Handboll i veckan

Hipp hurra.
Ny vecka och nya tag. Vaknade som en zombie i morse efter att ha somnat 22.30 och sedan vaknat 01.00 av att Mats spelade upp helgens videoklipp på Kärsön  (på datorn) :) Haha! Hyschade att han skulle sänka volymen och sedan snorkade jag vidare för att vakna av klockan 5.10.

Den här veckan känns bra för min del. Idag börjar den kollektiva träningen med laget igen. 18.00 ska vi ha möte i Skurustugan och med alla förhoppningar kan Skuru presentera en ny huvudtränare (?) Spännande!
Ac och jag ska hinna köra ett löppass innan 18.00! Måste börja beta av alla veckans fyspass.

En glädjande nyhet och som får mig att ha fjärilar i magen är att JAG FÅR BÖRJA SPELA HANDBOLL IGEN! 12 veckor efter min skada ska jag äntligen få ställa mig på handbollsplanen igen! Jag slipper numera den hemska cykeln. Jag slipper nöta kilometer på cykeln Bettan. I love it!  Än får jag dock inte köra med kamp. Sjukgymnast Britta på Bosön vill först och främst att jag tränar lite start och stopp. :) Men kan ni förstår hur glad jag är (?) Det kommer vara så underbart att få starta igång! Har även fått klartecken att köra löpning och styrka (knäböj, marklyft, frivändning etc etc) utan begränsning!! Ska självklart inte börja köra knäböj på maxvikter...men jag får ändå köra med fria vikter, och tungt :)

Jipiiiiii!
GLAD GLAD GLAD!!


Kommentarer
Postat av: Caroline Malmqvist

Men gu va roligt :-)

Är så glad för din skull, måste kännas som högsta vinsten att äntligen få börja spela igen efter så lång tid.

2010-05-31 @ 11:44:19
URL: http://familjeniostervala.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

va roligt att du får börja spela igen vännen

2010-05-31 @ 14:34:14
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0