En dag i Norrtälje

Det har varit en heldag i Norrtälje. Det startade redan vid 10.30 då vi befann oss på Nottäljes Friskis & Svettis för att köra ett gympass. Egentligen var tanken att vi skulle ta bussen in, men jag min nöthjärna lyckades se fel på sl.se när bussen skulle gå. :/ Som tur är har man en snäll pappa som körde in oss hela vägen till gymmet. Riktigt bra gym. 80kr känns dock som lite väl dyrt.



Det blev lite shopping, men inte värst mycket. Köpte bland annat en GANT tenniströja, mascara, eyeliner och långarmad tröja från H&M.

Dagen avslutades med fika på Caféet "En liten smula" som har fått bra kritik.




Bra väder, trevligt sällskap. Vad mer kan man begära?


Korv var det hääääär :)

Nu ska vi titta på fotboll. Ska Tyskland ta hem bronset? Jag hoppas på det. Kanske har jag blivit inpräntad att hoppas på Tyskland eftersom Mats hejjar på dem(?) Heahea! Men hur som helst tycker jag att de har endel intressanta spelare som är grymt duktiga. Det är alltid kul att se spelare kontrollera bollen :)

Ha det bra!

(Många kikar in men få stämplar en kommentar...trist. Kom igen. Lite kan ni väl skriva iallafall? Var anonyma om ni inte vill skriva vem ni är)


Kommentarer
Postat av: Caroline Malmqvist

Gu va mysigt och gå runt o shoppa/fika i Norrtälje :-)



Jag hoppas att Tyskland vinner ikväll!!

Och imorrn måste Spanien vinna finalen!!!!

2010-07-10 @ 20:35:37
URL: http://familjeniostervala.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hallå Emma! Du verkar ha det toppen på ledigheten! Hoppas att benet känns bättre och att det inte längre hämmar din träning?...Hälsningar Caroline

2010-07-11 @ 10:43:38
URL: http://chellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0