Långholmen

Vid 13 var vi på Långholmen för sol och bad. Det var Arto, Ac, Smilla och jag som begav oss. Underbart väder nu och man kan inte låta bli att njuta. På långholmen var det verkligen knökat med folk. Alla låg som packade sillar, och det var nästan lite genant att knöa ner sig. Men tillslut hittade vi en ganska ensam plats nära till skugga för Smilla. :) Smilla är jätteduktig. Inte alla hundar som anpassar sig så väl i alla möjliga situationer.


Bilden luras - det ser ju väldigt luftigt ut överallt.

Hur som helst badade jag och AC två gånger. TVÅ gånger. *nöjd* Men det var hela 21 grader i vattnet och då kan man inte bara strunta i att svalka sig. Hur skönt som helst var det iallafall. Smilla badade också såklart. :) Den lilla griiiisen ;)

Efter lättare lunch begav vi oss till gymmet på Söder. Det blev ett ungt gympass idag trots att vi redan kört ett den här veckan. Anledningen är den att det blir landet på tisdag, och när vi kommer dit blir det svårt att ta sig till ett gym. Istället flyttar jag alltså mitt alternativa pass till kommande vecka!

Nu ska Mats och jag sätta på en bra film! Kvalitétstid!! Skönt att bara få slappa. Är väldigt slut efter en dag i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0