Vecka 5 - here we go!

Godmorgon!
Efter tre dagars ledighet var det motigt att kliva upp i morse. Det var liksom inte 8h sömn, och definitivt inte 12h sömn som jag sov natten fredag till lördag (galet jag vet!). Men jag kom upp efter 5min snooze. Yes!

Den här veckan ser lite annolunda ut. Den största skillnaden är faktiskt att vi inte har träning på tisdag. Nacka har match på vår träningstid så vi har ställt in den kollektiva träningen. Mats har förhandsbiobiljetter till biofilmen "The King´s speece" som han frågade om jag ville gå med på kl 18. :) Inte varje dag man kan gå på bio en vardag :)

Annars rullar det på som vanligt. Vi har en viktig match på lördag kl 15.00. Sävehof står för motståndet och många tänker nog "Sävehofs seger" men det kan ni tänka bäst ni vill. Kom på lördag så får ni se hur det går! :P
Kör på som vanligt med fysen. Tänker på att äta bra samt få bra med sömn. Har tagit med mig proteinbars från Gymvaruhuset som jag kommer stoppa i mig efter träningen. Ikväll ska jag testa smaken: Jordgubb/choklad.
Info om PROBITE FX 55g

Det kan väl inte smaka annat än gott?
Gymvaruhusets proteinbars består av vassle som är ett protein som lämpar sig ypperligt innan eller efter träningen. När vi har tränat är kroppen i behov av protein för att kunna bygga muskler och då passar dessa bars perfekt.

Roligt att så många vill vara med och tävla. Har du inte tävlat så kika in här och tävla.

Time for work!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0