Hamburger-onsdag!

Onsdagen blev toppen - precis som beräknat :) Direkt efter jobbet mötte jag upp AC för att handla till kvällen. Vi shoppade loss på Superstore Torsvik och kom därifrån med tunga kassar :) Hann också förbi Lovans hundcenter för lite påskshopping till Ebba ♥

Middagen blev lite senare än beräknat, men tillslut satt vi till bords Mats, jag, Malin, AC, Arto, Nadia och Daniel. Precis att vi fick plats med andra ord! Middagen blev en favorit (nä inte tacos) i hamburgare. Går att kombinera en hel del för den som inte tror :) Eftersom middagen blev lite sen tickade klockan på ganska raskt, och eftersom Mats och jag tänkte packa för landet bröt vi upp vid 21-tiden. Att ha middag tillsammans med vänner en vardag känns fanktiskt väldigt lyxigt. När man ändå ska äta middag kan man ju faktiskt lika gärna ta med sig sina vänner - perfekt kombination :) Blev en träningsfri kväll också vilket kan vara skönt.

Innan Mats och jag gick och la oss började vi titta på filmen "Orphan". En skräckis som var riktigt spännande. Det är verkligen så att man vill fortsätäta se den, men när klockan var 22.20 orkade jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Slocknade direkt i bingen. Men ska bli spännande att se slutet på filmen.

I dag är det ju skärtorsdag, och det ska vimla av påskkärringar. *hjälp* Endel har det ju bra och jobbar enbart halvdag, medan andra som har det slitigaste arbetet (inom vården) har heldag. Men vi är inte bittra. Ska tydligen bli toppenväder idag och då kan man passa på att träna utomhus (läs genom promenader).

Blev mycket text, men inga bilder :/ Dock tog AC lite bilder igår som jag hoppas kunna få in ikväll!

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0