Träningen i veckan

Känner mig taggad för träning ikväll. Ska bli skönt att gå ut och springa, trots att jag vet att 4min intervallerna är sjukt jobbiga. Man mår faktiskt riktigt dåligt när man springer dem. Efter det ska jag köra alternativa styrkan, och sedan 90 min kollektiv handboll. Jag vet att jag kommer vara riktigt trött ikväll. Någon som vill komma och hämta mig på en skottkärra? Haha!

Imorgon är det träningsledigt för min del. 16.30 ska Gonzo klippa vingarna. Det är ett måste så att han kan vara utomhus i sommar. Vi riskerar inte vårt lilla hjärta. Tänk om han skulle flyga bort :,( Hemska tanke. Hur som helst är det ett måste, vilket gör att jag och AC missar kvällens handbollsträning. Satan i gatan. Istället måste jag köra ett morgonpass på torsdag kl 8, innan vi åker ner till Öland. Känns lite tungt.

Sedan kommer veckans fysträning rulla på. Har iallafall planerat att midsommarafton kommer vara träningfri. Sedan kör vi hårt på midsommardagen igen. Alla pass ska få plats :) Det positiva med sommarträning (när man inte jobbar) är att man kan planera sin träning väldigt fritt. Morgonträning? Kvällsträning? Dubbla pass? Enkla pass? Så lyxigt för en som annars alltid måste gå efter schemat: Jobb -> Träning!

Snart är det dags för mig att rulla mot träningen i Nacka!

Ha en underbar kväll!


Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Har sagt det förr å säger detigen, är grymt impad av din tränng! Njut av ett träningsfritt midsommar dock, lova?! Kram

2010-06-22 @ 17:40:33
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0