran att samarbeta med Gymvaruhuset . Inte illa va? Priser kommer att komma från just Gymvaruhuset, så kika in här titt som tätt och delta.

Ps. Kommentrer i bloggen är alltid upplyftande. Vilka är ni som läser min blogg egentligen? Lite nyfiken bara :) D.s


Kommentarer
Postat av: AC

söt liten nacke...vill bara pussa på henne när manser bilderna!!

2011-07-29 @ 10:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0