Mör

Imorse var jag trött och mör när jag vaknade. Stapplade mig verkligen upp och kände mig lite mer än 40 år äldre. Outsch. Gårdagens träning var väldigt intensiv med väldigt mycket kamp och spring på handbollen följt av tungt gym efteråt. Körde knäböj, bänkpress, frivändning och marklyft med 4 resp och 4 set per övning. Det kändes kan jag säga! Kul att så många i laget kör gemensam fys före eller efter träningen. Tyvärr har vi inte ett riktigt gym utan måste varje gymtillfället ta ut skivstänger,vikter och bänkar från ett förråd. Det mest optimala skulle vara om man kunde ha ett riktigt gym vid hallen.

Apropå ingenting testade jag mina nya handbollsskor idag! FÖRSTA gången i mitt "långa" handbollsliv som jag kan ha ett par handbollsskor en hel träning UTAN att byta till de gamla. Tack Adidas ;)

Idag tar jag nya tag för löpning, möte och handboll. Sen träning också. Pust. Antar att man blivit bekvväm med tider när man tycker 20.00 är sent att avsluta träningen på? Samtidigt är det sent för mig att komma hem kl 21.00 och på den tiden hinna varva ner, äta och göra sig iordning för natten. Mitt mål är nämligen att alltid ligga till sängs klockan 22.00 eftersom jag ska upp till jobbet klockan 5.00 eller 5.30 VARJE morgon.

OBS. Ni glömmer väl inte att delta i min bloggtävling?

Vem vill inte vinna musli?


Kommentarer
Postat av: livsstilar.se

hej, ny blog tävling att vinna iPhone 3gs 16gb vit och 10 presentkort 500kr hos kicks. besök gärna min blogg och delta helt gratis <3<3

2010-02-02 @ 15:18:27
URL: http://livsstilar.se
Postat av: Ingrid

Hej! Priset beror på vilken storlek du är ute efter, så när du har en ram och vet hur stor den är så kan jag komma med ett exakt pris. Men om det exempelvis skulle vara en 11x15-kopia så skulle det bli 50 kronor plus frakt.

2010-02-02 @ 15:51:23
URL: http://enoughisenough.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0