När man får oväntat besök...

Tidig träning som slutade redan 18.30, innebar att jag var innanför dörren innan klockan slog 20.00. Trött och hungrig...redo att kasta mig över middagen fick jag en glad överraskning! Pappa och Ebba var på besök för att se landskampen mellan Sverige och Skottland :) Fick såklart massa smaskiga pussar från Ebba ♥ Pricken i:et hade naturligtvis varit om mamma och Gonzo varit här, men man kan inte få allt här i världen ;)


Pappa, Mats & Ebba ♥

Det här höjde helt klart min kväll. Att ha de man älskar runt omkring sig. Att jag sedan mumsat i mig en middag bestående av pasta och min paprika/räk/purjolöks/currysås var inte helt fel. Perfekt att ha matlådor redo i frysen. Me like. Att ställa sig och laga mat sent på kvällen är inte så kul. :/


Snuttis!


Imorgon tar vi nya tag. Jobb, tung styrka och handboll. Tror aldrig jag har sprungit så mycket på handbollen som jag gjort förra veckan och denna veckan. Men vad grymt bra det känns. Vi kan iallafall räkna handbollspassen som intervallträning! Att vi sedan lägger på ytterligare 2-3 löppass i veckan gör inte saken sämre :)

Yehaaa!


Kommentarer
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Jag vill oxå träna :/ Men har hört att man inte ska springa på ca 6 mån efter en förlossning. :(

Det är svårt att sälja på tradera. Känns som man bara för sålt om man lägger ut det för väldigt lågt utgångspris. La ut en amningstopp för typ 20 kr (eller va det 40?) men fick 145 för den sen :)

2010-08-11 @ 21:17:52
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: AC

Pricken ÖVER i:et heter det ;) Mysigt med sådant besök!!!

2010-08-12 @ 08:28:28
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: AC

Pricken ÖVER i:et heter det ;) Mysigt med sådant besök!!!

2010-08-12 @ 08:28:41
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0