Back to NB

Igår var en lång dag i Nacka Bollhall. Vi hade först handbollsträning där fokus var på intensitet i försvarsspelet. För att spela ett bra försvarsspel krävs attityd och engagemang. Det är detta vi saknat de sista matcherna. Eftersom vårat spel bygger på snabba kontringar krävs ett bra försvarsspel. Det blir extremt tydligt hur lätta mål man kan få om man gör det man ska i försvarsspelet. Men jag tycker det såg bra ut!!! Vi ska jobba vidare i veckan och verkligen få det att stämma!!!

Efter handbollsträningen körde jag, AC och Natti ett intervallpass. Det bästa hade varit att köra intervallerna inomhus på handbollsplanen. Men vad gör man om det inte finns utrymme? Jo man snörar på sig löparskorna och klär på sig en massa varma kläder. Vi körde löpningen på fotbollsplanen. Trots att fästet inte var det bästa blev vi slutkörda, vilket med all sannolikhet var målet!

19.00 hade jag och AC ett 2h samtal med elitkommitén. Vi var inte klara förrän strax innan 21, men som tur var va Monika så snäll att hon skjutsade hem oss. Tack snälla för det. Det blev till att värma mat när jag kom hem. Vid 22.15 slocknade jag som ett barn och var lika trött i morse när klockan ringde 5.30. 7h sömn. Blä.

Ikväll är det hoppkoordinationspass innan träningen. Ingen fys innan match men eftersom hoppasset är mer åt rehab är det helt ok.




Kommentarer
Postat av: Alexandra -gravid vecka 33

har fått sjukgymnasttid på torsdag nu oxå. Skönt. Fan ta henne om hon säger det är ischias :P Det är det inte. Haha!

2010-03-02 @ 09:48:24
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jättekul att du deltar i min tävling :)

Lycka till! =)

2010-03-02 @ 15:41:31
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Tack goa du, vi njuter av varje sekund! <3

2010-03-02 @ 16:35:35
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0