Tillbaka på banan igen!

Gårdagens träning gick utan bekymmer. Det var tufft, roligt och svettigt. 4min intervallerna (8set - 1min vila) gick bra. Skönt att springa tillsammans med någon. Jag tror ändå inte jag har tappat såå mycket kondition som jag först trodde. Samtidigt känner jag att kortare intervaller skulle vara betydligt kämpigare. Där hade nog AC spurtat ifrån mig så att det heter duga :)

När vi kom in efter löpningen tog vi fram gymmet. Det blev överkroppsstyrka för min del. Var ju bra om jag orkade springa på handbollen efteråt också :)

Handbollen då! Som jag har längtat. Jag körde på i 1h och var med på många övningar där det inte var kroppskontakt. Var dock med på endel start/stopövningar vilket kändes riktigt bra!!! Nu är jag iallafall på gång!

Idag ska jag till sjukgymnast Britta (Bosön) igen. Ska bli intressant att se vad hon säger! Vi skulle visst köra endel start/stoppövningar idag. :) Orkar jag, kommer jag köra korta intervaller efteråt. Men det får som sagt känslan efteråt avgöra. Man brukar vara ganska så slut efter Brittas pass! haha!

Igår somnade jag som en stock, tyvärr alldeles för sent. Tror klockan hann bli 23 iallafall. Not my cup of tea. Ska jag orkar med hela veckan med jobb och träning måste jag ha mina timmar!!!





Kommentarer
Postat av: Caroline Malmqvist

Låter som en bra start på träningen efter så lång tid. Måste ju kännas hur skönt som helst. :-)

2010-06-02 @ 08:40:29
URL: http://familjeniostervala.blogg.se/
Postat av: AC

Kör du sådan där dans...vad det nu heter när man snurrar runt o far upp med benen i luften.. :)

2010-06-02 @ 11:45:24
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0