Träningsmatch nr 2...

...för säsongen 2011/12 går av stapeln i kväll. (Tyvärr) kommer vi spela i Västerås kl 19.30. Både långt bort och sent. Inge vidare enligt mig. Men ska man ha träningsmatcher inför säsongen blir det oftast de tiderna som lagen har träning på. Bara att se det från den ljusa sidan; vi får ytterligare en bra match inför premiären i september.

Gårdagens träning var mycket nöta-nöta-nöta. Det är ju ganska typisk tränigsperiod där man vill att så mycket som möjligt i spelet ska sitta. Sådana träningar är självklart extremt viktiga, men kanske inte de roligaste. Därför känns träningsmatcherna extra motiverande. Det är ju då man kan praktisera spelet mot annat motstånd än sina egna :)

För övrigt kunde jag, Johanna, Olivia och Lollo konstatera att vårat lag (i femkampen) inte behöver vara oroliga för att komma sist i tävlingen!! Vi blev så glada. Varför undrar väl ni? Jo. Innan femkampen drog igång diskuterade vi vad laget som kom sist skulle råka ut för. Svaret blev: Städa golvet i omklädningsrummet (Läs: Ta bort alla snuskiga klisterpluppar). Det känns vääldit skönt att slippa den uppgiften. Dessutom kom vi fram till att vinnande lag skulle få välja platser i omklädningsrummet först. Eftersom vi för närvarande (en gren återstår) ligger etta kan vi faktiskt få välja nya platser först och det känns inte fy skam. :) Men jag lugnar mig lite och blickar istället fram emot sista grenen som är beachvolleyboll. Med långa-Johanna i lget känns det som att chansen för guld är stort ;)

MEN kära läsare. Tävlingen med Gymvaruhuset fortsätter ett tag till. Så har du inte tävlat ska du bums studsa in här och göra det. Jag tänker snart avsluta tävlingen och då vore det väl katten om du inte tog chansen??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0