Jag älskar fredagar!

Så kom fredagen igen. Veckan gick väldigt fort. Samtidigt som man hela tiden längtar till fredag vill man inte att tiden ska susa iväg allt för fort. Ibland känner  jag att jag inte hinner med någonting. Har alldeles för många järn i elden ibland. Har  krav på att jag ska hinna så mycket...men man gör inte det när man jobbar heltid och spela elithandboll. Skulle vilja hinna mer hemma i lägenheten som att köpa diskmaskin och spis (frågan är när det ska ske?), få upp min hylla i badrummet (när nu det ska ske?) osv osv osv.

Direkt efter jobbet har jag iallafall några ärenden innan kvällen spenderas med la famlia. ♥

Jag ska till Fältöversten och inhandla två vita krukor med fat som jag såg i blomaffären i lördags. Föll pladask för dem men kunde inte handla de eftersom jag skulle raka vägen till Mats ♥ Därför blir det alltså lite shopping efter jobbet. Får med all säkerhet även med mig en blomma från affären också. Älskar blommor i lägenheten. Sedan ska jag hämta ut min virkade ängel som jag vann för ett tag sedan. Bloggerskan bodde i Finland vilket innebär att resan för vinsten tog några veckor. Ska bli spännande att få hem paketet. Ni får se henne ikväll :)

Inväntar fortfarande bekräftelse från Buzzador angående en kampanj från Dove. Hoppas jag får den. Både AC och mamma har fått inbjudan till kampanjen och i bästa fall får alla tre testa!!

Ha en bra dag - det ska jag ha!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag tycker den här veckan har varit långsam :( Plus att Martin är iväg idag (åkte igår morse) och kommer hem sent ikv.... Suuuuck!

2010-02-12 @ 12:25:27
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0