Fredagsmys

Halva arbetsdagen är redan passerad. Min förmiddag passerade verkligen i full fart, och inte gråter jag över det inte :) Om 2h 30 min beger jag mig in mot stan. Kanske möter jag upp Mats där. Han ska kanske titta på en skjorta och jag ska titta på en tunn mössa att ha vid löpträning. Nu när hösten är här börjar det blåsa och det har hänt flera gånger att jag har ont i öronen efter löpträningen. Snart blir det slut på det :)

WARP M VALLEY HAT BLUE
79:- hos Stadium.....
Bra slit och släng mössa. Känner inte att jag vill lägga ner för mycket pengar på en mössa att använda vid löpningträning.

PUMA STRAY CAT BEANIE BRIGHT PINK
149:- 
Riktigt snygg tycker jag. Irriterande att priset gick upp till det  dubbla pga. PUMA-märket :/

Vad tycker ni. Är det larvigt och mesigt att springa omkring med en liten svans på huvudet? :)

Efter det korta stadsbesöket ska jag handla på VIVO tillsammans med syster yster. För Mats och min del blir det nog hamburgare ikväll. Mums vad gott. Kan tipsa er om att köpa MAX-hamburgerbröd som finns i de flesta affärerna. Det är betydligt godare och lyfter hamburgaren helt klart. Goda tillbehör då? Bacon, stekt ägg, saltgurka, god dressing (testa bacondressing), cheddarost....!!!!

Helgen har annars mycket att bjuda på.

Lördag: 13.00 träningsmatch mot Finlands landslag. Kom och titta i Nacka Bollhall :)
Kvällen spenderas hos päronen ♥

Söndag: Träna ett gympass på förmiddagen
Kanske kidnappar Ebba & Gonzo?
Fika med Mats mamma

Tyvärr kommer jag missa Mats innebandymatcher på söndagkväll. 20.30 är lite för sent för mig. En söndag använder jag som återhämtningsdag (oftast) och det känns stressigt att komma hem klockan 22.00 en söndag, när man vet att en ny vecka står och knackar på dörren.

Snart Heeeeeeelg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0