Gårdagen var full

Gårdagen var bra. Jag och AC träffade Nadia vid Östermalmstog för vidare promenad ner till RICE. Det blev lunchbuffé men sushi och asiatiskt :) Jättegott! Vi åt så att vi nästan rullade iväg därifrån. Gick sedan lite i affärer vid Norrlandsgatan. Jag hittade två t-shirts på Ginatricote (svart,blå) som jag gillade.

16.15 var det innebandy på Trygg. Vi delade upp i tre lag och körde att vinnande lag stod kvar :D Det blev väl kanske inte någon vinst för mitt lag, men mål gjorde vi :D Jag är verkligen inte bra på innebandy, men gör så gott jag kan. Bra alternativ träning iallafall.

Kvällen spenderades hos Krister i VH (Västerhaninge) men godis, chips och "Stjärnorna på slottet". Jag gillar Tommy Körberg och Kjell Bergqvist. Härliga gubbar :) Efter programmet satte vi på filmen "The queen" och jag och Mats somnade efter ca 15 min, sedan sov vi oss igenom hela filmen :/ Ehh. Vi var ganska trötta. Vet inte om det berodde på att vi badade lite efter innebandyn (?) Helt slut var vi iallafall.

Dagen ska spenderas med på gymmet. Jag och AC ska träna alternativt gym på Lidingövallen. Ska bli skönt att köra igenom kroppen. Sedan bär det av till AC för att baka bröd :D Jag lovar att ni kommer få ta del av bidler senare.

Ha en bra söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0