T-r-ö-t-t.

Godmorgon.
Ny vecka med nya tag. Nya träningar, nya fyspass och nya arbetsdagar. Varje vecka känns väldigt lång nu. Dagarna springer inte direkt iväg. Tror det beror på att jag bara vill ha helg direkt på måndagen. Suck. Egentligen ska man inte tänka så mycket utan bara låta dagarna gå. Swop! Sedan kommer helgen när man minst anar det.

Veckan ser lite annorlunda ut på handbollsfronten. Våra junisar ska iväg tisdag-torsdag med landslaget (inför kommande kval) så vi kommer få klara oss utan 5 spelare. Som tur var har vi lördagsträningen att nöta på också. Kag,AC och Gippe har blivit veckans analysgrupp. Vi ska analysera Eslöv. Har ännu inte lyckats hitta en tidslucka för detta. Mm. Jobbar ju heltid 7-15.30...raka spåret till träning....17.00-18.30..sedan ett fyspass på det...raka spåret hemåt för att vara fantasifull och laga mat. Jag garanterar att jag stupar isäng ganska fort efter mina vardagar. Zzzzz... Men vi får se.

Min vecka då.

Måndag: Jobb + handboll + fys
Tisdag: Jobb + handboll + fys
Onsdag: Jobb + handboll + Marius fys
Torsdag: Jobb + handboll + fys
Fredag: VILA!
Lördag: Handboll
Söndag: Match hemma mot Eslöv

Intressant vecka?
Kika in så får ni se lite roligheter under veckans gång :)


Kommentarer
Postat av: AC

Jag e oxå jätte trött....nu finns det bilder från reportaget på NVP's hemsida...bildreportage...

2010-01-11 @ 12:04:45
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej. Det gick jättefort att ladda upp alla bilderna. Jag valde alla 100 på en gång (först kopierade jag dom och la i en speciell mapp så jag visste vilka jag ville ha!) och sen tog det kanske max 10 min innan de va inne. Jag använde mig av Fujidirekt och valde det första alternativet (vad det nu var), de säger att det går fortare och blir lika bra kvalitet som den andra, men man kan inte hålla på o redigera dom osv... Det gick förvånadsvärt fort allting. Det som tog tid vad att välja bilder ;)

Kram

2010-01-11 @ 12:37:49
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0