Thaimassage - Ja tack!

Ibland måste man bara unna sig något. Igår tog jag steget. ;) Ni som inte har blivit medlemmar på Groupon, bli det nu! Groupon är nämligen en hemsida där du kan köpa tjänster till ett pris man inte trodde var rimligt. Genom att få ihop många köpare kan man trycka ner priset. Ex. har jag köpt SF-biljett värde 100:- för 50:-, Tvårättersmiddag på steakhouse CHILL för halva priset och nu senaste tillfället köpte jag 55min thaimassage värde 550:- för 220:-. Perfekt med andra ord. Jag loggar bara in varje dag och ser vad det är för ernjudande. Är det inte något jag är intresserad av så hoppar jag det helt enkelt.

Detta får jag för mina 220:-

Den kung­liga Thai­mas­sagen har man ut­fört i år­hund­ra­den inom de kung­liga pa­lat­sen. Den är bas­er­ad på prin­cip­erna av djup tryckmas­sage utan olja och in­vol­ve­rar en­er­gi­lin­jer som går runt i krop­pen. Mas­sagen hjäl­per till att lösa upp en­er­gi­prop­par så att man får ett fritt flö­de av ener­gi i krop­pen. Denna mas­sage lägger inte sin ton­vikt på att stretcha och böja krop­pen. Rekommenderas till personer som gillar långsam och grundlig massage.

värdecheck från Orchidé Thaimassage Stockholm

Vill du också bli medlem på groupon så bli det genom mig :)
Skriv en kommentar så fixar vi det :)


Kommentarer
Postat av: Serneholt

Vad kostar det egentligen att gå med i Groupon????Någon hållhake måste det väl vara? Man kan väl inte bara få köpa/göra saker till halva priset????

2011-01-25 @ 18:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0