Annorlunda tisdag

Kom hem 3.30 i morse, med taxi efter att bussen släppt av delar av laget vid Gullmarsplan. Jag slocknade ganska direkt när jag kom hem och sov till 10.30 i morse. AC väckte mig med ett sms ;)

12.30 var detlöpning på schemat. Ett långdistanspass för att få bort diverse slagg i benen. Att åka totalt 12h i buss samt spela match är ganska tufft. :) Kan inte påstå att löpningen på 45min var lätt. Herregud, det var väldigtlänge sedan vi hade långdistans på schemat. Under säsong är det nämligen bara långa och korta intervaller som gäller.

Efter dusch handlade jag ingredienser till taco och bak, sedan åkte jag hem till AC. Medan hon fixade taco gjorde jag tekakor. Jag vet att det inte var länge sedan jag bakade just tekakor, men den här gången tänker vi frysa in allt och ha till frukostar. Perfekt att bara micra i micron. Smakar som hembakat :D


Mumsig taco. Min favoriträtt!

Klockan 18.00 har Mats bjuditmig på bio. Viska se förhandsvisningen av Presious. Har läst vad filmen handlar om och den  verkar vara väldigt bra.

Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sitt liv, utan gör det även till hennes eget för första gången.

Sist av allt vill jag bjuda er på en rolig bild från gårdagens resa till Göteborg. Innan matchen åt vi mat på IKEA. När vi väntade ut de andra hittade vi en lite videohörna med soffa, barnstolar. På TV´n visades "Tom och Jerry". Anna och Karin satte sig på första parkett!!


HAHAHAHA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0