Tonfiskmacka efter träning

Nu sitter jag hemma hos Mats och är totalt slutkörd. Intervallpasset gick bra. Jag märker att jag inte har trycket i benen just nu, men vet och andra sidan att det kommer. Skönt att köra lite kortare intervaller iallafall. Som tur var tittade solen inte fram särskilt mycket undertiden jag sprang på löparbanan. Jag kände verkligen hur mycket jobbigare och varmare det blev när den väl valde att kika fram.

Handbollen var också tuff (ganska iallafall) eller så är det jag som inte är van vid kortare och explosivare rusher. Hur som helst körde jag nu MAX på handbollen. Jag kastade mig, jag rushade maximalt och jag gick i kamp utan att tänka! Yes, vad skönt det kändes. Ibland är det bra att inte spela så mycket med huvudet. *haha* Jag tänker verkligen inte någonting på låret. Fick en liten smäll på vänster lår...och blev för en millisekund något tankfull, med det blåstes bort fort och sedan var det fullt på igen :)

Ikväll har jag gjort tonfiskmacka. Det var AC som tipsade mig. Jättegott!!



Bara att blanda creme fraiche, majskorn, tonfisk (såklart), lite majonäs och hackad rödlök. Lite salt och citronpeppar så smakar det superdupergott.
Jag åt röran på Hällakaka. Mums.

Väntar på att Mats ska komma hem från en discgolfrunda i Haninges frilufsområde Rudan.

Ha en underbar kväll!!

Kommentarer
Postat av: AC

ser god ut

2010-06-04 @ 07:46:23
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0