1 (viktig) poäng mot Sävehof

Att ha match på en lördag hör sällan till vanligheterna. Men idag hade vi iallafall hemmamatch mot Sävehof kl 15.00 i Nacka Bollhall. Vi samlades 11.45 för att gemensamt åka till resturangen Telegraf. Där fick vi jättegod spagetthi med köttfärssås. Smaskens. Lite lyxigt att det bara var vi som var där :)

Vi får ofta höra att det kommer lite publik på lördagsmatcher, och tyvärr såg du att bli sant när det var dags för inspring. Det var verkligen glest på läktaren. Men efter att matchen dragit igång droppade det in mer och mer publik och tillslut blev det faktiskt nästan fullt. :) Inte konstigt. När 2:an och 3:an i elitserien möts borde många vara intresserade av att se en sådan match!

Det var iallafall en jämn match! 29-29 blev tillslut resultatet, men slutet av nervöst. I sista 1min 30 sek fick Ac en utvisning (helt otroligt - fattar inte hur de hittade den) och vi fick spela en man mindre. Vi hade bollen men domaren tog upp handen för passivt ganska snabbt. Sävehof hade alltså sista anfallet med en man mer. De spelade till sig ett högerkantläge från tvåaposition...MEN Bodil räddade!!! Bodil spelade sin första elitseriematch efter skadan. Hon har varit borta ett helt år, men kommer in och spelar som en vägg! Helt grymt!

"Vi vann en poäng" var känslan efter Bodils räddning!!!! Men samtidigt tänker man att "vad hade hänt om domarna inte tagit AC´s utvisning? Då hade vvi kanske lyckats göra ett mål framåt med lika många på plan?

Ja,ja...jag tycker vi ska vara nöjda.

Det är med en glädje jag går och lägger mig i natt!!!

Bilder kommer...
Fotograf Carl på NVP har fotograferat!








Härliga bilder. Tack Carl!


Kommentarer
Postat av: Ingela

Hej!

Vilken bra match du gjorde Emma, ni kunde lika gärna ha vunnit. Håller med om att det såg oroväckande ut på läktaren inför matchstart men sedan blev det drag tack och lov! Viktig poäng inför slutspelet, respekt! Lycka till framöver!

Vi ses i NBH. Ingela

2010-01-30 @ 22:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0