1 dag kvar

Semestern väntar runt knuten. Känns väldigt skönt. Idag är sista dagen på jobbet. Var väldigt trött i morse. Men med tanke på att det är sista arbetsdagen känns det lugnt. Har ingen träning idag heller eftersom Gonzo har fått veterinärtid på Roslagstull klockan 16.30. Han måste verkligen vingklippas, och eftersom vi åker till Öland i morgon på morgonen är det verkligen sista chansen. Inget att välja på alltså. Jag måste till och med gå tidigare från jobbet eftersom han ska hämtas på ön först. Mhh.

Ikväll måste jag dessutom packa klart till Ölandsresan. Trots att det bara blir 1 1/2 vecka på Öland är det endel man ska ha med sig. Man vet ju faktiskt inte vad det blir för väder. Men jag hoppas på sol. Har hört att man ska ta med sig paraply - annars blir det regn. :)

På torsdag morgon ringer klockan 7, eftersom jag måste vara på gymmet 8. 10.00 rullar vi mot Öland ♥ Mormor och Viveka är redan där sedan i måndags. Åh så jag längtar. Ska bli riktigt mysigt att komma ner! Jag lovar att uppdatera allt som händer :) Ska bara försöka hitta kamera först. :)

Ha en underbar dag i solen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0