Eken cup Dag 1

Så här startade dagen på Eken Cup. Bodil blev bortrövad till Möhippa av syster och vänner. Haha. Simglasögon och snygg krona + slöja = Great! Hoppas du hade en riktigt trevlig dag!!! :)

Jocke berättar vad han tycker i halvlek.

Emma och AC.





Växlande molnighet och godkänd temperatur. Det har varit en riktigt bra dag på Gubbängsfältet idag. Vi har spelat 4 matcher och vunnit samtliga utan problem. Ett lag vi mötte kunde tyvärr inte ge något som helst motsånd och vi gick vinnande med 42-2. Ni kan nog förstå att det inte var särskilt roligt för publiken att titta på :/ Men det är alltid roligt att spela :)

Imorgon får vi sovmorgon!!! Egentligen skulle vi ha spelat kvartsfinal klockan 10.10, men eftersom Vallentuna har dragit sig ur blir det semifinal klockan 13.00. Samling 12.00 innebär sovmorgon, och jag hoppas verkligen inte att jag vaknar vid 6-tiden som jag gjorde i morse. Gah. Suck.

Jag hoppas verkligen vi kan vinna semifinalen och få möta Spårvägen i final klockan 16. Vore kul! Då möter vi Ulla (Läs Ullis) och Mia som spelat med oss tidigare :)

Nu blir det mera TV och soffmys innan det är dags att natta. Imorgon väntar förhoppningsvis en solig och rolig dag på fältet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0