Vilka är ni?

Det är väldigt trevlig att ha så många dagliga läsare. Men så slår det mig...vilka är ni som läser min blogg? Jag antar att det är endel handbollsmänniskor(?) :) För vem skulle annars orka läsa mitt "tjat" om träningar och matcher hit eller dit ;)



Istället för att fantisera vore det kul om jag fick veta :)
Så när du läser detta: Skriv en kommentar och berätta vem du är! Du behöver inte skriva ut fullt namn. Har du ingen lust att skriva namn överhuvudtaget är du såå välkommen att bara skriva "Anonym" :) Men berätta gärna om du själv spelar handboll eller också är ägare till något fantastiskt husdjur!

Skriv på kära läsare! Låt mig veta vem DU är!!


Kommentarer
Postat av: T

Hej Jag älskar din blogg! Tycker du har jättebra smak på inredning. Spelar inte själv handboll men min dotter gör, annars är jag allmänt idrottsintresserad. Din blogg är så himla rolig för du uppdaterar den jämt och den handlar ju inte bara om din träning. Men jag kan hålla med om att det är lite skruvat att gå in och läsa din blogg var och varannan dag. Lycka till med ditt lag i höst. Kram

2010-09-17 @ 15:57:30
Postat av: Bästa systeryster

Bästa systern!!!

2010-09-17 @ 17:01:18
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej :) Camilla har spelar handboll Irsta och IVH Västerås så vi har mötts någon gång på planen :) Men det var när du spelade i Lidingö.

2010-09-17 @ 19:55:57
Postat av: fredrik

Hej Emma Jag är Fredrik som Bor i Uddevalla Är ju en stor Sportfantast o Tycker om att läsa din Anna-Carins Blogg för DamHandboll är kul!!! O precis som du är jag Djur-Intresserad Har en Katt som heter Lydia !! o Jag har själv spelat Handboll i Kropps fram till Jag var 18 År !!!! Du tar väldigt Bra bilder o Ebba o Gonzo verkar väldigt Goa !! Ha en bra Helg mvh Fredrik

2010-09-18 @ 01:54:33
Postat av: J

Hej. Jag spelar också handboll, gillar att läsa din blogg bland annat för att den inspirerar mig att själv träna mer. Lycka till i serien! :)

2010-09-18 @ 14:16:08
Postat av: Serneholt

Serneholts har koll på dej/er,,,,,,,KUL!!!

2010-09-18 @ 18:17:35
Postat av: Caroline Malmqvist

Hej Emma,

Ja, mig känner du ju redan eftersom vi spelade i samam lag en jädra massa år. Saknar den tiden och alla tjejerna i laget :-)

Har inte kommenterat på väldigt länge, då de varit sjukt mkt, men jag skall bättra mig.

Kram

2010-09-18 @ 19:13:53
URL: http://familjeniostervala.blogg.se/
Postat av: Hanna Odeheim

Hej Emma!! Jag kikar in emellanåt och kollar läget. Spelar ju också handboll, just nu i moderklubben Enköping, men har varit i Skånela och nu senast i IVH Västerås. Hundarna Fabbe och Zeke tar mycket tid och nu när jag har börjat plugga till trafiklärare kände jag att det var dags att trappa ner på träningen lite. Är oerhört imponerad av ditt slit, att du orkar!! :) :) :)

2010-09-25 @ 10:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0