Aj vad ont jag fick

I morse när jag klev upp ur sängen kände jag att gårdgens utfall och enbensknäböj hade gjort sitt. Fy! Jag vill inte ens tänka på hur ont jag kommer ha nästa gång vi komer köra basgymmet. I och med alla matcher tar vi bort ett fyspass i veckan, och eftersom jag ska prioritera löpningen före gymmet, tar jag ofta bort baspasset. Det innebär alltså att jag kommer få skitont nästa gång jag kör det passet.
Egentligen tycker jag det är konstigt att jag kunde få sådan träningsvärk av gårdagens gym. Så mycket som man tränar borde man sällan känna av någonting. Men tydligen inte. Antar att jag har sådan värk eftersom både enbensknäböj och utfallssteg tar väldigt specifikt på rumpan :)

Hur som haver. Dagen rullar på. Har tränat boll med mina russin :) De gillar det lika mycket som jag!

Ikväll har jag ett litet i-landsproblem som jag måste lösa. Jag vet nämligen inte om jag ska köra alternativt gym efter träningen eller om jag ska vänta med det till på fredag (?) Gah! Jag har verkligen problem! Egentligen skulle jag vilja köra det alternativa efter träningen, för att få det överstökat!! Samtidigt skulle det vara otroligt skönt att komma hem i bra tid! Men jag får helt enkelt se hur jag gör.

Blä för dessa i-landsproblem!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy, inge kul med träningsvärk. :(

2010-09-28 @ 11:43:17
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0