Ösmoloppet

Gårdagen var knaon i många avseenden. Löpningen gick bra (tog 45min) även om jag var totalt slut i ben och kropp efter att ha varit hos sjukgymnast Britta på Bosön i torsdags. :) Kämpade verkligen och lyckades. 45 min löpning blev det. Så skönt! Kvällen spenderades hos mamma och pappa. Blev mycket god lasagne och till fikat äppelpaj som Ac hade bakat. Mums. Kvällen förgylldes med Mats hemmavideo (semestervideo) som han spelade in 1996. Haha! Så mycket annorlunda och udda :)

Imorse satte vi klockan på 8. Känner mig lite seg, men har trots allt fått 8h sömn inatt. Får man vara glad över. Sitter nu i Tugelsta och vi ska snart bege oss. Mats springer Ösmoloppet klockan 12.00 och då ska jag ta kort och hejja :)

Ikväll har vi bokat biljetter till improvisationsteatern "Avspärrat" som ligger på Odenplan. Var där i höstas och såg teatern "Choklad". Det är verkligen hur kul som helst. Hela föreställningen är improviserad. Det finns inga manus eller någonting. Kan bara bli galet :)


(AC och jag i  tunnelbanan)

Det här kommer nog bli en superbra dag. Gummistövlar och paraply med bara!! Vädret verkar inte vilja vara på vår sida. Men det finns visst inget dåligt väder :/

Ha en bra dag! Lite kommentarer skulle ju inte skada. Alltid kul att läsare tittar in, men med tanke på läsare vs. kommentarer känner jag mig lite besviken ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0