Fredag?

Idag är det faktiskt inte fredag, inte på riktigt. Inte om man ska följa den riktiga veckan iallafall. Men eftersom jag har tagit ledigt imorgon så är det faktiskt lite fredagskänsla för mig :) Grymt skönt. Har dock ganska mycket på jobbet eftersom jag var borta på kurs (rullstolskurs) igår. Men det löser sig! Kursen var 9-15 vilket innebar både sovmorgon och sluta tidigt. Den tidiga avslutningen på dagen gjorde dock föga för mig som ändå hade träning i Nacka 17.00. Men jag tillbringade 30 min åt att snoka runt i Liljeholmens centrum. Shoppade lite, bla. en varsin reflex till mig, AC och Mats :) Sedan kikade jag runt på Clas Ohlson. Tyvärr fanns isdobbar för löpning endast i storlek XL, vilket naturligvis var alldeles för stort :( Så måste kika vidare efter det i stan. När det är snö och is går det ju faktiskt knappt att springa :/ Dock är det bara att gå ut och göra det ikväll innan träningen. Förhoppningsvis är det inte isbana ute på löparbanorna, men i värsta fall får vi väl köra andra intervaller. Det löser sig det med ;)

Annars är det målvaktsträning ikväll. Robin Hallberg från Hammarby kommer att instruera våra målvakter och det ska tydligen bli väldigt mycket fys för deras del. Oftast är det vi utespelare som springer mest; spela match på träning osv. men ikväll är det alltså ombytta roller :) Ska bli kul att skjuta mycket.

Kvällen har jag redan berättat om: Mats + jag + förhandsvisning Cornelis = sant! :)



Jag ser fram emot filmen och sa till Mats (innan jag visste att han hade förhandsbiljetter) att: - Den vill jag se! Gillar hans  musik. Vem tycker inte om "Fredrik åkare" liksom?

Låt dagen gå och vara trivsam :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0