En dag mot slutet av semestern

Det börjar närma sig slutet på semestern. Känns lite bittert. Samtidigt har det varit en riktigt bra semester. 3 veckor som är fulla av underbara minnen.

Idag har vädret i vanlig ordning varit kanon. Dock endel moln och lite vind, men bara behagligt. Hade som plan att träna på kvällen. Igår var Mats och jag nämligen till Väddö hos en vän till Mats. Vi badade och grillade. En mycket trevlig eftermiddag och kväll. Dock tar det ett tag att åka från Väddö till Vätö och vi var inte förrän efter 00.00 vilket innebar att det blev lite sovmorgon i morse. Men vid 13.30-tiden tog jag tjuren vid hornen och körde pyramidintervaller. Herre min gode gud vad jobbigt det var. Trots vind och endel moln var det fruktansvärt varmt och kvavt. Men känslan då passet var över kändes underbart. Gaaaah! Blev ett plums i pölen för att kyla ner mig.

Under dagen har jag och Mats hjälpt till lite med att bära byggställning och annat.

Här kommer lite bilder på Ebba, den lilla sötnosen:


Ser ni de söta framtänderna? :)

Gonzo älskar att vara ute i sin bur. Vi lägger in stora grenar från äppelträdet som han sitter och gnager på. Äppelkarten verkar också på ett aktiverande sätt. De sätter han näbben i direkt och smular sönder. Idag fick han krusbär och röda vinbär - som han älskar!

Här kommer en ganska bra bild på den lilla rackaren:


Nyfiken i en strut :)

Snart blir det taco här. Gott som 17!

Ikväll blir det film och Ernst såklart!


Kommentarer
Postat av: AC

Ååååå...våra små <3

2010-07-16 @ 11:02:02
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0