Vecka 4 är här!

Efter en fantastisk helg, bortsett från förlusten i lördags, påbörjas nu en ny vecka. Det är i vanlig ordning jobb, träning och annat kul! Man kan säga att jag startar upp veckan med en liten förnyelse, nämligen bloggens utseende. En ny header och lite nya färger. Vad tycker ni? Kommentarer är mycket välkomna :)

Gårdagskvällen spenderades på bästa sätt. God middag, Marabouchoklad och fruktsallad. Hade en massa frukt hemma samt hade köpt endel igår, så det blev en sallad på mango, kiwi, päron, äpple, apelsin och blodapelsin. Riktigt gott. Vi avnjöt mat och efterrätt till slutet av filmen "Henry VIII" och till skräckisen "House of voices". Skräckisen såg vi inte riktigt klart, så den ska vi avsluta ikväll. Hjälp :P

Annars ser jag fram emot lördagens match mot Tyresö. Det kliar verkligen i fingrarna. Att spela match är ju det roligaste man kan göra, och eftersom jag inte spelat på två matcher känns det ännu mer inspirerande. Men det är ju inte förrän på lördag kl 15.00 så jag få ha tålamod. Innan dess ska många pass köras och då ska det vara full fokus!

Ikväll är det som sagt handbollsträning.

(Härligt att se herrarnas framfart i handbolls-VM. Jag tror och vill tro att de inspirerats av våra handbollsdamer)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0