The day is today!

Godmorgon allesammans!
Imorse var en betydligt trevligare morgon än igår då jag försova mig och stressade järnet. *gah* Hela dagen präglas tyvärr av en sådan morgon. Bland annat jag var jag klantig nog att tapa mitt Acess-kort vid Slussen som tur i oturen gick ut igår kväll. Jag fick köpa biljett till hemvägen, men ska vara glad att det inte var det nya 4 månanders kortet jag tappade. (Bad day).

Kvällen spenderades i soffan med Johan Falk-filmen "Vapenbröder" som var väldigt bra. Har dock 20 min kvar som vi ska se ikväll. Spännande. Har bara sett en Johan Falk-film tidigare och jag måste säga att de är helt ok!

Annars rullar dagarna på. Rutinerna följs gällande jobb och träning. Känns inspirerande att åka iväg till Skövde och Uddevalla i helgen. Är ytterst glad över att vi ska få sova på hotell *yes ye yes* Hårdförläggning är inge vidare och gamla knarrande vandrarhemssängar si sådär. Jag är väldigt tacksam över mjuka hotellsängar.

Ska ta med mig datorn på resan också. Lovar att uppdatera er ordentligt med bilder + text. Ska också passa på att se några filmer under bussresan. Mats äger ju 1000st dvd-filmer, så jag har ju lite att välja på om man säger så. Hahah! Helt galet egentligen. Jag längtar tills alla dessa filmer (bara dvd-skivan) får sin plats i de lådorna vi köpt på IKEA. Kommer bli perfekt då de ligger i bokstavsordning. :)

Nä, kanske dags att starta dagen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0