Helgen som var..

Helgen var verkligen så bra! Det är sådana här helger man aldrig vill ska avslutas. Man vill liksom vara kvar i den lilla helgbubblan. Hade en otroligt mysig fredag - kräftskiva hos päronen ♥ Lördagen rivstartade med en kollektiv handbollsträning i Nacka innan jag åkte vidare till Kista för att ta emot Mats som sprang Kistaloppet. Lördagskvällen spenderades med bowling och  myskväll. AC, Arto, Richi, Mats och jag var hos mig och Mats. Söndagen var inte heller fy skam. Även söndagen rivstartades med ett löppass ala intervaller. Vacklade riktigt trött de sista metrarna hem. Lyckades dock pigga på mig i duschen :) 14.30 var jag och Mats i Högdalen för att spela 18-håls frisbeegolf. Mindre kul att jag kastade bort min putterdisc. Men nu får jag en anledning att köpa en ny *hehe* Det blir nog en gul eller knallrosa!

-Back to reality-

Dags att bege sig till träningen nu. Har planerat veckans träning och det ser väldigt bra ut! Har "bara" handbollspasset ikväll. Tidigt hemma med andra ord vilket aldrig är fel. :)

Nu ska jag kila från jobbet!

Tjingeling. Solen skiner och det doftar höst!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Om att rida islandshästar där, man behöver inte kunna rida, det är det som är så bra. Vi var 6 stycken, 2 av oss är "hästtjejer", 2 av oss red när dom var mindre och 2 är nybörjare och alla tyckte det var kanon! Testa!

2010-09-20 @ 16:53:18
URL: http://asalinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0