Kvällstrött & morgontrött :/

Godmorgon. Trött som en sömndrucken vet-inte-vad. Men det är äntligen onsdag och mitten av veckan är här. Snart börjar nedräkningen för helgen. Känner att jag sällan uppdaterar på kvällarna längre. Beror helt enkelt på att jag inte är piggast då eller har vidare mycket tid till överst.

 Igår kom jag hem 20.45 efter löpning (4min intervaller) och handboll 90min. Nr 1. Middag. Kastade ihop pasta med pesto och kyckling (INTE pizza Leffe, inte idag iaf) Hehe :) Pesto är extremt underskattat. Enkelt och otroligt gott. Kan desutom kombineras med många olika kött. Gott var det iallafall. Intog middagen med TV´n då Mats var på filmvisning. "Glada Hudik" på svt och jag kan bara konstatera att man blir glad av att se det hela. Jag blir mer och mer sugen på att se deras föreställning. Går den i Stockholm ens?


Bild från google

Min favorit är utan tvekan Bosse :) Tänk vad glad man blir av att se dessa människor.

Hur som helst stundar ännu en dag med mina russin. Tänk vilket underbart jobb jag har. :) Kvällen bjuder på handboll klockan 17.00 och sedan Birka fys (gemensam) kl 18.30. Förhoppningsvis dyker Elof upp på fysen. Skulle vara trevligt att se henne :)

Trevlig dag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0